Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.12.2005 15:22

Ahoj, chci se zeptat, jestli někdo nechce kamaráda na venčení v Ďáblicích...je to Praha 8.
Chodíme do ďáblického lesa a samotným nám je smutno
Mám 10 měsíčního slušně vychovaného pejska, který miluje lítání a tahání se o klacík, tak jestli najde na vánoce kámoše, bude moc rád
Markéta a Jim.

22.12.2005 18:48

ema napsal(a):
Ahoj, chci se zeptat, jestli někdo nechce kamaráda na venčení v Ďáblicích...je to Praha 8.
Mám 10 měsíčního slušně vychovaného pejska, který miluje lítání a tahání se o klacík, tak jestli najde na vánoce kámoše, bude moc rád
Markéta a Jim.

Ahojky a co máš za pejska???

22.12.2005 19:20

nada napsal(a):
Ahojky a co máš za pejska???

Já jsem s Dáblic a do lesa chodíme taky!Mám belgičáka...ale malinko se pere...!Jinak můžeme někdy vyrazit...když se seznámí tak je beránek

22.12.2005 21:30

ema napsal(a):
Markéta a Jim.

Ahoj Em, u nás máš kamarády dva, ale ne na venčení v Ďáblicích. Hezké svátky. Akim a Kendy

23.12.2005 08:38

gaya napsal(a):
Ahoj Em, u nás máš kamarády dva, ale ne na venčení v Ďáblicích. Hezké svátky. Akim a Kendy

Škoda, že jste tak daleko, nicméně tobě a tvé smečce přeji klidné a krásné svátky
Ema

23.12.2005 08:41

eliska84 napsal(a):
Já jsem s Dáblic a do lesa chodíme taky!Mám belgičáka...ale malinko se pere...!Jinak můžeme někdy vyrazit...když se seznámí tak je beránek

Ahoj, tak to by snad šlo, Jim je krátkosrstá kolie, takže potřebujeme na venčení aspoň středně velké pejsky

27.12.2005 15:22

ema napsal(a):
Markéta a Jim.

Tak já to jenom posouvám
Ema

Přidejte reakci

Přidat smajlík