Obří a velká plemena

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.2.2006 11:34

Ukažte všem své obří nebo velké hafany!!!!!!!!
Muzete pridat aji odkaz na jejich stranku.

Takze mym obrim plemeem je Tibetská doga.Mám doma 3 a le uz mame zadaneho 4!!
Nase stranyk jsou www.padmaragadrizai.wz.cz
nebo http://mojimilacci.wz.cz

6.1.2006 22:11

baiwen napsal(a):

Takže já jsem začala Briardama a zkončila u Kavkazáků
Dnes máme briarda jednoho-děda 10 let,ale čipera jak za mlada,kavkazáka psa 2roky a kousek a fenu rok a kousek:-))
www.bredzlatastudanka.estranky.cz
Další pesani budou už jedině kavkazáci
úžasný plemeno,aspoň pro mne

pastevec

6.1.2006 22:11
pastevec

baiwen napsal(a):

Hááááji jdu spát

6.1.2006 22:20

nada napsal(a):
Takže já jsem začala Briardama a zkončila u Kavkazáků
Dnes máme briarda jednoho-děda 10 let,ale čipera jak za mlada,kavkazáka psa 2roky a kousek a fenu rok a kousek:-))
www.bredzlatastudanka.estranky.cz
Další pesani budou už jedině kavkazáci
úžasný plemeno,aspoň pro mne

Kavkázáci se mi velice líbí ale u mě vyhrály Tibetské dogy!!!Mate nadherne stranky!!!!!!

6.1.2006 22:23

pastevec napsal(a):
Hááááji jdu spát

Děkuju za pochvalu:-))))))Já se rozhodovala mezi kavkazákem a tibetskou,ale vyhrál kavkaz,
Tibeťáci jsou taky nádherní,ale pro mně by mohli bejt trochu mohutnější:-)))Jinak jsou krásný

6.1.2006 22:24

nada napsal(a):
Děkuju za pochvalu:-))))))Já se rozhodovala mezi kavkazákem a tibetskou,ale vyhrál kavkaz,
Tibeťáci jsou taky nádherní,ale pro mně by mohli bejt trochu mohutnější:-)))Jinak jsou krásný

P.S.Vaše stránky jsem už taky zkoukla:-)))psala jsem do knihy návštev

6.1.2006 22:41

nada napsal(a):

No ta na fotce je roční fenečka je ještě hubená a nohatá puberťačka.Ale někteří tibeťáci jsou nádherní.Třeba před dvoumi roky se sem přivezl import z číny a ten je nádhernej.Mame po nem zamluvene stenatko!!!A nebo otrávily jednoho 4 leteho pejska a ten byl zase z ameriky a taky byl nadhernej.Je ho skoda!!!
Ale vetsinou jsou mene mohutni.Kdyby jste mela zajem muzu vam poslat fotky.Staci napsat mail.

Predstavuju dalsiho z mých tibeťáků

6.1.2006 22:48

baiwen napsal(a):
No ta na fotce je roční fenečka je ještě hubená a nohatá puberťačka.Ale někteří tibeťáci jsou nádherní.Třeba před dvoumi roky se sem přivezl import z číny a ten je nádhernej.Mame po nem zamluvene stenatko!!!A nebo otrávily jednoho 4 leteho pejska a ten byl zase z ameriky a taky byl nadhernej.Je ho skoda!!!
Ale vetsinou jsou mene mohutni.Kdyby jste mela zajem muzu vam poslat fotky.Staci napsat mail.

Predstavuju dalsiho z mých tibeťáků

To budu ráda :-))))
kocikova@volny.cz

6.1.2006 22:49

nada napsal(a):
To budu ráda :-))))
kocikova@volny.cz

uz jdu nato

6.1.2006 22:58

baiwen napsal(a):
uz jdu nato

přišel mailík?????

6.1.2006 23:03

baiwen napsal(a):
přišel mailík?????

tak to nádhera:-)))))))))Jmenuje se Senge???

6.1.2006 23:05

nada napsal(a):
tak to nádhera:-)))))))))Jmenuje se Senge???

jo.ale bohuzel ho 27.11.2005 nejaci lide otravily.Ty prvni dve fotky je tan import z ciny.potom mame zamluvene stenatko

6.1.2006 23:09

baiwen napsal(a):

To je hrůza co jsou lidi schopný udělat!!!!!!
I když nám taky vyhrožovali,že nám je otrávěj,že moc štěkaj:-((
A kdy budou štěnda?? A co si berete ???Bude v Brně???

