Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.9.2007 12:06

Podělte se s námi o radosti a strasti s ohaří (ať už zrzavými, šedivými, dlouhosrstými, flekatými).
Přikládám fotku naší 9ti měsíční maďarky.

7.9.2007 13:38

maila napsal(a):
Podělte se s námi o radosti a strasti s ohaří (ať už zrzavými, šedivými, dlouhosrstými, flekatými).

Ahoj, tak to tady s nasi Ajou nemuzeme chybet :-) Musim rict, ze zatim nam dela spis radosti, nez starosti (kdyz nepocitam jedno marodeni s rymickou :-)) a jsem za ni moc rada. Po vizslatku jsem touzila pres 3roky, ale porad jsem to odkladala - skola, cas, mam doma kone,.. ale kdyz to ted vidim, mela jsem si ji poridit uz davno! Je to moje stesticko..

7.9.2007 14:13

lasiczka napsal(a):
Ahoj, tak to tady s nasi Ajou nemuzeme chybet :-) Musim rict, ze zatim nam dela spis radosti, nez starosti (kdyz nepocitam jedno marodeni s rymickou :-)) a jsem za ni moc rada. Po vizslatku jsem touzila pres 3roky, ale porad jsem to odkladala - skola, cas, mam doma kone,.. ale kdyz to ted vidim, mela jsem si ji poridit uz davno! Je to moje stesticko..

Taky toužím po vizsličce už přes dva roky, ale čekají mě státnice, takže musím ještě půl roku vydržet...ale musím se přiznat, že už dlouho pokukuji alespoň po nejrůznějších maďařích stránkách a vybírám CHS...doufám že to rychle uteče...JInak obě holky jsou moc krásný!!!

7.9.2007 14:14

lasiczka napsal(a):

Hubert

7.9.2007 15:31

anabetynka napsal(a):
Taky toužím po vizsličce už přes dva roky, ale čekají mě státnice, takže musím ještě půl roku vydržet...ale musím se přiznat, že už dlouho pokukuji alespoň po nejrůznějších maďařích stránkách a vybírám CHS...doufám že to rychle uteče...JInak obě holky jsou moc krásný!!!

Pul roku utece jak voda Mas se na co tesit! Pak totiz zacina pekna honicka, utahat malyho nezbedu Pridavam fotku ze 4mesicu a vystavovani domaciho zakrslyho kralicka

7.9.2007 15:47

lasiczka napsal(a):
Pul roku utece jak voda Mas se na co tesit! Pak totiz zacina pekna honicka, utahat malyho nezbedu Pridavam fotku ze 4mesicu a vystavovani domaciho zakrslyho kralicka

nádheraJeště se zeptám (k tématu) chystáte se na loveckou karieru? Protože já s tím třeba nemám žádnou zkušenost (leda že by se do lovecké praxe počítalo nahánění psa rodičů když mi zdrhne za srnou) a ani nevím jak bych se případně s pejskem mezi myslivce dostala...no třeba zrovna ta moje budoucí zrzečka nebude mít o lov zájem (o čemž teda silně pochybuji)

7.9.2007 18:44

anabetynka napsal(a):
nádheraJeště se zeptám (k tématu) chystáte se na loveckou karieru? Protože já s tím třeba nemám žádnou zkušenost (leda že by se do lovecké praxe počítalo nahánění psa rodičů když mi zdrhne za srnou) a ani nevím jak bych se případně s pejskem mezi myslivce dostala...no třeba zrovna ta moje budoucí zrzečka nebude mít o lov zájem (o čemž teda silně pochybuji)

No my jsme loveckou kariéru zavrhli hned od začátku, nemáme zkušenosti a v našem okolí není ani nikdo, kdo by nám pomáhal nebo nás vedl. Takže jsme začali chodit na cvičák - poslušnost, stopa, "obrana" a překážky. Zatím je všechno úměrné tomu, že je naší malé jen 9 měsíců. Obrana je formou her, Mailu strašně baví olizovat figurantovi pleš.
Ale v poslušnosti a stopě je to naše hvězda, je opravdu šikovná.
Zatím se na našem cvičáku probírá možnost agility, tak uvidíme, co se z toho vyklube.
Jinak ohaři jsou opravdu krásní psi s bezvadnou povahou, jen toho pohybu potřebují víc

7.9.2007 18:44

hankaapes napsal(a):

Krásný fešák s krásným jménem

7.9.2007 21:22

maila napsal(a):
Krásný fešák s krásným jménem

Taky se přidáme to je náš osmiletý kraťásek Gero

7.9.2007 21:24

efa napsal(a):
Taky se přidáme to je náš osmiletý kraťásek Gero

Ještě jedna

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.9.2007 21:25

maila napsal(a):

jeden 5měsíční Ar - Český fousek

7.9.2007 21:26

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
jeden 5měsíční Ar - Český fousek

ještě jeden Ar 6 měsíců

8.9.2007 15:22

ještě jeden Ar 6 měsíců

Kousek od nás taky bydlí jeden český fousek, ale už je to fešák v nejlepších letech, takže by si snaší Mailou už nerozumněl, je moc hrrr

8.9.2007 20:33

maila napsal(a):
Kousek od nás taky bydlí jeden český fousek, ale už je to fešák v nejlepších letech, takže by si snaší Mailou už nerozumněl, je moc hrrr

odkud jste Mailo? My jsme kousek od Brna? a tady kde bydlíme tak nemáme kamaráda či kamarádku se kterou by se jednou za čas mohl vyblbnout, jedine jednou týdně na cvičáku v Brně

vikona

8.9.2007 23:26
vikona

maila napsal(a):

Naše "neřízená střela".

