Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.10.2007 20:51

Péťo, klidně se můžeš přijet podívat už teď. Ale očkovaný budou až první týden v listopadu, tak muchlování až pak. Už se na tebe těšíme.

24.10.2007 08:30

stana zem napsal(a):
Péťo, klidně se můžeš přijet podívat už teď. Ale očkovaný budou až první týden v listopadu, tak muchlování až pak. Už se na tebe těšíme.

Tak to se teda přiřítím, jenom doufám, že mě někdo nesežere .

24.10.2007 13:08

pvc napsal(a):
Tak to se teda přiřítím, jenom doufám, že mě někdo nesežere .

Neboj, Zarunku schováme a s miminkama si určitě poradíš

24.10.2007 13:35

stana zem napsal(a):
Neboj, Zarunku schováme a s miminkama si určitě poradíš

Ahojda,
nemám kavkazana, ale zajímalo by mě, zda je kavkazský pastevecký pes to samé jako kavkazský ovčák... děkuji, jen mě to zajíma.

24.10.2007 15:07

rude napsal(a):
Ahojda,
nemám kavkazana, ale zajímalo by mě, zda je kavkazský pastevecký pes to samé jako kavkazský ovčák... děkuji, jen mě to zajíma.

Ano, kavkazský ovčák a kavkazský pastevecký pes je to samé plemeno. KPP je novější název.

24.10.2007 21:49

stana zem napsal(a):
Ano, kavkazský ovčák a kavkazský pastevecký pes je to samé plemeno. KPP je novější název.

Dneska byl odkaz na strance o pastevcich http://volkodav.skybb.ru na nove forum jsou tam i kavkazani mají tam kavkazský přepor z Dagestánu ke stažení. Je to jenom pro členy.

25.10.2007 19:17

stana zem napsal(a):

Dnešní pošmurné venčení

25.10.2007 19:18

stana zem napsal(a):

26.10.2007 21:28

nada napsal(a):

ahojky všem, Batir stavař

26.10.2007 21:56

marie m napsal(a):
ahojky všem, Batir stavař

nazdárek
Báťovi to sluší .to mu stavíte novou boudu ???

26.10.2007 22:07

nada napsal(a):
nazdárek
Báťovi to sluší .to mu stavíte novou boudu ???

srandičky jo, než to Tomáš dostaví tak to Batir rozebere

26.10.2007 22:14

marie m napsal(a):

Ahoj všem, mám dotaz jestli někdo nemáte zkušenost s chovem kavkazana v bytě. Známá si ho chce pořídit, ale bydlí ve starším domě. Pejsek by byl v bytě s možností venčení na dvorku a samozřejmostí by byly i dlouhé procházky. Ani by nebyl celý den sám. Já mám psy na zahradě, tak jí nemůžu moc poradit.

26.10.2007 22:24

marie m napsal(a):

Aspoň mu ta práce vydrží na dýl než plánoval

26.10.2007 22:26

nada napsal(a):
Aspoň mu ta práce vydrží na dýl než plánoval

No znám pár lidí co ho v bytě maji , lae nedovedu si to dost dobře představit v době línání :-////
Já je mám na zahradě a byt mám stejně plnej chlupů i tak

27.10.2007 19:20

nada napsal(a):
No znám pár lidí co ho v bytě maji , lae nedovedu si to dost dobře představit v době línání :-////
Já je mám na zahradě a byt mám stejně plnej chlupů i tak

Nado to je nesmíš tahat do postele ale jinak si to také nedovedu představit mít KAO v bytě .

27.10.2007 19:43

marie m napsal(a):
Nado to je nesmíš tahat do postele ale jinak si to také nedovedu představit mít KAO v bytě .

Ahoj všem , taka jak bylo na srazíku ??? Povídejte a přehánějte

28.10.2007 10:58

nada napsal(a):

Ahoj všem , taka jak bylo na srazíku ??? Povídejte a přehánějte

Berenis číhající na nezvané hosty

28.10.2007 21:52

marie m napsal(a):
Berenis číhající na nezvané hosty

Ahojky všem, posílám pár foteček z dnešního focení našich "štěňat" s našimi štěňaty. Péťa s Aškou

28.10.2007 21:53

stana zem napsal(a):
Ahojky všem, posílám pár foteček z dnešního focení našich "štěňat" s našimi štěňaty. Péťa s Aškou

Kačka a Akar

28.10.2007 21:55

stana zem napsal(a):
Kačka a Akar

Péťa a Arsa,už ji skoro neunese

28.10.2007 21:55

stana zem napsal(a):
Péťa a Arsa,už ji skoro neunese

Kačka a Arischa

28.10.2007 21:58

stana zem napsal(a):
Kačka a Arischa

Jedna bojovná- Arsa versus Arsan

28.10.2007 22:00

stana zem napsal(a):
Jedna bojovná- Arsa versus Arsan

Táta Nabat kouká, kvůli komu na něj teď Zara nemá čas.

