Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.1.2006 13:17

Ahoj, máte všichni moc krásné pejsky. Nejlepší na tom je, že to jsou všichni pejsco milovaní. Už se to docela pomalu načítalo, tak z dovolením zakládám fotky dvojku, ať můžem pokračovat. Tohle je Bax-borderka x zlaťák......

16.4.2005 19:24

janice napsal(a):
Ahoj, máte všichni moc krásné pejsky. Nejlepší na tom je, že to jsou všichni pejsco milovaní. Už se to docela pomalu načítalo, tak z dovolením zakládám fotky dvojku, ať můžem pokračovat. Tohle je Bax-borderka x zlaťák......

.....a tohle Yasmin(potvora, gumídek, mrcha, příšera)- BO tervueren . Jana

16.4.2005 19:53

janice napsal(a):

A zde jeden ryzí zabiják......každý den sežeře nejmíň 2psy :-))))

16.4.2005 20:05

ctireh napsal(a):

a to je opět Cliff, naše sluníčko křížené tajfunem

16.4.2005 20:10

pupino napsal(a):
a to je opět Cliff, naše sluníčko křížené tajfunem

Ahoj,Cliff je moc hezký.nechceš napsat něco víc,uvažuji totiž o pořízení chlup.čínanka

16.4.2005 22:11

janice napsal(a):

No bezva. Já už do Fotek 1 psala, že by jsme mohli založit jejich nové pokračování. To načítání už bylo opravdu zdlouhavé .
Tak přidávám naši štěňuli.

16.4.2005 22:34

zany napsal(a):
Ahoj,Cliff je moc hezký.nechceš napsat něco víc,uvažuji totiž o pořízení chlup.čínanka

Ahoj,tak Cliff -to je jeho papírové jméno doma je to Pupíno,Pupíček,chlapeček i hajzlík.Budou mu v červnu 2 roky.Chodíme na výstavy a doufáme,že bude taťka asi za měsíc.Mám ještě něco napsat? Jana.

17.4.2005 00:13

lerry napsal(a):
No bezva. Já už do Fotek 1 psala, že by jsme mohli založit jejich nové pokračování. To načítání už bylo opravdu zdlouhavé .
Tak přidávám naši štěňuli.

To je labrador? a cvičíš s ním sport nebo jen zkoušíš ty stopy?

17.4.2005 03:05

dita napsal(a):
To je labrador? a cvičíš s ním sport nebo jen zkoušíš ty stopy?

Ahoj dito. Já už s dovolením koukala do popisu u autora v těch minulých fotkách, jak tam Ron zápasí s figurantem (mimochodem-perfektní). Nejspíš si vás s hafulí zvolíme za vzor
Také mi doma nebyl pes povolen, jen občas na víkend- strejdovi jsem jednoho pomáhala vybrat v útulku, tak byl jako trošku i můj. Takže až teď mám konečně toho jen a jen svého, tak ho "mučím", aby byl jednou ten nejlepší a nejposlušnější
Z počátku jsem netušila, jak mi ta výchova hafa vůbec půjde (přeci jen- mé první štěně). Ale štěňule je moc chytrá, tak jsem si říkala, že by jsme nějaké zkoušky a závody mohli zkusit.
Se stopou jsme začali asi ve čtyřech měsících (teď má 4,5). To je možná taky trošku ten problém. Určitě je lepší začínat co nejdříve. Ale cvičím ji sama, tak jsem musela počkat, až bude mít zvládnutou poslušnost i odložení, aby se mi do pokládání stopy nemotala. Na cvičák bohužel zatím nějak pravidelně, kvůli mimču, chodit nemůžu, tak snad se i to stopování časem poddá.
Jinak je to Rottriever (neboli RTW s GR)

