Ahoj, při toulání na netu jsem našla stránku, na které si můžete zažádat o balíček věcí pro štěně zdarma, od firmy Eukanuba- je tam pytlík granulí eukanuba, klikr pro výcvik a pak nějaká příručka o výcviku a výživě psa. Máte s tím někdo zkušenost? Jde mi o to, když si to objednám, jestli je to opravdu zdarma- jestli neplatím ani poštovné a balné. Protože si říkám, že při dnešních cenách české pošty by mi to vyšlo možná dráž než je samotná hodnota věcí. Díky za jakékoliv reakce.
marky88
napsal(a):
Ahoj, při toulání na netu jsem našla stránku, na které si můžete zažádat o balíček věcí pro štěně zdarma, od firmy Eukanuba- je tam pytlík granulí eukanuba, klikr pro výcvik a pak nějaká příručka o výcviku a výživě psa. Máte s tím někdo zkušenost? Jde mi o to, když si to objednám, jestli je to opravdu zdarma- jestli neplatím ani poštovné a balné. Protože si říkám, že při dnešních cenách české pošty by mi to vyšlo možná dráž než je samotná hodnota věcí. Díky za jakékoliv reakce.
KOUKÁM NA TO, MYSLÍM, ŽE BY TO MĚLO BÝT ZDARMA, ASI SI TO PRO NAŠE MRNĚ OBJEDNÁM
rude
napsal(a):
KOUKÁM NA TO, MYSLÍM, ŽE BY TO MĚLO BÝT ZDARMA, ASI SI TO PRO NAŠE MRNĚ OBJEDNÁM
A není to pro členy klubu Eucanuba? Znám to u krmiva BioMill. Chovatelé kteří krmí BioMill dostanou balíček pro svůj vrh štěňat zdarma taky. Podle aktuální nabídky, nebo spíš podle toho, co zrovna máme na rozdávání
danan
napsal(a):
A není to pro členy klubu Eucanuba? Znám to u krmiva BioMill. Chovatelé kteří krmí BioMill dostanou balíček pro svůj vrh štěňat zdarma taky. Podle aktuální nabídky, nebo spíš podle toho, co zrovna máme na rozdávání
no, podle toho, co se tam vyplňuje, na tom asi nezáleží, jestli jsi členem jejich klubu nebo ne. Asi to zkusím objednat a uvidím
charles1
napsal(a):
a mohla byste napsat tu adresu? díky
jasně, je to http://www2.pgsampling.com/html/eukanuba/ eukanuba.php?useLanguage=cz (za /eukanuba/ jsem musela udělat mezeru, tu si odstraň, jinak by ten odkaz sem nešel dát)
marky88
napsal(a):
Proplan dělá taky balíčky pro štěňátka pro členy svého klubu.
Dostala jsem pytlík granulí, odměrku, klíčenku a pár letáčků o výživě pro každé štěňátko.
danarny
napsal(a):
Proplan dělá taky balíčky pro štěňátka pro členy svého klubu.
Dostala jsem pytlík granulí, odměrku, klíčenku a pár letáčků o výživě pro každé štěňátko.
A nemohla bys mi, prosím, říct kontakt, Jý na samohýla psala již dva maily, kvůli chovce a žádná reakce. A teď mají nové stránky, ale o programu pro chovky jsem tam nic nenašla. Dík.
mumie
napsal(a):
A nemohla bys mi, prosím, říct kontakt, Jý na samohýla psala již dva maily, kvůli chovce a žádná reakce. A teď mají nové stránky, ale o programu pro chovky jsem tam nic nenašla. Dík.
iveta.martincova@proplan.cz
z tohodle mailu mi přišla odpověď od paní Martincové
je to ten, na který si psala?
danarny
napsal(a):
iveta.martincova@proplan.cz
z tohodle mailu mi přišla odpověď od paní Martincové
je to ten, na který si psala?
Ne, pro nás, královehradecká kraj je zástupkyní nějaká paní měchurová, 2x jsem jí psala a vobec se neozvala a 1x jsem psala na samohýl - na starých stránkách. Teď jsem tam pro kontakt našla na ústředí novou adresu, tak jsem zkusila napsat a uvidíme. Když nic, tak využiju tuto paní. Je vidět, že někteří zástupci jaksi nemají zájem o nové odběratele.
mumie
napsal(a):
Ne, pro nás, královehradecká kraj je zástupkyní nějaká paní měchurová, 2x jsem jí psala a vobec se neozvala a 1x jsem psala na samohýl - na starých stránkách. Teď jsem tam pro kontakt našla na ústředí novou adresu, tak jsem zkusila napsat a uvidíme. Když nic, tak využiju tuto paní. Je vidět, že někteří zástupci jaksi nemají zájem o nové odběratele.
Tak jsem si balíček taky objednala. Akorát tam není moje plemeno, tak jsem tam zadala jiné. Snad nám to dojde
marky88
napsal(a):
nic proti, myslím to dobře - bobtail= staroanglický ovčák= Old English Sheepdog a ten tam v seznamu je
ja jsem si objednala balicek vcera prisel je tam 100g granulí brozury a jak na stene prirucka.. a dale vychovne cvakatko :) nic jsem neplatila jen v seznamu plemen nemaji catahoulu tak jsem musela dat ze mam jineho psa
monigues
napsal(a):
ja jsem si objednala balicek vcera prisel je tam 100g granulí brozury a jak na stene prirucka.. a dale vychovne cvakatko :) nic jsem neplatila jen v seznamu plemen nemaji catahoulu tak jsem musela dat ze mam jineho psa
Se normálně stydím. Hledala jsem i Staroanglický ovčák a nic. A v angličtině jsem si toho vůbec nevšimla.
marky88
napsal(a):
Zdravím,
také jsem to objednala té naší nejmladší potvůrce, vše v pořádku přišlo za několik dní. Balíček vypadá docela hezky. Taky co nám někdo dá v dnešní době zdarma,že? S tím klikrem zkušenosti zatím nemáme. Koukala jsem, že je o tom článeček v té přiložené brožůrce, tak uvidíme jak se nám povede. Nemá tu už někdo s klikrem zkušenosti? Že by nám "klikrozačátečníkům" poradil nějaké tipy?
masoterianka
napsal(a):
Zdravím,
také jsem to objednala té naší nejmladší potvůrce, vše v pořádku přišlo za několik dní. Balíček vypadá docela hezky. Taky co nám někdo dá v dnešní době zdarma,že? S tím klikrem zkušenosti zatím nemáme. Koukala jsem, že je o tom článeček v té přiložené brožůrce, tak uvidíme jak se nám povede. Nemá tu už někdo s klikrem zkušenosti? Že by nám "klikrozačátečníkům" poradil nějaké tipy?
Mrkněte tady, mají to tu lépe popsáno, už jsem si to vytiskla a budu o víkendu studovat: http://www.sweb.cz/klikr/
Nevím no, popisují to jako naprosto přirozenou věc díky které vám bude pes "zobat s ruky" Také bych uvítala nějaké zkušenosti.
sarulka
napsal(a):
Mrkněte tady, mají to tu lépe popsáno, už jsem si to vytiskla a budu o víkendu studovat: http://www.sweb.cz/klikr/
Nevím no, popisují to jako naprosto přirozenou věc díky které vám bude pes "zobat s ruky" Také bych uvítala nějaké zkušenosti.
nám už to také přišlo, a taky zkoumám, jak cvičit štěndo pomocí klikru. No, jsem na to zvědavá
marky88
napsal(a):
Tyhle balíčky jsou i pro "normální" majitele. Chovatelé své balíčky pro štěňátka dostávají přes Breeders club a krom toho tam mají noví majitelé navíc ještě 1 kg krmení, DVD, očkovák a chovatelé kartu nového majitele, za kterou pak dostávají na konci roku krmení zdarma.
lagoking
napsal(a):
Tyhle balíčky jsou i pro "normální" majitele. Chovatelé své balíčky pro štěňátka dostávají přes Breeders club a krom toho tam mají noví majitelé navíc ještě 1 kg krmení, DVD, očkovák a chovatelé kartu nového majitele, za kterou pak dostávají na konci roku krmení zdarma.
Já jsem balíček objednala o víkendu a dneska přišel. Je to opravdu zadarmo :-)
cou shi
napsal(a):
Jako není to žádnej zázrak. Dva sešitky o štěněti, ten kliker (ten můj měl ulomený očko) a malinkej pytlíček granulí. Ale i to potěší. My takové granulky používáme jako odměnu.
Vazeni, at hledam jak hledam, nemuzu mezi plemeny najit kavkazaka. Mozna uz mi neslouzi zrak. Je tam vubec uveden?
maťa

