monca1112
napsal(a):
Sem dávejte fotka těchtp pelsku plosíím..
a chceš chlupáče nebo naháče? Přidávám mého labuťáka Blacka.
black
napsal(a):
a chceš chlupáče nebo naháče? Přidávám mého labuťáka Blacka.
já tu zrovna žádnou foto nemám,ale na stránkách jich je hafo www.cinanek.unas.cz
Ty máš taky číňánka??????
monca1112
napsal(a):
Teď v zimě jsem takový vybledlý naháček....počkejte v létě, to jsem skoro černý!!!
splestule blativa
napsal(a):
Teď v zimě jsem takový vybledlý naháček....počkejte v létě, to jsem skoro černý!!!
A brácha by už taky potřeboval opálit
monca1112
napsal(a):
Tak se přidávám - Johanka.
vivi
napsal(a):
Tak se přidávám - Johanka.
Mončo co máš za číňánka? s PP?nebo bez? Jak se jmenuje?Jak je starý?Pes enbo fena? Povídej nestyď se
A tady jeden obrázek Alfa
whiskey
napsal(a):
Mončo co máš za číňánka? s PP?nebo bez? Jak se jmenuje?Jak je starý?Pes enbo fena? Povídej nestyď se
A tady jeden obrázek Alfa
je moc hezky!Já mam bez pp, protože jsme ho koupily u nás ve zverimexu a tam nám řekli, že chlupáči pp nemaji!Jmenuje se Bax, bude mu 7 let a je to pes!už mam fotky tak je sem můžu dát!Ale on moc nevipadá jako čínský chocholatý pes, protože ho tak nestříháme tak se nediv (ale je to čínský chocholaty pesan!).Tak a teď napiš ty něco o svém číńánkovi!
monca1112
napsal(a):
je moc hezky!Já mam bez pp, protože jsme ho koupily u nás ve zverimexu a tam nám řekli, že chlupáči pp nemaji!Jmenuje se Bax, bude mu 7 let a je to pes!už mam fotky tak je sem můžu dát!Ale on moc nevipadá jako čínský chocholatý pes, protože ho tak nestříháme tak se nediv (ale je to čínský chocholaty pesan!).Tak a teď napiš ty něco o svém číńánkovi!
Tak Alfíno víš jak se jmenuje i jaké má rodiče tomá na stránkách. Jinak je na mě strašně závislej a s mím přítelem si nechce hrát jakmile veme hračku tak Alf kamení a nechce si s ním hrát
JInak cvičíme agility a strašně nás chválí, Alf je šikovnej,ale já mu to kazím
Tak sem dej fotky at se pokocháme
Jedem do Olomouce na výstavu 15.1. tak na nás mysli Alf bude v dorostu a neumí chodit do kruhu a je strašněj janek tak uvidíme
Co chceš ještě vědět ?
whiskey
napsal(a):
Tak Alfíno víš jak se jmenuje i jaké má rodiče tomá na stránkách. Jinak je na mě strašně závislej a s mím přítelem si nechce hrát jakmile veme hračku tak Alf kamení a nechce si s ním hrát
JInak cvičíme agility a strašně nás chválí, Alf je šikovnej,ale já mu to kazím
Tak sem dej fotky at se pokocháme
Jedem do Olomouce na výstavu 15.1. tak na nás mysli Alf bude v dorostu a neumí chodit do kruhu a je strašněj janek tak uvidíme
Co chceš ještě vědět ?
Jo tak to budu držet palečky!!!Já bych taky s Baxek chtěla dělat agility, ale jeho to moc nebaví!!A kolik muje let??Prosimtě nevíš jak mam Baxe odnaučit, aby mi utíkal za jinýma psama??Jednou mi utekl pres silnici a srazilo ho auto!Nastesti mu nic nebylo sice rok poslouchal jak pes pro nevedomi, ale zase ho to omrzelo!!Uz nevim co s nim vzdy kdyz vidi psa tak zacne utikat a ja na nej muzu rvat jak chci, ale on me nevnima proste bezi!!já jsem ted taky dodelala www stranky tak se muzes juknout, jsou tam i fotky... www.baxik.websnadno.cz Ty stránky jsou nic moc, jsou delany na websnadno, protože to na jinym webu neumim!Ty je mas, ale moc hezky!!!
tady je jedna fotka jak hačá...jo a napiš mi jestli ti přípomína čínskýho chocholatýho nebo ne!!nikdo to nepozna jen jedna cizi pani to jednou poznala, ale jinak si vsichni mysli, ze je to pudl nebo vorisek...
monca1112
napsal(a):
Jo tak to budu držet palečky!!!Já bych taky s Baxek chtěla dělat agility, ale jeho to moc nebaví!!A kolik muje let??Prosimtě nevíš jak mam Baxe odnaučit, aby mi utíkal za jinýma psama??Jednou mi utekl pres silnici a srazilo ho auto!Nastesti mu nic nebylo sice rok poslouchal jak pes pro nevedomi, ale zase ho to omrzelo!!Uz nevim co s nim vzdy kdyz vidi psa tak zacne utikat a ja na nej muzu rvat jak chci, ale on me nevnima proste bezi!!já jsem ted taky dodelala www stranky tak se muzes juknout, jsou tam i fotky... www.baxik.websnadno.cz Ty stránky jsou nic moc, jsou delany na websnadno, protože to na jinym webu neumim!Ty je mas, ale moc hezky!!!
tady je jedna fotka jak hačá...jo a napiš mi jestli ti přípomína čínskýho chocholatýho nebo ne!!nikdo to nepozna jen jedna cizi pani to jednou poznala, ale jinak si vsichni mysli, ze je to pudl nebo vorisek...
Ahojky no tady na týhle fotce mi přijde spíš jako pudlík,ale jak máš fotky na stránkách tak tam vypadá jako číňan,ale je možný že čistej nebude.
K nám na cvičák taky chodí číňan bez PP a běhá agility,ale někdy se zasekne a nidko s ním nehne . To Alf zatím celkem běhá, i když někdy taky nechce přijít když stojím u překážky a on ví že ho budu na ní nutit
JInak s tím běháním za jinými psy- to je blbý to mi ten afghán dělá taky-jakmile vidí psa tak běží a můžu řvát jak chci.
No Alf celkem poslechne,ale minule taky se šel podívat na retrívra a nic nezabíralo aby se vrátil. To ti opravdu neporadím :-/
JO Alfovi je 8 měsíců
monca1112
napsal(a):
A pečujete správně o srst - přijde mi že má dost zaplstěné tlapky.
monca1112
napsal(a):
no my se snažíme, ale za 1.na to nemáme moc čas (ceseme ho 1 za tyden) a za 2.si to nenecha libit a chce porad utikat kdyz ho cesu....je to s nim práááce!!!
A v lete ho strihame na kratoucko tak se vzdy snazim aby se mu to zase takhle nesplstnatelo, ale staci abych ho zapomela nekdy ucesat a uz to ma zas, ale nejhorsi je, ze to uz moc nejde rozcesat jeste jak nechce drzet..Jo ale dneska jsme udelali pokrok!!Byla jsem s nim venku a videl psa jit po silnici tak ja mu rikala cekej baxi, nesmis, cekej, nesmis a on cekal ani se nehnul jen knucel, ze chce za nim!!a az prisel bliz ten pes tak sem mu rekla tak bez za pejskem a to vystrelil za nim!!Dneska byl moc hodny!!