17.4.2005 03:14

lerry napsal(a):
Ahoj dito. Já už s dovolením koukala do popisu u autora v těch minulých fotkách, jak tam Ron zápasí s figurantem (mimochodem-perfektní). Nejspíš si vás s hafulí zvolíme za vzor
Také mi doma nebyl pes povolen, jen občas na víkend- strejdovi jsem jednoho pomáhala vybrat v útulku, tak byl jako trošku i můj. Takže až teď mám konečně toho jen a jen svého, tak ho "mučím", aby byl jednou ten nejlepší a nejposlušnější
Z počátku jsem netušila, jak mi ta výchova hafa vůbec půjde (přeci jen- mé první štěně). Ale štěňule je moc chytrá, tak jsem si říkala, že by jsme nějaké zkoušky a závody mohli zkusit.
Se stopou jsme začali asi ve čtyřech měsících (teď má 4,5). To je možná taky trošku ten problém. Určitě je lepší začínat co nejdříve. Ale cvičím ji sama, tak jsem musela počkat, až bude mít zvládnutou poslušnost i odložení, aby se mi do pokládání stopy nemotala. Na cvičák bohužel zatím nějak pravidelně, kvůli mimču, chodit nemůžu, tak snad se i to stopování časem poddá.
Jinak je to Rottriever (neboli RTW s GR)

Zatím ji ale většina tipuje na labradora. Nějak se nám to tam nejspíš geneticky zvrhlo

17.4.2005 08:23

janice napsal(a):

TAk já se teda taky pochlubím.
P.S. je to pražský krysařík

17.4.2005 11:59

lerry napsal(a):
Zatím ji ale většina tipuje na labradora. Nějak se nám to tam nejspíš geneticky zvrhlo

ahoj, jestli půjdem za vzor tak se budu červenat . jinak retrívři jsou opravdu šikuly a pro páníčka(leckdy pro pamlsek) by se postavili na hlavu, takže ikdyž mu to je proti "srsti" tak kvůli mě kouše(na rukáv). Ale nikdy tam nebude ta razance jako u rtw, takže máš skvělou kombinaci hafana. Pokud si vezme učenlivost z retrívra a bojovnou povahu z rtw
ve 4 měsících určitě není pozdě, je to ještě mrně takže vám nic neuteklo
ještě bych jen dodala, že ačkoliv už umí odložení tak bych ho nedělala když jdeš šlapat stopu, ale fenku radši uvázat. A to z toho důvodu že přeci jen to odložení není tak pevné a zbytečně si ho budeš kazit, protože při pokládání stopy nemáš čas ji kontrolovat a může se plazit. i já svého "starocha" stále vážu, protože se na stopu moc těší a tak se vždy 1-2 metry poplazil směrem ke mě.

17.4.2005 13:24

pupino napsal(a):
Ahoj,tak Cliff -to je jeho papírové jméno doma je to Pupíno,Pupíček,chlapeček i hajzlík.Budou mu v červnu 2 roky.Chodíme na výstavy a doufáme,že bude taťka asi za měsíc.Mám ještě něco napsat? Jana.

Zájimá mně úplně všechno,hlavně povaha,děláš s ním s něco? Nějaký sport? Já bych ho chtěla na agility i zkusit nějaké posluš.zkoušky.Dá se při normálních aktivitách udržet kvalitní srst?Upravuješ ho sama nebo chodíte do nějakého salonu?Můžeš mi doporučit nějaké dobré CHS nejlépe blízko k Praze? Díky

17.4.2005 14:26

reviest napsal(a):
TAk já se teda taky pochlubím.
P.S. je to pražský krysařík

Já se musím taky pochlubit. Tohle je Ája asi 4-letá štěnice, kterou jsem si v prosinci vzala s útulku.

17.4.2005 20:42

nikol napsal(a):
Já se musím taky pochlubit. Tohle je Ája asi 4-letá štěnice, kterou jsem si v prosinci vzala s útulku.

To je náš brouček Maxík.

