Výstavní postoje u psů

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.1.2006 10:43

Ahoj všem.
Ukažte všem jak suprově si umí stoupnou váš pejsek!!!!!
Praví výstavní postoj!!!!!

4.1.2006 19:54

baiwen napsal(a):
Ahoj všem.

Můj 10. měsíční hovawart Charon. Postoj není úplně správný- má prohnutý hřbet, ale snažil se.. teprve cvičíme

4.1.2006 20:05

baiwen napsal(a):
Ahoj všem.

roční fenka Baiwen Padmaraga Drizai
je to Tibetská doga

4.1.2006 22:19

baiwen napsal(a):
Ahoj všem.

Čínský chocholatý pes - 11 měsíční Yohanka Powder od Chlpíků.

5.1.2006 06:35

cin cin napsal(a):
Čínský chocholatý pes - 11 měsíční Yohanka Powder od Chlpíků.

Na obrázku je Parson Russell Terrier jménem Bertrám z Rataj, na své první výstavě v únoru v Brně 2003 - V1, CAJC. Věk - 11 měsíců.

5.1.2006 08:34

linda l napsal(a):
Na obrázku je Parson Russell Terrier jménem Bertrám z Rataj, na své první výstavě v únoru v Brně 2003 - V1, CAJC. Věk - 11 měsíců.

Toy aprikot fenka Lambada Rio Lubako.

5.1.2006 09:44

caniche napsal(a):
Toy aprikot fenka Lambada Rio Lubako.

Anglicky springerspanel - patri mezi plemena, ktera se na vystavach STAVEJI - tj. pridrzujete je v postoji. Na vystave by se spravne melo sejmout predvadeci voditko, aby nerusilo celkovy dojem - popr. se snazime pouzit ho v barve srsti. (zde trenink 5.mesicni fenky)

5.1.2006 10:22

pepee napsal(a):
Anglicky springerspanel - patri mezi plemena, ktera se na vystavach STAVEJI - tj. pridrzujete je v postoji. Na vystave by se spravne melo sejmout predvadeci voditko, aby nerusilo celkovy dojem - popr. se snazime pouzit ho v barve srsti. (zde trenink 5.mesicni fenky)

Kamarádčina Eny, Angelina Maria Pleasure of Friendship, třída mladých v Mladé Boleslavi.

5.1.2006 10:41

jindral napsal(a):
Kamarádčina Eny, Angelina Maria Pleasure of Friendship, třída mladých v Mladé Boleslavi.

UNO EX KLANOVA
Jorkšírský teriér majitelky Lucie Mirić. Že je úžasný?

5.1.2006 11:32

michelle napsal(a):
UNO EX KLANOVA

Pravý barzojí výstavní postoj......ovšem mimo výstavní kruh

5.1.2006 12:34

michelle napsal(a):
UNO EX KLANOVA

ano je uzasny!!!!!vsichni pejskove jsou svim zpusobem uzasni!!!!!!!
10 týdenní štěňě Tibetské dogy a už krásně umí výstavní postoj!!!!!Ještě to trochu zdokonalit a je to spickove!!!!!

5.1.2006 16:48

baiwen napsal(a):
Ahoj všem.

Moje šeltie - Innocent Love z Ďabl.studánky, na výstavě tuším že v M.Boleslavy, fotila p.Svobodová

5.1.2006 16:58

eva nohelova napsal(a):
Moje šeltie - Innocent Love z Ďabl.studánky, na výstavě tuším že v M.Boleslavy, fotila p.Svobodová

Beauceron Atreyu Warrior Soul v 8mi mesicich na Specialni vystave

6.1.2006 20:38

baiwen napsal(a):
ano je uzasny!!!!!vsichni pejskove jsou svim zpusobem uzasni!!!!!!!
10 týdenní štěňě Tibetské dogy a už krásně umí výstavní postoj!!!!!Ještě to trochu zdokonalit a je to spickove!!!!!

kavalír bez PP na voříškiádě.. ségřin Derylek. Sluší mu to co?

6.1.2006 20:40

listicka napsal(a):
kavalír bez PP na voříškiádě.. ségřin Derylek. Sluší mu to co?

.. a "brácha" Marco Polo Res Pretiosa, taktéž kavalír... toto je z bonitace a předváděla jsem ho já, moc to sním nemám nacvičený. Ale i tak myslím, že vcelku pohoda

6.1.2006 21:41

baiwen napsal(a):
Ahoj všem.

