Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.9.2007 14:40

davejte sem nejake fotky stredoasiatu.je tu strasne plemen a stredoasiati nikde.tahle kocicka sice nejni moje,ale moji segry.
AIRIN(ARKA)Atlyn-Depe

8.9.2007 14:41

kati napsal(a):
davejte sem nejake fotky stredoasiatu.je tu strasne plemen a stredoasiati nikde.tahle kocicka sice nejni moje,ale moji segry.
AIRIN(ARKA)Atlyn-Depe

9.9.2007 09:58

kati napsal(a):

Copak tady nema nikdo stredoasiata?

9.9.2007 10:38

kati napsal(a):
Copak tady nema nikdo stredoasiata?

Ahojky, sice asiata nemám, ale jednou si ho určitě pořídím. Je to moje srdíčkové plemeno. I když musím říct, že se mi víc líbí bez uší. Jen přikládejte fotečky, ať se mám čím kochat.

9.9.2007 12:33

zuzanka napsal(a):
Ahojky, sice asiata nemám, ale jednou si ho určitě pořídím. Je to moje srdíčkové plemeno. I když musím říct, že se mi víc líbí bez uší. Jen přikládejte fotečky, ať se mám čím kochat.

ahoj,no me se taky libi kupirovanej,ale bohuzel to zakazali.

9.9.2007 20:24

kati napsal(a):
ahoj,no me se taky libi kupirovanej,ale bohuzel to zakazali.

Dilyara Gasar-Chan

10.9.2007 13:07

atobajus napsal(a):
Dilyara Gasar-Chan

3 mesice, pejsek

10.9.2007 13:16

atobajus napsal(a):
Dilyara Gasar-Chan

3 mesice, fenka

10.9.2007 13:20

atobajus napsal(a):
Dilyara Gasar-Chan

jeste jednou fenka

10.9.2007 13:27

danbures napsal(a):
jeste jednou fenka

Danbures, mohu se zaptat z jaké Ch.s jsou tihle dva úžasní psisáci?

10.9.2007 13:51

sabina napsal(a):
Danbures, mohu se zaptat z jaké Ch.s jsou tihle dva úžasní psisáci?

mate to v mailu

10.9.2007 13:59

danbures napsal(a):
mate to v mailu

díky moc..jsou nádherní...

10.9.2007 14:02

sabina napsal(a):
díky moc..jsou nádherní...

Sem to já koza, měla sem tam šptaně napsaný email, mohu poprosit na už opravený email znova poslat info...díky

10.9.2007 22:33

sabina napsal(a):
Sem to já koza, měla sem tam šptaně napsaný email, mohu poprosit na už opravený email znova poslat info...díky

Dane a je některé z nich vaše ? Pochlubte se

11.9.2007 09:51

lydie napsal(a):

dovolím si za něj, ano jsou oba jeho. Jak fenka, tak pes. a jsou přenádherní!!!

11.9.2007 13:47

sabina napsal(a):
dovolím si za něj, ano jsou oba jeho. Jak fenka, tak pes. a jsou přenádherní!!!

Ahojky, to se to tady pěkně rozjelo, jen tak dál! Štěníska jsou nádherní, hned se mrknu na stránky. Tady přikládám fotku mého oblíbence, je to asiat jménem Bekyr, patří kámoščině příteli, která mě doufám nezabije, když ho tady objeví
Moc se mi líbí jeho bílé znaky, které má na všech čtyřech a na čumáku.

11.9.2007 16:50

lydie napsal(a):

obe stenata jsou moje.

12.9.2007 16:37

kati napsal(a):
AIRIN(ARKA)Atlyn-Depe

Můžu se taky přidat ?

12.9.2007 16:48

kati napsal(a):
AIRIN(ARKA)Atlyn-Depe

a ještě s nejlepším kámošem,malým kavkazem Carem

12.9.2007 18:13

corinka napsal(a):
a ještě s nejlepším kámošem,malým kavkazem Carem

Teda Dane, Vy se máte......a jak to ,že jste se nepochlubil na foru?

12.9.2007 18:40

lydie napsal(a):
Teda Dane, Vy se máte......a jak to ,že jste se nepochlubil na foru?

dobry den, tak mam to v planu, ale zatim jeste neni s cim se chlubit. koupit krasna, kvalitni stenata umi kazdy. ted je prede mnou ukol, abych jim dokazal zajistit dobre podminky a mohli v poradku dorust. jinak z maca je uz poradny kus psa. zacina nabirat, ma 58kg, v kohoutku 79 cm. a hlavne se mu to zacina rovnat v hlave. uz to neni takovy ten medvidek, co si necha od kazdeho vsechno libit. poznal jsem to na zac. prazdnin,kdyz jsem z pod neho tahal dospelyho rottweilera, se kterym chodime vencit, a ktery si na neho vzdycky nehorazne dovoloval.