6.1.2006 23:14

nada napsal(a):
To je hrůza co jsou lidi schopný udělat!!!!!!
I když nám taky vyhrožovali,že nám je otrávěj,že moc štěkaj:-((
A kdy budou štěnda?? A co si berete ???Bude v Brně???

Je to fakt hnusný.My máme taky divný sousedy.Dokonce nám po psech hazý šutry,sníh,kaštany prostě všechno.Ale to jsou jediný sousedi kteří jsou divní a psi jim vadi.Oni spis po zahrade vydi behet penize a ne pejsky!!
Stenik by se mel narodit koncem listopadu nebo nejak v prosinci.Urcite pak dam vedet!!!!Mela by to byt holcicka!Nevim jetsli budou v Brne ale maminka stenat by tam mela byt.A Taky bude na NVP Olomouc!!!

A vy planujete nejaky prirustek?????

6.1.2006 23:20

baiwen napsal(a):
Je to fakt hnusný.My máme taky divný sousedy.Dokonce nám po psech hazý šutry,sníh,kaštany prostě všechno.Ale to jsou jediný sousedi kteří jsou divní a psi jim vadi.Oni spis po zahrade vydi behet penize a ne pejsky!!
Stenik by se mel narodit koncem listopadu nebo nejak v prosinci.Urcite pak dam vedet!!!!Mela by to byt holcicka!Nevim jetsli budou v Brne ale maminka stenat by tam mela byt.A Taky bude na NVP Olomouc!!!

A vy planujete nejaky prirustek?????

Do Oloumouce nejedu,to je namně až moc daleko-Praha:-)))
Přírůstek zatím určitě nebude,fenu jsme přivezli na podzim ze Slovenska,tak plánuju letos štěnda.Další kavkazák jedině až nebude Briard.Vzhledem k jeho elánu to hnedtak nebude:-)))
Jak se jmenuje mamina,abych věděla na co mám koukat??? :-)))

6.1.2006 23:24

nada napsal(a):
Do Oloumouce nejedu,to je namně až moc daleko-Praha:-)))
Přírůstek zatím určitě nebude,fenu jsme přivezli na podzim ze Slovenska,tak plánuju letos štěnda.Další kavkazák jedině až nebude Briard.Vzhledem k jeho elánu to hnedtak nebude:-)))
Jak se jmenuje mamina,abych věděla na co mám koukat??? :-)))

To je fakt že je to daleko!!!
Maminka se jmenuje Onassia Strážce z Tibetu.Mohu zaslat fotky kdybyste chtěla!!!!Jsou to naši dobří známí u TD takže mám pořád aktuální fotky!!!
Jinak jejich stránky http://sweb.cz/AltanCorgo/uvod.htm

6.1.2006 23:27

baiwen napsal(a):
To je fakt že je to daleko!!!
Maminka se jmenuje Onassia Strážce z Tibetu.Mohu zaslat fotky kdybyste chtěla!!!!Jsou to naši dobří známí u TD takže mám pořád aktuální fotky!!!
Jinak jejich stránky http://sweb.cz/AltanCorgo/uvod.htm

Foto beru:-)))))
Mamina je modrá nebo se mi to zdá????
Modrá se mi mooc líbí:-))

6.1.2006 23:29

nada napsal(a):
Foto beru:-)))))
Mamina je modrá nebo se mi to zdá????
Modrá se mi mooc líbí:-))

ano je modrá!!!!tak kdyby se povedla modrá holčička tak je asi naše.budeme mít tu nejlepší fenečku z vrhu!!!!to je dobře!!!!jdu na posilani fotek.

6.1.2006 23:39

baiwen napsal(a):
ano je modrá!!!!tak kdyby se povedla modrá holčička tak je asi naše.budeme mít tu nejlepší fenečku z vrhu!!!!to je dobře!!!!jdu na posilani fotek.

došlo!!
Je fakt mooc pěkná,tak to štěňátka budou stát za to:-))))))Tak držím palce ať je to ten nejlepší kouseki když je to ještě daleko

6.1.2006 23:40

nada napsal(a):
došlo!!
Je fakt mooc pěkná,tak to štěňátka budou stát za to:-))))))Tak držím palce ať je to ten nejlepší kouseki když je to ještě daleko

přišli fotečky????Tak jak se vám líbí???Mohlo by to být zajímavé spojení!!!!

