davejte sem nejake fotky stredoasiatu.je tu strasne plemen a stredoasiati nikde.tahle kocicka sice nejni moje,ale moji segry.
AIRIN(ARKA)Atlyn-Depe
kati
napsal(a):
davejte sem nejake fotky stredoasiatu.je tu strasne plemen a stredoasiati nikde.tahle kocicka sice nejni moje,ale moji segry.
AIRIN(ARKA)Atlyn-Depe
zuzanka
napsal(a):
Ahojky, sice asiata nemám, ale jednou si ho určitě pořídím. Je to moje srdíčkové plemeno. I když musím říct, že se mi víc líbí bez uší. Jen přikládejte fotečky, ať se mám čím kochat.
ahoj,no me se taky libi kupirovanej,ale bohuzel to zakazali.
kati
napsal(a):
ahoj,no me se taky libi kupirovanej,ale bohuzel to zakazali.
Dilyara Gasar-Chan
sabina
napsal(a):
dovolím si za něj, ano jsou oba jeho. Jak fenka, tak pes. a jsou přenádherní!!!
Ahojky, to se to tady pěkně rozjelo, jen tak dál! Štěníska jsou nádherní, hned se mrknu na stránky. Tady přikládám fotku mého oblíbence, je to asiat jménem Bekyr, patří kámoščině příteli, která mě doufám nezabije, když ho tady objeví
Moc se mi líbí jeho bílé znaky, které má na všech čtyřech a na čumáku.
kati
napsal(a):
AIRIN(ARKA)Atlyn-Depe
Můžu se taky přidat ?
kati
napsal(a):
AIRIN(ARKA)Atlyn-Depe
a ještě s nejlepším kámošem,malým kavkazem Carem
lydie
napsal(a):
Teda Dane, Vy se máte......a jak to ,že jste se nepochlubil na foru?
dobry den, tak mam to v planu, ale zatim jeste neni s cim se chlubit. koupit krasna, kvalitni stenata umi kazdy. ted je prede mnou ukol, abych jim dokazal zajistit dobre podminky a mohli v poradku dorust. jinak z maca je uz poradny kus psa. zacina nabirat, ma 58kg, v kohoutku 79 cm. a hlavne se mu to zacina rovnat v hlave. uz to neni takovy ten medvidek, co si necha od kazdeho vsechno libit. poznal jsem to na zac. prazdnin,kdyz jsem z pod neho tahal dospelyho rottweilera, se kterym chodime vencit, a ktery si na neho vzdycky nehorazne dovoloval.
danbures
napsal(a):
dobry den, tak mam to v planu, ale zatim jeste neni s cim se chlubit. koupit krasna, kvalitni stenata umi kazdy. ted je prede mnou ukol, abych jim dokazal zajistit dobre podminky a mohli v poradku dorust. jinak z maca je uz poradny kus psa. zacina nabirat, ma 58kg, v kohoutku 79 cm. a hlavne se mu to zacina rovnat v hlave. uz to neni takovy ten medvidek, co si necha od kazdeho vsechno libit. poznal jsem to na zac. prazdnin,kdyz jsem z pod neho tahal dospelyho rottweilera, se kterym chodime vencit, a ktery si na neho vzdycky nehorazne dovoloval.
No , jestli bude Maco jako Durmík po tatínkovi, tak už si na něj nikdo dovolovat nebude. U nás to může jen Atyša a to jen pokud je on v dobrém rozpoložení, ale i tak to nemůže moc přehánět. Jinak skoro brácha má momentálně 60kg(v zimě měl 65kg)a 75 v kohoutku(alespoň myslím, není to až tak důležitý).Mějte se a až Vám trošku povyrostou, tak se s nimi někde ukažte
lydie
napsal(a):
No , jestli bude Maco jako Durmík po tatínkovi, tak už si na něj nikdo dovolovat nebude. U nás to může jen Atyša a to jen pokud je on v dobrém rozpoložení, ale i tak to nemůže moc přehánět. Jinak skoro brácha má momentálně 60kg(v zimě měl 65kg)a 75 v kohoutku(alespoň myslím, není to až tak důležitý).Mějte se a až Vám trošku povyrostou, tak se s nimi někde ukažte
no nevim jak to bude s tim ukazovanim, protoze jsou kupirovani a navic alabajove
danbures
napsal(a):
no nevim jak to bude s tim ukazovanim, protoze jsou kupirovani a navic alabajove
To neznamená,že nemůžete mezi lidi. .Vyražte třeba na nějaký sraz.My měli na srazu i leonbergřici. Myslím, že normálním lidem je jedno, co mají v papírech a v nejhorším případě je můžete nechat přeregistrovat(snad se jich to nedotkne
).
lydie
napsal(a):
To neznamená,že nemůžete mezi lidi. .Vyražte třeba na nějaký sraz.My měli na srazu i leonbergřici. Myslím, že normálním lidem je jedno, co mají v papírech a v nejhorším případě je můžete nechat přeregistrovat(snad se jich to nedotkne
).
dekuji za pozvani. s tou preregistraci to nepujde. neprijde mi to fer, co vy nato?
kati
napsal(a):
AIRIN(ARKA)Atlyn-Depe
Co zase máš v té ruce ?.....Umyt eO
corinka
napsal(a):
Co zase máš v té ruce ?.....Umyt eO
........a zase musí mlít tím pantem........
corinka
napsal(a):
........a zase musí mlít tím pantem........
.......a už dost......nebo..........(panička se stejně dívá!)
kati
napsal(a):
AIRIN(ARKA)Atlyn-Depe
Tarim na výletě.
danbures
napsal(a):
dekuji za pozvani. s tou preregistraci to nepujde. neprijde mi to fer, co vy nato?
Proč by to nebylo fér? Turkmeni jsou normálně součástí sao, i vy takto můžete chovat, budete si vybírat partnery taky jen s určitou krví a je to. A ještě vylepšíte chov sao, pokud budou vaši pejsci kvalitní.
tlapka
napsal(a):
Tarim na výletě.
Umyt po výstavě, v klidu, zase doma, v poho.
corinka
napsal(a):
A ještě jedna, důležitej Umča
corinka
napsal(a):
UMYTEK
Uživatel s deaktivovaným účtem

kati
napsal(a):
AIRIN(ARKA)Atlyn-Depe
Přidám se svojí krasavicí

marie m
napsal(a):
ahojky, tak přidám naší kamarádku Arku
pridavam Chedrika (cedrik) zlaticko ma ted pul roku
sakiron
napsal(a):
pridavam Chedrika (cedrik) zlaticko ma ted pul roku
Sára