18.4.2005 06:58

janice napsal(a):

Angie

18.4.2005 09:15

nicole napsal(a):
Angie

....A zase Píďa. Pídi není nikdy dost. Ten musí být prostě všude !!

18.4.2005 10:46

janice napsal(a):

Miláček Coninka, řečená Tonča, červený brabantík.

18.4.2005 13:33

janice napsal(a):

Tak tohle jemuuuuj milacek:oDDDKrasnej cistokrevnej krizenec....

18.4.2005 23:44

rewaska napsal(a):
Tak tohle jemuuuuj milacek:oDDDKrasnej cistokrevnej krizenec....

Tak tohle jsou naše holky. Zleva Barča, Niky a Axiska. M

18.4.2005 23:52

m napsal(a):
Tak tohle jsou naše holky. Zleva Barča, Niky a Axiska. M

Tak teď mi pozovaly Bára a Niky jsou to belgičtí ovčáci pro ty kdo by náhodu nepoznali v kvetoucích sasankách.M

19.4.2005 08:39

zany napsal(a):
Zájimá mně úplně všechno,hlavně povaha,děláš s ním s něco? Nějaký sport? Já bych ho chtěla na agility i zkusit nějaké posluš.zkoušky.Dá se při normálních aktivitách udržet kvalitní srst?Upravuješ ho sama nebo chodíte do nějakého salonu?Můžeš mi doporučit nějaké dobré CHS nejlépe blízko k Praze? Díky

pro Zany-nešel mi net - já chodím jen na výstavy,ale Cliffovo brácha běhá agility.Nevím jak to paní dělá se srstí,já si pesana udržuju sama ,kupuju rozčesávače,dostává vitamíny a biotin.Povaha je suprová,hned ví že udělal něco co neměl,omlouvá se za to,je to komik.Mám i naháče a přesto,že je to stejná rasa je každej jinej.V povaze i chování ,v ovladatelnosti.Vřele doporučuju chlupáčka.odkaz na Klubchovatelunahacu, chov.stanice- paní Božena Kusá ch.st. Kalis z Třeště ta se věnuje agility.
Tito psi rádi běhají,jsou to i kamzíci všade vylezou,vyskočí.a nejsou mlsní-viz naše smečka baští všechno a milujou tvrdej chleba za odměnu.Měj se a pak dej vědět ahoj Jana

19.4.2005 11:19

m napsal(a):
Tak teď mi pozovaly Bára a Niky jsou to belgičtí ovčáci pro ty kdo by náhodu nepoznali v kvetoucích sasankách.M

Bonnie

19.4.2005 12:08

gabika napsal(a):
Bonnie

krásnej bulíček, máš ještě jiné fotky?

19.4.2005 12:27

pupino napsal(a):
krásnej bulíček, máš ještě jiné fotky?

moje Bonitka (bílo-žíhaná) a kámoška Ela (černá)

19.4.2005 12:59

gabika napsal(a):
Bonnie

Já ci taky ještě fotky, i těch dalších...plosííím.

19.4.2005 13:25

ctireh napsal(a):
Já ci taky ještě fotky, i těch dalších...plosííím.

To je moc pěkný pejsek, nemáš ještě nějakou fotku štěnda??

19.4.2005 13:27

kalliope napsal(a):
To je moc pěkný pejsek, nemáš ještě nějakou fotku štěnda??

Myslím, když byla ještě malilinkatá...

19.4.2005 13:39

kalliope napsal(a):
Myslím, když byla ještě malilinkatá...

Bonie je ještě malá 26.4.2005 jí bude 6 měsíců

moc fotek nemám, bohužel nevlastním digitál to fotí vždy jen kámoši

19.4.2005 13:40

gabika napsal(a):
Bonie je ještě malá 26.4.2005 jí bude 6 měsíců

moc fotek nemám, bohužel nevlastním digitál to fotí vždy jen kámoši

tady jsou Bonýskovi skoro 4měsíce

19.4.2005 14:00

gabika napsal(a):

Jéééé to je zlatíčko. Ten čumánek. Musím se k něčemu přiznat.