6.1.2006 23:41

nada napsal(a):
došlo!!

to jo.A nakdy plánujete štěníky??????

6.1.2006 23:45

baiwen napsal(a):
to jo.A nakdy plánujete štěníky??????

Uvidím jak bude hárat a taky jak dopadne DKK !!!!!!!!!!!!Snad léto.Hárala v říjnu.

6.1.2006 23:49

nada napsal(a):
Uvidím jak bude hárat a taky jak dopadne DKK !!!!!!!!!!!!Snad léto.Hárala v říjnu.

Budu vám držet palce ať dopadnou rengeny dobře!!!!!

6.1.2006 23:53

baiwen napsal(a):
Budu vám držet palce ať dopadnou rengeny dobře!!!!!

Díky:-)))))))

7.1.2006 00:00

pastevec napsal(a):
Hááááji jdu spát

máte nádherného středoasiata

7.1.2006 10:15

nada napsal(a):
Díky:-)))))))

Tak můj pes nepatří zrovna k obřím plemenům, ale velký je myslím dost (80cm v kohoutku)......

Je to barzoj-ruský chrt.

www.barzojdante.wz.cz

7.1.2006 20:14

baiwen napsal(a):

Zdravím a posílám fotky mého drahouška pyrenejského horského psa Montyho ( Ich.Cyro Mountain Almanach).WWW.haf-haf.cz/monty

7.1.2006 20:16

baiwen napsal(a):

další Monty...

7.1.2006 20:17

baiwen napsal(a):

a další ...

7.1.2006 20:51

sona1 napsal(a):
a další ...

nádherný!!!!moc,moc!!!!!!a ještě máte super stránky!!
Přeji mnoho chovatelských i výstavních úspěchů v roce 2006!!!!

7.1.2006 21:39

baiwen napsal(a):
nádherný!!!!moc,moc!!!!!!a ještě máte super stránky!!
Přeji mnoho chovatelských i výstavních úspěchů v roce 2006!!!!

Děkuji a také vám přeju vše nejlepší a samé úspěchy! Vaše stránky se mi taky líbí a nejvíc Apollo!

7.1.2006 21:59

sona1 napsal(a):
Děkuji a také vám přeju vše nejlepší a samé úspěchy! Vaše stránky se mi taky líbí a nejvíc Apollo!

Nevím jak to apollo dela ale libi se kazdemu

8.1.2006 13:37

sona1 napsal(a):
další Monty...

Soni, Monty ne naprosto úžasný pes!!!!

8.1.2006 13:38

janina napsal(a):
Soni, Monty ne naprosto úžasný pes!!!!

Ježiši, sorry, patří tam, že JE naprosto úžasný, jsem vůl :-)

8.1.2006 13:56

baiwen napsal(a):

Já jsem chtěla tibetskou dogu nebo vlkodava, ale nakonec mám fundláka a nevyměnila bych ho,je to moje zlatíčko...

8.1.2006 19:27

rendik napsal(a):
Já jsem chtěla tibetskou dogu nebo vlkodava, ale nakonec mám fundláka a nevyměnila bych ho,je to moje zlatíčko...

I naše afgánka patří mezi ty větší, má 72 cm v kohoutku.

8.1.2006 19:30

hankah napsal(a):
I naše afgánka patří mezi ty větší, má 72 cm v kohoutku.

Středoasijec Altar Gasar-Chan

8.1.2006 20:17

atobajus napsal(a):
Středoasijec Altar Gasar-Chan

taky mám Altara, akorát je to cane corso

8.1.2006 21:24

birma napsal(a):
taky mám Altara, akorát je to cane corso

Já jsem taky 50 kg obří berňák Sam - zatím je mi rok

pastevec

8.1.2006 22:11
pastevec

baiwen napsal(a):
máte nádherného středoasiata

Děkuji za našeho Doníčka -www.tox-asiat.websnadno.cz. Ovšem Apollo je také krásný pes, ale abych pravdu řekla - jeho taťka je prostě super a takovou dogu bych brala hned.

12.1.2006 07:28

janina napsal(a):
Já jsem taky 50 kg obří berňák Sam - zatím je mi rok

Tibetské dogy

12.1.2006 17:43

pastevec napsal(a):
Děkuji za našeho Doníčka -www.tox-asiat.websnadno.cz. Ovšem Apollo je také krásný pes, ale abych pravdu řekla - jeho taťka je prostě super a takovou dogu bych brala hned.