Všichni pejskové co jsem dáváte stojí naádherně!!!!Musím vás pochválit!!!
Zasílám novou fotku Cedry a jeji výstavní postoj.Je to moje dalsi Tibetská doga!!!!

7.1.2006 20:28

baiwen napsal(a):
Ahoj všem.

přidám pár fotek mého drahouška Montyho,který už postoj ovládá docela bravurně,ostatně pár výstav máme již za sebou...

7.1.2006 20:28

charon napsal(a):
Můj 10. měsíční hovawart Charon. Postoj není úplně správný- má prohnutý hřbet, ale snažil se.. teprve cvičíme

další...

7.1.2006 20:31

baiwen napsal(a):
Ahoj všem.

a další...

7.1.2006 20:49

sona1 napsal(a):
přidám pár fotek mého drahouška Montyho,který už postoj ovládá docela bravurně,ostatně pár výstav máme již za sebou...

nádherný výstavní postoj.nechystáte se náhodou na výstavu du Olomouce??????

7.1.2006 20:54

baiwen napsal(a):
nádherný výstavní postoj.nechystáte se náhodou na výstavu du Olomouce??????

Chystáme.Jedete taky? Jakého máte psa? My jsme v neděli.Monťáska výstavy baví,rád se předvádí a já ho více méně jen dopovázím na tenké předváděčce-rozhodčí to mají rádi,už nám to i pomohlo při rozhodování.

7.1.2006 21:25

sona1 napsal(a):
Chystáme.Jedete taky? Jakého máte psa? My jsme v neděli.Monťáska výstavy baví,rád se předvádí a já ho více méně jen dopovázím na tenké předváděčce-rozhodčí to mají rádi,už nám to i pomohlo při rozhodování.

ano taky se chystame.po dvou letech pauzy a s nasim mladycm prirustkem.Mame Tibetské dogy a ty jsou taky v nedeli a urcite se pujdeme podivat na pyrenejske horske psi!!!!nam se libi hodne takovy velci chlupati!!!!!!
Budeme tam mit aji odchovy.Jsem na tu vystavu moc zvedava.Pak dejte vedet jak jste dopadly!!!!!držím palce!!!!!

7.1.2006 21:35

baiwen napsal(a):
ano taky se chystame.po dvou letech pauzy a s nasim mladycm prirustkem.Mame Tibetské dogy a ty jsou taky v nedeli a urcite se pujdeme podivat na pyrenejske horske psi!!!!nam se libi hodne takovy velci chlupati!!!!!!
Budeme tam mit aji odchovy.Jsem na tu vystavu moc zvedava.Pak dejte vedet jak jste dopadly!!!!!držím palce!!!!!

Taky se na vás půjdem mrknout.Moc se mi líbí váš Apollo.Budete ho mít sebou? Taky pak napište jak jste dopadli,budem se těšit. Zatím nashledanou.

7.1.2006 22:00

sona1 napsal(a):
Taky se na vás půjdem mrknout.Moc se mi líbí váš Apollo.Budete ho mít sebou? Taky pak napište jak jste dopadli,budem se těšit. Zatím nashledanou.

Apouška budeme mít sebou.Ještě tam budeme mít náš světlý odchov Adélku!!!!!!!Přikládám fotku ale je z leta kdy byla vylinana!!Tedka je to pry medved!!!!!

7.1.2006 22:33

baiwen napsal(a):
Apouška budeme mít sebou.Ještě tam budeme mít náš světlý odchov Adélku!!!!!!!Přikládám fotku ale je z leta kdy byla vylinana!!Tedka je to pry medved!!!!!

Je krásná !! Mi se z tib.dog líbí nejvíc ty zlaté a modré a modré s pálením,jsou to zakoví míšánci. No,jako pyrenejec-moje srdeční záležitost...

7.1.2006 22:39

baiwen napsal(a):
Ahoj všem.

Mezinárodka Praha
Darés od Trojské skály -18 měsíců ...NF
JCH, R.CACIB, chybí jeden CAC do Ch ČR ...takže jdeme teď do Olomouce.