29.10.2007 08:27

stana zem napsal(a):
Táta Nabat kouká, kvůli komu na něj teď Zara nemá čas.

krásní brumlíci

29.10.2007 15:07

marie m napsal(a):
krásní brumlíci

Ahoj všem
Štěňátka jsou moc krásná
Maruš, Samíka už snědli a tak mají další obět ?
Anebo jsi rozšířila smečku ?

29.10.2007 16:17

lmusa napsal(a):
Ahoj všem
Štěňátka jsou moc krásná
Maruš, Samíka už snědli a tak mají další obět ?
Anebo jsi rozšířila smečku ?

ahoj všem, Libo Samíka nesnědli ten se umí pohybovat tak aby nepřišel k úrazu, tohle je jijich kamarádka Arka SAO

29.10.2007 17:23

marie m napsal(a):
ahoj všem, Libo Samíka nesnědli ten se umí pohybovat tak aby nepřišel k úrazu, tohle je jijich kamarádka Arka SAO

Sluší jim to

29.10.2007 19:30

stana zem napsal(a):

Ahojky - tak o srazíku jsem se toho tady moc nedozvěděla :-//
A Líbo - SAO je sousedka - ARKA ALTYN-DYPE
Píšu za Maruš ta maká
A jedna dnešní slečna

29.10.2007 19:35

stana zem napsal(a):

jeden hrooooozně unavený Bredík

29.10.2007 19:36

stana zem napsal(a):

A Cinďucha

29.10.2007 21:22

nada napsal(a):

Hele, Naďo, ten plot za Cvakajdou nevypadá moc bytelně !

A tady jedna móóóc unavená Máša (mohli by si s Bedřichem podat pac )

29.10.2007 21:54

lmusa napsal(a):
Hele, Naďo, ten plot za Cvakajdou nevypadá moc bytelně !

A tady jedna móóóc unavená Máša (mohli by si s Bedřichem podat pac )

Líbo neboooj to je jen takovej zahradní meziplot , když přijde návštěva
Jinak "venkovní" plot je trochu bytelnější drátěný+ prkna

30.10.2007 06:33

nada napsal(a):
Líbo neboooj to je jen takovej zahradní meziplot , když přijde návštěva
Jinak "venkovní" plot je trochu bytelnější drátěný+ prkna

No nazdar ... Tak na návštěvu k Tobě raději nééééé

30.10.2007 10:24

lmusa napsal(a):
No nazdar ... Tak na návštěvu k Tobě raději nééééé

Líbo nebooj , zatím vždy přežil
A hafani se k návštěvám chovají slušně - až na Cvakajdu........
ta už má pár zadků na svědomí

30.10.2007 11:54

nada napsal(a):

ahojky, Nado protože na tebe všichni kašlou tak tady jedno foto ze soukromáho srazíku

30.10.2007 12:10

stana zem napsal(a):

No tak aspon něco jsem se konečně dočkala
Tak to jsi měla srazík přímo na domácí půdě - ani jsi nemusela nikam vyjíždět
A jedna Odry - taky by chtěla soukromej srazík s Báťou

30.10.2007 12:18

nada napsal(a):
No tak aspon něco jsem se konečně dočkala
Tak to jsi měla srazík přímo na domácí půdě - ani jsi nemusela nikam vyjíždět
A jedna Odry - taky by chtěla soukromej srazík s Báťou

tak to musí holka jěště počkat do 30.11 pak si udělají mejdan na zahradě

30.10.2007 12:23

marie m napsal(a):
tak to musí holka jěště počkat do 30.11 pak si udělají mejdan na zahradě

to je dobáááááááááá

30.10.2007 12:32

stana zem napsal(a):

Zrovna jsem se byla na telefonické upozornění z Libereckého útulku podívat na dva KAO - odchytili je v Liberci, ul. Americká.
Velice pěkná, hodně mohutná fena, barva tmavě rezavá, tmavší maska (ne černá), bohatě osrstěná (nevyčesaná), odhaduji tak 4-6 let, mírnější povaha (nechá na sebe sáhnout) a asi taky fena (není možné zjistit - varuje vrčením) drobnější, tmavě šedá (černá), prošedivělý čumec - věkově tak kolem 8-mi let. Jsou na sebe fixované, jedna bez druhé nikam nejde.
Pokud se dnes neozve majitel, pošlou mi zítra fotky. To samé s tetováním - budou zjišťovat až zítra, až se trošku zklidní. Tak pokud víte o možných majitelích, prosím informujte je.

