Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.8.2007 15:27

Vkládejte sem fotky svých hovawartích miláčků ,vaše příhody s nimi .Přidám také ty svoje zlatíčka.Plavý Carleon Queen Elsa a čzn.Jackie

29.8.2007 15:52

carjack napsal(a):
Vkládejte sem fotky svých hovawartích miláčků ,vaše příhody s nimi .Přidám také ty svoje zlatíčka.Plavý Carleon Queen Elsa a čzn.Jackie

To tu opravdu není žádný majitel hovíka a nechce se pochlubit svým mazlíkem?Myslela jsem ,že je nás víc.Přidám fota našich hovíků a hovikámošů našich známých na společném výletě.

21.12.2007 22:33

carjack napsal(a):

Ahojky! Na tohle téma jsem narazila úplnou náhodou Černoch je Dread Gora Monte a znakáč Charon Kris-Ve-Mar, zdravíme další hovawarťáky

21.12.2007 22:34

charon napsal(a):
Ahojky! Na tohle téma jsem narazila úplnou náhodou Černoch je Dread Gora Monte a znakáč Charon Kris-Ve-Mar, zdravíme další hovawarťáky

...

21.12.2007 23:42

carjack napsal(a):

A tady přidávám.. Dona od Hrnčířského kruhu :-)

21.12.2007 23:46

jitka napsal(a):

A Dona ještě jednou

22.12.2007 20:09

jitka napsal(a):
A Dona ještě jednou

Ahoj.No hurá.Tak už jsem myslela ,že sem ani hovíkáři nechodí.Máte všichni krásné pejskyPřeji vám všem i vašim pejskům krásné vánoce .Také ještě přidám fotku našich mazloušů.
/Je to z mobilu,tak horší kvalita./

22.12.2007 20:11

carjack napsal(a):
Ahoj.No hurá.Tak už jsem myslela ,že sem ani hovíkáři nechodí.Máte všichni krásné pejskyPřeji vám všem i vašim pejskům krásné vánoce .Také ještě přidám fotku našich mazloušů.
/Je to z mobilu,tak horší kvalita./

A ještě jednu...vzpomínka na léto.

23.12.2007 21:00

carjack napsal(a):
A ještě jednu...vzpomínka na léto.

Tak já se taky přidám.Amálka,letos v červenci,tak asi pár dnů po druhém měsíci.

23.12.2007 21:02

juhaj napsal(a):
Tak já se taky přidám.Amálka,letos v červenci,tak asi pár dnů po druhém měsíci.

A ještě jednou Amálka,bylo to totiž fakt roztomilé mimčo!

23.12.2007 21:06

juhaj napsal(a):
A ještě jednou Amálka,bylo to totiž fakt roztomilé mimčo!

Ne že by teď nebyla fešanda(sedm měsíců a jeden den,foceno dnes).Tak,do třetice a dám pokoj,tak zas se chlubte další!Dana

29.12.2007 20:26

juhaj napsal(a):
Ne že by teď nebyla fešanda(sedm měsíců a jeden den,foceno dnes).Tak,do třetice a dám pokoj,tak zas se chlubte další!Dana

Taky náš hafan jako miminko

29.12.2007 20:30

carjack napsal(a):
Taky náš hafan jako miminko

ještě jednou jako mimi

29.12.2007 20:35

carjack napsal(a):
ještě jednou jako mimi

..a už je ze mně velký fešák

29.12.2007 20:41

carjack napsal(a):
..a už je ze mně velký fešák

..a ještě jednou

29.12.2007 20:44

carjack napsal(a):
..a ještě jednou

a naše Jackie ,kámoška našeho blondˇáka

30.12.2007 16:42

carjack napsal(a):
a naše Jackie ,kámoška našeho blondˇáka

A taky posílám jednoho fešáka Aroganta Arivalo Asso je mu 15 měsíců

30.12.2007 16:46

chibet napsal(a):
A taky posílám jednoho fešáka Aroganta Arivalo Asso je mu 15 měsíců

A ještě jednu před pár měsíci s jeho starší sestřičkou. Arís je ten vrchní ,sestra Barea je ta dole

30.12.2007 22:24

chibet napsal(a):
A ještě jednu před pár měsíci s jeho starší sestřičkou. Arís je ten vrchní ,sestra Barea je ta dole

..v tunelu na agility

30.12.2007 22:28

carjack napsal(a):
..v tunelu na agility

..a jedna přetahovací.