Nikdy jsem tyhle pejsky neměla ráda (ne ráda, ráda mám všechny pejsky, ale prostě se mi nelíbili), ale když jsem u veta potkala jednu moooooc hodnou holku, tak jsem na ně změnila názor (nikdy jsem si nemyslela, že je to zabijáckej pes, jen se mi nelíbil vzhledově). Prostě ta feňulka byla tak ošklivá, až byla hezká. Trvalo to asi ještě takovej měsíc, ale teď je naprosto miluju a moooooooc se mi líbí (jsou takoví roztomilí). Hlavně miminka.

19.4.2005 14:40

gabika napsal(a):

tohle je naše russelí slečna Jacky při odpočinku po výletě, teda teď už "mladá paní" má totiž právě štěnátka.

19.4.2005 14:54

gabika napsal(a):

Gabiko, nemá náhodou Bonýsek problém s klouby? Podle toho, jak sedí, bych si to tipla na minimálně mírnou displazku....

19.4.2005 15:02

v g napsal(a):
Gabiko, nemá náhodou Bonýsek problém s klouby? Podle toho, jak sedí, bych si to tipla na minimálně mírnou displazku....

já myslela, že takhle štěnda normálně sedávají...

19.4.2005 15:35

kalliope napsal(a):
já myslela, že takhle štěnda normálně sedávají...

Na té fotce mi jako štěndo moc nepřijde....

19.4.2005 16:24

janice napsal(a):

ahoj, jsem tu dnes prvně, ale neodolám a taky vám pošlu naše potvůrky :-)

19.4.2005 16:29

kajynka napsal(a):
ahoj, jsem tu dnes prvně, ale neodolám a taky vám pošlu naše potvůrky :-)

a ještě jonášek sám, ale nějakým nedopatřením má ustřižený ušiska

19.4.2005 20:27

janice napsal(a):

6-titýdenní čivaváček - pyšný a sebevědomý kluk.

19.4.2005 20:28

janice napsal(a):

Hravý čivaví souboj - máma s dcerou.

19.4.2005 20:29

janice napsal(a):

Naše milé placaté čumáčky - brabantice a babička boxerka.

19.4.2005 20:31

janice napsal(a):

To byla dobrota !

19.4.2005 21:17

kalliope napsal(a):
....A zase Píďa. Pídi není nikdy dost. Ten musí být prostě všude !!

A kde je Píďa, musí být i Rodo!

19.4.2005 21:37

zany napsal(a):

Já bych se přidala pokud můžu vlastím taky takového chlupáčka (rok a devět měsíců) je to mé první psisko ale co se týče povahy je úplné zlatíčko přasně jak píše paní. vždy ví co udělal! nikdy jsem ho nebila větší trest pro něj je když ho tzv. sprdnu! A to byste měli vidět ty jeho kukadla co na mě vypoulí! je to velice hravý, veselý pejsek beru ho téměř všude a bez problémů!

19.4.2005 22:16

pupino napsal(a):
pro Zany-nešel mi net - já chodím jen na výstavy,ale Cliffovo brácha běhá agility.Nevím jak to paní dělá se srstí,já si pesana udržuju sama ,kupuju rozčesávače,dostává vitamíny a biotin.Povaha je suprová,hned ví že udělal něco co neměl,omlouvá se za to,je to komik.Mám i naháče a přesto,že je to stejná rasa je každej jinej.V povaze i chování ,v ovladatelnosti.Vřele doporučuju chlupáčka.odkaz na Klubchovatelunahacu, chov.stanice- paní Božena Kusá ch.st. Kalis z Třeště ta se věnuje agility.
Tito psi rádi běhají,jsou to i kamzíci všade vylezou,vyskočí.a nejsou mlsní-viz naše smečka baští všechno a milujou tvrdej chleba za odměnu.Měj se a pak dej vědět ahoj Jana