Jinak u fundláků je to různé. Jsou lidi, co psy hrozně škrtí a vytahují hlavy a zadní "po americku", ale je to hnusné. Já jsem pro přirozenější postoj, hezky nohy, nepřeúhlené, pes vycvičený, na dlouhém vodítku a stojí sám bez podpory. Doma trénujeme, že položím vodítko, odejdu kus dál, tleskám, ruchy atd, a pes se nesmí ani pohnout.

7.1.2006 23:15

lucky napsal(a):
Mezinárodka Praha

Jinak u fundláků je to různé. Jsou lidi, co psy hrozně škrtí a vytahují hlavy a zadní "po americku", ale je to hnusné. Já jsem pro přirozenější postoj, hezky nohy, nepřeúhlené, pes vycvičený, na dlouhém vodítku a stojí sám bez podpory. Doma trénujeme, že položím vodítko, odejdu kus dál, tleskám, ruchy atd, a pes se nesmí ani pohnout.

Ahoj.
My taky budeme na NVP Olomouc.Uz se tam moc tesim!!!Doufam ze ti to vyjde a dostanes toho posledniho CACE!!!!!!
Na te fotce stoji nadherne.Mas jeste nejakeho jenom jenom tohohle?????

7.1.2006 23:19

lucky napsal(a):
Mezinárodka Praha

Souhlasím s vámi.Já taky předvádím raději volně a Monty se předvede skvěle i bez vodítka-už se mi stalo že mi předváděčka vypadla při pohybu z ruky a prostě jsme to dodělali bez.Vypadá to i velice dobře pro diváky,když 65ti kilový pes (ve vašem případě asi víc ?) stojí jako hvězda sám od sebe.Já doma trénuju tak že vodítko pustím (mám 0,5 cmetrovou tenkou předv.) a taky poodejdu asi na vzdálenost rozhodčího a "kochám se". Je fakt,že to není potřeba,Monty to umí spolehlivě ale kdyby náhodou...

7.1.2006 23:19

sona1 napsal(a):
Je krásná !! Mi se z tib.dog líbí nejvíc ty zlaté a modré a modré s pálením,jsou to zakoví míšánci. No,jako pyrenejec-moje srdeční záležitost...

Pokud se zadari tak se tento rok mozna narodi modri a jedno bude nase.Ale jenom pokud ze to bude holčička!!!!Taky plánujete nějaký přírůstek?????
Prikladam fotku dalsi fenecky z naseho chovu co se taky zucastni vystavy!!!!!

7.1.2006 23:39

baiwen napsal(a):
Pokud se zadari tak se tento rok mozna narodi modri a jedno bude nase.Ale jenom pokud ze to bude holčička!!!!Taky plánujete nějaký přírůstek?????
Prikladam fotku dalsi fenecky z naseho chovu co se taky zucastni vystavy!!!!!

No,my přírůstek zatím neplánujem,chtěla bych fenku,ale zatím to bohužel nejde.Snad mi to jednou vyjde...Tak vám držím palce,ať se modrá holčička narodí.Ta fenečka je moc hezká.

8.1.2006 09:44

sona1 napsal(a):
No,my přírůstek zatím neplánujem,chtěla bych fenku,ale zatím to bohužel nejde.Snad mi to jednou vyjde...Tak vám držím palce,ať se modrá holčička narodí.Ta fenečka je moc hezká.

Taky jsem zvedava jestli se modra narodi.Tak bysme si kdyztak vzaly cernou.
Díky za pochvalu Agaty!!!

8.1.2006 09:44

sona1 napsal(a):
Souhlasím s vámi.Já taky předvádím raději volně a Monty se předvede skvěle i bez vodítka-už se mi stalo že mi předváděčka vypadla při pohybu z ruky a prostě jsme to dodělali bez.Vypadá to i velice dobře pro diváky,když 65ti kilový pes (ve vašem případě asi víc ?) stojí jako hvězda sám od sebe.Já doma trénuju tak že vodítko pustím (mám 0,5 cmetrovou tenkou předv.) a taky poodejdu asi na vzdálenost rozhodčího a "kochám se". Je fakt,že to není potřeba,Monty to umí spolehlivě ale kdyby náhodou...