Myslíte Apollova tatínka????
Stačí říct jestli chcete miminko.Plánujeme na zimu 2006/2007 štěňatka

13.1.2006 20:48

baiwen napsal(a):

Máme taky tibetskou dogu, doma jí říkáme Barunka nebo Barbucha Je to pořádný hlídač. Začátkem února bude mít doma novou kamarádku, malou holčičku - tibetskou dogu.

13.1.2006 21:48

janina napsal(a):
Ježiši, sorry, patří tam, že JE naprosto úžasný, jsem vůl :-)

Děkuji za pochvalu mého drahouška! On je úžasný i povahou,naprosto neagresivní,na nikoho v životě nezavrčel a přitom když hlídá tak je zcela nekompromisní.Teď jsme byli na návštěvě u našich v Ostravě a tam vozil na zádech moji malou 8 měsíční neteř.Ona se ho držela za hřívu,seděla na něm jako malý žokej a byla úplně nadšená,monty s ní běhal po bytě (samo,že jsme ji drželi-je ještě mimčo) ,mával ocasem a hrozně se mu to líbilo.Jak budu mít hotové fotky,tak je sem dám.Jsou bezva dvojka.

13.1.2006 22:56

barunka napsal(a):
Máme taky tibetskou dogu, doma jí říkáme Barunka nebo Barbucha Je to pořádný hlídač. Začátkem února bude mít doma novou kamarádku, malou holčičku - tibetskou dogu.

Zdravím vás aji Barunku.

14.1.2006 08:09

baiwen napsal(a):

Já chovám bernardýny celkem 4. Artur,Fatty,Century a nejmladší Eliška.Na fotce je 4,5letý Artur.

14.1.2006 08:14

aranka napsal(a):
Já chovám bernardýny celkem 4. Artur,Fatty,Century a nejmladší Eliška.Na fotce je 4,5letý Artur.

tady je Fatty

14.1.2006 08:17

aranka napsal(a):
tady je Fatty

Vlevo ta velká Century a malé zbývající její štěně,a vpravo Eliška

14.1.2006 08:19

aranka napsal(a):
Vlevo ta velká Century a malé zbývající její štěně,a vpravo Eliška

Ty su nadherni! Moji druhy oblubenci, hned po fundlakoch

15.1.2006 21:29

pigie napsal(a):
Ty su nadherni! Moji druhy oblubenci, hned po fundlakoch

Muj milášek Matíšek

15.1.2006 21:38

kviddo napsal(a):
Muj milášek Matíšek

Na podzim je dvouletý, váží 82 kg

15.1.2006 21:41

kviddo napsal(a):
Na podzim je dvouletý, váží 82 kg

Druhý zlato Amálka

15.1.2006 21:47

kviddo napsal(a):
Druhý zlato Amálka

Tady i s Matýskem

16.1.2006 14:29

baiwen napsal(a):

Nedá mi to , tak se také připojuji se svým miláčkem Tibetskou dogou Simbo, kterému byly nedávno 2 roky

16.1.2006 14:44

louvre napsal(a):
Nedá mi to , tak se také připojuji se svým miláčkem Tibetskou dogou Simbo, kterému byly nedávno 2 roky

Ahoj.
Máš nádherného tibeťáka.Můžu se zeptat jak se jmenuje a kdo jsou jeho rodiče????
Moc díky za odpověď

Přikládám fotku ze včerejší výstavy v Olomouci.Fenka se jmenuje Agáta Padmaraga Drizai.

16.1.2006 18:03

baiwen napsal(a):

Jak už to tak bývá, každý si myslí že ten jeho hafan či hafice je ten nej nej nej, ale jen já vím,že to nej plemeno je Moskevský strážný pes a z nich jsou samozřejmě nejkrásnější moje tři příšerky Na fotce je pes Anakin ve 13.-měs. kterému od té doby co má v kohoutku 83cm a váží 64kg neřekneme jinak než Barbánek.

16.1.2006 18:07

romanovci napsal(a):
Jak už to tak bývá, každý si myslí že ten jeho hafan či hafice je ten nej nej nej, ale jen já vím,že to nej plemeno je Moskevský strážný pes a z nich jsou samozřejmě nejkrásnější moje tři příšerky Na fotce je pes Anakin ve 13.-měs. kterému od té doby co má v kohoutku 83cm a váží 64kg neřekneme jinak než Barbánek.

No a tohle jsou moje dámy. Na první fotce je Rozárka ve stáří 20.měs.