mariaanna
napsal(a):
Vazeni, at hledam jak hledam, nemuzu mezi plemeny najit kavkazaka. Mozna uz mi neslouzi zrak. Je tam vubec uveden?
Mari, kavkazák tam opravdu není, a myslím ani středoasiat! jen kuvasz, komondor a anatolec
maťa

mariaanna
napsal(a):
Jejda, tak co si mam objednat? Ono je to v podstate asi jedno coz?
Je to fuk, není to dle plemene, ty plemena jsou tam jen pro jejich statistiku, kdo jaké plemeno krmí jejich značkou
Já dala IW
Uživatel s deaktivovaným účtem

marky88
napsal(a):
tak jsem si znova objednala balíček pro štěně, protože minule nedošlo nic, a zkusila jsem i na přes ten jejich formulář poslat o tom vzkaz i "kamarádovi" na další můj mail a tohle mi přišlo :
Marie St-Jean,
Tvuj druh 3sg.préz.od have spravedlivý dotaz jeden hejsek balícek karet a domnení tebe mohl do t�že míry jeden príliš. Až k druh jeden prikrocit k www.eukanuba-eu.com/DNA/cz/cs/
Pavla Chalupská rika:
ahoj, zkus to taky
(Ahoj zkus to taky a Marie St-Jean jsem jim tam psala já.)
Tak jsem zvědavá, jestli ten balíček dorazí.