Teda Jano tebe člověk najde všude.To ještě jako zasloužilá babička máš čas na internet? Tak se taky připojím .Posílám foto Cley a Cassidyho, aby všichni viděli jaké má Pupíno sourozence. Cassík lítá agility jak o život, a o srst se p. Kusá stará sama. Kvalitní šampon a rozčesávač dělá divy.Jinak číňánci jsou super plemeno. Manžel našim dvěma chlupatým holkám říká že to jsou kočkopsi. Neustále si něco musí čistit, ale takové drahoty dělají jen doma, protože venku vymetou vše. Od bláta po louže..Tak se mějte fain .Čao Renata
První je Clea a Dája ,druhá Cassík.

19.4.2005 22:27

Rendula1 napsal(a):
Teda Jano tebe člověk najde všude.To ještě jako zasloužilá babička máš čas na internet? Tak se taky připojím .Posílám foto Cley a Cassidyho, aby všichni viděli jaké má Pupíno sourozence. Cassík lítá agility jak o život, a o srst se p. Kusá stará sama. Kvalitní šampon a rozčesávač dělá divy.Jinak číňánci jsou super plemeno. Manžel našim dvěma chlupatým holkám říká že to jsou kočkopsi. Neustále si něco musí čistit, ale takové drahoty dělají jen doma, protože venku vymetou vše. Od bláta po louže..Tak se mějte fain .Čao Renata
První je Clea a Dája ,druhá Cassík.

Ta druhá

19.4.2005 23:03

dita napsal(a):
ahoj, jestli půjdem za vzor tak se budu červenat . jinak retrívři jsou opravdu šikuly a pro páníčka(leckdy pro pamlsek) by se postavili na hlavu, takže ikdyž mu to je proti "srsti" tak kvůli mě kouše(na rukáv). Ale nikdy tam nebude ta razance jako u rtw, takže máš skvělou kombinaci hafana. Pokud si vezme učenlivost z retrívra a bojovnou povahu z rtw
ve 4 měsících určitě není pozdě, je to ještě mrně takže vám nic neuteklo
ještě bych jen dodala, že ačkoliv už umí odložení tak bych ho nedělala když jdeš šlapat stopu, ale fenku radši uvázat. A to z toho důvodu že přeci jen to odložení není tak pevné a zbytečně si ho budeš kazit, protože při pokládání stopy nemáš čas ji kontrolovat a může se plazit. i já svého "starocha" stále vážu, protože se na stopu moc těší a tak se vždy 1-2 metry poplazil směrem ke mě.

Tak jsem včera ve Stopách psala naše víkendové trampoty.
Jinak díky moc za přivazovací radu. To by mne nenapadlo, že se bude tajně přibližovat. Tak jsem ji teď více po očku sledovala a opravdu, jednou dokonce i vstala a chystala se vyrazit sama- lumpice. Takže budem uvazovat pravidelně, pokud bude možnost. Díky.

19.4.2005 23:05

nicole napsal(a):
Angie

Angie je pitbulek???

20.4.2005 08:00

marus napsal(a):
A kde je Píďa, musí být i Rodo!

No jasně. To je přece samozřejmost. Píďa a Rodýsek. No to je prostě dvojka. Nesmí chybět nikde, bez nich by to přeci nešlo . Takže o toho! Čekám s Píďou ještě na nějakou pěknou fotečku

20.4.2005 08:29

Rendula1 napsal(a):
Ta druhá

Jéjéj to je super se takle sejít.Jo čas mívám,Jana je mámou na plnej úvazek a malýho Vítka mi půjčuje jen občas.Renčo jedete do Budějk?To je fajn,že je tu víc majitelů číňánků,jsou to parťáci na lumpárny.Jak se jim chce ven když prší??Reny napíšu ti mejlík .Ahoj J.

