impact
napsal(a):
V soutěži jsem vyhrála webhosting na rok zdarma, ale nemám proto uplatnění. Nemáte někdo zájem??
Kdyžtak na mejl i.impact@seznam.cz
Tak jsem koukala na tvoje webovky a zjistila jsem že máš jen psa...tak hlavně že opravuješ mé překlepy v koňské diskuzi!!!
Máš chudinko jen koňské obrázkyviď?
(tady jeden Nabuchodonosor)
PS: nevím jestli mi tam náhodou nechybí jedno S, nechce se mi hrabat v papírech:))
rimisek
napsal(a):
Tak jsem koukala na tvoje webovky a zjistila jsem že máš jen psa...tak hlavně že opravuješ mé překlepy v koňské diskuzi!!!
Máš chudinko jen koňské obrázkyviď?
(tady jeden Nabuchodonosor)
PS: nevím jestli mi tam náhodou nechybí jedno S, nechce se mi hrabat v papírech:))
Heh. Prosím tě, co je to za pubertální výlevy tady...? :o)))
Ale jinak dík za posunutí tématu a běž si vylévat srdíčko zase hezky ke koníčkům, ju? :-)
impact
napsal(a):
No když máš vlastní web jakože třeba ifauna.cz (ne webzdarma, estranky, apod.), tak za něj platíš jakože hosting - poplatek za to, že ten web máš. No a já jsem vyhrála tohle na rok zdarma.
Malá oprava (a zároveň posouvám téma nahoru ). Když máte vlastní web, například www.mamnejlepsihopsa.cz, tak ten se skládá se dvou věcí - domény (mamnejlepsihopsa.cz) a samotného obsahu stránek (obrázky, texty, ankety, grafika atd.).
To první se kupuje (většinou se platí jednou ročně 300 - 600 Kč) a to druhé musíte mít nahrané na nějakém serveru (to je ten webhosting). A za místo na serveru se taky platí (podle rozsahu zhruba 1000 Kč ročně). Takže Impact nabízí to, že když si koupíte svou doménu, tak samotný obsah webovek můžete mít zdarma někde rok nahraný. Většinou se k webhostingu nabízí i e-mailová adresa ve tvaru neco@mamnejlepsihopsa.cz.
PavelV13
napsal(a):
Malá oprava (a zároveň posouvám téma nahoru ). Když máte vlastní web, například www.mamnejlepsihopsa.cz, tak ten se skládá se dvou věcí - domény (mamnejlepsihopsa.cz) a samotného obsahu stránek (obrázky, texty, ankety, grafika atd.).
To první se kupuje (většinou se platí jednou ročně 300 - 600 Kč) a to druhé musíte mít nahrané na nějakém serveru (to je ten webhosting). A za místo na serveru se taky platí (podle rozsahu zhruba 1000 Kč ročně). Takže Impact nabízí to, že když si koupíte svou doménu, tak samotný obsah webovek můžete mít zdarma někde rok nahraný. Většinou se k webhostingu nabízí i e-mailová adresa ve tvaru neco@mamnejlepsihopsa.cz.
No jo, no.
bluemale
napsal(a):
Takže si odpusť zakládání nových nesmyslných topics, když sama ani neumíš odpovědět, kotě . Že tě tady nemají rádi usuzuju z této a další rozpravy. Adios, výleve.
O jé, tak ono tě urazilo, že jsem ti nedarovala webhosting? Proto mě tady sjíždíš do chudinek? Tak to je nářez!
Hele a když jsi viděl, že nereaguju, tak tě nenapadlo, že třeba nemám čas sledovat všechny servery, kam jsem výzvu dala?
Místo, abys mi napsal mejla, budeš tady do větru volat haló a uváďet mejl, ať se ozvu?
Podívej, já když něco chci, tak si po tom jdu. Ty ne?
impact
napsal(a):
O jé, tak ono tě urazilo, že jsem ti nedarovala webhosting? Proto mě tady sjíždíš do chudinek? Tak to je nářez!
Hele a když jsi viděl, že nereaguju, tak tě nenapadlo, že třeba nemám čas sledovat všechny servery, kam jsem výzvu dala?
Místo, abys mi napsal mejla, budeš tady do větru volat haló a uváďet mejl, ať se ozvu?
Urazilo? Taková ubožanda? Naopak, ráda upozorním ostatní, at si na tvoje rádoby adescentní výlevy dají pozor. Už sis to v sobě vyřešila? Chudinko, máš toho tolik, že něco nabídneš, a pak hnedka nemáš několik dní čas. Tak až si to v sobě vyřešíš, zase napiš. Tvoje neadekvátní odpovědi mě vždycky potěší
impact
napsal(a):
Btw. jestli si myslíš, že slovní obrat "oni tě nemají rádi" má pro mě nějakou váhu, tak ses sekl nebo sekla (vystupuješ jako bezpohlavní, tak se v tom nevyznám), protože oháněním se jinýma lidma a neschopností mluvit za sebe jen dokazuješ svoji povahu - především neschopnost prosadit se a schopnost stát si za svým názorem. :-)
Takže jsem ráda, že webhosting nešel zrovna tobě. :-)
bluemale
napsal(a):
Urazilo? Taková ubožanda? Naopak, ráda upozorním ostatní, at si na tvoje rádoby adescentní výlevy dají pozor. Už sis to v sobě vyřešila? Chudinko, máš toho tolik, že něco nabídneš, a pak hnedka nemáš několik dní čas. Tak až si to v sobě vyřešíš, zase napiš. Tvoje neadekvátní odpovědi mě vždycky potěší
To je typický, že? Dochází argumenty, tak budeme urážet a nadávat. :-)
A klidně upozorňuj ostatní. Průměrně inteligentní člověk si stejně počká, až si bude moci udělat názor sám. A stahovat někoho tím: "Ona je zlá, honem si všichni musíte myslet, že je zlá!" si vážně nepomůžeš. :-)