Hloupá recese nebo realita??

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.10.2007 18:44

sarulka napsal(a):
http://www.dogheaven.cz/index.html

to snad není možný... doufám, že je to jen recese... více bude prý dnes ve zprávách v 19 hodin na Primě

30.10.2007 18:55

bambule napsal(a):
to snad není možný... doufám, že je to jen recese... více bude prý dnes ve zprávách v 19 hodin na Primě

Si děláte p*del?? Hele to se vyskytlo někdy v pátek na internetu a dneska už je to zase ve zprávách?? To je mazec.

30.10.2007 18:58

impact napsal(a):
Si děláte p*del?? Hele to se vyskytlo někdy v pátek na internetu a dneska už je to zase ve zprávách?? To je mazec.

bomba, jen mě překvapuje, že je jork dražší než čivava, když jich je všude okolo tolik

30.10.2007 19:02

jazzinka napsal(a):
bomba, jen mě překvapuje, že je jork dražší než čivava, když jich je všude okolo tolik

Vtipné. Nechytáme Primu, tak sem prosím tlumočte nejnovější zprávy

30.10.2007 19:02

jazzinka napsal(a):

DOUFÁM, ŽE JE TO VTIP, I KDYŽ BLBEJ! ALE ASI NEBUDE...

30.10.2007 19:07

rendik napsal(a):
Vtipné. Nechytáme Primu, tak sem prosím tlumočte nejnovější zprávy

závěr reportáže: nejapný a hloupý vtip ... tak snad je to tak...

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.10.2007 20:05

sarulka napsal(a):

...k večeři je u nás dnes, knedlik zelí černej pes... To su zvědavá, jestli to taky bude to spokojené a jaký že to psali.... klidné maso?

31.10.2007 01:10

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
...k večeři je u nás dnes, knedlik zelí černej pes... To su zvědavá, jestli to taky bude to spokojené a jaký že to psali.... klidné maso?

já nevím,mě něco přislo uz i mailem jako vtip...ale za sebe bych řekla.že mi to ani jako vtip moc veselý nepřijde...

31.10.2007 06:31

gyoker napsal(a):
já nevím,mě něco přislo uz i mailem jako vtip...ale za sebe bych řekla.že mi to ani jako vtip moc veselý nepřijde...

Možná je to vtip u nás, ale ve světě....... ?

31.10.2007 13:12

makki napsal(a):
Možná je to vtip u nás, ale ve světě....... ?

Marcelo ale s tím nic nenaděláš. My taky jíme krávy, který jsou pro Indy posvátný, nebo prasata, a navíc je chováme v příšerných podmínkách. A pes není o nic inteligentnější než to prase, chovaný v prťavým boxu že se ani otočit nemůže.
Ber to tak že být sežrán je daleko lepší osud než strávit patnáct let na řetězu u boudy.

Já mám psy ráda, ale tomu, jak ve stejku z odchycenýho psa je cítit kus pravé divočiny se klidně zasměju.

31.10.2007 14:23

Marcelo ale s tím nic nenaděláš. My taky jíme krávy, který jsou pro Indy posvátný, nebo prasata, a navíc je chováme v příšerných podmínkách. A pes není o nic inteligentnější než to prase, chovaný v prťavým boxu že se ani otočit nemůže.
Ber to tak že být sežrán je daleko lepší osud než strávit patnáct let na řetězu u boudy.

Já mám psy ráda, ale tomu, jak ve stejku z odchycenýho psa je cítit kus pravé divočiny se klidně zasměju.

Jo jo, neberte to lidičky všechno tak vážně. Naprosto souhlasím s příspěvkem nademnou. Do puntíku.

31.10.2007 14:52

Prase je dokonce inteligentnější než pes...

1.11.2007 10:00

sarulka napsal(a):

lidicky a co tak si prostudovat zakony CR? V nekterych krajinach je to normalni, ale i kdyby to bylo povolene tady v CR, tak se tady zdvihne takova vlna, ze restaurace by vyhorela v prubehu tydne

1.11.2007 12:00

mipooo napsal(a):
lidicky a co tak si prostudovat zakony CR? V nekterych krajinach je to normalni, ale i kdyby to bylo povolene tady v CR, tak se tady zdvihne takova vlna, ze restaurace by vyhorela v prubehu tydne

stejně bylo už podle těch úvodních vět jasný že je to sranda.

Nemáš nějaký odkaz na ty zákony týkající se psů? Já totiž žádný který by psy vyčleňovaly z ostatních obratlovců neznám, ale taky jsem je ani nikdy nehledala.

Přidejte reakci

Přidat smajlík