9.9.2007 13:24

maila napsal(a):

Chci se zeptat, naskytla se mi příležitost přece jen si pořídit pejska, našla jsem v inzerci štěňátka a údajně by to měli být sourozenci Vaši Maily...chci se zeptat na pana chovatele..štěňátka už budou k odběru, takže ani nebudeme mít příležitost mrknout se tam předem a trošku ty lidičky a jejich pejsky poznat. Taky je mi maličko divné, že Vaší Maile je devět měsícu a oni už mají další štěňátka k odběru...

10.9.2007 09:59

anabetynka napsal(a):
Chci se zeptat, naskytla se mi příležitost přece jen si pořídit pejska, našla jsem v inzerci štěňátka a údajně by to měli být sourozenci Vaši Maily...chci se zeptat na pana chovatele..štěňátka už budou k odběru, takže ani nebudeme mít příležitost mrknout se tam předem a trošku ty lidičky a jejich pejsky poznat. Taky je mi maličko divné, že Vaší Maile je devět měsícu a oni už mají další štěňátka k odběru...

odpovídala jsem vám na email

10.9.2007 10:01

odkud jste Mailo? My jsme kousek od Brna? a tady kde bydlíme tak nemáme kamaráda či kamarádku se kterou by se jednou za čas mohl vyblbnout, jedine jednou týdně na cvičáku v Brně

Jsme ze Šumperka, takže od Brna je to pěkný kousek.

10.9.2007 10:52

anabetynka napsal(a):

Ahoj, ja jsem v tomhle taky naprosty zacatecnik, ale rikam si, ze kdyz jsem si uz takove plemeno poridila, tak bych se o to zacit zajimat mela.. Moje zrzavka je opravdu stastna, kdyz jsme venku a litame po polich. (Mam to stesti, ze bydlime na vesnici, pole hned za zahradou..) Zatim je to jeste stendo, tak jsem se moc neshanela, ale za 14dni jedeme treba na vycvikovy vikend, kde se setkame s dalsima asi 20 madarkama.. no tesim se moc. Dulezite je podle me zacit..

10.9.2007 10:53

maila napsal(a):

Jeste bych chtela napsat, ze vsichni vasi pejskove, co tu jsou na fotkach, jsou naaaprosto uzasniii! Radost pohledet :)

10.9.2007 12:02

lasiczka napsal(a):
Ahoj, ja jsem v tomhle taky naprosty zacatecnik, ale rikam si, ze kdyz jsem si uz takove plemeno poridila, tak bych se o to zacit zajimat mela.. Moje zrzavka je opravdu stastna, kdyz jsme venku a litame po polich. (Mam to stesti, ze bydlime na vesnici, pole hned za zahradou..) Zatim je to jeste stendo, tak jsem se moc neshanela, ale za 14dni jedeme treba na vycvikovy vikend, kde se setkame s dalsima asi 20 madarkama.. no tesim se moc. Dulezite je podle me zacit..

To máte pravdu, maďaři sjou nejšťastnější v lese a na poli. Taky bydlíme na vesnici, což je v tomto směru každopádně výhoda. Ale s myslivostí to u nás opravdu nevypadá, nejsme k tomu založeni a jet občas na nějaký výcvikový víkend a táhnout psa přes půl republiky taky není asi nejlepší volba, i když jsme nad touto možností taky přemýšleli Myslivosti by se mělo asi věnovat víc a kolem nás není nikdo, kdo by nám nějak pomohl a radit, alespoň do začátku.
Snažíme se ji zaměstnávat, co nejvíc (občas té energie má víc než celá naše rodina dohromady), čekají nás zkoušky poslušnosti, snad i to agility a až bude dospělá, tak coursing. Samozřejmě pokud ji to bude bavit
Vám přeji ať se vám v "lovecké kariéře" daří a ať máte kolem sebe kupu výborných lidí...

10.9.2007 12:15

maila napsal(a):
To máte pravdu, maďaři sjou nejšťastnější v lese a na poli. Taky bydlíme na vesnici, což je v tomto směru každopádně výhoda. Ale s myslivostí to u nás opravdu nevypadá, nejsme k tomu založeni a jet občas na nějaký výcvikový víkend a táhnout psa přes půl republiky taky není asi nejlepší volba, i když jsme nad touto možností taky přemýšleli Myslivosti by se mělo asi věnovat víc a kolem nás není nikdo, kdo by nám nějak pomohl a radit, alespoň do začátku.
Snažíme se ji zaměstnávat, co nejvíc (občas té energie má víc než celá naše rodina dohromady), čekají nás zkoušky poslušnosti, snad i to agility a až bude dospělá, tak coursing. Samozřejmě pokud ji to bude bavit
Vám přeji ať se vám v "lovecké kariéře" daří a ať máte kolem sebe kupu výborných lidí...