16.1.2006 18:09

romanovci napsal(a):
No a tohle jsou moje dámy. Na první fotce je Rozárka ve stáří 20.měs.

a Žana v 8.měs.

16.1.2006 19:27

baiwen napsal(a):
Ahoj.
Máš nádherného tibeťáka.Můžu se zeptat jak se jmenuje a kdo jsou jeho rodiče????
Moc díky za odpověď

Přikládám fotku ze včerejší výstavy v Olomouci.Fenka se jmenuje Agáta Padmaraga Drizai.

Agátka je krásná! Moc se mi líbí. Bohužel, výstava v Olmiku byla tak otřesná, že jsem se nikam pořádně nedostala. Byla jsem ráda, že jsem s Darésem zaparkovala u zdi na židličce a bylo po srandě. Ale viděla jsem na začátku procházet nějaké tibeťanky a fakt mají v zimní srsti trochu více hřívy....ale docela nahnědlou.

16.1.2006 19:37

lucky napsal(a):
Agátka je krásná! Moc se mi líbí. Bohužel, výstava v Olmiku byla tak otřesná, že jsem se nikam pořádně nedostala. Byla jsem ráda, že jsem s Darésem zaparkovala u zdi na židličce a bylo po srandě. Ale viděla jsem na začátku procházet nějaké tibeťanky a fakt mají v zimní srsti trochu více hřívy....ale docela nahnědlou.

Byla to snad ta nejhnusnejsi vystava jakou jsem kdy zazila.Jak jste dopadly s daresem pochlub se!!!!!!
No nektere TD nejsou az uplne cerne ale jdou do hneda ochu.ale fotky taky trochu skresluji!!!!
Prikladam dalsi fotku z Olomouce.

Nas Apollo.

16.1.2006 19:40

romanovci napsal(a):
a Žana v 8.měs.

Přidávám foto matky Anakina ( moskevský strážní pes), v současné době největší fena MSP v ČR, kohoutková výška 80 cm. Na fotce je den předtím, než ho, spolu s ostatními sourozenci, porodila

16.1.2006 20:04

baiwen napsal(a):
Byla to snad ta nejhnusnejsi vystava jakou jsem kdy zazila.Jak jste dopadly s daresem pochlub se!!!!!!
No nektere TD nejsou az uplne cerne ale jdou do hneda ochu.ale fotky taky trochu skresluji!!!!
Prikladam dalsi fotku z Olomouce.

Nas Apollo.

No, byla to strašná výstava. Psala jsem reakci už tady na moderce viz Olomouc. Síla.

Jo, koukala jsem zrovna na Tvé stránky....krásná psiska! Fakt! A králík taky úžasný! Hoď ho ukázat taky do fóra s králíky! Já tam mám taky svého drahouška! :-))

Mimochodem, Darés dostal Res. CAC. Škoda, chybí nám jeden CAC do šampióna ( junior Ch. už je), ale holt měl druhý pes dospělejší hlavu, to uznávám. Darések vypadá stále jako prdlý puboš. Ale figuru má skvělou. Ovšem před námi jsou další výstavy, takže není možné, abychom ještě toho CACe neschrastili.

16.1.2006 20:39

jana zemanova napsal(a):
Přidávám foto matky Anakina ( moskevský strážní pes), v současné době největší fena MSP v ČR, kohoutková výška 80 cm. Na fotce je den předtím, než ho, spolu s ostatními sourozenci, porodila

Nádherní moskeváci. A tohle je zase moje láska

16.1.2006 20:40

barunka napsal(a):
Nádherní moskeváci. A tohle je zase moje láska

16.1.2006 22:19

lucky napsal(a):
No, byla to strašná výstava. Psala jsem reakci už tady na moderce viz Olomouc. Síla.

Jo, koukala jsem zrovna na Tvé stránky....krásná psiska! Fakt! A králík taky úžasný! Hoď ho ukázat taky do fóra s králíky! Já tam mám taky svého drahouška! :-))

Mimochodem, Darés dostal Res. CAC. Škoda, chybí nám jeden CAC do šampióna ( junior Ch. už je), ale holt měl druhý pes dospělejší hlavu, to uznávám. Darések vypadá stále jako prdlý puboš. Ale figuru má skvělou. Ovšem před námi jsou další výstavy, takže není možné, abychom ještě toho CACe neschrastili.

A byla jsi na www.padmaragadrizai.wz.cz
Je to skoda ze to nebyl CAC.Ale vy ho urcite vyhrajete nekde jinde.Máš jeho fotku z olomouce????