Tak to přesně taky dělám! POtom to jde na výstavě poznat, zda to pes umí a trénuje, nebo jen ho vytáhli z boudy a perou se potom v kruhu. Monty je moc hezký! Taky se mi líbí. Pyrenejáci se mi vždycky líbili. A všichni psi tohoto typu...bernardýn, landreer, leonberger, tibet, čuvač.....
Jinak Darés má nyní nějakých 60 možná 65 kilo. (jinak těch 70, 75 , meli jsme 85 kilového) Ještě nemá dva roky, takže roste. Ještě potřebuje zesílit a zmohutnět hlava. Ale u něj je výhoda, že je exhibicionista, takže měl vlastně první výstavní sezónu a sebral co mohl na takového puberťáka. Jsem ráda, že se vám líbí. Dnes ho musím pořádně zase vyčesat, výstava se blíží. Má kožich na dva psy.
Tak tedy posílám ještě jednou Daréska. Mimochodem, fotili jsme ho tam i s nejmenší čivavou v republice. Chcete to tady hodit? Já jen ať zase někdo nebrblá, že to tady zaplácám fotkami.

8.1.2006 09:51

lucky napsal(a):
Tak to přesně taky dělám! POtom to jde na výstavě poznat, zda to pes umí a trénuje, nebo jen ho vytáhli z boudy a perou se potom v kruhu. Monty je moc hezký! Taky se mi líbí. Pyrenejáci se mi vždycky líbili. A všichni psi tohoto typu...bernardýn, landreer, leonberger, tibet, čuvač.....
Jinak Darés má nyní nějakých 60 možná 65 kilo. (jinak těch 70, 75 , meli jsme 85 kilového) Ještě nemá dva roky, takže roste. Ještě potřebuje zesílit a zmohutnět hlava. Ale u něj je výhoda, že je exhibicionista, takže měl vlastně první výstavní sezónu a sebral co mohl na takového puberťáka. Jsem ráda, že se vám líbí. Dnes ho musím pořádně zase vyčesat, výstava se blíží. Má kožich na dva psy.
Tak tedy posílám ještě jednou Daréska. Mimochodem, fotili jsme ho tam i s nejmenší čivavou v republice. Chcete to tady hodit? Já jen ať zase někdo nebrblá, že to tady zaplácám fotkami.

Jen to sem hoďte...

8.1.2006 10:12

eva nohelova napsal(a):
Jen to sem hoďte...

Tak tady Darés a nejmenší čivava v ČR. Bohužel už si nepamatuji, kolik paní říkalal, že váží. Ale stejně, taková malá chudinka, sotva chodila...Nic proti čivavám, ale takové znenšování už je na nic. To už není pes.

8.1.2006 10:23

lucky napsal(a):
Tak tady Darés a nejmenší čivava v ČR. Bohužel už si nepamatuji, kolik paní říkalal, že váží. Ale stejně, taková malá chudinka, sotva chodila...Nic proti čivavám, ale takové znenšování už je na nic. To už není pes.

..

8.1.2006 10:26

lucky napsal(a):
..

A ještě jednou...malý a velký

8.1.2006 10:29

lucky napsal(a):

Další výstavní postoje Tibetské dogy!!!!!!
Je to pejsek z našeho chovu.Jmenuje se Apollo Padmaraga Drizai.Na fotce muje rok a půl!!!!

8.1.2006 10:31

baiwen napsal(a):
Další výstavní postoje Tibetské dogy!!!!!!
Je to pejsek z našeho chovu.Jmenuje se Apollo Padmaraga Drizai.Na fotce muje rok a půl!!!!

Dlasi pejskek z nahoho chovu.
Je to Bhara-Khan a na fotce ji je 11mesicu.

8.1.2006 10:32

charon napsal(a):

Itica Aldaha Gold,4 měsíce.Byli jsme obhlédnout a zastrašit konkurenci.

8.1.2006 10:35

baiwen napsal(a):
Ahoj všem.

Ženich naší Aranky CH.Ultimate Collection de Passeriphane.

8.1.2006 10:38

baiwen napsal(a):
Ahoj všem.

Co se v mládí naučíš ....... G....Aldaha Gold

8.1.2006 10:41

baiwen napsal(a):
Ahoj všem.

Asiatka mého známého při dalším vítězství Luba Ri-Vě-Gu

8.1.2006 10:43

podskalka napsal(a):
Co se v mládí naučíš ....... G....Aldaha Gold

Taky učím naše štěňátka od mladí výstavní postoj!!!!
Pejsek na fotce má 6 týdnů a už to skvěle ovládá!!!!!