Ja bych nepredbihala, uvidime, zda nejaka "kariera" bude. Samozrejme s temi vycvik. vikendy jsem to myslela tak, ze to bude prave pro nas ten start. Je jasne, ze se tomu clovek musi venovat vic a dukladneji.. Nemuzu ted rict, kam nas osud v nasem vycviku zanese, ale myslivosti se nebranim.
Taky Vam a Maile prejeme hooodne uspechu kamkoliv se vrtnete. Treba se na nejake akci jednou potkame (Letos jsme se byli ze zvedavosti kouknout na coursingovych zavodech, nic nezavrhujeme)

cipalka

10.9.2007 13:06
cipalka

lasiczka napsal(a):
Jeste bych chtela napsat, ze vsichni vasi pejskove, co tu jsou na fotkach, jsou naaaprosto uzasniii! Radost pohledet :)

Pejsek sice není můj, ale nedalo mi to ho sem nedat
Benďa - slovenský hrubosrstý ohař

11.9.2007 22:22

cipalka napsal(a):
Pejsek sice není můj, ale nedalo mi to ho sem nedat
Benďa - slovenský hrubosrstý ohař

Tak tady nemůže chybět ani Akimek,šestiletý NKO

11.9.2007 22:24

amanite napsal(a):
Tak tady nemůže chybět ani Akimek,šestiletý NKO

a ještě jedna z nedávného brouzdání v řece....

13.9.2007 09:25

amanite napsal(a):
a ještě jedna z nedávného brouzdání v řece....

Tak my to tady trošku posunem Vkládejte fotečky, ať se máme na co dívat. Ohařů není nikdy dost
Amanite: už jsem Tě tady dlouho neviděla...jak se máte s Akimkem?

13.9.2007 12:38

efa napsal(a):
Tak my to tady trošku posunem Vkládejte fotečky, ať se máme na co dívat. Ohařů není nikdy dost
Amanite: už jsem Tě tady dlouho neviděla...jak se máte s Akimkem?

Přesně tak - vkládejte, vkládejte

13.9.2007 18:08

maila napsal(a):
Přesně tak - vkládejte, vkládejte

Pro Evku: No my jsme trochu marodili a důsledkem nedostatku pohybu nám Akimek trošku nabral,což mu působilo komplikace kvůli jeho operované nožičce,takže jsme na tom přes léto trošku pracovali...Jinak to vypadá,že nám Akim konečně dospěl,už to není taková bláznivka a občas to vypadá,že i poslouchá....neee,on poslouchal vždycky,jen už je v jeho chování taková psí důstojnost A jak se daří vám????

13.9.2007 18:12

amanite napsal(a):
Pro Evku: No my jsme trochu marodili a důsledkem nedostatku pohybu nám Akimek trošku nabral,což mu působilo komplikace kvůli jeho operované nožičce,takže jsme na tom přes léto trošku pracovali...Jinak to vypadá,že nám Akim konečně dospěl,už to není taková bláznivka a občas to vypadá,že i poslouchá....neee,on poslouchal vždycky,jen už je v jeho chování taková psí důstojnost A jak se daří vám????

13.9.2007 19:37

maila napsal(a):

Tak aby tu bylo jeste trochu zrzavo :))

13.9.2007 19:39

lasiczka napsal(a):
Tak aby tu bylo jeste trochu zrzavo :))

Tak pujč mi taky ten míček...

13.9.2007 19:41

lasiczka napsal(a):
Tak pujč mi taky ten míček...

Nedáš jo?? Tak to počkej...

13.9.2007 19:41

lasiczka napsal(a):
Nedáš jo?? Tak to počkej...

..tu máááš! :-) ..

13.9.2007 19:42

lasiczka napsal(a):
..tu máááš! :-) ..

A už je jenom můůůj!

13.9.2007 21:40

lasiczka napsal(a):
A už je jenom můůůj!

Naši kluci

14.9.2007 09:26

irenaa napsal(a):
Naši kluci

Amanite: A s čímpak jste marodili?Ale už to Akimek určitě vyběhal,takže je jak proutek že? No my jsme na tom právě teď o trošku hůř, Gero musel na kastraci a teď nám tak pěkně přibírá Ale já to všechno hlídám..Akorát je mi ho líto, když tak hezky škemrá.Taky mám pocit, že už se nám z něho stává takovej psí děděček pořád spí, když přijdeme z procházky.A tak ho rozmazlujem ještě víc
Přikládám foto ze zahrady,a jak je vidět tak je ještě pořád hravej jako mimino

14.9.2007 18:24

efa napsal(a):
Amanite: A s čímpak jste marodili?Ale už to Akimek určitě vyběhal,takže je jak proutek že? No my jsme na tom právě teď o trošku hůř, Gero musel na kastraci a teď nám tak pěkně přibírá Ale já to všechno hlídám..Akorát je mi ho líto, když tak hezky škemrá.Taky mám pocit, že už se nám z něho stává takovej psí děděček pořád spí, když přijdeme z procházky.A tak ho rozmazlujem ještě víc
Přikládám foto ze zahrady,a jak je vidět tak je ještě pořád hravej jako mimino

Eva: Měl zánět průdušek,který se s náma táhl hodně dlouho,potom potravinová alergie a jediné co nám v té době baštil byl orijen,takže začal dost přibírat,on se totiž k jídlu jenom přiblíží a je to na něm znát...ale přes léto jsme na tom zapracovali,není to sice ideální...ale teď na podzim na tom ještě mákneme,plánuju vytáhnout kolo,tak uvidímeJInak Akimek je taky žebrák všech žebráků a ty smutný oči...ale snažím se být tvrdá
A jak je na tom Gero jinak se zdravím,pamatuju si,že měl nějaké problémy
se srdíčkem???