20.4.2005 08:49

kiwi napsal(a):
Já bych se přidala pokud můžu vlastím taky takového chlupáčka (rok a devět měsíců) je to mé první psisko ale co se týče povahy je úplné zlatíčko přasně jak píše paní. vždy ví co udělal! nikdy jsem ho nebila větší trest pro něj je když ho tzv. sprdnu! A to byste měli vidět ty jeho kukadla co na mě vypoulí! je to velice hravý, veselý pejsek beru ho téměř všude a bez problémů!

Kiwi můžu se zeptat máš pejska s pp? a výstavy chodíte?

20.4.2005 08:58

pupino napsal(a):
Jéjéj to je super se takle sejít.Jo čas mívám,Jana je mámou na plnej úvazek a malýho Vítka mi půjčuje jen občas.Renčo jedete do Budějk?To je fajn,že je tu víc majitelů číňánků,jsou to parťáci na lumpárny.Jak se jim chce ven když prší??Reny napíšu ti mejlík .Ahoj J.

to je náš Vilík

20.4.2005 09:14

janice napsal(a):

Tak já se taky znovu pochlubím se svým Samíčkem... To mu byly 2 měsíce (před třemi lety).

20.4.2005 09:16

marcha napsal(a):
Tak já se taky znovu pochlubím se svým Samíčkem... To mu byly 2 měsíce (před třemi lety).

... a takovejhle fešák je z něj teď

20.4.2005 10:48

v g napsal(a):
Na té fotce mi jako štěndo moc nepřijde....

Bonitka je zdravá, na té fotce jsou jí asi 4měsíce a takhle sedí skoro všichni bulíčci právě si takhle odlehčují klouby víš.
Oni si sednou normálně, ale jestli sedí déle tak si takhle ulevují, někdy si i sedají jakoby na tu svojí kejtičku .
foto Bulíček kamarádky Doyl a Bonnie krásný posezení

20.4.2005 11:18

marcha napsal(a):

To už není ani pravda, když to byli takový prcci, co?
až se naučím zacházet se skenerem, tak sem dám taky našeho drobka, bohužel v té době jsme ještě neměli digitál.

20.4.2005 12:56

dita napsal(a):
až se naučím zacházet se skenerem, tak sem dám taky našeho drobka, bohužel v té době jsme ještě neměli digitál.

No, kdyby byla Bonitka zdravá, tak by kloubům ulehčovat nepotřebovala..... o tom to je

20.4.2005 13:12

v g napsal(a):
No, kdyby byla Bonitka zdravá, tak by kloubům ulehčovat nepotřebovala..... o tom to je

Anglický Bullterrier netrpí dysplasií kyčelních kloubů, jestli ano tak ojediněle nevím a žádněm bulíkovi, který by na to trpěl. Znáš nějakého bulíčka osobně? Bullterrier např. při běhu moc nepoužívá kolení klouby proto když běží vypadá jako houpající koník. Věřmi Bonnie je zdravá.

20.4.2005 14:05

dita napsal(a):

Ahoj, tak jsem se konečně taky zaregistrovala :-) Máme skoro čtyřměsíčního labrouše a když jste tady vzpomínali, jací prcci ti vaši byli, tak se pokouším vložit foto toho našeho chlupáče
Snad ta fotka nebude moc velká....

20.4.2005 19:08

pupino napsal(a):

No jistě že jedem.Někdo musí být přece poslední. Jedeš taky?
No holkám když prší to nevadí, jenom si potom po umytí nohou zalezou do postele pod peřinu, potvory jedny.
A to foto je mé umělecké dílo.Dája jako budoucí hvězda

20.4.2005 21:34

janice napsal(a):

tohle je náš rusák Atýsek

21.4.2005 06:11

janice napsal(a):

Naši "Tři mušketýři"...němčour Aran 11,5 roku, a briardi Kvído 5 letý a Harkonen 3 letý. Ještě chybí miminko foxlík....ten zůstal doma...