1.2.2008 16:58

podskalka napsal(a):
Asiatka mého známého při dalším vítězství Luba Ri-Vě-Gu

Ahoj, 5.4 2008 chceme s naší kavkazačkou podniknout bonitaci a k přihlášce musím poslat i foto psa ve výstavním postoji...takže bych chtěla od vás slyšet (přečíst) jestli mohu zaslat tuto fotku,,,děkuji

1.2.2008 17:10

llucinkaa2 napsal(a):
Ahoj, 5.4 2008 chceme s naší kavkazačkou podniknout bonitaci a k přihlášce musím poslat i foto psa ve výstavním postoji...takže bych chtěla od vás slyšet (přečíst) jestli mohu zaslat tuto fotku,,,děkuji

Nácvik na výstavní postoj strejdy jezevčice.

1.2.2008 17:12

llucinkaa2 napsal(a):

My bohužel asi do podzimu na žádnou výstavu nevyrazíme,Bijou je po operaci...foto z výstavy v ČB

1.2.2008 17:12

asteka napsal(a):
Nácvik na výstavní postoj strejdy jezevčice.

ještě strejky pesan taktéž nácvik na výstavní postoj.

1.2.2008 17:13

asteka napsal(a):
ještě strejky pesan taktéž nácvik na výstavní postoj.

Leway

1.2.2008 17:16

baiwen napsal(a):
Ahoj všem.

Fortuna of Volcano Cotopaxi alias Lilly :-) Není to žádné výstavě, jen zkoušíme :-D Je jí rok :)

1.2.2008 17:22

klarazelenkova napsal(a):
My bohužel asi do podzimu na žádnou výstavu nevyrazíme,Bijou je po operaci...foto z výstavy v ČB

U nás se učí postoji i ryby už jsme z toho trošku všichní táplí.

2.2.2008 10:46

jingless napsal(a):
Fortuna of Volcano Cotopaxi alias Lilly :-) Není to žádné výstavě, jen zkoušíme :-D Je jí rok :)

Náš mladej při tréninku...mohlo by to být lepší...

2.2.2008 10:56

luciekol napsal(a):
Náš mladej při tréninku...mohlo by to být lepší...

a tady jeho táta, šampion...takhle to třeba taky jednou bude vypadat...

2.2.2008 11:12

luciekol napsal(a):
a tady jeho táta, šampion...takhle to třeba taky jednou bude vypadat...

2.2.2008 20:05

hankaapes napsal(a):

už se těšim až zas letos vyrazíme

2.2.2008 21:05

ferdice napsal(a):

Tak nás to čeká teprve poprvé (s oběma pejskama: knírač - 6let, RR - 1,5roku), už ted mám trému . Pilně trénujem, ale zatím nemám nafoceno, dodám co nejdřive, zatím jen fotečka z vycházky

3.2.2008 16:25

honey napsal(a):
Tak nás to čeká teprve poprvé (s oběma pejskama: knírač - 6let, RR - 1,5roku), už ted mám trému . Pilně trénujem, ale zatím nemám nafoceno, dodám co nejdřive, zatím jen fotečka z vycházky

máme teprv 4 měsíce

4.2.2008 09:11

baiwen napsal(a):
Ahoj všem.

Poradí někdo nějaký fígl, jak naučit i bláznivého psa postoj?

4.2.2008 10:10

smajla napsal(a):
Poradí někdo nějaký fígl, jak naučit i bláznivého psa postoj?

Tak se taky připojujeme. Čínský chocholatý pes - 8 měsíců. Pilně trénujeme :-))

4.2.2008 12:21

llucinkaa2 napsal(a):

Fotka je pěkná, i pesan se snaží. Ale nevím, do výstav nedělám, ale řekla bych, že má trochu přestavěnou záď. Přijde mi, že stojí do kopečka. Zkusila bych najít rovnější terén. .Možná bych i zkusila přední nohy postavit kolměji, má je trochu dopředu, což mu snižuje kohoutek, možná bych i zadní nohy posunula trochu dozaději (sníží mu to zadek). Pokud se pletu, tak mě klidně opravte, jak říkám, do výstav nedělám. Taky není špatný pokouknout se powww chs, určo tam najdete, jak má KO správně stát.

4.2.2008 14:55

baiwen napsal(a):
Ahoj všem.

Přidávám taky jednu:

4.2.2008 17:29

verivery napsal(a):
Přidávám taky jednu:

Tady jedna NF fenka 9 měsíců

4.2.2008 18:54

baiwen napsal(a):
Ahoj všem.