15.9.2007 21:43

maila napsal(a):

Tak dneska naše Ájinka oslavila 5.měsíc

16.9.2007 13:43

amanite napsal(a):
Eva: Měl zánět průdušek,který se s náma táhl hodně dlouho,potom potravinová alergie a jediné co nám v té době baštil byl orijen,takže začal dost přibírat,on se totiž k jídlu jenom přiblíží a je to na něm znát...ale přes léto jsme na tom zapracovali,není to sice ideální...ale teď na podzim na tom ještě mákneme,plánuju vytáhnout kolo,tak uvidímeJInak Akimek je taky žebrák všech žebráků a ty smutný oči...ale snažím se být tvrdá
A jak je na tom Gero jinak se zdravím,pamatuju si,že měl nějaké problémy
se srdíčkem???

Amanite: Aha, a jak přišel k tomu zánětu průdušek? Taky bych se nedivila, kdyby se nám něco takovýho přihodilo..v zimě bere taťka Gera na běžky a kolikrát mám strach, že z toho bude marod.
Jo,pamatuješ správně,bohužel musí brát celoživotně prášky na srdce,je to srdeční arytmie. Ale zvládá to moc dobře (ťuky,ťuk) aktivně je na tom jako před tím.Akorát v těch letních parnech jsem ho musela v tom lítání po poli krotit.Tak na mě trochu nechápavě zíral,proč jako nemuže tak blbnout
A když jsme u těch granulí,kolik ten Orijen tak stojí?To mu chutná nejvíc?Gero se nám naučil na lososovej ProPlan, potvora už nechce žrát nic levnějšího.

16.9.2007 13:45

lasiczka napsal(a):
Tak dneska naše Ájinka oslavila 5.měsíc

Blahopřejem, už je to dáma

16.9.2007 22:16

efa napsal(a):
Blahopřejem, už je to dáma

pr Eva: No my ten Orijen kupovali myslím kolem 1500kč za 13,5 kg... a to honil opravdu misku po kuchyni,ale teď jsme přešli na Pro Pac,nejdřív to taky zkoušel,ale te´d to baští naprosto v pohodě a prospívá na nich opravdu dobře....občas,většinou víkendy je na mase,tak má aspoň nějakou změnu:-) a pak miluje vepřová ouška,většinou ráno když odcházím do školy nebou práce...on je totiž hroznej závislák,jakmile jsem doma,tak je jak můj stín a taky hrozná mazlivka,myslela jsem že z toho vyroste,ale připadá mi,že s věkem je to jen a jen horší
Ale k cizím je dost odtažitej a jinak je to výbornej hlídač...jednou i obranář,když si na nás vyskakovali mladíci v parku....Taky Gero hlídá?...a chtěla jsem se zeptat jak je na tom s nohama,kloubama a tak??? akimem bude totiž asi jeden z těch případů,který bude mít ve stáří opravdu problémy,zatím dáváme 1-2 ročně alavisovou kúru a žádný omezení ani od veta nemáme,ale....

21.9.2007 17:03

maila napsal(a):

Přeci to tady nebudu muset zachraňovat sama

25.9.2007 11:14

maila napsal(a):

Tak jsme se vratili z naseho prvniho vikendoveho cviceni v Luckovicich.. Jsme totalne nadseni, bezvadne jsme si to uzili a priste urcite jedeme zase.. Potkali jsme tam 3 svoje sestricky a maminku.. No to bylo radosti!

25.9.2007 11:18

lasiczka napsal(a):
Tak jsme se vratili z naseho prvniho vikendoveho cviceni v Luckovicich.. Jsme totalne nadseni, bezvadne jsme si to uzili a priste urcite jedeme zase.. Potkali jsme tam 3 svoje sestricky a maminku.. No to bylo radosti!

3 sestřičky na klacku

25.9.2007 11:21

lasiczka napsal(a):
3 sestřičky na klacku

Agi & Ája

25.9.2007 12:16

lasiczka napsal(a):

Jé Lučkovice tam jsme byli taky Byla to naše první akce tohohle typu takže byla fenka trochu vyklepaná a nervózní z tolika psů a lidí. Nejvíc jí štvalo, že musela být na pokoji ještě s jedním psem. Je to holt žárlivý psí jedináček Ale jinak to tam bylo suprový, jedete i příště?

25.9.2007 12:38

luucka napsal(a):
Jé Lučkovice tam jsme byli taky Byla to naše první akce tohohle typu takže byla fenka trochu vyklepaná a nervózní z tolika psů a lidí. Nejvíc jí štvalo, že musela být na pokoji ještě s jedním psem. Je to holt žárlivý psí jedináček Ale jinak to tam bylo suprový, jedete i příště?

Ahojky, jedeme stoprocentne :-) Uz ted se tesime. Aisha byla naopak totalne nadsena, na pokoji byla s 2segrama a prvni noc byla teda zajimava.. Asi do 2 do rana jsme je videli porad jenom litat a hrat si... Ale v sobotu uz se sklidnili a chvilema se i soustredili na panicky. Ty nase cacorky to brali jako super rozptyleni a vsude behali v ty svy trojce.
Jinak fotky vsechny jsem hodila sem: http://luckovicezari.album.cz /luckovice-zari-2007/ Bohuzel tvoji kocku strakatou tam nikde nemam :)

27.9.2007 21:30

maila napsal(a):

Tak dneska jsme si přivezli naše malé zrzavé ohařátko:) Je mu 7 týdnů a jmenuje se Barny

27.9.2007 21:35

anabetynka napsal(a):
Tak dneska jsme si přivezli naše malé zrzavé ohařátko:) Je mu 7 týdnů a jmenuje se Barny

a jeste:)