Jedes na vystavu do Ostravy??????

Na fotce je:
Po-Nya,Baiwen a Cedra

17.1.2006 17:53

baiwen napsal(a):
A byla jsi na www.padmaragadrizai.wz.cz
Je to skoda ze to nebyl CAC.Ale vy ho urcite vyhrajete nekde jinde.Máš jeho fotku z olomouce????

Jedes na vystavu do Ostravy??????

Na fotce je:
Po-Nya,Baiwen a Cedra

Jedu do Ostravy. Určitě. Je to kousek...20km.

Tady dávám dvě fotky Darése z výstavy. Doufám, že někde toho posledního CACe seženeme. Darés byl v tom kruhu už totálně otrávený. Ani se mu nedivím...
Na ty stránky se mrknu.

17.1.2006 17:54

lucky napsal(a):

Tady dávám dvě fotky Darése z výstavy. Doufám, že někde toho posledního CACe seženeme. Darés byl v tom kruhu už totálně otrávený. Ani se mu nedivím...
Na ty stránky se mrknu.

Ještě jednou JCh Darés od Trojské skály

18.1.2006 15:45

baiwen napsal(a):

Náš Černý teriér Atilla

18.1.2006 15:58

eliska atilla napsal(a):
Náš Černý teriér Atilla

A tady je prosím Píďa, co se velikosti týče, oproti vašim mazlíkům, je to fakt Píďa !! Budiž mu omluvou, že na fotce je mu teprve 11 měsíců.

18.1.2006 21:07

lucky napsal(a):

Na ty stránky se mrknu.

Tak to jes uper.Pak dej vedet jak jste dopadly.Kam všude se chystáte na výstavu????

Máš nějaké stránky s dáresem???

Znuděné tibeťandy Mája a Deli na NVP Olomouc.Takhle si tam udělaly pohodlí.

18.1.2006 21:29

baiwen napsal(a):
Tak to jes uper.Pak dej vedet jak jste dopadly.Kam všude se chystáte na výstavu????

Máš nějaké stránky s dáresem???

Znuděné tibeťandy Mája a Deli na NVP Olomouc.Takhle si tam udělaly pohodlí.

Chystáme se do Brna, Ostravy, asi možná Prahu, ale to ještě nevím. Na Velikonoce máme výstavu v Moravské Třebové a potom asi v červnu Brno.....uvidíme. Je to hodně ježdění.
S Darésem stránky nemám, ale snažím se po kouskách pracovat na svých stránkách profesních a dám tam každopádně i svého koně a psy.

19.1.2006 17:07

baiwen napsal(a):

Tibetská doga Baiwen Padmaraga Drizai

19.1.2006 20:05

baiwen napsal(a):
Tibetská doga Baiwen Padmaraga Drizai

Argo-KPP

19.1.2006 21:44

eliska atilla napsal(a):
Náš Černý teriér Atilla

Atilla je móóc krásný, taky jsem měl kdysi takového, byl ale bez PP. Můžu se zeptat, jaké má rodiče?

24.1.2006 21:38

baiwen napsal(a):

Ahoj.
Přidávám zase nějaké nové ftoky našich TD.Tak jsem taky když budeme mít můžete vložit nějaké nové fotky ať se pokocháme.

3.2.2006 06:48

jana dante napsal(a):
Tak můj pes nepatří zrovna k obřím plemenům, ale velký je myslím dost (80cm v kohoutku)......

Je to barzoj-ruský chrt.

www.barzojdante.wz.cz

Juuu, Dantak jako obri plemeno. Ten patri spis mezi bojovy, ne? ;-)

3.2.2006 07:39

sona1 napsal(a):
a další ...

Musím se taky pochlubit. Máme dva vlkodávky, tady jim je 10 měsíců a ještě se mají moc rádi...

3.2.2006 07:44

baiwen napsal(a):
Ahoj.
Přidávám zase nějaké nové ftoky našich TD.Tak jsem taky když budeme mít můžete vložit nějaké nové fotky ať se pokocháme.

Občas naši kluci zahradničí, ale jen když se jim povede proklouznout na zahradu - zničili nám všechny keře, loni jsme byli bez rybízu

4.2.2006 01:59

baiwen napsal(a):

to je náš Adon,šarplaninec

4.2.2006 08:40

kalliope napsal(a):
A tady je prosím Píďa, co se velikosti týče, oproti vašim mazlíkům, je to fakt Píďa !! Budiž mu omluvou, že na fotce je mu teprve 11 měsíců.

Taky jsme meli jeste pred pul rokem rotvika.

4.2.2006 08:43

litanie napsal(a):
to je náš Adon,šarplaninec

Není moc velka,ale proc se nepochlubit.

4.2.2006 08:44

marca napsal(a):
Není moc velka,ale proc se nepochlubit.

Jeste jedna

4.2.2006 08:49

marca napsal(a):
Jeste jedna

Že jste byli bez rybízu? Ano to dobře znám. Náš miláček umí přinést i jabloň! ....stejně mi její jablka nechutnala

4.2.2006 21:48

baiwen napsal(a):

tak zase jeden Monty - zabral postel a dělá že spí,filuta

4.2.2006 21:50

baiwen napsal(a):

jsme parťáci - takto jsme to stvrdili před třemi lety a trvá to dodnes...

5.2.2006 00:17

baiwen napsal(a):

Bordeaxská doga

5.2.2006 00:25

baiwen napsal(a):

Ta samá fena jako štěně

5.2.2006 08:07

sona1 napsal(a):
jsme parťáci - takto jsme to stvrdili před třemi lety a trvá to dodnes...

MOntík je strašně krásný pyreneják! Moc se mi líbí. Jedete do Brna? Šla bych ve na Vás mrknout.

5.2.2006 08:14

svatka napsal(a):
Ta samá fena jako štěně

..no dobrá ,obr zrovna ne ,ale...........

5.2.2006 10:49

baiwen napsal(a):

Take se teda pochlubim :o) tak tady jsou moji milacci...

5.2.2006 10:56

anarore napsal(a):

ááá... ještě jednou naše Kočka :o)

5.2.2006 10:58

anarore napsal(a):

a pro tohohle bobka si jedem za 6 dni :o))

5.2.2006 17:52

baiwen napsal(a):

Doňula ležící a spící. Kříženec tervíka a NO.

5.2.2006 17:54

dejna napsal(a):

A Maxíček. Kříženec boxera.

5.2.2006 17:58

dejna napsal(a):

A další Don.

5.2.2006 18:20

dejna napsal(a):
A další Don.

Kavkazský pastevecký pes - Mášenka (Fatima z Údolí Kalspoltu)

5.2.2006 18:21

dejna napsal(a):
A Maxíček. Kříženec boxera.

To je nááááádherný pejsek.

5.2.2006 18:26

tibi napsal(a):
To je nááááádherný pejsek.

Děkuji, Někomu se líbí, někdo říká, že je to uslintanej čokl. Ale ať si kdo chce, říká, co chce. Pro mě je ten nej. Vždyť je taky můj. :-)

5.2.2006 22:48

lucky napsal(a):
MOntík je strašně krásný pyreneják! Moc se mi líbí. Jedete do Brna? Šla bych ve na Vás mrknout.

Monty říká,že děkuje za lichotku ! Do Brna bohužel nejedeme,letos nám to nevyšlo. Ale v Ostravě budem...

6.2.2006 07:50

sona1 napsal(a):
Monty říká,že děkuje za lichotku ! Do Brna bohužel nejedeme,letos nám to nevyšlo. Ale v Ostravě budem...

OK, tak se tam uvidíme. Pokud budeme stíhat, tak Vás někde najdu

6.2.2006 08:28

lmusa napsal(a):
Kavkazský pastevecký pes - Mášenka (Fatima z Údolí Kalspoltu)

Tak tohle je naše odchované štěně pyrenejského mastina v 9 měsících.

6.2.2006 08:30

albinka napsal(a):
Tak tohle je naše odchované štěně pyrenejského mastina v 9 měsících.

A další štěně v 5 měsících.

6.2.2006 08:32

albinka napsal(a):
A další štěně v 5 měsících.

A další štěně,které má povolenou každou neděli ráno být v posteli.

10.2.2006 22:41

baiwen napsal(a):

Na naše irčáky můžete kouknout na http://www.srdcetemnoty.wz.cz
Máme 2 - fena BLANSCH z Paleolitu (Zaynab), pes HEARTBREAKER Irmidu (Falco). Máme tam hodně povídání a zážitků a v galerii fotky akční, domácí i ze cvičáku

10.2.2006 22:46

albinka napsal(a):
A další štěně,které má povolenou každou neděli ráno být v posteli.

ty jsou fakt náádherný

11.2.2006 06:42

zaynab napsal(a):
Na naše irčáky můžete kouknout na http://www.srdcetemnoty.wz.cz
Máme 2 - fena BLANSCH z Paleolitu (Zaynab), pes HEARTBREAKER Irmidu (Falco). Máme tam hodně povídání a zážitků a v galerii fotky akční, domácí i ze cvičáku

můj milášek v 9 měsících....