Faraonský pes

5.2.2008 09:52

spirit napsal(a):
Faraonský pes

Polský chrt

5.2.2008 13:06

jarin napsal(a):
Polský chrt

novofundlandský pes, 8 měsíců

5.2.2008 13:07

rude napsal(a):
novofundlandský pes, 8 měsíců

7.2.2008 19:54

ferdice napsal(a):

Ahoj všem
Cvičíme výstavní postoj.... jak můžete vidět na fotce. S handlingem nemám žádné zkušenosti .Potřebovala bych poradit jak udělat ,aby měla přední nohy kolmo ,radili mi ,abych jí jakoby nadzvedla ale to se mi potom začne celá kroutit rozruší ji to a už ji to vůbec nebaví. I když normálně ji to baví tak asi normálně jako každého psa ptz se za to dostávají pamlsky ale jakmile ji zkouším opatrně malinko nadzvednout nechce ani pamlsky a chce zdrhnout. Za všechny rady budu vděčná a také by mě zasjímalo jestli teda stojí hodně špatně na to že už jí je 10 měsíců.
P.S Je ot rhodesian ridgeback a mě je..........12

7.2.2008 20:16

baiwen napsal(a):
Ahoj všem.

Jak to udělat, aby pes v postoji neprohýbal hřbet? Mám 8-mi měsíční kavalírku.
Tahle fotka je sice z látkovýho bobíku, ale hřbet prohýbá i na tvrdé podložce. Pomůže mi, když ji více upoutám pamlskem (natáhnu ho dopředu a dolů), ale to má zase příliš nízko hlavu.

7.2.2008 22:33

dejna napsal(a):
Tahle fotka je sice z látkovýho bobíku, ale hřbet prohýbá i na tvrdé podložce. Pomůže mi, když ji více upoutám pamlskem (natáhnu ho dopředu a dolů), ale to má zase příliš nízko hlavu.

Náš malý trpaslíček :o))

7.2.2008 23:29

llucinkaa2 napsal(a):

Raději bych doporučoval nějakou jinou fotku, stojí z kopce, proto je zvýšená záď a prověšený hřbet. Přední nohy jsou před tělem, musí jít kolmo dolů, zadní jsou naopak pod tělem, měly by být více vzadu. Pro názornost obrázek.

8.2.2008 09:10

baiwen napsal(a):
Ahoj všem.

Nase Dastynka, asi to neni moc ten suprovej postoj, ale snazily sme se, je to focene loni na jare

16.3.2008 15:23

dejna napsal(a):

Tak už jsme se trochu vypracovaly. Omluvte naše apartní spodky, zrovna háráme.

17.3.2008 10:58

baiwen napsal(a):
Ahoj všem.

Beauceron Brix Z Husovy tvrze

18.3.2008 16:56

whitewolf napsal(a):
Beauceron Brix Z Husovy tvrze

Tak já sem taky přidám pár fotek od našich psojíků.
Náš odchov, kterýho jsme si doma nechali, v 5ti týdnech
"CO se v mládí naučíš..."

18.3.2008 16:57

ciarrai napsal(a):
Tak já sem taky přidám pár fotek od našich psojíků.
Náš odchov, kterýho jsme si doma nechali, v 5ti týdnech
"CO se v mládí naučíš..."

Ve 3 měsících...

18.3.2008 17:02

ciarrai napsal(a):
Ve 3 měsících...

V roce a kus..

18.3.2008 17:03

ciarrai napsal(a):
V roce a kus..

A ted ve dvou letech ( na fotce je Jch,KJch,CZCH )

18.3.2008 17:06

ciarrai napsal(a):
A ted ve dvou letech ( na fotce je Jch,KJch,CZCH )

a další,ale to je náš jiný čoklík

18.3.2008 17:25

ciarrai napsal(a):
a další,ale to je náš jiný čoklík

Indy Indiana Jones od Trojské skály

lucie x

21.3.2008 10:02
lucie x

baiwen napsal(a):
Ahoj všem.

Labrador

7.4.2008 15:44

lucie x napsal(a):
Labrador

SNOX- golden retriever

7.4.2008 15:45

slavka napsal(a):
SNOX- golden retriever

LILLI

Přidejte reakci

Přidat smajlík