30.10.2007 12:43

pvc napsal(a):
Zrovna jsem se byla na telefonické upozornění z Libereckého útulku podívat na dva KAO - odchytili je v Liberci, ul. Americká.
Velice pěkná, hodně mohutná fena, barva tmavě rezavá, tmavší maska (ne černá), bohatě osrstěná (nevyčesaná), odhaduji tak 4-6 let, mírnější povaha (nechá na sebe sáhnout) a asi taky fena (není možné zjistit - varuje vrčením) drobnější, tmavě šedá (černá), prošedivělý čumec - věkově tak kolem 8-mi let. Jsou na sebe fixované, jedna bez druhé nikam nejde.
Pokud se dnes neozve majitel, pošlou mi zítra fotky. To samé s tetováním - budou zjišťovat až zítra, až se trošku zklidní. Tak pokud víte o možných majitelích, prosím informujte je.

tak to se roztrhl pytel s Kao před chvikou mi psala Nada na skype že se našla fena KAO je tetovaná č 660 ale není to KODS tam Nada psala , tak jěště skusí UCI možná že bude import.

30.10.2007 13:02

marie m napsal(a):
tak to se roztrhl pytel s Kao před chvikou mi psala Nada na skype že se našla fena KAO je tetovaná č 660 ale není to KODS tam Nada psala , tak jěště skusí UCI možná že bude import.

No já tiše doufám, že mi zítra dají vědět, že si pro ně přijel majitel. Nevěřím, že by se někdo zbavil dvou psů najednou (teda doufám). Je fakt, že ve mě pekelně hrklo, když mi zavolali, že tam mají světlou fenu a to druhé je drobnější a tmavší žíhané a vrčí to (na Mišuli a Anušku to sedlo jak ulité) a že teda to asi bude moje, když mám ty kavkazáky. No naštěstí to s těmi barvami tak moc nezvládli . Tetování se taky bojí prohlížet, ale nejsou kupírovaní, tak to tak těžké nebude, jen doufám, že na sebe dají zítra šáhnout. Jestli tam ještě budou, tak se možná nechám pokousat já, ať ta šance najít majitele je větší .

30.10.2007 13:08

pvc napsal(a):
No já tiše doufám, že mi zítra dají vědět, že si pro ně přijel majitel. Nevěřím, že by se někdo zbavil dvou psů najednou (teda doufám). Je fakt, že ve mě pekelně hrklo, když mi zavolali, že tam mají světlou fenu a to druhé je drobnější a tmavší žíhané a vrčí to (na Mišuli a Anušku to sedlo jak ulité) a že teda to asi bude moje, když mám ty kavkazáky. No naštěstí to s těmi barvami tak moc nezvládli . Tetování se taky bojí prohlížet, ale nejsou kupírovaní, tak to tak těžké nebude, jen doufám, že na sebe dají zítra šáhnout. Jestli tam ještě budou, tak se možná nechám pokousat já, ať ta šance najít majitele je větší .

Petro tak Ti držím palce at nejsi moc skousaná ono to fakt dost bolí držím palce at se najdou majitelé

30.10.2007 13:58

marie m napsal(a):
Petro tak Ti držím palce at nejsi moc skousaná ono to fakt dost bolí držím palce at se najdou majitelé

Ahoj Petro, přemýšlím, kdo tady v okolí má ještě kavkazany, ale většinou co znám, tak je to buď pes s fenou a nebo jsou kupírovaní. Jak jsem začala číst, že se našli hned dva, skoro jsem se běžěla podívat, jestli mám ty svoje doma. Pokud to půjde, pošli fotku.

30.10.2007 14:15

marie m napsal(a):
ahojky, Nado protože na tebe všichni kašlou tak tady jedno foto ze soukromáho srazíku

Tak aby bylo Maruš jasno, já na Naďu nekašlu, ale protože jsem na srazu nebyla, nemohu tentokrát dát žádné fotky

30.10.2007 14:17

nada napsal(a):

Tak "PÁR ZADKů na svědomí" .... tomu říkáš slušné chování ?

