Ahoj všem,
v dubnu jsem si vzala z útulku štěňátko a ráda bych věděla, jaké plemeno by se v něm mohlo skrývat. Schválně jestli se shodnete Dám sem pár fotek, když byl miminko, pak klučičí a jak vypadá teď.
tapinka85
napsal(a):
Ahoj všem,
v dubnu jsem si vzala z útulku štěňátko a ráda bych věděla, jaké plemeno by se v něm mohlo skrývat. Schválně jestli se shodnete Dám sem pár fotek, když byl miminko, pak klučičí a jak vypadá teď.
Na té první jsou mu ca 2 měsíce a nějaký ten den k tomu. A tady na té je mu asi 6 měsíců
tapinka85
napsal(a):
Na té první jsou mu ca 2 měsíce a nějaký ten den k tomu. A tady na té je mu asi 6 měsíců
A další a´t je z čeho posuzovat
andelaskoloudova
napsal(a):
hladkosrstý foxík, Jak russel ??
přikláním se k Jack rusellovi s něčím...Ale má skvělý ušiska
Taky mám feňulio z útulku, co myslíte, že by to mohlo být???
hlozi
napsal(a):
přikláním se k Jack rusellovi s něčím...Ale má skvělý ušiska
Taky mám feňulio z útulku, co myslíte, že by to mohlo být???
A ještě detail hlavy...
Neregistrovaný uživatel

sabina
napsal(a):
pro Hlozi: Jezevčík nabo i bav. barvář
Je to naprosto nádherný voříšek. Je zybtečné ho přirovnávat k některému z plemen, je velmi pravděpodobné, že jeho rodiče byli stejně krásní a třeba i jemu nepodobní voříšci
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Je to naprosto nádherný voříšek. Je zybtečné ho přirovnávat k některému z plemen, je velmi pravděpodobné, že jeho rodiče byli stejně krásní a třeba i jemu nepodobní voříšci
A tady vkládám ještě další fotečku, kde je Bob celý
tapinka85
napsal(a):
Ahoj všem,
Tak já taky přidám, kříženka z útulku, cca 2 měsíce...
peggyna
napsal(a):
Tak já taky přidám, kříženka z útulku, cca 2 měsíce...
... cca 4 měsíce...
peggyna
napsal(a):
Nutno dodat, že v půl roce váží jen 10 kg. Když byla malá tak nás kolemjdoucí strašili s dobrmanem, ale spíš tam bude asi nějaký lovečák - strašně loví a stopuje.
..naše útulkačka Ester kočičková..bohužel,nemám celou postavu-ale tělo zavalité ,válcovité...a zřejmě vrozeně bez ocásku...výška asi 35.cm
vazdik
napsal(a):
..naše útulkačka Ester kočičková..bohužel,nemám celou postavu-ale tělo zavalité ,válcovité...a zřejmě vrozeně bez ocásku...výška asi 35.cm
..a malá večerní hádanka.Který z těchto mých tří pejsků není šampiónem ČR a jiných zemí a je to čistokrevný voříšek nalezenec??Nápověda -dva jsou sPP,jednoho jsme našli přivázaného v lese ke stromu
tic tac
napsal(a):
spíš bych řekla že ten nalevo je bearded kolie.
..tak beardedka to opravdu je,vprostřed náš milovaný Rikoušek-voříšek,asi má v sobě něco z lovečáka,než jsme si to vysvětlili tak rád v lese utíkal,a na kraji je naše Bibinka-pyrenejský ovčák s dlouhou srstí v obličeji-plemeno,které vypadá trošku jako něco,co jste našli za kontejnerem...Takový čistokrevný ,francouzký vořech.
Ona ta fotka není moc ostrá..Přidám ještě další naše pyrani na ukázku.
vazdik
napsal(a):
..tak beardedka to opravdu je,vprostřed náš milovaný Rikoušek-voříšek,asi má v sobě něco z lovečáka,než jsme si to vysvětlili tak rád v lese utíkal,a na kraji je naše Bibinka-pyrenejský ovčák s dlouhou srstí v obličeji-plemeno,které vypadá trošku jako něco,co jste našli za kontejnerem...Takový čistokrevný ,francouzký vořech.
Ona ta fotka není moc ostrá..Přidám ještě další naše pyrani na ukázku.
Benji-brat Bibiny
vazdik
napsal(a):
Bibina
a zatím poslední přírůstek do pyraní rodiny-štěně Bětka,tady ve věku dvou měsíců
vazdik
napsal(a):
a zatím poslední přírůstek do pyraní rodiny-štěně Bětka,tady ve věku dvou měsíců
a ještě Bětka