5.1.2008 20:36

carjack napsal(a):

Ahojky,přidávám taky nějakou tu fotku mojeho miláčka,tady byl ještě malej a roztomilej :o)

5.1.2008 20:48

carjack napsal(a):

a tady už trošku povyrostl,říkají mu mamut :o) ale jinak se jmenuje Brit

5.2.2008 10:18

carjack napsal(a):

a co tenhle líbí se vám?

5.2.2008 10:20

michalasin napsal(a):
a co tenhle líbí se vám?

a ještě jedna

5.2.2008 10:21

michalasin napsal(a):
a ještě jedna

to je aron

24.2.2008 21:13

carjack napsal(a):

Ahoj, taky pridavam fotku naseho zlaticka Ebony je ji skoro 6 mesicu. mam radost, ze jsem tu nasla nekoho s hovikama

24.2.2008 21:31

jezecci napsal(a):
Ahoj, taky pridavam fotku naseho zlaticka Ebony je ji skoro 6 mesicu. mam radost, ze jsem tu nasla nekoho s hovikama

tak se taky přidam, 5-ti měsíční hovík Safík.

25.2.2008 08:37

carjack napsal(a):

Tak toto je Max - v září měl rok

25.2.2008 08:39

zdenka1 napsal(a):
Tak toto je Max - v září měl rok

.... a Bongo. Ten bude mít rok v květnu. Pěkně divoká dvojka

25.2.2008 19:05

zdenka1 napsal(a):
.... a Bongo. Ten bude mít rok v květnu. Pěkně divoká dvojka

To je ten Bongo, pro ktereho jste tu hledali jmeno? Oba jsou krasavci

25.2.2008 19:24

jezecci napsal(a):
To je ten Bongo, pro ktereho jste tu hledali jmeno? Oba jsou krasavci

to je ten Bongo, co jsem poradila já, jak mi dlužíš panáka??
krasavééc

25.2.2008 21:00

rude napsal(a):
krasavééc

Hm, to uz je za tu dobu spis na celou flasku. Tak bacha na opicku

26.2.2008 08:10

rude napsal(a):
krasavééc

Jo, jo, už je to kus psiska. Co provedem s tím panákem ??

26.2.2008 08:16

zdenka1 napsal(a):
Jo, jo, už je to kus psiska. Co provedem s tím panákem ??

..Bongošek a Maxíček

26.2.2008 19:11

zdenka1 napsal(a):
..Bongošek a Maxíček

fakt krasavciTaky přidám jednu z pražské ZOO s malou paničkou

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.9.2008 18:04

carjack napsal(a):

Tak tady jsou naše holky, též bestiáši nebo trpaslíčci - černoznakatá Anda Katčina smečka a černá bez znaků Arnica Jezkowicz...

12.9.2008 18:11

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tak tady jsou naše holky, též bestiáši nebo trpaslíčci - černoznakatá Anda Katčina smečka a černá bez znaků Arnica Jezkowicz...

