Jáká plemena v tom vidíte?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.8.2007 21:29

Ahoj všem,
v dubnu jsem si vzala z útulku štěňátko a ráda bych věděla, jaké plemeno by se v něm mohlo skrývat. Schválně jestli se shodnete Dám sem pár fotek, když byl miminko, pak klučičí a jak vypadá teď.

25.8.2007 21:37

tapinka85 napsal(a):
Ahoj všem,
v dubnu jsem si vzala z útulku štěňátko a ráda bych věděla, jaké plemeno by se v něm mohlo skrývat. Schválně jestli se shodnete Dám sem pár fotek, když byl miminko, pak klučičí a jak vypadá teď.

Na té první jsou mu ca 2 měsíce a nějaký ten den k tomu. A tady na té je mu asi 6 měsíců

25.8.2007 21:43

tapinka85 napsal(a):
Na té první jsou mu ca 2 měsíce a nějaký ten den k tomu. A tady na té je mu asi 6 měsíců

A další a´t je z čeho posuzovat

25.8.2007 22:01

tapinka85 napsal(a):
A další a´t je z čeho posuzovat

A ještě jedna

25.8.2007 22:44

tapinka85 napsal(a):
A ještě jedna

Je to těžká otázka, ale je krásný, a dle výrazu i milý.

25.8.2007 22:57

tapinka85 napsal(a):
Ahoj všem,

hladkosrstý foxík, Jak russel ??

26.8.2007 13:09

andelaskoloudova napsal(a):
hladkosrstý foxík, Jak russel ??

přikláním se k Jack rusellovi s něčím...Ale má skvělý ušiska
Taky mám feňulio z útulku, co myslíte, že by to mohlo být???

26.8.2007 13:11

hlozi napsal(a):
přikláním se k Jack rusellovi s něčím...Ale má skvělý ušiska
Taky mám feňulio z útulku, co myslíte, že by to mohlo být???

A ještě detail hlavy...

26.8.2007 13:23

hlozi napsal(a):
A ještě detail hlavy...

pro hlozi: vidim tam jezevcika ale nejsem znalec rozhodne oba hafanci jsou klašni

26.8.2007 13:52

merinkaaa napsal(a):
pro hlozi: vidim tam jezevcika ale nejsem znalec rozhodne oba hafanci jsou klašni

pro Hlozi: Jezevčík nabo i bav. barvář

Neregistrovaný uživatel

26.8.2007 18:01
Neregistrovaný uživatel

sabina napsal(a):
pro Hlozi: Jezevčík nabo i bav. barvář

Je to naprosto nádherný voříšek. Je zybtečné ho přirovnávat k některému z plemen, je velmi pravděpodobné, že jeho rodiče byli stejně krásní a třeba i jemu nepodobní voříšci

27.8.2007 14:24

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Je to naprosto nádherný voříšek. Je zybtečné ho přirovnávat k některému z plemen, je velmi pravděpodobné, že jeho rodiče byli stejně krásní a třeba i jemu nepodobní voříšci

A tady vkládám ještě další fotečku, kde je Bob celý

28.8.2007 19:25

tapinka85 napsal(a):
Ahoj všem,

Tak já taky přidám, kříženka z útulku, cca 2 měsíce...

28.8.2007 19:32

peggyna napsal(a):
Tak já taky přidám, kříženka z útulku, cca 2 měsíce...

... cca 4 měsíce...

28.8.2007 19:34

peggyna napsal(a):
... cca 4 měsíce...

Barvář, dobrman, ale je překrásná!!!! fakt že jo

28.8.2007 19:35

peggyna napsal(a):
... cca 4 měsíce...

detail hlavy půl roku.

