Fena po poroku,Kdy ji mohu vykopat?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.9.2007 13:16

Ahojík,kdy mohu fenu vykoupat po poroku,...Štěně se Narodilo 28.8.2007

4.9.2007 13:47

luda napsal(a):

Nekopejte ji Nejsem odborník, ale jestli to potřebuje, tak po týdnu by to neměl být problém, teda mýho psa jsem po šití koupala po týdnu a o.k.

4.9.2007 14:00

cherry napsal(a):
Nekopejte ji Nejsem odborník, ale jestli to potřebuje, tak po týdnu by to neměl být problém, teda mýho psa jsem po šití koupala po týdnu a o.k.

Chovám psi několik let a nikdy jsem fenku ( ani dlouhosrstého plemene ) po porodu NEKOUPALA.Fenku koupu,až tak 6.týd.po porodu.Je to můj mázor ,ale myslím, že fenky by se měly nechat v klidu a člověk by měl být rád ,že porod a vše okolo proběhlo v pořádku a fenka se s radostí stará o štěnátka.Krása jde v tuto dobu stranou.

4.9.2007 17:49

luda napsal(a):

Taky bych s tím raději počkala. Štěňulka se zpočátku orientuje podle pachu a tím koupáním by jste ho mohli zmást. Osobně bych nekoupala, pokud je od něčeho někde zašpiněná, tak bych jen umyla to dané místo.

5.9.2007 12:10

odberryho napsal(a):
Taky bych s tím raději počkala. Štěňulka se zpočátku orientuje podle pachu a tím koupáním by jste ho mohli zmást. Osobně bych nekoupala, pokud je od něčeho někde zašpiněná, tak bych jen umyla to dané místo.

Mají pravdu ti přede mnou.. jen omýt špinavé místo. Ještě se vám nachladí..

5.9.2007 14:09

luda napsal(a):

Taky je otázka, jestli fence koupání nevadí. Při vystavení stresu by mohla přestat štěně kojit a to by byl pak teprve průšvih.

Přidejte reakci

Přidat smajlík