28.9.2007 13:42

lasiczka napsal(a):
Ahojky, jedeme stoprocentne :-) Uz ted se tesime. Aisha byla naopak totalne nadsena, na pokoji byla s 2segrama a prvni noc byla teda zajimava.. Asi do 2 do rana jsme je videli porad jenom litat a hrat si... Ale v sobotu uz se sklidnili a chvilema se i soustredili na panicky. Ty nase cacorky to brali jako super rozptyleni a vsude behali v ty svy trojce.
Jinak fotky vsechny jsem hodila sem: http://luckovicezari.album.cz /luckovice-zari-2007/ Bohuzel tvoji kocku strakatou tam nikde nemam :)

To zrzavé vižlí komando bylo opravdu úžasné To je psisko si pořádně unavené viď? Bety se probrala až včera do teďka skoro pořád chrněla. Vy jste byli ve štěňátkách Věrkou? Chodíte někam na cvičák?

28.9.2007 14:29

luucka napsal(a):
To zrzavé vižlí komando bylo opravdu úžasné To je psisko si pořádně unavené viď? Bety se probrala až včera do teďka skoro pořád chrněla. Vy jste byli ve štěňátkách Věrkou? Chodíte někam na cvičák?

Unavene? Blaznis? V pondeli dopoledne sice pekne spinkala (a ja mohla do skoly :-)), ale odpoledne uz to byla zase moje neznicitelna Ajinka, ktera nepotrebuje spat ani zrat a dovede neustale litat jak pominuta. Jsou to trosku sidla, ale nemenila bych ji! A byli jsme mezi nejmladsima stenatkama, ktere vedla Jana (od Tina a Adise).. Mimochodem - Verka je chovatelkou tehle vizlatek :-) Na cvicak zatim nechodime, nejak se k tomu nedokazeme dokopat Cvicime sami, ale urcite by se nam psi spolecnost hodila, protoze jak bylo videt i v Luckovicich - bez psu a jinych rusivych elementu :o) posloucha bezvadne, ale jinak musime pilovat :-) Precejenom je to jeste takovy mimiiii.. :-) Za tyden jedeme do CB na vystavu, tak muze ukazat, jak se dovede soustredit A s kym jste cvicili vy? Ja si ty münstery (pokud se nepletu, tak asi tvou fenku a jeste druhou od Ondry(?)) pamatuju asi jen z nedele, kdyz se vystavovalo..

28.9.2007 14:37

anabetynka napsal(a):
a jeste:)

Jeeee, tak to slo teda rychle s porizenim miminkaa Preju hodne stesti a radosti, o to se Barny uz postara - a tobe hooodne trpelivosti :-) Nekdy je potreba.

28.9.2007 16:21

lasiczka napsal(a):
Jeeee, tak to slo teda rychle s porizenim miminkaa Preju hodne stesti a radosti, o to se Barny uz postara - a tobe hooodne trpelivosti :-) Nekdy je potreba.

Děkujeme, snad to zvládnem, zatím nám to jde- v posteli jsme se srovnali Taky jsme byli na první vycházce a skamarádili jsme se s číčama...teď mi tady chrní na klíně

29.9.2007 11:34

lasiczka napsal(a):
Unavene? Blaznis? V pondeli dopoledne sice pekne spinkala (a ja mohla do skoly :-)), ale odpoledne uz to byla zase moje neznicitelna Ajinka, ktera nepotrebuje spat ani zrat a dovede neustale litat jak pominuta. Jsou to trosku sidla, ale nemenila bych ji! A byli jsme mezi nejmladsima stenatkama, ktere vedla Jana (od Tina a Adise).. Mimochodem - Verka je chovatelkou tehle vizlatek :-) Na cvicak zatim nechodime, nejak se k tomu nedokazeme dokopat Cvicime sami, ale urcite by se nam psi spolecnost hodila, protoze jak bylo videt i v Luckovicich - bez psu a jinych rusivych elementu :o) posloucha bezvadne, ale jinak musime pilovat :-) Precejenom je to jeste takovy mimiiii.. :-) Za tyden jedeme do CB na vystavu, tak muze ukazat, jak se dovede soustredit A s kym jste cvicili vy? Ja si ty münstery (pokud se nepletu, tak asi tvou fenku a jeste druhou od Ondry(?)) pamatuju asi jen z nedele, kdyz se vystavovalo..

My jsme byly u Viktora v dospělákách. Jak pak je Ajinka stará?
V neděli jsme na vystavování byly, jinak možná takový naším znakem je stopovačka, kterou za sebou ta naše útěkářka pořád tahá :)) Ale už se to lepší, pokusy zdrhnout se zmenšují :)Jinak my chodíme na cvičák do Řeporyj. Cvíčí tam právě i Věrka.

29.9.2007 13:08

luucka napsal(a):
My jsme byly u Viktora v dospělákách. Jak pak je Ajinka stará?
V neděli jsme na vystavování byly, jinak možná takový naším znakem je stopovačka, kterou za sebou ta naše útěkářka pořád tahá :)) Ale už se to lepší, pokusy zdrhnout se zmenšují :)Jinak my chodíme na cvičák do Řeporyj. Cvíčí tam právě i Věrka.