Příhod máme docela dost, hlavně s Nikoušem, třeba když se v zimě uprostřed potoka propadla ledem, nebo když skočila do vybetonované strouhy a nemohla sama ven - to všechno zachraňovala panička, jak jinak Nebo když na mě v lese začal řvát myslivec, že nemám psy na vodíku, a Niky to vyhodnotila jako napadení psovoda - normálně se tváří jako neškodný mufin, ale přitom si mě hlídá jak čert

Taky je malá Niky s maminkou

12.9.2008 18:12

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

A samotná Ajdička pózující s novinami

19.1.2009 19:13
kobylkalucni

XXX.XXX.96.3

carjack napsal(a):

Mám dotaz na chovatele hovawartů, doufám, že jsem na správné adrese :). Rozhodujeme se s přítelem, co za plemeno k baráčku se zahrádkou, jediné, na čem jsme se shodli bylo to, že chceme velkého psa- fenku vhodnou k dětem. Už jsme prodiskutovali snad všechno možné, pravdou je, že on vybírá psy hlavně kvůli vzhledu, já podle povahy. Po tom co se mi podařilo mu vymluvit amstafa a barzoje se nyní usadil u elegantního irského setra, což se mi v blízkosti lesů nezdá dvakrát super... Má volba padla na hovíka- černého s pálením, povahově i zdravotně se mi zdají super, ale podle přítele to je jenom "pes", že si ho lidi budou plést s vořechy, kříženci zlaťáků apod. a naproti tomu si irského setra s vořechem nikdo nesplete. Tak jak jste na tom vy, obdivují kolemdoucí vaše " voříšky, přerostlé zlaťáky, křížence s labradorem apod."? Musím podotknout, že právě i z tohoto důvodu bych brala znakatého. ( A taky proto, že bude na hlídání a barevně by laikovi mohl z dálky připomínat rotvíka )

19.1.2009 20:02

kobylkalucni napsal(a):
Mám dotaz na chovatele hovawartů, doufám, že jsem na správné adrese :). Rozhodujeme se s přítelem, co za plemeno k baráčku se zahrádkou, jediné, na čem jsme se shodli bylo to, že chceme velkého psa- fenku vhodnou k dětem. Už jsme prodiskutovali snad všechno možné, pravdou je, že on vybírá psy hlavně kvůli vzhledu, já podle povahy. Po tom co se mi podařilo mu vymluvit amstafa a barzoje se nyní usadil u elegantního irského setra, což se mi v blízkosti lesů nezdá dvakrát super... Má volba padla na hovíka- černého s pálením, povahově i zdravotně se mi zdají super, ale podle přítele to je jenom "pes", že si ho lidi budou plést s vořechy, kříženci zlaťáků apod. a naproti tomu si irského setra s vořechem nikdo nesplete. Tak jak jste na tom vy, obdivují kolemdoucí vaše " voříšky, přerostlé zlaťáky, křížence s labradorem apod."? Musím podotknout, že právě i z tohoto důvodu bych brala znakatého. ( A taky proto, že bude na hlídání a barevně by laikovi mohl z dálky připomínat rotvíka )

Hahá, takových příhod máme taky spoustu Ajdička (čzn) jako malá byla za křížence ovčáka a rotvajlera, teďka už je z nějakého důvodu rovnou rotvajler No a celočerná Niky je tradičně flat coated retrívr, eventuálně křížený s něčím, nebo taky rotvajler, když jdu na procházku s oběma - lidem nejde do hlavy, že vlastně ten "flaťák" a "rotvajler" vypadají kromě barvy úplně stejně - a jednou, během nohaté fáze růstu, byla taky barzoj

Řekněte příteli, že irského setra každý zná, takhle hovawart, to je něco extra - když budete na otázku "co je to za plemeno?" odpovídat "hovawart" a reakce bude "hova - co? to jsem nikdy neslyšel...to je ovčácké plemeno?"

28.2.2009 20:23
amanda

XXX.XXX.5.252

jitka napsal(a):

Dobrý den..doma mám taky hovawartí slečnu a také pochází z Hrnčířského kruhu. Ted jí bylo 5 let, Váš pejsek je z jakého vrhu?..Můj pes se pravým jménem jmenuje Dášenka, takže zřejmě 4 vrh...

Přidejte reakci

Přidat smajlík