Balíček pro štěně zdarma

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.10.2007 19:20

Ahoj, při toulání na netu jsem našla stránku, na které si můžete zažádat o balíček věcí pro štěně zdarma, od firmy Eukanuba- je tam pytlík granulí eukanuba, klikr pro výcvik a pak nějaká příručka o výcviku a výživě psa. Máte s tím někdo zkušenost? Jde mi o to, když si to objednám, jestli je to opravdu zdarma- jestli neplatím ani poštovné a balné. Protože si říkám, že při dnešních cenách české pošty by mi to vyšlo možná dráž než je samotná hodnota věcí. Díky za jakékoliv reakce.

11.10.2007 19:28

marky88 napsal(a):
Ahoj, při toulání na netu jsem našla stránku, na které si můžete zažádat o balíček věcí pro štěně zdarma, od firmy Eukanuba- je tam pytlík granulí eukanuba, klikr pro výcvik a pak nějaká příručka o výcviku a výživě psa. Máte s tím někdo zkušenost? Jde mi o to, když si to objednám, jestli je to opravdu zdarma- jestli neplatím ani poštovné a balné. Protože si říkám, že při dnešních cenách české pošty by mi to vyšlo možná dráž než je samotná hodnota věcí. Díky za jakékoliv reakce.

KOUKÁM NA TO, MYSLÍM, ŽE BY TO MĚLO BÝT ZDARMA, ASI SI TO PRO NAŠE MRNĚ OBJEDNÁM

11.10.2007 19:32

rude napsal(a):
KOUKÁM NA TO, MYSLÍM, ŽE BY TO MĚLO BÝT ZDARMA, ASI SI TO PRO NAŠE MRNĚ OBJEDNÁM

A není to pro členy klubu Eucanuba? Znám to u krmiva BioMill. Chovatelé kteří krmí BioMill dostanou balíček pro svůj vrh štěňat zdarma taky. Podle aktuální nabídky, nebo spíš podle toho, co zrovna máme na rozdávání

11.10.2007 19:38

danan napsal(a):
A není to pro členy klubu Eucanuba? Znám to u krmiva BioMill. Chovatelé kteří krmí BioMill dostanou balíček pro svůj vrh štěňat zdarma taky. Podle aktuální nabídky, nebo spíš podle toho, co zrovna máme na rozdávání

no, podle toho, co se tam vyplňuje, na tom asi nezáleží, jestli jsi členem jejich klubu nebo ne. Asi to zkusím objednat a uvidím

11.10.2007 20:00

marky88 napsal(a):
no, podle toho, co se tam vyplňuje, na tom asi nezáleží, jestli jsi členem jejich klubu nebo ne. Asi to zkusím objednat a uvidím

taky to objednám

12.10.2007 08:28

rude napsal(a):
taky to objednám

Dejte vědět, jak to dopadlo!

12.10.2007 08:55

marcha napsal(a):
Dejte vědět, jak to dopadlo!

určitě

12.10.2007 23:17

marky88 napsal(a):
určitě

a mohla byste napsat tu adresu? díky

12.10.2007 23:24

charles1 napsal(a):
a mohla byste napsat tu adresu? díky

jasně, je to http://www2.pgsampling.com/html/eukanuba/ eukanuba.php?useLanguage=cz (za /eukanuba/ jsem musela udělat mezeru, tu si odstraň, jinak by ten odkaz sem nešel dát)

13.10.2007 07:01

marky88 napsal(a):

Proplan dělá taky balíčky pro štěňátka pro členy svého klubu.
Dostala jsem pytlík granulí, odměrku, klíčenku a pár letáčků o výživě pro každé štěňátko.

13.10.2007 07:35

danarny napsal(a):
Proplan dělá taky balíčky pro štěňátka pro členy svého klubu.
Dostala jsem pytlík granulí, odměrku, klíčenku a pár letáčků o výživě pro každé štěňátko.

A nemohla bys mi, prosím, říct kontakt, Jý na samohýla psala již dva maily, kvůli chovce a žádná reakce. A teď mají nové stránky, ale o programu pro chovky jsem tam nic nenašla. Dík.

13.10.2007 07:47

mumie napsal(a):
A nemohla bys mi, prosím, říct kontakt, Jý na samohýla psala již dva maily, kvůli chovce a žádná reakce. A teď mají nové stránky, ale o programu pro chovky jsem tam nic nenašla. Dík.

iveta.martincova@proplan.cz
z tohodle mailu mi přišla odpověď od paní Martincové
je to ten, na který si psala?

13.10.2007 08:03

danarny napsal(a):
iveta.martincova@proplan.cz
z tohodle mailu mi přišla odpověď od paní Martincové
je to ten, na který si psala?