15.2.2006 17:17

bffb napsal(a):
můj milášek v 9 měsících....

Chtela jsem se zeptat...linaji pyrenejci???

15.2.2006 19:01

sunin napsal(a):
Chtela jsem se zeptat...linaji pyrenejci???

Ahoj,
jasně že línají,na jaře shazují zimní přebohatý kožich. Monty(pyr.horský pes) začíná línat v dubnu a tak v červnu je hotový.Pak srst zase začíná dorůstat a asi v říjnu-listopadu je zase huňáč.Bude mít v květnu 4 roky a mám už z něj upletené 2 krásné svetry( časem dodám fotky).Jinak každý líná jinak,je to hodně individuální.Někteří vylínají tak,že jsou v podstatě hladkosrstí,některým vypadá jen podsada a dlouhé pesíky jim zůstanou a Monty třeba líná tak,že je hezký pořád-vždy mu zůstane dost srsti,takže rádi objíždíme výstavy i v létě,kdy ostatní jsou většinou "plešatí" a my jsme hvězdy.

15.2.2006 19:17

baiwen napsal(a):

v M.B. Interdog-bohemia
drobeček

15.2.2006 19:31

laskominka napsal(a):
v M.B. Interdog-bohemia
drobeček

Edánek, dobrman x n.ovčák 40kg, ale atlet.

15.2.2006 21:13

laskominka napsal(a):
v M.B. Interdog-bohemia
drobeček

Pyrenejský mastin,že? mlaďoch

17.2.2006 20:09

sona1 napsal(a):
Pyrenejský mastin,že? mlaďoch

Tak tohle je taky obří plemeno - i když tak zatím moc nevypadá Je to naše štěňátko tibetské dogy v 8 týdnech

17.2.2006 20:15

barunka napsal(a):
Tak tohle je taky obří plemeno - i když tak zatím moc nevypadá Je to naše štěňátko tibetské dogy v 8 týdnech

...a tady je s o rok starší kamarádkou

23.2.2006 11:34

baiwen napsal(a):

Přidávám se,
náš miláček Bessinka,
je to kříženec feny bernardýna a psa ovčák x briard

Jestli z toho bude obr, těžko říct, ale předpokládáme to

31.8.2007 21:56

lucie malina napsal(a):
Přidávám se,
náš miláček Bessinka,
je to kříženec feny bernardýna a psa ovčák x briard

Jestli z toho bude obr, těžko říct, ale předpokládáme to

Můj Hagánek

31.8.2007 21:57

rude napsal(a):
Můj Hagánek

a můj Inďánek

31.8.2007 23:26

rude napsal(a):
a můj Inďánek

BORDEAUXSKÁ DOGA PECOS BOHEX

1.9.2007 08:19

cone napsal(a):
BORDEAUXSKÁ DOGA PECOS BOHEX

Po 12 letech prožitých s vlkodavama mi pikardský ovčák připadá jako "prcek".Ale přeci jen je to také velké plemeno.Pikardský ovčák BIJOU DE L´AVOCAT DE LA TOUR www.bijou.websnadno.cz

1.9.2007 10:05

klarazelenkova napsal(a):
Po 12 letech prožitých s vlkodavama mi pikardský ovčák připadá jako "prcek".Ale přeci jen je to také velké plemeno.Pikardský ovčák BIJOU DE L´AVOCAT DE LA TOUR www.bijou.websnadno.cz

Toto je naše sedmiletá Azurka. Plemeno brazilská fila Azzurra Fil. Je stále ve výborné kondici a je to náš miláček. Na stránkách www.bascoretta.wz.cz jsou další informace.

1.9.2007 10:37

luciasek napsal(a):
Toto je naše sedmiletá Azurka. Plemeno brazilská fila Azzurra Fil. Je stále ve výborné kondici a je to náš miláček. Na stránkách www.bascoretta.wz.cz jsou další informace.

Tohle je náš Gabík, plemene Bordeauxská doga - je bez PP, ale miláček nejmiláčkovatější

Přidejte reakci

Přidat smajlík