Jeee, tak to uz vim, stopovacka je dobry znameni. To jste bydleli hned vedle pres cestu :o) Ajince je 5mesicu a je to sidlo blaaaznivy Jinak my jsme ze Zatce a ikdyz v Pze studuju, tak se psem se tam vyskytuju veeelmi vzacne :-) A kolik je Bety? Myslim, ze jsem vas videla na fotkach od Lucky Merlinovo :)

29.9.2007 14:38

lasiczka napsal(a):
Jeee, tak to uz vim, stopovacka je dobry znameni. To jste bydleli hned vedle pres cestu :o) Ajince je 5mesicu a je to sidlo blaaaznivy Jinak my jsme ze Zatce a ikdyz v Pze studuju, tak se psem se tam vyskytuju veeelmi vzacne :-) A kolik je Bety? Myslim, ze jsem vas videla na fotkach od Lucky Merlinovo :)

Jo tak to já už asi taky vim Takový houf zrzavců se vedle nás pořád kočkoval Ale Ajinku si takhle nevybavim, vižel tam bylo opravdu požehnaně Fotky od Lucky jsem viděla první den jsme byly spolu ve skupině :) Bety si tam poprvé podržela kachnu, ten zhnusený výraz typu: proč mi to mrtvý zvíře cpete do pusy neměl chybu :))
Bety jsou dva roky, ale lovecký výcvik děláme teprv tak pět měsíců. Takže zatim žádný velký experti Docela nás teď mrzí, že jsme s ní takhle nejezdili už od začátku. Je fajnový když si štěně zvyká už od začátku. Plánujete dělat s pesanem zkoušky?

30.9.2007 12:58

luucka napsal(a):
Jo tak to já už asi taky vim Takový houf zrzavců se vedle nás pořád kočkoval Ale Ajinku si takhle nevybavim, vižel tam bylo opravdu požehnaně Fotky od Lucky jsem viděla první den jsme byly spolu ve skupině :) Bety si tam poprvé podržela kachnu, ten zhnusený výraz typu: proč mi to mrtvý zvíře cpete do pusy neměl chybu :))
Bety jsou dva roky, ale lovecký výcvik děláme teprv tak pět měsíců. Takže zatim žádný velký experti Docela nás teď mrzí, že jsme s ní takhle nejezdili už od začátku. Je fajnový když si štěně zvyká už od začátku. Plánujete dělat s pesanem zkoušky?

No uvidime, jak se to vyvrbi. Ja bych urcite chtela, ale zatim jsem v okoli nenasla podobnyho nadsence,.. Odradit se ale jen tak nenechame. Ajinka je nadsenkyne nejvetsi a hodne ji to bavi, tak ji urcite nechci nic upirat. Moznosti i docela mame-bydlime na vesnici a v polich jsme denne.. Kdyz to srovnam s nasi maminkou Sarou, ktera bydli v uplnym centru Phy, tak mame jeste vynikajici podminky. S tema 2 sestrickama, co s nami bydleli v Luckovicich jsme porad v kontaktu, tak muzeme srovnavat, jak nam ta vychova jde a nejde a spolecne si radit-mame totiz vsichni stejny blaznivky.

30.9.2007 17:44

anabetynka napsal(a):
Děkujeme, snad to zvládnem, zatím nám to jde- v posteli jsme se srovnali Taky jsme byli na první vycházce a skamarádili jsme se s číčama...teď mi tady chrní na klíně

Tak a už mám i novou kámošku- fousandu Sindy! Zatím na mě ještě jen zkoumavě kouká (není ještě ve své kůži, páč taky musela změnit domov a u nových páníčků je teprv 2 dny) a odolává mým výzvám ke hře (což teda naprosto nechápu). Ale já ji časem stejně přesvědčím a už se těším, jak se spolu vyblbnem:)

Neregistrovaný uživatel

1.10.2007 11:49
Neregistrovaný uživatel

anabetynka napsal(a):
Tak a už mám i novou kámošku- fousandu Sindy! Zatím na mě ještě jen zkoumavě kouká (není ještě ve své kůži, páč taky musela změnit domov a u nových páníčků je teprv 2 dny) a odolává mým výzvám ke hře (což teda naprosto nechápu). Ale já ji časem stejně přesvědčím a už se těším, jak se spolu vyblbnem:)

Hmmm, to jsem se dneska ale skvěle vyspinkal

1.10.2007 13:16

anabetynka napsal(a):

:o) Malej je uzasnej! Ja taky zavzpominam a pridam fotku, kdy jsme Aishinku meli tyden doma.. joo, to se nam to na posteli jeste spavalo dobre, ted uz ty noziska vsude tlacej a nekdy jsme dokonce tak neskutecne zliiii, ze ji nechavame spat v pelisku!

5.10.2007 14:42

maila napsal(a):

Ahoj, ja som Tobi zo Slovenska...

5.10.2007 14:43

shaarka napsal(a):
Ahoj, ja som Tobi zo Slovenska...

a este jedna fotecka

5.10.2007 14:44

shaarka napsal(a):
a este jedna fotecka

...a do tretice... :)

7.10.2007 15:53

maila napsal(a):

Hurááá, máme za sebou naši první výstavu ve třídě štěňat. Odnesli jsme si pěkný posudek a radost, že jsme to úspěšně zvládli.(Byly to ale pořádný nervy )Už se těšíme do Prahy.

7.10.2007 15:54

lasiczka napsal(a):
Hurááá, máme za sebou naši první výstavu ve třídě štěňat. Odnesli jsme si pěkný posudek a radost, že jsme to úspěšně zvládli.(Byly to ale pořádný nervy )Už se těšíme do Prahy.