13.9.2007 18:09

danbures napsal(a):
dobry den, tak mam to v planu, ale zatim jeste neni s cim se chlubit. koupit krasna, kvalitni stenata umi kazdy. ted je prede mnou ukol, abych jim dokazal zajistit dobre podminky a mohli v poradku dorust. jinak z maca je uz poradny kus psa. zacina nabirat, ma 58kg, v kohoutku 79 cm. a hlavne se mu to zacina rovnat v hlave. uz to neni takovy ten medvidek, co si necha od kazdeho vsechno libit. poznal jsem to na zac. prazdnin,kdyz jsem z pod neho tahal dospelyho rottweilera, se kterym chodime vencit, a ktery si na neho vzdycky nehorazne dovoloval.

No , jestli bude Maco jako Durmík po tatínkovi, tak už si na něj nikdo dovolovat nebude. U nás to může jen Atyša a to jen pokud je on v dobrém rozpoložení, ale i tak to nemůže moc přehánět. Jinak skoro brácha má momentálně 60kg(v zimě měl 65kg)a 75 v kohoutku(alespoň myslím, není to až tak důležitý).Mějte se a až Vám trošku povyrostou, tak se s nimi někde ukažte

13.9.2007 20:46

lydie napsal(a):
No , jestli bude Maco jako Durmík po tatínkovi, tak už si na něj nikdo dovolovat nebude. U nás to může jen Atyša a to jen pokud je on v dobrém rozpoložení, ale i tak to nemůže moc přehánět. Jinak skoro brácha má momentálně 60kg(v zimě měl 65kg)a 75 v kohoutku(alespoň myslím, není to až tak důležitý).Mějte se a až Vám trošku povyrostou, tak se s nimi někde ukažte

no nevim jak to bude s tim ukazovanim, protoze jsou kupirovani a navic alabajove

13.9.2007 21:01

danbures napsal(a):
no nevim jak to bude s tim ukazovanim, protoze jsou kupirovani a navic alabajove

To neznamená,že nemůžete mezi lidi. .Vyražte třeba na nějaký sraz.My měli na srazu i leonbergřici. Myslím, že normálním lidem je jedno, co mají v papírech a v nejhorším případě je můžete nechat přeregistrovat(snad se jich to nedotkne).

13.9.2007 21:42

lydie napsal(a):
To neznamená,že nemůžete mezi lidi. .Vyražte třeba na nějaký sraz.My měli na srazu i leonbergřici. Myslím, že normálním lidem je jedno, co mají v papírech a v nejhorším případě je můžete nechat přeregistrovat(snad se jich to nedotkne).

dekuji za pozvani. s tou preregistraci to nepujde. neprijde mi to fer, co vy nato?

26.9.2007 22:27

kati napsal(a):
AIRIN(ARKA)Atlyn-Depe

Co zase máš v té ruce ?.....Umyt eO

26.9.2007 22:29

corinka napsal(a):
Co zase máš v té ruce ?.....Umyt eO

........a zase musí mlít tím pantem........

26.9.2007 22:32

corinka napsal(a):
........a zase musí mlít tím pantem........

.......a už dost......nebo..........(panička se stejně dívá!)

29.9.2007 15:05

kati napsal(a):
AIRIN(ARKA)Atlyn-Depe

Tarim na výletě.

29.9.2007 16:41

tlapka napsal(a):
Tarim na výletě.

A máme nakryto.

30.9.2007 17:43

danbures napsal(a):
dekuji za pozvani. s tou preregistraci to nepujde. neprijde mi to fer, co vy nato?

Proč by to nebylo fér? Turkmeni jsou normálně součástí sao, i vy takto můžete chovat, budete si vybírat partnery taky jen s určitou krví a je to. A ještě vylepšíte chov sao, pokud budou vaši pejsci kvalitní.

5.10.2007 22:05

tlapka napsal(a):
Tarim na výletě.

Umyt po výstavě, v klidu, zase doma, v poho.

5.10.2007 22:10

corinka napsal(a):

A ještě jedna, důležitej Umča

5.10.2007 22:14

corinka napsal(a):

UMYTEK

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.10.2007 22:04

kati napsal(a):
AIRIN(ARKA)Atlyn-Depe

Přidám se svojí krasavicí

23.10.2007 22:08

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Přidám se svojí krasavicí

a

23.10.2007 22:11

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):