Ne, pro nás, královehradecká kraj je zástupkyní nějaká paní měchurová, 2x jsem jí psala a vobec se neozvala a 1x jsem psala na samohýl - na starých stránkách. Teď jsem tam pro kontakt našla na ústředí novou adresu, tak jsem zkusila napsat a uvidíme. Když nic, tak využiju tuto paní. Je vidět, že někteří zástupci jaksi nemají zájem o nové odběratele.

13.10.2007 09:51

mumie napsal(a):
Ne, pro nás, královehradecká kraj je zástupkyní nějaká paní měchurová, 2x jsem jí psala a vobec se neozvala a 1x jsem psala na samohýl - na starých stránkách. Teď jsem tam pro kontakt našla na ústředí novou adresu, tak jsem zkusila napsat a uvidíme. Když nic, tak využiju tuto paní. Je vidět, že někteří zástupci jaksi nemají zájem o nové odběratele.

Tak jsem si balíček taky objednala. Akorát tam není moje plemeno, tak jsem tam zadala jiné. Snad nám to dojde

13.10.2007 10:19

luisa napsal(a):
Tak jsem si balíček taky objednala. Akorát tam není moje plemeno, tak jsem tam zadala jiné. Snad nám to dojde

a jaké máte plemeno?

13.10.2007 12:06

andelaskoloudova napsal(a):
a jaké máte plemeno?

Není tam bobtail

13.10.2007 12:33

luisa napsal(a):
Není tam bobtail

nic proti, myslím to dobře - bobtail= staroanglický ovčák= Old English Sheepdog a ten tam v seznamu je

13.10.2007 13:52

marky88 napsal(a):
nic proti, myslím to dobře - bobtail= staroanglický ovčák= Old English Sheepdog a ten tam v seznamu je

ja jsem si objednala balicek vcera prisel je tam 100g granulí brozury a jak na stene prirucka.. a dale vychovne cvakatko :) nic jsem neplatila jen v seznamu plemen nemaji catahoulu tak jsem musela dat ze mam jineho psa

13.10.2007 15:18

monigues napsal(a):
ja jsem si objednala balicek vcera prisel je tam 100g granulí brozury a jak na stene prirucka.. a dale vychovne cvakatko :) nic jsem neplatila jen v seznamu plemen nemaji catahoulu tak jsem musela dat ze mam jineho psa

Se normálně stydím. Hledala jsem i Staroanglický ovčák a nic. A v angličtině jsem si toho vůbec nevšimla.

13.10.2007 15:35

luisa napsal(a):
Se normálně stydím. Hledala jsem i Staroanglický ovčák a nic. A v angličtině jsem si toho vůbec nevšimla.

To se stává , já když to objednávala, tak mi taky nejdřív nedocvakávalo

19.10.2007 12:37

marky88 napsal(a):
To se stává , já když to objednávala, tak mi taky nejdřív nedocvakávalo

Tak jsem to také objednala a včera balíček dorazil. Je tam 100g pytlík granulí, knížečka o výchově, slevový kupón na krmivo a kliker.

19.10.2007 12:49

sarulka napsal(a):
Tak jsem to také objednala a včera balíček dorazil. Je tam 100g pytlík granulí, knížečka o výchově, slevový kupón na krmivo a kliker.

mě ještě nic a to uje to už týden

19.10.2007 12:55

rude napsal(a):

Nebojte. Já jsem to také objednávala ve čtvrtek nebo pátek...:-) Jsem zvědavá, jak se nám bude dařit s tím klikrem:-)

19.10.2007 13:11

marky88 napsal(a):

Zdravím,
také jsem to objednala té naší nejmladší potvůrce, vše v pořádku přišlo za několik dní. Balíček vypadá docela hezky. Taky co nám někdo dá v dnešní době zdarma,že? S tím klikrem zkušenosti zatím nemáme. Koukala jsem, že je o tom článeček v té přiložené brožůrce, tak uvidíme jak se nám povede. Nemá tu už někdo s klikrem zkušenosti? Že by nám "klikrozačátečníkům" poradil nějaké tipy?

19.10.2007 13:18

masoterianka napsal(a):
Zdravím,
také jsem to objednala té naší nejmladší potvůrce, vše v pořádku přišlo za několik dní. Balíček vypadá docela hezky. Taky co nám někdo dá v dnešní době zdarma,že? S tím klikrem zkušenosti zatím nemáme. Koukala jsem, že je o tom článeček v té přiložené brožůrce, tak uvidíme jak se nám povede. Nemá tu už někdo s klikrem zkušenosti? Že by nám "klikrozačátečníkům" poradil nějaké tipy?

Mrkněte tady, mají to tu lépe popsáno, už jsem si to vytiskla a budu o víkendu studovat: http://www.sweb.cz/klikr/

Nevím no, popisují to jako naprosto přirozenou věc díky které vám bude pes "zobat s ruky" Také bych uvítala nějaké zkušenosti.

