Dobrý den, chci znát váš názor. Mám 2 vlkodavy a dvě štěnátka Leonbergerů. Štěnátka dostavají PROPLAN a vlkodavy krmím Purinou DOGCHOW pro velká plemena. Známý mi teď nabízí krmivo FIRSTKLASS, je samozřejmé že jako distributor ho vychvaluje, proto se ptám zde na Vaše zkušenosti s tímto krmivem.
Děkuji předem za odpovědi a názory
darebak
napsal(a):
Dobrý den, chci znát váš názor. Mám 2 vlkodavy a dvě štěnátka Leonbergerů. Štěnátka dostavají PROPLAN a vlkodavy krmím Purinou DOGCHOW pro velká plemena. Známý mi teď nabízí krmivo FIRSTKLASS, je samozřejmé že jako distributor ho vychvaluje, proto se ptám zde na Vaše zkušenosti s tímto krmivem.
Děkuji předem za odpovědi a názory
Krmivo Firstclass patří do superprémiové řady. Sama s ním osobně u psů zkušenost nemám, ale myslím, že o těchto granulích byla jedna diskuze na www.mujpes.cz. Sama jsem ho ozkoušela jen v řadě pro kočky. Kočka ho odmítla úplně žrát a dokonce uhýbala před plnou dlaní těchto granulek....do dnes nevím proč. Rozhodně si ale nemyslím, že by to bylo špatné krmivo. Ale nemohu v tomto směru radit. Jinak si rozhodně myslím, že by leonbergří štěňátka měla zůstat na ProPlanu, pokud jim sedí a s nad jen u vlkodavů bych se přimlouvala za granule, které jsou lepší než DOGSHOW.....ty se řadí mezi takzvanou skupinu ekonomických krmiv a pejskovi moc služby do budoucna neprokážou. Snad tedy právě u Vlkodavů bych zkusila Vámi jmenované granule Firstclass
Toť můj názor, tak doufám, že mě tady za něj někteří neodsoudí