Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.10.2007 23:47

Zdravím všechny,tak mě napadlo jelikož to slyším i vidím ze Všech stran,co si myslíte o tom,že si člověk vybírá pejska a ten je mu podobný- myslím vzhledem.Není to legrace jistě jste někdy viděli anebo Vám někdo řekl,že ten Váš mazlík je na Vás podobný prosím vkládejte fotečky lidí o kterých si myslíte, že jsou podobny jejich psu.Mám hodně známých kteří mají pejska či fenku hodně podobnou paničce-či panečkovi.Příklad té paní nedávno na Nově-má stanici Yorků a to Vám tedy říkám vypadala jako oni:)))) bude legrace sem s fotooooo.Budeme třeba i hodnotit ty podoby.Děkuji moooc

3.10.2007 13:06

ivettt napsal(a):
Zdravím všechny,tak mě napadlo jelikož to slyším i vidím ze Všech stran,co si myslíte o tom,že si člověk vybírá pejska a ten je mu podobný- myslím vzhledem.Není to legrace jistě jste někdy viděli anebo Vám někdo řekl,že ten Váš mazlík je na Vás podobný prosím vkládejte fotečky lidí o kterých si myslíte, že jsou podobny jejich psu.Mám hodně známých kteří mají pejska či fenku hodně podobnou paničce-či panečkovi.Příklad té paní nedávno na Nově-má stanici Yorků a to Vám tedy říkám vypadala jako oni:)))) bude legrace sem s fotooooo.Budeme třeba i hodnotit ty podoby.Děkuji moooc

myslíte něco takového?

3.10.2007 13:08

ivettt napsal(a):

...nebo takového....:-)

3.10.2007 13:09

sydney napsal(a):
myslíte něco takového?

tak to nemá chybu.

3.10.2007 13:09

ivettt napsal(a):

...a nebo takového :-)

3.10.2007 13:16

sydney napsal(a):
...a nebo takového :-)

sem teda zkusila, jestli to jde, a zjistila sem, že se alespoň na coursingu soustředíme na střepeček asi oba dva

3.10.2007 13:17

sabina napsal(a):
sem teda zkusila, jestli to jde, a zjistila sem, že se alespoň na coursingu soustředíme na střepeček asi oba dva

na těch fotkách od Sydney je tomu hodně dopomoženo, ale myslí, že na podobě něco bude...hlavně povahová podoba bude.

3.10.2007 13:21

sabina napsal(a):
na těch fotkách od Sydney je tomu hodně dopomoženo, ale myslí, že na podobě něco bude...hlavně povahová podoba bude.

no, svoji poslat nemůžu, protože můj pes je platinový blonďák a já jsem momentálně brunetka....ale možná se brzy "sladím"
a povahově...je na tom líp asi on, já jsem ta "horší"

3.10.2007 13:23

sydney napsal(a):
myslíte něco takového?

jooo jasně přesně tohle myslím-určitě se zasmějeme.....sem stím,paráda:))))

3.10.2007 13:27

sydney napsal(a):
no, svoji poslat nemůžu, protože můj pes je platinový blonďák a já jsem momentálně brunetka....ale možná se brzy "sladím"

nejde o vlasy...měla si přihodit...honem.

3.10.2007 13:28

sydney napsal(a):

vložte prosím sebe a Vašeho pejska vedle a my posoudíme zda je tam nějaká podoba-bude sranda.Já až nějakou fotku najdu taky vložím,ale u mě to neplatí jsem jiná.Sic pravda je,že jsem čivaví rasu milovala už dlouho,ale podobu opravdu nevidím.Stále hledám tu fotku kamarádky-má pudlíka,ale opravdu jsou jako kopiezkuste to bude legrace

3.10.2007 13:30

sabina napsal(a):

Jo tak tady taky vidím podobu

3.10.2007 13:37

ivettt napsal(a):
Jo tak tady taky vidím podobu

jo, prej tam něco bude...myslím, si, že v každé dvojci něco je

3.10.2007 13:38

sabina napsal(a):
nejde o vlasy...měla si přihodit...honem.

tak teda jediná povedenější je z léta....nerada se fotím, mám radši portréty samostatných zvířat

3.10.2007 13:38

ivettt napsal(a):

No jo, ale já mám dva psy, kteří jsou každý jiný, zejména povahou. Tak nevím, jestli jsem klidný nezávislý pohodář, nebo spíš nervní potrhlá workoholička

3.10.2007 14:41

marcha napsal(a):
No jo, ale já mám dva psy, kteří jsou každý jiný, zejména povahou. Tak nevím, jestli jsem klidný nezávislý pohodář, nebo spíš nervní potrhlá workoholička

Oba máme rádi štěnátka

3.10.2007 15:14

ivettt napsal(a):

Ahojky, tak sem dám také fotku, ale podobný si moc (tedy vůbec) nejsme....