Důležité je se před výstavou pěkně vyspinkat

7.10.2007 15:56

lasiczka napsal(a):
Důležité je se před výstavou pěkně vyspinkat

A po náročným dni to taky okamžitě zalomit!

Jinak zdravím nová štěňátka, co se sem přidali a těším se na vaše další fotky :o) Nám už to naše štěňátko trochu odrostlo.

7.10.2007 19:44

lasiczka napsal(a):
A po náročným dni to taky okamžitě zalomit!

Jinak zdravím nová štěňátka, co se sem přidali a těším se na vaše další fotky :o) Nám už to naše štěňátko trochu odrostlo.

Posíláme velkou gratulaci k zvládnutí první výstavy! Jste velké šikulky. To my si z Barnym užíváme zatím jen samé psí kusy:)

7.10.2007 19:51

anabetynka napsal(a):
Posíláme velkou gratulaci k zvládnutí první výstavy! Jste velké šikulky. To my si z Barnym užíváme zatím jen samé psí kusy:)

pozuju:)

11.10.2007 01:18

maila napsal(a):

Nerada bych, aby tak pěkné téma zapadlo do historie.. :-)

11.10.2007 01:19

lasiczka napsal(a):
Nerada bych, aby tak pěkné téma zapadlo do historie.. :-)

Miluju pohled na tu mojí zrzavku :o)

11.10.2007 01:20

lasiczka napsal(a):
Miluju pohled na tu mojí zrzavku :o)

Přidejte se!

11.10.2007 11:49

lasiczka napsal(a):
Přidejte se!

Neodolám a přidám ještě jednou Huberta

11.10.2007 11:50

hankaapes napsal(a):
Neodolám a přidám ještě jednou Huberta

A jako mladíček

11.10.2007 11:55

hankaapes napsal(a):

Superrr! Konecne to tu má i jinou barvičku.

V ČB jsem se (mimochodem) zakoukala do krásnýho Itala

11.10.2007 11:58

lasiczka napsal(a):
Superrr! Konecne to tu má i jinou barvičku.

V ČB jsem se (mimochodem) zakoukala do krásnýho Itala

A opět moje Ájinka - tentokrát s vysokou akcí nohou :-)) Můj koník by se od ní měl co učit.

31.10.2007 08:45

maila napsal(a):

:) Tobi a Dara z Košíc

1.11.2007 18:25

shaarka napsal(a):

Máte samý krasavce Ten náš už je trošku dědeček

18.11.2007 19:42

shaarka napsal(a):

Barny a sníh

9.12.2007 13:37

anabetynka napsal(a):

Barny a sníh

Teda, co se děje se všemi ohařími přznivci? Tak to budu muset asi zase posunout já....a Barny

12.12.2007 15:01

anabetynka napsal(a):
Teda, co se děje se všemi ohařími přznivci? Tak to budu muset asi zase posunout já....a Barny

Tak zase kousek popojedem

12.12.2007 15:04

hankaapes napsal(a):
Tak zase kousek popojedem

A na honu

26.12.2007 23:37

hankaapes napsal(a):
A na honu

Hurááá!
Konečně jsem se dočkala Vánoc a nového foťáčku, takže můžu opět přidávat fotky mojí zrzavky Už máme za sebou 8. měsíc a 23.12. nám naše holčička nějak dospěla?! a začala hárat.. A já jí mám pořád za miminko malinký :-) Budu se těšit na další vaše fotky!

26.12.2007 23:37

lasiczka napsal(a):
Hurááá!
Konečně jsem se dočkala Vánoc a nového foťáčku, takže můžu opět přidávat fotky mojí zrzavky Už máme za sebou 8. měsíc a 23.12. nám naše holčička nějak dospěla?! a začala hárat.. A já jí mám pořád za miminko malinký :-) Budu se těšit na další vaše fotky!

Výzva ke hře :-)

26.12.2007 23:39

lasiczka napsal(a):
Výzva ke hře :-)

26.12.2007 23:39

lasiczka napsal(a):

Co to tam vidím?! :-)

26.12.2007 23:41

lasiczka napsal(a):
Co to tam vidím?! :-)

Šibalský úsměv na závěr

27.12.2007 09:48

lasiczka napsal(a):
Šibalský úsměv na závěr

Moc pěkná zrzavka

28.12.2007 21:10

hankaapes napsal(a):
Moc pěkná zrzavka

Dva fousáči

28.12.2007 21:12

hankaapes napsal(a):
Moc pěkná zrzavka

A ještě jednou fousáči

6.1.2008 20:27

anabetynka napsal(a):

Hurááá! Tak i u nás konečně spadlo trochu snížku

6.1.2008 20:29

lasiczka napsal(a):
Hurááá! Tak i u nás konečně spadlo trochu snížku

:o)

6.1.2008 20:31

lasiczka napsal(a):
:o)

Obě moje lásky..

Neregistrovaný uživatel

15.1.2008 12:30
Neregistrovaný uživatel

maila napsal(a):

můj miláček Atos (pointr) - na fotce 8 měs.

15.1.2008 13:08

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
můj miláček Atos (pointr) - na fotce 8 měs.

tohle je taky ohař

19.1.2008 14:22

hankaapes napsal(a):
tohle je taky ohař

http://poklajda. rajce.idnes.cz/ Vanoce_2007/#DSCN0121.JPG (bez mezer)
Tady je naše čubinka, jinak zdravím, jsem tu nová
Jsem v práci, takže nemůžu vkládat fotky rovnou, asi, ted, když je nemám uloženě tady v počítači?

