Pošlete nějaké foto jorkšírů

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.10.2007 13:26

prosím pošlete nějaké foto jorkšírů s ocáskem. Zajímalo by mě jak vypadají nekupírovaní. A kdyby tam byli i zlatí jorkšérové bylo by to fajn. Všem vám moc děkuji

7.10.2007 21:28

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
prosím pošlete nějaké foto jorkšírů s ocáskem. Zajímalo by mě jak vypadají nekupírovaní. A kdyby tam byli i zlatí jorkšérové bylo by to fajn. Všem vám moc děkuji

že by jste nikdo něměli žádnou hezkou fotečku?

9.10.2007 15:27

že by jste nikdo něměli žádnou hezkou fotečku?

tak prosím - moc prosím

9.10.2007 17:26

moje kamarádka má fenečku, budou jí už 2 roky a je kouzelná
na fotce je s ní můj maltézáček.....vždy strašně dovádějí

9.10.2007 17:27

no a tenhle pejsek je sousedů té kámošky, je vždy perfektně upravený, prostě fešák

9.10.2007 18:46

tatianah napsal(a):
no a tenhle pejsek je sousedů té kámošky, je vždy perfektně upravený, prostě fešák

jsou nádherní, mi se už nemůžeme dočkat, až nám bude doma běhat malá kulička. Měli by jsme jí mít do 14 dnů. Katka

9.10.2007 19:16

jsou nádherní, mi se už nemůžeme dočkat, až nám bude doma běhat malá kulička. Měli by jsme jí mít do 14 dnů. Katka

tak to věřím, že se němůžete dočkat...... ta jorkšírka se jmenuje Fanynka, Fanča a je skvělá, kamarádka si jí taky nemůže vynachválit...... já si zas takhle libuji s maltézáčkem..... on je to takový bílý jorkšír a je super
přeji vám jen samé super chvilky s hafíčkem.... a těch bude

9.10.2007 19:23

tatianah napsal(a):
tak to věřím, že se němůžete dočkat...... ta jorkšírka se jmenuje Fanynka, Fanča a je skvělá, kamarádka si jí taky nemůže vynachválit...... já si zas takhle libuji s maltézáčkem..... on je to takový bílý jorkšír a je super
přeji vám jen samé super chvilky s hafíčkem.... a těch bude

Tady je moje fenka s ocaskem
Pojem "zlati jorksiri" teda slysim poprve

9.10.2007 19:25

michelle napsal(a):
Tady je moje fenka s ocaskem
Pojem "zlati jorksiri" teda slysim poprve

A jeste neco v pohybu

9.10.2007 19:26

michelle napsal(a):
A jeste neco v pohybu

Umime i litat

9.10.2007 19:40

jo a ještě přidávám odkaz na stránky, které jsem našla a moc se mi líbí, je tam hodně povídání, střhy, ukázka jak dělat culíček, fotečky...... atd.

http://nikyahany.ic.cz/soubory/onasnh.html

9.10.2007 21:15

tatianah napsal(a):
jo a ještě přidávám odkaz na stránky, které jsem našla a moc se mi líbí, je tam hodně povídání, střhy, ukázka jak dělat culíček, fotečky...... atd.

http://nikyahany.ic.cz/soubory/onasnh.html

je kouzelná a moc děkuji. Nikde jsem nenašla obrázky kde mají ocásky. Tak ještě moc děkuju. Řekla bych že je i hezčí, když má čím vrtět. Katka

9.10.2007 22:00

je kouzelná a moc děkuji. Nikde jsem nenašla obrázky kde mají ocásky. Tak ještě moc děkuju. Řekla bych že je i hezčí, když má čím vrtět. Katka

To je pravda, je to roztomilejsi, i kdyz zalezi na zvyku, mam i jorky bez ocasku a trvalo mi docela dlouho nez sem si na ty ocasky zvykla a tedka mi zase jorci bez ocasku pripadaji strasne neprirozeny. Ja uz bych bez ocasku nebrala, s ocaskem jsou hezci a kdyz ho nosi pekne nahoru tak to vypada vic elegentni

10.10.2007 07:48

michelle napsal(a):
To je pravda, je to roztomilejsi, i kdyz zalezi na zvyku, mam i jorky bez ocasku a trvalo mi docela dlouho nez sem si na ty ocasky zvykla a tedka mi zase jorci bez ocasku pripadaji strasne neprirozeny. Ja uz bych bez ocasku nebrala, s ocaskem jsou hezci a kdyz ho nosi pekne nahoru tak to vypada vic elegentni

Náhodná kolemjdoucí...

10.10.2007 17:39

michelle napsal(a):

dnes se za ní jedeme zase podívat. Děti jsou nedočkavé, tak si jí musí jet alespoň vyfotit a nachvilku pochovat. Ještě jednou díky za foto Katka

10.10.2007 18:40

tak to je zase moja pusina:)ted je sice krapek starší,ale želvy ju pořád zajímají...

10.10.2007 21:06

suzuki napsal(a):
tak to je zase moja pusina:)ted je sice krapek starší,ale želvy ju pořád zajímají...

Tady jsme byli ještě malincí

10.10.2007 21:07

corini napsal(a):
Tady jsme byli ještě malincí

A tady už je moje fenečka velká fešanda a dává kráásné pusinky

12.10.2007 11:57

naše Zuzanka se štěňátky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík