Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.10.2007 20:54

Tak, a po 14ti dnech má moje 15ti týdenní štěně bernského salašníka opět zánět spojivek. Takže zase kapičky, mastička,.... Nevíte, z čeho to může mít? Všemu, co nám minule radil vet jsme se vyhýbali- prachu, větru, přímému slunci atd., ale zánět je zpět. Mamka si myslí, že už měl trochu červené očičko když jsme ho jako malého přivezli od chovatele, ale já si toho nejsem vědoma, navíc, v kupní smlouvě je prohlášeno, že štěně bylo prohlédnuto veterinářem a ten ho prohlásil za zcela zdravé. Ach jóóó :o(
- přikládám foto toho prvního zánětu, prodělaného cca před 14ti dny.

29.10.2007 22:18

marky88 napsal(a):
Tak, a po 14ti dnech má moje 15ti týdenní štěně bernského salašníka opět zánět spojivek. Takže zase kapičky, mastička,.... Nevíte, z čeho to může mít? Všemu, co nám minule radil vet jsme se vyhýbali- prachu, větru, přímému slunci atd., ale zánět je zpět. Mamka si myslí, že už měl trochu červené očičko když jsme ho jako malého přivezli od chovatele, ale já si toho nejsem vědoma, navíc, v kupní smlouvě je prohlášeno, že štěně bylo prohlédnuto veterinářem a ten ho prohlásil za zcela zdravé. Ach jóóó :o(
- přikládám foto toho prvního zánětu, prodělaného cca před 14ti dny.

To je mi líto. Ta moje berní slečna taky na záněty hodně trpěla. Nejdřív jsme jako příčinu našli seno, pak prach. Záněty se přesto opakovaly a vet nám řekl, že to mohou být i prudší přechody ze zimy do chladu a naopak. Bydlí totiž venku a i v zimě jsem si ji brávala na návštěvy domů. Od té doby to hlídáme, domů v zimě vůbec nesmí a je to ok. Předtím měla záněty skoro tři měsíce v kuse (začlo to na podzim, skončilo na nový rok). Vždycky jsme přeléčili a za dva dny to bylo zpátky. Snad to trošku pomůže..

Přidejte reakci

Přidat smajlík