21.4.2005 06:13

danan napsal(a):
Naši "Tři mušketýři"...němčour Aran 11,5 roku, a briardi Kvído 5 letý a Harkonen 3 letý. Ještě chybí miminko foxlík....ten zůstal doma...

A tady foxlík Žolík...10 měsíční příšera...

21.4.2005 09:07

gabika napsal(a):
moje Bonitka (bílo-žíhaná) a kámoška Ela (černá)

Bulíčci jsou moc krásní,tak jak sedávaj to je jejich posed,na výstavách taky takle sedávaj a pokud by nebyli ok tak přece nebudou vystavovat.Máš krásnou Bonitku,moc se mi toto plemeno líbí.Měj se

21.4.2005 09:14

pupino napsal(a):
to je náš Vilík

Renčo,nejde mi reagovat u tebe.Máš to ale krásně vymyšlené a udělané.Holky jsou pěkný,jsem zvědavá jak dopadnem všichni.Jen aby nepršelo. tady je naše Mája

21.4.2005 13:04

ctireh napsal(a):

No, vypadá na to

21.4.2005 21:42

janice napsal(a):

Tak snad se sem ještě vejdeme .

21.4.2005 22:04

haninka napsal(a):
Tak snad se sem ještě vejdeme .

Ahojky co to je?To vlevo myslim plemen

22.4.2005 00:21

adioska napsal(a):

RODÓÓÓÓ

22.4.2005 00:57

marus napsal(a):
RODÓÓÓÓ

super fotka!!!

22.4.2005 10:18

pupino napsal(a):
Bulíčci jsou moc krásní,tak jak sedávaj to je jejich posed,na výstavách taky takle sedávaj a pokud by nebyli ok tak přece nebudou vystavovat.Máš krásnou Bonitku,moc se mi toto plemeno líbí.Měj se

Pupino, děkuji moc taky se měj moc hezky

22.4.2005 11:48

janice napsal(a):

Ahoj, máte hezké pesany. Můj se jmenuje se Artík.

22.4.2005 12:08

danan napsal(a):
A tady foxlík Žolík...10 měsíční příšera...

Žolík je jeden z mých favoritů. Vypadá, že se s ním páníček nenudí

22.4.2005 12:33

zdenca napsal(a):
Žolík je jeden z mých favoritů. Vypadá, že se s ním páníček nenudí

To se teda fakt nenudíme my, ani naši chlupatí blázniví briardíci. Někdy mám pocit, že ho chtějí zakousnout, aby je už neotravoval.....ale on je snad nesmrtelný....

22.4.2005 12:34

sonka napsal(a):

Je pěkný, všechna čest , ale já bych ho doma mít nemohla. Mě by asi zmrznul....

22.4.2005 13:30

danan napsal(a):
Je pěkný, všechna čest , ale já bych ho doma mít nemohla. Mě by asi zmrznul....

Já bydlím v „paneláku“ tak sem si pořídila něco menšího.
U Vás musí být s pejsky velká legrace..... Doufám, že nebydlíte na Sibiři (když vidím na fotce tolik sněhu).

23.4.2005 12:28

janice napsal(a):

Krasavci jsou to!!
Chtěla jsem poslat taky pěknou fotku, ale ani po zmenšení ji to nechtělo (prý je ve špatném formátu, ale vypadá stejně jako tahle???) tak posílám aspoň tuhle, jestli to projde.
Náš agiliťák:

23.4.2005 12:30

kukla napsal(a):
Krasavci jsou to!!
Chtěla jsem poslat taky pěknou fotku, ale ani po zmenšení ji to nechtělo (prý je ve špatném formátu, ale vypadá stejně jako tahle???) tak posílám aspoň tuhle, jestli to projde.
Náš agiliťák:

zkusím ještě jednu, z blízka :-)

23.4.2005 19:59

sonka napsal(a):

Sonko to je moc krásnej číňánek,určitě s pp.Můžeš mi napsat z jaké chovatelské stanice je?Nádhera,jsem zatížená na tak krásný naháčky.Co výstavy?Jezdíte?Já jedu zítra do Budějc.ahoj

23.4.2005 19:59

kukla napsal(a):
zkusím ještě jednu, z blízka :-)

Ještě jednou Kevínek!!!