3.10.2007 16:02

zuzka13 napsal(a):

Moji kluci. Ale ta podoba - nevím nevím:-)

3.10.2007 16:16

ivettt napsal(a):

Moje pejska má stejnou povahu jako já... Hrozně ráda spí, spí klidně celej den, v noci nechce jit ven, zahrabe se do perin (to delam kdyz mam vstavat do skoly ), miluje jídlo! (neprekrmujeme ji, ale je i tak tlustoucka, ma stejne jidla jako druha nase fenka, ta je normalni...) A je jaksi, eh "zavalitejsi"... jojo mluvim o psovi, ne o sobe
Ale kdybych mela uprimne napsat o sobe, bude to totez

3.10.2007 16:22

ivettt napsal(a):

Jo já myslím, že jsem si se svým psem docela podobná... Oba dva jsme nerváci, oba milujeme sport (a míče), a i další věci by se našly
Tady je jedna "obrysovka", třeba tam někdo podobu najde

3.10.2007 16:23

darca napsal(a):
Jo já myslím, že jsem si se svým psem docela podobná... Oba dva jsme nerváci, oba milujeme sport (a míče), a i další věci by se našly
Tady je jedna "obrysovka", třeba tam někdo podobu najde

A tady je jedna z akce - no řekněte, ty vlasy a ocas, to je úplně stejné, ne?

3.10.2007 17:06

darca napsal(a):
A tady je jedna z akce - no řekněte, ty vlasy a ocas, to je úplně stejné, ne?

tak to jsme my dvě...sice podoba nic moc, ale fotečka pěkná...časem snad seženu i takovou fotečku s naším pesanem od babči
PS: Lucko máš fakt povedenou "obrysovku", kdo tě fotil?

3.10.2007 20:09

zuzka13 napsal(a):

Tak tady je opět důkaz-mrkněte na tu podobu super!! děkuji

3.10.2007 20:10

zuzka13 napsal(a):

Ta podoba patřila k zuzce 13 nějak to přehouplo:))

3.10.2007 20:11

zuzka13 napsal(a):

Ta podoba jak jsem psala,tak to jsem myslela na Zuzku 13 nějak to uplo o 1 níže

3.10.2007 20:13

sydney napsal(a):
tak teda jediná povedenější je z léta....nerada se fotím, mám radši portréty samostatných zvířat

Dobrý den, hádám správně a je to štěně slovenského čuvače?

3.10.2007 20:22

kittikit napsal(a):
Dobrý den, hádám správně a je to štěně slovenského čuvače?

Podle mě má Sydney Golden retrievra...teda podle mě Čuvač to není

3.10.2007 20:29

darwi napsal(a):
tak to jsme my dvě...sice podoba nic moc, ale fotečka pěkná...časem snad seženu i takovou fotečku s naším pesanem od babči

To fotila kamarádka na jednom prázdninovém výletě... nutno říct, že jsem vůbec nevěděla, že mě s pesanem fotí. Lozili jsme po zřícenině hradu, ona byla kdesi níž před námi a takhle to cvakla - povedlo se jí to

3.10.2007 20:29

darwi napsal(a):

Také jsem něco našla:)) ale je to z PC jen abych Vám ještě pomohla

3.10.2007 20:30

ivettt napsal(a):
Také jsem něco našla:)) ale je to z PC jen abych Vám ještě pomohla

Tahle je pěkná:))

3.10.2007 21:34

ivettt napsal(a):

Tak nevím jestli jsem svým holkám podobná, každopádně toto plemeno je pro mě to nej a je to pro mě láska na celý život.

4.10.2007 10:33

barunka napsal(a):
Tak nevím jestli jsem svým holkám podobná, každopádně toto plemeno je pro mě to nej a je to pro mě láska na celý život.

Tak já se svýma hafušama (teda dogouš neni můj,jen jsem ho hlídala), podobu tam nevidim teda žádnou..

4.10.2007 10:56

sabina napsal(a):
Podle mě má Sydney Golden retrievra...teda podle mě Čuvač to není

Jasně, že GR i když uznávám, že občas vypadá i jako nějaké jiné zvířátko a také mi uletí nějaké to "ty kocourku...ty myšičko........ty jsi ale prasátko...."

4.10.2007 12:01

sydney napsal(a):
Jasně, že GR i když uznávám, že občas vypadá i jako nějaké jiné zvířátko a také mi uletí nějaké to "ty kocourku...ty myšičko........ty jsi ale prasátko...."