28.8.2007 19:49

peggyna napsal(a):
detail hlavy půl roku.

podle barvy..nevím, no bauceron..je fakt krásná/ný

30.8.2007 19:22

sabina napsal(a):
podle barvy..nevím, no bauceron..je fakt krásná/ný

Nutno dodat, že v půl roce váží jen 10 kg. Když byla malá tak nás kolemjdoucí strašili s dobrmanem, ale spíš tam bude asi nějaký lovečák - strašně loví a stopuje.

30.8.2007 21:38

peggyna napsal(a):
Nutno dodat, že v půl roce váží jen 10 kg. Když byla malá tak nás kolemjdoucí strašili s dobrmanem, ale spíš tam bude asi nějaký lovečák - strašně loví a stopuje.

..naše útulkačka Ester kočičková..bohužel,nemám celou postavu-ale tělo zavalité ,válcovité...a zřejmě vrozeně bez ocásku...výška asi 35.cm

30.8.2007 21:41

vazdik napsal(a):
..naše útulkačka Ester kočičková..bohužel,nemám celou postavu-ale tělo zavalité ,válcovité...a zřejmě vrozeně bez ocásku...výška asi 35.cm

..a malá večerní hádanka.Který z těchto mých tří pejsků není šampiónem ČR a jiných zemí a je to čistokrevný voříšek nalezenec??Nápověda -dva jsou sPP,jednoho jsme našli přivázaného v lese ke stromu

30.8.2007 22:03

vazdik napsal(a):
..a malá večerní hádanka.Který z těchto mých tří pejsků není šampiónem ČR a jiných zemí a je to čistokrevný voříšek nalezenec??Nápověda -dva jsou sPP,jednoho jsme našli přivázaného v lese ke stromu

ten v prostredku??? to vedle je Bobtail???

31.8.2007 10:43

andelaskoloudova napsal(a):
ten v prostredku??? to vedle je Bobtail???

to na levo je bearder kolie, ten uprostřed bude ten oříšek a ten úplně malej není to knírač nebo tak?

31.8.2007 11:36

sabina napsal(a):
to na levo je bearder kolie, ten uprostřed bude ten oříšek a ten úplně malej není to knírač nebo tak?

spíš bych řekla že ten nalevo je bearded kolie.

31.8.2007 14:27

tic tac napsal(a):
spíš bych řekla že ten nalevo je bearded kolie.

..tak beardedka to opravdu je,vprostřed náš milovaný Rikoušek-voříšek,asi má v sobě něco z lovečáka,než jsme si to vysvětlili tak rád v lese utíkal,a na kraji je naše Bibinka-pyrenejský ovčák s dlouhou srstí v obličeji-plemeno,které vypadá trošku jako něco,co jste našli za kontejnerem...Takový čistokrevný ,francouzký vořech.
Ona ta fotka není moc ostrá..Přidám ještě další naše pyrani na ukázku.

31.8.2007 14:29

vazdik napsal(a):
..tak beardedka to opravdu je,vprostřed náš milovaný Rikoušek-voříšek,asi má v sobě něco z lovečáka,než jsme si to vysvětlili tak rád v lese utíkal,a na kraji je naše Bibinka-pyrenejský ovčák s dlouhou srstí v obličeji-plemeno,které vypadá trošku jako něco,co jste našli za kontejnerem...Takový čistokrevný ,francouzký vořech.
Ona ta fotka není moc ostrá..Přidám ještě další naše pyrani na ukázku.

Benji-brat Bibiny

31.8.2007 14:29

vazdik napsal(a):
Benji-brat Bibiny

Bibina

31.8.2007 14:31

vazdik napsal(a):
Bibina

a zatím poslední přírůstek do pyraní rodiny-štěně Bětka,tady ve věku dvou měsíců

31.8.2007 14:32

vazdik napsal(a):
a zatím poslední přírůstek do pyraní rodiny-štěně Bětka,tady ve věku dvou měsíců

a ještě Bětka

31.8.2007 14:55

vazdik napsal(a):
a ještě Bětka

to tapinka85 :me pejsek připomíná basenjiho

Přidejte reakci

Přidat smajlík