24.4.2005 15:53

pupino napsal(a):
to je náš Vilík

Ahoj :) tak konečně sem vás našla..... včem to tu moc sluší dám sem naší Betynku ať se kouknou na černýho dalmatina

25.4.2005 10:51

adioska napsal(a):

Půlroční šeltie.

25.4.2005 11:15

pupino napsal(a):
Renčo,nejde mi reagovat u tebe.Máš to ale krásně vymyšlené a udělané.Holky jsou pěkný,jsem zvědavá jak dopadnem všichni.Jen aby nepršelo. tady je naše Mája

Nebude někdo z vas na MV v Praze v nedeli?Přijdu se podívat.

25.4.2005 12:20

sonka napsal(a):
Já bydlím v „paneláku“ tak sem si pořídila něco menšího.
U Vás musí být s pejsky velká legrace..... Doufám, že nebydlíte na Sibiři (když vidím na fotce tolik sněhu).

Je s nima spousta srandy. Hlavně s tím malým foxlíkem. Ten je fakt číslo Na Sibiři naštěstí nebydlíme, ale sněhu bylo letos hodně. A byla to paráda.

25.4.2005 13:09

janice napsal(a):
.....a tohle Yasmin(potvora, gumídek, mrcha, příšera)- BO tervueren . Jana

oba jsou prekrasni

26.4.2005 15:38

zany napsal(a):
Nebude někdo z vas na MV v Praze v nedeli?Přijdu se podívat.

Pro Zany, Pupíno v Praze nebude, ale budu tam já s Dádou. Jak v sobotu na klubové výstavě, tak i na mezinárodní. Dáda je ta o kousek dole.

26.4.2005 15:51

sonka napsal(a):

Ahoj Soňo, tak už jste rozchodily tu výstavu v Boleslavi? Tady to Ártíkovi moc sluší. Stejně si toho KV zasloužil. Asi chtěli ušetřit. No tak mu vyřiďte že ho pozdravují Clea a Dája. I když vypadaly že ho chtějí sežrat.Ahoj

27.1.2006 10:40

pupino napsal(a):
Kiwi můžu se zeptat máš pejska s pp? a výstavy chodíte?

Ahojky! prouzdám ve starých příspěvcích - potřebuju vědět jak mám vložit fotku- dostala jsem digitál! a koukám že ses mě ptala! jo je s PP ale na výstavy nechodíme! myslím že by ho to nebavilo a asi ani mě ne! děláme jen tak rekreačně agility a hlavně chodíme na dloouhé procházky! chodíme taky spolu ke koním! chová se k nim bezvadně když s koněm pracuju nebo jezdím klidně čeká v rožku! koní se nebojí ale taky jim neleze pod nohy! je to naše zlatíčko! tak já se v nejbližších dnech pokusím vložit fotečku! uvidíme jestli mi to půjde! doufám že jo!

27.1.2006 13:13

marcha napsal(a):
... a takovejhle fešák je z něj teď

Hm, taky nekdy koukam na stary fotky. Nas Benny ve stari 9 tydnu... Jeste mel na cumacku tvaroh.

27.1.2006 13:17

benny napsal(a):
Hm, taky nekdy koukam na stary fotky. Nas Benny ve stari 9 tydnu... Jeste mel na cumacku tvaroh.

A ted je mu nejakych 10 mesicu....

Přidejte reakci

Přidat smajlík