Vkládejte sem fotky svých hovawartích miláčků ,vaše příhody s nimi .Přidám také ty svoje zlatíčka.Plavý Carleon Queen Elsa a čzn.Jackie
carjack
napsal(a):
Vkládejte sem fotky svých hovawartích miláčků ,vaše příhody s nimi .Přidám také ty svoje zlatíčka.Plavý Carleon Queen Elsa a čzn.Jackie
To tu opravdu není žádný majitel hovíka a nechce se pochlubit svým mazlíkem?Myslela jsem ,že je nás víc.Přidám fota našich hovíků a hovikámošů našich známých na společném výletě.
carjack
napsal(a):
Ahojky! Na tohle téma jsem narazila úplnou náhodou Černoch je Dread Gora Monte a znakáč Charon Kris-Ve-Mar, zdravíme další hovawarťáky
charon
napsal(a):
Ahojky! Na tohle téma jsem narazila úplnou náhodou Černoch je Dread Gora Monte a znakáč Charon Kris-Ve-Mar, zdravíme další hovawarťáky
...
carjack
napsal(a):
A tady přidávám.. Dona od Hrnčířského kruhu :-)
jitka
napsal(a):
A Dona ještě jednou
jitka
napsal(a):
A Dona ještě jednou
Ahoj.No hurá.Tak už jsem myslela ,že sem ani hovíkáři nechodí.Máte všichni krásné pejsky
Přeji vám všem i vašim pejskům krásné vánoce .
Také ještě přidám fotku našich mazloušů.
/Je to z mobilu,tak horší kvalita./
carjack
napsal(a):
Ahoj.No hurá.Tak už jsem myslela ,že sem ani hovíkáři nechodí.Máte všichni krásné pejsky
Přeji vám všem i vašim pejskům krásné vánoce .
Také ještě přidám fotku našich mazloušů.
/Je to z mobilu,tak horší kvalita./
A ještě jednu...vzpomínka na léto.
carjack
napsal(a):
A ještě jednu...vzpomínka na léto.
Tak já se taky přidám.Amálka,letos v červenci,tak asi pár dnů po druhém měsíci.
juhaj
napsal(a):
Tak já se taky přidám.Amálka,letos v červenci,tak asi pár dnů po druhém měsíci.
A ještě jednou Amálka,bylo to totiž fakt roztomilé mimčo!
juhaj
napsal(a):
A ještě jednou Amálka,bylo to totiž fakt roztomilé mimčo!
Ne že by teď nebyla fešanda(sedm měsíců a jeden den,foceno dnes).Tak,do třetice a dám pokoj,tak zas se chlubte další!Dana
juhaj
napsal(a):
Ne že by teď nebyla fešanda(sedm měsíců a jeden den,foceno dnes).Tak,do třetice a dám pokoj,tak zas se chlubte další!Dana
Taky náš hafan jako miminko
carjack
napsal(a):
ještě jednou jako mimi
..a už je ze mně velký fešák
carjack
napsal(a):
..a ještě jednou
a naše Jackie ,kámoška našeho blondˇáka
carjack
napsal(a):
a naše Jackie ,kámoška našeho blondˇáka
A taky posílám jednoho fešáka Aroganta Arivalo Asso je mu 15 měsíců
chibet
napsal(a):
A taky posílám jednoho fešáka Aroganta Arivalo Asso je mu 15 měsíců
A ještě jednu před pár měsíci s jeho starší sestřičkou. Arís je ten vrchní ,sestra Barea je ta dole
chibet
napsal(a):
A ještě jednu před pár měsíci s jeho starší sestřičkou. Arís je ten vrchní ,sestra Barea je ta dole
..v tunelu na agility
carjack
napsal(a):
Ahojky,přidávám taky nějakou tu fotku mojeho miláčka,tady byl ještě malej a roztomilej :o)
carjack
napsal(a):
a tady už trošku povyrostl,říkají mu mamut :o) ale jinak se jmenuje Brit
carjack
napsal(a):
a co tenhle líbí se vám?
carjack
napsal(a):
Ahoj, taky pridavam fotku naseho zlaticka Ebony je ji skoro 6 mesicu. mam radost, ze jsem tu nasla nekoho s hovikama
jezecci
napsal(a):
Ahoj, taky pridavam fotku naseho zlaticka Ebony je ji skoro 6 mesicu. mam radost, ze jsem tu nasla nekoho s hovikama
tak se taky přidam, 5-ti měsíční hovík Safík.
carjack
napsal(a):
Tak toto je Max - v září měl rok
zdenka1
napsal(a):
Tak toto je Max - v září měl rok
.... a Bongo. Ten bude mít rok v květnu. Pěkně divoká dvojka
rude
napsal(a):
to je ten Bongo, co jsem poradila já, jak mi dlužíš panáka??
krasavééc
Jo, jo, už je to kus psiska. Co provedem s tím panákem ??
zdenka1
napsal(a):
Jo, jo, už je to kus psiska. Co provedem s tím panákem ??
..Bongošek a Maxíček
zdenka1
napsal(a):
..Bongošek a Maxíček
fakt krasavciTaky přidám jednu z pražské ZOO s malou paničkou
Uživatel s deaktivovaným účtem

carjack
napsal(a):
Tak tady jsou naše holky, též bestiáši nebo trpaslíčci
- černoznakatá Anda Katčina smečka a černá bez znaků Arnica Jezkowicz...

