sccary
napsal(a):
Zajimalo by me ktery je nejdrazsi pes a kolik tak stoji
Nejdražšího psa na světě mají naši sousedi a já se před nimi hluboce skláním.
Koupili rodinný domek za 1200 000 i se psem, který tam tři roky žil sám když mu zemřel páníček a pozůstalí neměli o psa zájem. Kr¨mila jsem ho já a sousedka. Noví majitelé si psa nechali i když už svého pejsana měli a ten se má tak, že se mu za ty tři roky, co žil sám ani nezdálo o takovém "psím" životě.
dora
napsal(a):
Nejdražšího psa na světě mají naši sousedi a já se před nimi hluboce skláním.
Koupili rodinný domek za 1200 000 i se psem, který tam tři roky žil sám když mu zemřel páníček a pozůstalí neměli o psa zájem. Kr¨mila jsem ho já a sousedka. Noví majitelé si psa nechali i když už svého pejsana měli a ten se má tak, že se mu za ty tři roky, co žil sám ani nezdálo o takovém "psím" životě.
nejdražšího psa mám já- má totiž srdce ze zlata!!!
jazzinka
napsal(a):
"Můj drahý" oslovuju psa vždy, když se mu podaří obzvlášť vypečený destruktorský kousek (roztrhaná sedačka, okousaná starožitná skříň a podobně)
nejdražší pes je ten, co má gumový nohy - takže ten můj
sabina
napsal(a):
nejdražší pes je ten, co má gumový nohy - takže ten můj
To je krásná fotka . Gumový nohy to musí být vážně poklad
. Gratulujeme, je to bomba
.
Jinak i pro nás je naše Sára nejdražší pes na světě a ačkoli její pořizovací cena nebyla závratná, tak naše (tedy obzvlášť moje) péče o její blahobyt a pohodlí je až absurdní... Ale když se ke mně večer v posteli přitulí a slastně oddychuje (na mém polštáři)... Neznám nic hezčího. Mimochodem příští rok začínáme stavět - ne kvůli mě nebo manželovi, ale ona Sára má na vesnici nejlepší kámošku a na zahradě se jí hrooozně líbí .