Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.9.2007 19:36

Ahoj, chtěla jsem se zeptat. Jak je to na výstavách když udělám se psem zkoušky a půjdu do třídy pracovní? Je možné dostat např. CAC když tam budu sama? Mám totiž šetii a těch na výstavách nikdy moc nebývá

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.9.2007 21:05
Uživatel s deaktivovaným účtem

jituliino napsal(a):
Ahoj, chtěla jsem se zeptat. Jak je to na výstavách když udělám se psem zkoušky a půjdu do třídy pracovní? Je možné dostat např. CAC když tam budu sama? Mám totiž šetii a těch na výstavách nikdy moc nebývá

Myslím že je jedno jestli budete ve skupině pracovní nebo jiné, i když budete sama ve své skupině tak pokud rozhodčí bude přesvědčen že je pes výborný a zaslouží si i titul CAC tak Vám ho dá. Známí byli s ohařem sami ve skupině a fenka taky dostala i výborná a CAC. Chtěli ji mít taky v pracovní skupině ale zapoměli dodat k přihlášce potvrzení o dosažených loveckých zkoužkách.
A ještě si přečtěte na
http://www.cmkj.info/4_1.html
jednotlivé výstavní řády a zadávání jednotlivých titulů
Hodně štěstí

10.9.2007 21:13

jituliino napsal(a):

No i když budeš sama ve třídě nemusíš dostat V a i když dostaneš V1 titul není nárokový, takže titul dostat vůbec nemusíš, záleží na rozhodčím

Přidejte reakci

Přidat smajlík