Uživatel s deaktivovaným účtem

sarulka
napsal(a):
http://www.dogheaven.cz/index.html
...k večeři je u nás dnes, knedlik zelí černej pes... To su zvědavá, jestli to taky bude to spokojené a jaký že to psali.... klidné maso?

makki
napsal(a):
Možná je to vtip u nás, ale ve světě....... ?
Marcelo ale s tím nic nenaděláš. My taky jíme krávy, který jsou pro Indy posvátný, nebo prasata, a navíc je chováme v příšerných podmínkách. A pes není o nic inteligentnější než to prase, chovaný v prťavým boxu že se ani otočit nemůže.
Ber to tak že být sežrán je daleko lepší osud než strávit patnáct let na řetězu u boudy.
Já mám psy ráda, ale tomu, jak ve stejku z odchycenýho psa je cítit kus pravé divočiny se klidně zasměju.
napsal(a):
Marcelo ale s tím nic nenaděláš. My taky jíme krávy, který jsou pro Indy posvátný, nebo prasata, a navíc je chováme v příšerných podmínkách. A pes není o nic inteligentnější než to prase, chovaný v prťavým boxu že se ani otočit nemůže.
Ber to tak že být sežrán je daleko lepší osud než strávit patnáct let na řetězu u boudy.
Já mám psy ráda, ale tomu, jak ve stejku z odchycenýho psa je cítit kus pravé divočiny se klidně zasměju.
Jo jo, neberte to lidičky všechno tak vážně. Naprosto souhlasím s příspěvkem nademnou. Do puntíku.
napsal(a):
Prase je dokonce inteligentnější než pes...

mipooo
napsal(a):
lidicky a co tak si prostudovat zakony CR? V nekterych krajinach je to normalni, ale i kdyby to bylo povolene tady v CR, tak se tady zdvihne takova vlna, ze restaurace by vyhorela v prubehu tydne
stejně bylo už podle těch úvodních vět jasný že je to sranda.
Nemáš nějaký odkaz na ty zákony týkající se psů? Já totiž žádný který by psy vyčleňovaly z ostatních obratlovců neznám, ale taky jsem je ani nikdy nehledala.