19.10.2007 14:12

sarulka napsal(a):
Mrkněte tady, mají to tu lépe popsáno, už jsem si to vytiskla a budu o víkendu studovat: http://www.sweb.cz/klikr/

Nevím no, popisují to jako naprosto přirozenou věc díky které vám bude pes "zobat s ruky" Také bych uvítala nějaké zkušenosti.

nám už to také přišlo, a taky zkoumám, jak cvičit štěndo pomocí klikru. No, jsem na to zvědavá

19.10.2007 15:14

rude napsal(a):

Vydrž, já už taky myslela, že nedorazí a dorazil a bylo to za víc než těch 10 dní co tam píšou.

20.10.2007 10:06

marky88 napsal(a):

Tyhle balíčky jsou i pro "normální" majitele. Chovatelé své balíčky pro štěňátka dostávají přes Breeders club a krom toho tam mají noví majitelé navíc ještě 1 kg krmení, DVD, očkovák a chovatelé kartu nového majitele, za kterou pak dostávají na konci roku krmení zdarma.

25.10.2007 14:12

lagoking napsal(a):
Tyhle balíčky jsou i pro "normální" majitele. Chovatelé své balíčky pro štěňátka dostávají přes Breeders club a krom toho tam mají noví majitelé navíc ještě 1 kg krmení, DVD, očkovák a chovatelé kartu nového majitele, za kterou pak dostávají na konci roku krmení zdarma.

Já jsem balíček objednala o víkendu a dneska přišel. Je to opravdu zadarmo :-)

25.10.2007 14:32

cou shi napsal(a):
Já jsem balíček objednala o víkendu a dneska přišel. Je to opravdu zadarmo :-)

Taky jsem to teď testla, jsem zvědavá. Akorát jsem Máfovi musela ubrat roky.

25.10.2007 14:51

impact napsal(a):
Taky jsem to teď testla, jsem zvědavá. Akorát jsem Máfovi musela ubrat roky.

Tak jsem to teď objednala taky pro foxlíka.

25.10.2007 14:57

danan napsal(a):
Tak jsem to teď objednala taky pro foxlíka.

Jako není to žádnej zázrak. Dva sešitky o štěněti, ten kliker (ten můj měl ulomený očko) a malinkej pytlíček granulí. Ale i to potěší. My takové granulky používáme jako odměnu.

25.10.2007 15:25

cou shi napsal(a):
Jako není to žádnej zázrak. Dva sešitky o štěněti, ten kliker (ten můj měl ulomený očko) a malinkej pytlíček granulí. Ale i to potěší. My takové granulky používáme jako odměnu.

Vazeni, at hledam jak hledam, nemuzu mezi plemeny najit kavkazaka. Mozna uz mi neslouzi zrak. Je tam vubec uveden?

maťa

25.10.2007 15:27
maťa

mariaanna napsal(a):
Vazeni, at hledam jak hledam, nemuzu mezi plemeny najit kavkazaka. Mozna uz mi neslouzi zrak. Je tam vubec uveden?

Mari, kavkazák tam opravdu není, a myslím ani středoasiat! jen kuvasz, komondor a anatolec

25.10.2007 15:30

maťa napsal(a):
Mari, kavkazák tam opravdu není, a myslím ani středoasiat! jen kuvasz, komondor a anatolec

Hlavně, že tam maj picbula.

25.10.2007 15:34

maťa napsal(a):

Jejda, tak co si mam objednat? Ono je to v podstate asi jedno coz?

maťa

25.10.2007 15:48
maťa

mariaanna napsal(a):
Jejda, tak co si mam objednat? Ono je to v podstate asi jedno coz?

Je to fuk, není to dle plemene, ty plemena jsou tam jen pro jejich statistiku, kdo jaké plemeno krmí jejich značkou

Já dala IW

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.2.2008 11:11
Uživatel s deaktivovaným účtem

marky88 napsal(a):

tak jsem si znova objednala balíček pro štěně, protože minule nedošlo nic, a zkusila jsem i na přes ten jejich formulář poslat o tom vzkaz i "kamarádovi" na další můj mail a tohle mi přišlo :

Marie St-Jean,

Tvuj druh 3sg.préz.od have spravedlivý dotaz jeden hejsek balícek karet a domnení tebe mohl do t�že míry jeden príliš. Až k druh jeden prikrocit k www.eukanuba-eu.com/DNA/cz/cs/

Pavla Chalupská rika:

ahoj, zkus to taky

(Ahoj zkus to taky a Marie St-Jean jsem jim tam psala já.)

Tak jsem zvědavá, jestli ten balíček dorazí.

Přidejte reakci

Přidat smajlík