napsal(a):
Příhod máme docela dost, hlavně s Nikoušem, třeba když se v zimě uprostřed potoka propadla ledem, nebo když skočila do vybetonované strouhy a nemohla sama ven - to všechno zachraňovala panička, jak jinak Nebo když na mě v lese začal řvát myslivec, že nemám psy na vodíku, a Niky to vyhodnotila jako napadení psovoda
- normálně se tváří jako neškodný mufin, ale přitom si mě hlídá jak čert
Taky je malá Niky s maminkou

napsal(a):
A samotná Ajdička pózující s novinami
carjack
napsal(a):
Mám dotaz na chovatele hovawartů, doufám, že jsem na správné adrese :). Rozhodujeme se s přítelem, co za plemeno k baráčku se zahrádkou, jediné, na čem jsme se shodli bylo to, že chceme velkého psa- fenku vhodnou k dětem. Už jsme prodiskutovali snad všechno možné, pravdou je, že on vybírá psy hlavně kvůli vzhledu, já podle povahy. Po tom co se mi podařilo mu vymluvit amstafa a barzoje se nyní usadil u elegantního irského setra, což se mi v blízkosti lesů nezdá dvakrát super... Má volba padla na hovíka- černého s pálením, povahově i zdravotně se mi zdají super, ale podle přítele to je jenom "pes", že si ho lidi budou plést s vořechy, kříženci zlaťáků apod. a naproti tomu si irského setra s vořechem nikdo nesplete. Tak jak jste na tom vy, obdivují kolemdoucí vaše " voříšky, přerostlé zlaťáky, křížence s labradorem apod."? Musím podotknout, že právě i z tohoto důvodu bych brala znakatého. ( A taky proto, že bude na hlídání a barevně by laikovi mohl z dálky připomínat rotvíka )

kobylkalucni
napsal(a):
Mám dotaz na chovatele hovawartů, doufám, že jsem na správné adrese :). Rozhodujeme se s přítelem, co za plemeno k baráčku se zahrádkou, jediné, na čem jsme se shodli bylo to, že chceme velkého psa- fenku vhodnou k dětem. Už jsme prodiskutovali snad všechno možné, pravdou je, že on vybírá psy hlavně kvůli vzhledu, já podle povahy. Po tom co se mi podařilo mu vymluvit amstafa a barzoje se nyní usadil u elegantního irského setra, což se mi v blízkosti lesů nezdá dvakrát super... Má volba padla na hovíka- černého s pálením, povahově i zdravotně se mi zdají super, ale podle přítele to je jenom "pes", že si ho lidi budou plést s vořechy, kříženci zlaťáků apod. a naproti tomu si irského setra s vořechem nikdo nesplete. Tak jak jste na tom vy, obdivují kolemdoucí vaše " voříšky, přerostlé zlaťáky, křížence s labradorem apod."? Musím podotknout, že právě i z tohoto důvodu bych brala znakatého. ( A taky proto, že bude na hlídání a barevně by laikovi mohl z dálky připomínat rotvíka )
Hahá, takových příhod máme taky spoustu Ajdička (čzn) jako malá byla za křížence ovčáka a rotvajlera, teďka už je z nějakého důvodu rovnou rotvajler
No a celočerná Niky je tradičně flat coated retrívr, eventuálně křížený s něčím, nebo taky rotvajler, když jdu na procházku s oběma - lidem nejde do hlavy, že vlastně ten "flaťák" a "rotvajler" vypadají kromě barvy úplně stejně - a jednou, během nohaté fáze růstu, byla taky barzoj
Řekněte příteli, že irského setra každý zná, takhle hovawart, to je něco extra - když budete na otázku "co je to za plemeno?" odpovídat "hovawart" a reakce bude "hova - co? to jsem nikdy neslyšel...to je ovčácké plemeno?"
jitka
napsal(a):
Dobrý den..doma mám taky hovawartí slečnu a také pochází z Hrnčířského kruhu. Ted jí bylo 5 let, Váš pejsek je z jakého vrhu?..Můj pes se pravým jménem jmenuje Dášenka, takže zřejmě 4 vrh...