Já mám zase štěně slovenského čuvače a pletou si ho zase s golden retrívrem

4.10.2007 17:12

ivettt napsal(a):

tak stejná je barva vlasů a srsti

4.10.2007 21:55

tatianah napsal(a):
tak stejná je barva vlasů a srsti

Můj o hodně let mladší bratr a můj pes.

4.10.2007 22:09

majdrous napsal(a):
Můj o hodně let mladší bratr a můj pes.

..a co tahle..naše nahačka Eliška a můj manžel.Od chvíle,kdy k nám jako 17.ti měsíční vkročila a prvně ho uviděla ve dveřích ho naprosto zbožňuje.

4.10.2007 22:15

vazdik napsal(a):
..a co tahle..naše nahačka Eliška a můj manžel.Od chvíle,kdy k nám jako 17.ti měsíční vkročila a prvně ho uviděla ve dveřích ho naprosto zbožňuje.

Podobná se mnou-no,komu je víc podobná

4.10.2007 22:18

vazdik napsal(a):
Podobná se mnou-no,komu je víc podobná

a z jiného soudku: Já a Luka -vycházka z ústavu/tady myslím,že jsme si podobní...děkuji autorce fotky../

5.10.2007 12:29

vazdik napsal(a):
a z jiného soudku: Já a Luka -vycházka z ústavu/tady myslím,že jsme si podobní...děkuji autorce fotky../

Děkuji moc,za fotečky jsou moc pěkné a všichni jste milí:)) Vaše naháčka je ale moc oblečená také už žárlím na přítele jak ho ta moje fenečka zbožňuje-myslíte že cítí,že je to mužský .Někdy je podoba vidět jinak než z fotek,ale jistě tam něco bude.Já třeba bych vedle sebe musela dát také buldočka aby tam byla nějaká podoba tváří-protože mám kulatou tvář:))) a moje čivavka,no to asi ne,ale hodně se po mě opičí,takže taková malá psí kopie..

5.10.2007 12:37

ivettt napsal(a):
Děkuji moc,za fotečky jsou moc pěkné a všichni jste milí:)) Vaše naháčka je ale moc oblečená také už žárlím na přítele jak ho ta moje fenečka zbožňuje-myslíte že cítí,že je to mužský .Někdy je podoba vidět jinak než z fotek,ale jistě tam něco bude.Já třeba bych vedle sebe musela dát také buldočka aby tam byla nějaká podoba tváří-protože mám kulatou tvář:))) a moje čivavka,no to asi ne,ale hodně se po mě opičí,takže taková malá psí kopie..

Možná tady jsem jí podobná-její úsměv a můj téměř totožný

5.10.2007 12:41

ivettt napsal(a):
Možná tady jsem jí podobná-její úsměv a můj téměř totožný

Stále podobu vidím nejvíce u sl. Zuzky 13 nahoře-a co vy? předem se omlouvám-doufám,že se tím nikoho nedotknu-beru tu čistě jen vědecky:)))

5.10.2007 13:13

ivettt napsal(a):
Stále podobu vidím nejvíce u sl. Zuzky 13 nahoře-a co vy? předem se omlouvám-doufám,že se tím nikoho nedotknu-beru tu čistě jen vědecky:)))

Jj, nejvíc podobu jsem viděla u Sabiny a Gábíka, pak u Zuzky a u manžela s naháčem-tam ta podoba fakt jen... No a docela i u tebe Ivett, fakt že jo, vy se k sobě úžasně hodíte... Jo a u Svozilky Míši-tvoji kluci jsou taky jak bráškové :-) btw-krásnej pitík (?)

5.10.2007 13:17

boa a redsnake napsal(a):
Jj, nejvíc podobu jsem viděla u Sabiny a Gábíka, pak u Zuzky a u manžela s naháčem-tam ta podoba fakt jen... No a docela i u tebe Ivett, fakt že jo, vy se k sobě úžasně hodíte... Jo a u Svozilky Míši-tvoji kluci jsou taky jak bráškové :-) btw-krásnej pitík (?)

jééééé, no taky bych viděla podobu u Zuzky...

5.10.2007 13:45

sabina napsal(a):
jééééé, no taky bych viděla podobu u Zuzky...

Jasně,Sabča také na tu bych zapoměla-jeden zasnění pohled a co vtom člověk nenajde-těším se na další-bavím se,doufám,že vy také a panové nestydte se-vkládejte také!!!nebo třeba někoho cvakněte foťáčkem

Přidejte reakci

Přidat smajlík