19.1.2008 15:49

poklajda napsal(a):
http://poklajda. rajce.idnes.cz/ Vanoce_2007/#DSCN0121.JPG (bez mezer)
Tady je naše čubinka, jinak zdravím, jsem tu nová
Jsem v práci, takže nemůžu vkládat fotky rovnou, asi, ted, když je nemám uloženě tady v počítači?

Jeee, nazdar Verčo! Tak to se budu tesit na dalsi fotky vizslicek.. urcite jsem ti uz psala na icq, ze mam od leta doma taky jedno zlobidlo zrzavy :-) Jsem z ni nadsena.. Jinak mame konecne i web: http://www.lasiczka.cz/ Na fotky jsem koukala, je kraasnaaa! (Jeste jsem ale nevidela osklivyho ohare :-)) Mej se, Julca, Alex a Aisha z Kralovskych vinic

19.1.2008 20:01

hankaapes napsal(a):
tohle je taky ohař

Ať žijou maďaři

19.1.2008 21:45

maila napsal(a):

posílám ještě jednu

20.1.2008 11:48

nikoliczenka napsal(a):
posílám ještě jednu

3.10.2008 21:40
anabetynka

XXX.XXX.220.229

lasiczka napsal(a):

teda, to jsme ale zapadli...
Tak nám ten zrzavec pořádně vyrostl...

3.10.2008 21:43
anabetynka

XXX.XXX.220.229

anabetynka napsal(a):
teda, to jsme ale zapadli...
Tak nám ten zrzavec pořádně vyrostl...

ale je pořád stejně rozděšenej:)

3.10.2008 21:45
anabetynka

XXX.XXX.220.229

anabetynka napsal(a):
ale je pořád stejně rozděšenej:)

Ale je krásnej, co

4.10.2008 12:38
slaimer

XXX.XXX.133.209

maila napsal(a):

Sakrys, nemuzu v tom nechat Hanku samotnou, aby podlehla tomu zrzavymu navalu, takze zacinam sedivy utok :). Takove ty stalice sem hazet nebudu, budu se snazit fotky, ktere jeste nikde nebyly.

4.10.2008 12:39
slaimer

XXX.XXX.133.209

slaimer napsal(a):
Sakrys, nemuzu v tom nechat Hanku samotnou, aby podlehla tomu zrzavymu navalu, takze zacinam sedivy utok :). Takove ty stalice sem hazet nebudu, budu se snazit fotky, ktere jeste nikde nebyly.

vsechny fotky jsou z prochazky se sestrickou z dubna (7 mesicu jim bylo).

4.10.2008 12:40
slaimer

XXX.XXX.133.209

slaimer napsal(a):
vsechny fotky jsou z prochazky se sestrickou z dubna (7 mesicu jim bylo).

.

4.10.2008 12:40
slaimer

XXX.XXX.133.209

4.10.2008 12:50
slaimer

XXX.XXX.133.209

4.10.2008 12:51
slaimer

XXX.XXX.133.209

slaimer napsal(a):
Cerven

Krvelacna bestie.

6.10.2008 09:31
hankaapes

XXX.XXX.101.77

slaimer napsal(a):
Krvelacna bestie.

6.10.2008 10:54
katcha

XXX.XXX.5.253

maila napsal(a):

Chyneček jako prďola... Teď už je to "pan pes"

6.10.2008 10:58
katcha

XXX.XXX.5.253

katcha napsal(a):

Chynda větší...

6.10.2008 11:01
katcha

XXX.XXX.5.253

katcha napsal(a):
Chynda větší...

... a Chynda dospělák

6.10.2008 14:40
anabetynka

XXX.XXX.220.229

katcha napsal(a):
... a Chynda dospělák

tak zas jednu zrzavou

6.10.2008 14:43
anabetynka

XXX.XXX.220.229

katcha napsal(a):

krááásná fotka!

6.10.2008 14:44
anabetynka

XXX.XXX.220.229

anabetynka napsal(a):
krááásná fotka!

to bylo k tomu spinkajícímu šedivému štendovi...

6.10.2008 15:17
anabetynka

XXX.XXX.220.229

anabetynka napsal(a):
tak zas jednu zrzavou

Nejlepší hračka-klacek

6.10.2008 15:26
katcha

XXX.XXX.5.253

anabetynka napsal(a):
to bylo k tomu spinkajícímu šedivému štendovi...

Chyneček vzkazuje, že děkuje

6.10.2008 15:35
anabetynka

XXX.XXX.220.229

anabetynka napsal(a):
Nejlepší hračka-klacek

Dneska mě to nějak baví...tak fakt už poslední-Barny z prfilu

6.10.2008 15:37
anabetynka

XXX.XXX.220.229

katcha napsal(a):
Chyneček vzkazuje, že děkuje

To nemá zač, je to krasavec:) A koukám, že má i zrzavýho kámoše

6.10.2008 19:02
viky

XXX.XXX.72.33

maila napsal(a):

Jedna flekatice

6.10.2008 19:06
viky

XXX.XXX.72.33

maila napsal(a):

A obě holky

6.10.2008 21:01
anabetynka

XXX.XXX.220.229

viky napsal(a):
A obě holky

Ty jsou nádherné!
Chtělo by to založit nové téma, už nás to neposouvá nahoru...tak já jdu asi nato, ne?

Přidejte reakci

Přidat smajlík