30.10.2007 14:23

nada napsal(a):
to je dobáááááááááá

Naďo, tihle ušáci patří taky do smečky ?

30.10.2007 15:54

stana zem napsal(a):
Ahoj Petro, přemýšlím, kdo tady v okolí má ještě kavkazany, ale většinou co znám, tak je to buď pes s fenou a nebo jsou kupírovaní. Jak jsem začala číst, že se našli hned dva, skoro jsem se běžěla podívat, jestli mám ty svoje doma. Pokud to půjde, pošli fotku.

No tu fotku pošlu určitě. Mě dost zarazilo i to, že pobíhali v podstatě ve městě - neřekla bych, že se mohli zatoulat, buď někde v okolí bydlí, nebo je tam někdo vyhodil, ale to spíš ne, to by neudělal ani nenormální člověk. Takže doufám, že už zítra budou doma.

30.10.2007 16:51

lmusa napsal(a):
Tak aby bylo Maruš jasno, já na Naďu nekašlu, ale protože jsem na srazu nebyla, nemohu tentokrát dát žádné fotky

ahojky , Libo tak se nezlob Nada určitě myslela Žižice protože jsme obě nemohli jet, byly jsme v praci a byli to myšleno v legraci nic ve zlém

30.10.2007 17:29

stana zem napsal(a):

Líbo já vím,že ty jsi nebyla , ale myslela jsem že účastníci něco hoděj k dobru
A ušáci jsou "smečka " mám dva "samce " a takhle se rozrostli

No a nové info o nalezena KAO uVyškova - dnes začala rozebírat ploty , odešla na vycházku a sežrala sousedům pár slepic ........ takže ji asi bude čekat útulek , protože pani si nechce nechat "problémové" zvíře.
Nevíte někdo funkční kontakt na UCI ???

30.10.2007 18:51

nada napsal(a):
Líbo já vím,že ty jsi nebyla , ale myslela jsem že účastníci něco hoděj k dobru
A ušáci jsou "smečka " mám dva "samce " a takhle se rozrostli

No a nové info o nalezena KAO uVyškova - dnes začala rozebírat ploty , odešla na vycházku a sežrala sousedům pár slepic ........ takže ji asi bude čekat útulek , protože pani si nechce nechat "problémové" zvíře.
Nevíte někdo funkční kontakt na UCI ???

Naďo, Ty si ze mě děláš srandu
......jen dva samci a takhle se Ti rozrostli ???

30.10.2007 20:13

lmusa napsal(a):
Naďo, Ty si ze mě děláš srandu
......jen dva samci a takhle se Ti rozrostli ???

Líbo - no tak to asi dva samci nejsou ,ale dva roky to šlo bez rozrůstání

30.10.2007 20:17

nada napsal(a):
Líbo - no tak to asi dva samci nejsou ,ale dva roky to šlo bez rozrůstání

Beztak to budou hermafroditi

cipalka

30.10.2007 22:45
cipalka

lmusa napsal(a):
Beztak to budou hermafroditi

Ahoj všem,
Naďo, v Žižicích jsem sice taky nebyla, v Ostravě ovšem jo, ale měli jsme pořád plné ruce pejsků, takže na focení tentokrát nějak nezbyl čas... Tak aspoň jeden z mála úlovků... Kvalita bohužel nic moc. Na asiatím fóru je úlovků mnohem víc

31.10.2007 05:26

marie m napsal(a):
ahojky , Libo tak se nezlob Nada určitě myslela Žižice protože jsme obě nemohli jet, byly jsme v praci a byli to myšleno v legraci nic ve zlém

Jejda Maru !! Já to taky nemyslela ve zlém
Však víš, že když někam jedu, tak se snažím dát sem nějaký ten úlovek v podobě fotky, ať už zdařilý nebo nezdařilý

31.10.2007 07:25

cipalka napsal(a):
Ahoj všem,
Naďo, v Žižicích jsem sice taky nebyla, v Ostravě ovšem jo, ale měli jsme pořád plné ruce pejsků, takže na focení tentokrát nějak nezbyl čas... Tak aspoň jeden z mála úlovků... Kvalita bohužel nic moc. Na asiatím fóru je úlovků mnohem víc

Ahojky
Alko děkuji za foto (nejen já) - tak jen houšť
Na asiaty jsem koukala , jak tam Pepin řádil

31.10.2007 09:45

nada napsal(a):
Ahojky

sobotní Žižice - Arsinka BB vítězka soutěže Povaha II. stupně

31.10.2007 09:47

nada napsal(a):
Ahojky

nácvik výstavních postojů

31.10.2007 09:48

nada napsal(a):
Ahojky

Snaha o skupinové foto

31.10.2007 10:26

stana zem napsal(a):

paráda , konečně začíná být moje zvědavost ukojena

cipalka

31.10.2007 11:18
cipalka

nada napsal(a):
paráda , konečně začíná být moje zvědavost ukojena

Tak pro téměř ukojenou Naďu
Kajka s Talískem

cipalka

31.10.2007 11:19
cipalka

cipalka napsal(a):
Tak pro téměř ukojenou Naďu
Kajka s Talískem

A totálně votrávené Cipís s Novosadovic Colinkou

31.10.2007 12:19

cipalka napsal(a):

Krásní bafani.
Naďo poslala jsem Vám na mail kontakt na UCI, snad bude funkční, jiný jsem nenašla. Petro, vzpomněla jsem si, že kousek od Americké ulice měli dva šarplanince, možná, že by to mohli být oni, ale nejsem si jistá jestli můžou mít i rezavou barvu.

31.10.2007 12:20

cipalka napsal(a):

ahojky, díky za fota jsou bezva taky se ráda pokochám když nemohu jet a musím pracovat

31.10.2007 14:18

stana zem napsal(a):

Stáňo díky - na mail jsem psala již včera a stále nic , tak zkusím zavolat

31.10.2007 14:20

stana zem napsal(a):
Krásní bafani.
Naďo poslala jsem Vám na mail kontakt na UCI, snad bude funkční, jiný jsem nenašla. Petro, vzpomněla jsem si, že kousek od Americké ulice měli dva šarplanince, možná, že by to mohli být oni, ale nejsem si jistá jestli můžou mít i rezavou barvu.

Tak zrovna jsem telefonovala s útulkem, psiska už jsou naštěstí doma - opravdu, to drobnější šedé byl pes šarplanince (no fakt to člověk nepozná, je fakž, že jsem je viděla pouze ležící). Takže aspoň jeden příběh se šťastným koncem.

31.10.2007 15:57

nada napsal(a):

Ahoj,přispěji taky fotečkama.Thohle je náš Gery aktuálně včera večer bobek

31.10.2007 15:58

stefifrend napsal(a):
Ahoj,přispěji taky fotečkama.Thohle je náš Gery aktuálně včera večer bobek

ÁÁÁÁ kuk

31.10.2007 16:19

nada napsal(a):

tak pod UCI to taky není - mluvila jsem s paní Řapkovou

31.10.2007 22:39

nada napsal(a):
tak pod UCI to taky není - mluvila jsem s paní Řapkovou

http://www.vystavapsu.cz/
Již je obsazenost na Letňany - 26 pejsků

2.11.2007 14:36

nada napsal(a):
http://www.vystavapsu.cz/
Již je obsazenost na Letňany - 26 pejsků

Pro PVc:
Ahojky Peťo, můžeš mi sem napsat e-mailovou adresu, seznam měl nějaký problém a bohužel mi smazali celý adresář, který prý nemůžou obnovit. Děkuji Mirka

2.11.2007 18:30

nokamila napsal(a):
Pro PVc:
Ahojky Peťo, můžeš mi sem napsat e-mailovou adresu, seznam měl nějaký problém a bohužel mi smazali celý adresář, který prý nemůžou obnovit. Děkuji Mirka

Jasně, že můžu - petra.vajcova@seznam.cz
Anuše s Nývltem - omluvte šílenou kvalitu, ale ty držtičky jsem nemohla smazat

2.11.2007 18:32

stana zem napsal(a):

A ještě Anuše s tátou Batirem

2.11.2007 18:34

stana zem napsal(a):

Anuše

2.11.2007 18:36

stana zem napsal(a):

A největší hračička - Batir

2.11.2007 18:41

pvc napsal(a):
A největší hračička - Batir

Péťo, držtičky jsou moc krásný, já bych je taky nemazala .

2.11.2007 19:19

stana zem napsal(a):
Péťo, držtičky jsou moc krásný, já bych je taky nemazala .

Ahoj
Tady taky jedna držtička
Dnešní ABADONEK NO

2.11.2007 19:21

nada napsal(a):
Ahoj
Tady taky jedna držtička
Dnešní ABADONEK NO

2.11.2007 19:39

nada napsal(a):
a ještě poslední

Taky moc pěkný drobeček. Mě Nabatík odjel na sraz, tak doufám, že aspoň trochu zaboduje. Pokud budou nějaké fotečky i moskeváčků, tak je dodám.

2.11.2007 19:50

stana zem napsal(a):
Taky moc pěkný drobeček. Mě Nabatík odjel na sraz, tak doufám, že aspoň trochu zaboduje. Pokud budou nějaké fotečky i moskeváčků, tak je dodám.

Chtěla jsem jet na kukačku , ale jsem bez auta
Jedna Agripka

2.11.2007 19:53

nada napsal(a):
Chtěla jsem jet na kukačku , ale jsem bez auta
Jedna Agripka

To je škoda, tak příště to třeba vyjde. To už pojedu i já. Doma už nezůstaneme.

2.11.2007 21:13

stana zem napsal(a):

Jj , uvidíme jak to dopadne
A Cinda nam dnes "porodila" opět růžovou žížalu a nedá bez ní ani ránu

3.11.2007 18:18

nada napsal(a):
Jj , uvidíme jak to dopadne
A Cinda nam dnes "porodila" opět růžovou žížalu a nedá bez ní ani ránu

Nazdárek, krásný fotečky. Taky se přidáme. Dnešní fotečky.

3.11.2007 18:23

nokamila napsal(a):
Nazdárek, krásný fotečky. Taky se přidáme. Dnešní fotečky.

Tak to tu trošku poupravím.

3.11.2007 18:24

nokamila napsal(a):
Tak to tu trošku poupravím.

No co zadarmo ani kuře nehrabe.

3.11.2007 18:26

nokamila napsal(a):
No co zadarmo ani kuře nehrabe.

A poslední. Napapal jsem se, tak to je nutné pořádně zapít.

3.11.2007 20:09

nokamila napsal(a):
A poslední. Napapal jsem se, tak to je nutné pořádně zapít.

Ahoj všem Nadi Cinda s žížalou je dooost dobrá

3.11.2007 20:48

stana zem napsal(a):

Ahoooooj
To víš , novej přírustek ve smečce

3.11.2007 21:27

nada napsal(a):
Ahoooooj
To víš , novej přírustek ve smečce

To znám, u nás je to pískací gumový klacek

5.11.2007 09:52

susan napsal(a):
To znám, u nás je to pískací gumový klacek

Tak posílám pár fotek ze srazu.

5.11.2007 09:53

stana zem napsal(a):
Tak posílám pár fotek ze srazu.

A další, jména některých bohužel nevím.

5.11.2007 09:55

stana zem napsal(a):
A další, jména některých bohužel nevím.

Jeden Argo

5.11.2007 09:56

stana zem napsal(a):
Jeden Argo

A teď už taky Nabatík

5.11.2007 09:56

stana zem napsal(a):
A teď už taky Nabatík

Proti demonstrantům

5.11.2007 09:57

stana zem napsal(a):
Proti demonstrantům

A už poslední, opět Nabat.

5.11.2007 09:59

stana zem napsal(a):
A už poslední, opět Nabat.

Fotky moskeváků bohužel nevyšly, náš foťák to v tom hnusném počasí nebral.

6.11.2007 17:19

stana zem napsal(a):

Tak toto jsou dnešní dopolední fotky - rodinka + Nývlt

6.11.2007 17:22

stana zem napsal(a):

a ještě

6.11.2007 17:24

stana zem napsal(a):

a znova

6.11.2007 17:26

stana zem napsal(a):

maličko přez noc nasněžilo a psiskům se to docela líbí. Pod sněhem se dají najít rozhodně zajímavé věci

6.11.2007 17:27

stana zem napsal(a):

Batir musí na všechny dohlížet, jinak se chovají jak puberťáci

6.11.2007 21:08

pvc napsal(a):
Batir musí na všechny dohlížet, jinak se chovají jak puberťáci

Petro vám teda opravdu "maličko" nasněžilo
u nás zase maličko prší

7.11.2007 09:41

nada napsal(a):
Petro vám teda opravdu "maličko" nasněžilo
u nás zase maličko prší

No u nás odpoledne taky trošku oteplilo a začalo v Liberci pršet (u nás nevím, musela jsem do práce), ale sníh vydržel, v noci to přimrzlo a dneska zase sněží, i když už ne takové ty krásné velké vločky, spíš jenom krupice. No doufám, že to ještě sleze, musím dovézt seno.

7.11.2007 09:50

pvc napsal(a):
No u nás odpoledne taky trošku oteplilo a začalo v Liberci pršet (u nás nevím, musela jsem do práce), ale sníh vydržel, v noci to přimrzlo a dneska zase sněží, i když už ne takové ty krásné velké vločky, spíš jenom krupice. No doufám, že to ještě sleze, musím dovézt seno.

Petro jednu dobu jsi inzerovala psí matrace, jsou ještě k mání? Na tvém webu jsem je už nenašla. Zajímal by mě materiál, sháním něco bytelného, ten náš blbeček už vykuchal 2 pelechy, takže látkový nepřichází v úvahu.

7.11.2007 10:56

susan napsal(a):
Petro jednu dobu jsi inzerovala psí matrace, jsou ještě k mání? Na tvém webu jsem je už nenašla. Zajímal by mě materiál, sháním něco bytelného, ten náš blbeček už vykuchal 2 pelechy, takže látkový nepřichází v úvahu.

K mání jsou, vršek je batohovina (musí si na to zvyknout, šustí jim to pod tlapkama - nejlepší je, když se po tom válí páníček a pes to pak bere v pohodě ) na vnitřní straně pogumovaná (vodě a jiným materiálům odolná - nenasákává se, teda pokud vyloženě neleží ve vodě). Mě to teda ani štěnda nerozkousala a nerozdrápala, takové to dělání si pelechu a hrabání nezanechává následky. Ale jestli máš likvidátora, tak to může samozřejmě rozkousat.

7.11.2007 11:05

pvc napsal(a):
K mání jsou, vršek je batohovina (musí si na to zvyknout, šustí jim to pod tlapkama - nejlepší je, když se po tom válí páníček a pes to pak bere v pohodě ) na vnitřní straně pogumovaná (vodě a jiným materiálům odolná - nenasákává se, teda pokud vyloženě neleží ve vodě). Mě to teda ani štěnda nerozkousala a nerozdrápala, takové to dělání si pelechu a hrabání nezanechává následky. Ale jestli máš likvidátora, tak to může samozřejmě rozkousat.

Ahoj dámy
Petro, vy se máte. Tolik sněhu , my tu máme jen příšerné bahno až ke kotníkům
Naďo, pěkní ušáci

Dámy, kdo budete v Praze?

7.11.2007 11:47

susan napsal(a):

Děkuju A jsou někde k vidění na netu? Vím, žes tam měla jednu dobu odkaz. A rozměry a cena? Omlouvám se, že Tě tak zpovídám On je spíš provokatér než ničitel, pelech vždycky nějakou dobu přežíval a pak prásk ho a byl na cucky.

7.11.2007 13:20

susan napsal(a):
Děkuju A jsou někde k vidění na netu? Vím, žes tam měla jednu dobu odkaz. A rozměry a cena? Omlouvám se, že Tě tak zpovídám On je spíš provokatér než ničitel, pelech vždycky nějakou dobu přežíval a pak prásk ho a byl na cucky.

Nemáš zač, webovky dost neaktuální - špatné kontakty (možno takto jednotlivě objednat i přeze mě, nebo na mail pleschinger@baleni.com) a chybějící ceník (možná bych ho mohla zaslat mailem), ale rozměry a barvy tam jsou - www.championclass.com. Jinak opravdu víc informací, ceny, jiné rozměry, barvy atd na tom mailu "pleschinger@baleni.com" nebo na mobilu 777 999 784.

11.11.2007 09:44

pvc napsal(a):
Nemáš zač, webovky dost neaktuální - špatné kontakty (možno takto jednotlivě objednat i přeze mě, nebo na mail pleschinger@baleni.com) a chybějící ceník (možná bych ho mohla zaslat mailem), ale rozměry a barvy tam jsou - www.championclass.com. Jinak opravdu víc informací, ceny, jiné rozměry, barvy atd na tom mailu "pleschinger@baleni.com" nebo na mobilu 777 999 784.

Ahoj,je tu nějak mrtvo kde všichní jste?Zapadaní sněhem? Fotila jsem Gerouška,bude mu 6 měsíců.Miminko moje

11.11.2007 09:48

stefifrend napsal(a):
Ahoj,je tu nějak mrtvo kde všichní jste?Zapadaní sněhem? Fotila jsem Gerouška,bude mu 6 měsíců.Miminko moje

Ještě s dvounohýma štěňatama

11.11.2007 10:17

stefifrend napsal(a):

Moc pěkné miminko

11.11.2007 11:02

lmusa napsal(a):
Moc pěkné miminko

11.11.2007 11:56

lmusa napsal(a):

Jé Libo, tam u vás je ještě takhle krásně zelená tráva? No závidím...

11.11.2007 12:11

eavy napsal(a):
Jé Libo, tam u vás je ještě takhle krásně zelená tráva? No závidím...

Tak taková tráva byla před hodinou
Aktuální foto je tady

11.11.2007 12:32

lmusa napsal(a):
Moc pěkné miminko

Děkuji mě se taky moc líbí.Já si vzala pesoty ráno domů a jsou tu s náma.Za chvíli se chystáme naložit smečku do auta,přiblížit se někam aby nebylo tak daleko a jít se někam proběhnout.Máme tu asi 5 cm sněhu,ale taky tu chviličku pokapávalo.Snad to chvíli vydrží aby hned nebylo bláto.Ted´už mám šicky ostřihaný,ale ještě loňská zima byla takováhle

11.11.2007 14:13

stefifrend napsal(a):
Děkuji mě se taky moc líbí.Já si vzala pesoty ráno domů a jsou tu s náma.Za chvíli se chystáme naložit smečku do auta,přiblížit se někam aby nebylo tak daleko a jít se někam proběhnout.Máme tu asi 5 cm sněhu,ale taky tu chviličku pokapávalo.Snad to chvíli vydrží aby hned nebylo bláto.Ted´už mám šicky ostřihaný,ale ještě loňská zima byla takováhle

No ták začalo lejt jak z konve...do toho úžasnýho deště ještě fičí vichr jak blázen.Tak dřepíme doma.Představuju typické přírodní plemeno psa

11.11.2007 14:14

stefifrend napsal(a):
No ták začalo lejt jak z konve...do toho úžasnýho deště ještě fičí vichr jak blázen.Tak dřepíme doma.Představuju typické přírodní plemeno psa

ještě ta naše holčička

11.11.2007 15:22

lmusa napsal(a):
Tak taková tráva byla před hodinou
Aktuální foto je tady

Libo, tahle fotka je boží K té bych jen dopsala -
HLEDEJ KAVKAZÁKA

11.11.2007 15:24

stefifrend napsal(a):
ještě ta naše holčička

Také bych chtěla mít to štěstí a mít pejsany doma ... Závidím, ti naši nemohou ani přes práh

11.11.2007 15:26

eavy napsal(a):
Libo, tahle fotka je boží K té bych jen dopsala -
HLEDEJ KAVKAZÁKA

No jo, naše "šéfová" se prostě ze stanoviště nehne, i kdyby padaly trakaře
Co kdyby nás chtěl právě tehdy někdo ukrást ?

11.11.2007 15:32

lmusa napsal(a):
No jo, naše "šéfová" se prostě ze stanoviště nehne, i kdyby padaly trakaře
Co kdyby nás chtěl právě tehdy někdo ukrást ?

Dělá dobře, je to holka šikovná a svědomitá

11.11.2007 16:06

eavy napsal(a):
Také bych chtěla mít to štěstí a mít pejsany doma ... Závidím, ti naši nemohou ani přes práh

U nás jsem šéf já To znáte?Já jsem malá včelka 1m.20cet velká,sám si vařim sám si peru,že se na to .....Sakra si doma uklízím tak to by bylo abych si je nemohla vzít dovnitř

11.11.2007 16:14

stefifrend napsal(a):
U nás jsem šéf já To znáte?Já jsem malá včelka 1m.20cet velká,sám si vařim sám si peru,že se na to .....Sakra si doma uklízím tak to by bylo abych si je nemohla vzít dovnitř

Lididčky kde jste?Na to, že je neděle a takhle ošklivo a nikdo tu není?Té nuda

maťa

11.11.2007 16:31
maťa

stana zem napsal(a):

Prej ošklivo!!!

A kde???

11.11.2007 16:40

stefifrend napsal(a):

Haha.... to je dobrý !!!!!!!!!!! No jasně ! U nás taky můžou všichni domů

11.11.2007 16:54

maťa napsal(a):
Prej ošklivo!!!

A kde???

No táák tady máme z těch zhruba 5 cm sněhu na zahrádce a dvorku rybník a prší a prší (chčije a chčije).Fučí tu nárazák a severák zima venku tahne jak v leseDěti si hrajou s malýma pesanama a Gery tu ňafe,hotová komedieSmetáčci hopsnou na gauč a to pes přírodního plemene přeci nemůže rozdýchat aby ležel on na zemiZazdívá je prdkou a taškařeji se

Přidejte reakci

Přidat smajlík