Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.11.2007 19:41

povíte mi někdo, co je tohle za rasu? Děkuji všem za odpovědi

12.9.2009 22:09
pupino

XXX.XXX.141.149

terinka1 napsal(a):

Přidávám se s dotazem,zda poznáte jaká plemena se mohla podílet na vzniku této fenečky?Je to nalezeneček,jsou jí asi 4 měsíce a mě připomíná knírače a mému bývalému zase jorka,jako směs těchto dvou.Je to super štěndo,vzala si jí dcera a už má Ája domov a kamarády.

12.9.2009 22:11
pupino

XXX.XXX.141.149

pupino napsal(a):
Přidávám se s dotazem,zda poznáte jaká plemena se mohla podílet na vzniku této fenečky?Je to nalezeneček,jsou jí asi 4 měsíce a mě připomíná knírače a mému bývalému zase jorka,jako směs těchto dvou.Je to super štěndo,vzala si jí dcera a už má Ája domov a kamarády.

ještě jednou

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.9.2009 10:40
Uživatel s deaktivovaným účtem

pupino napsal(a):
ještě jednou

Tak první pejsek vypadá asi ted tak typnu nějakého menšího pejska typu Japan chin,Lhasa espo,Tibetský španěl nebo je to nějaký voříšek skuste dát lepší foto.A co se týče druhého pejska tak to nebude kříženec Jorka x knírače to by mu podle mě tak moc nestáli uši ale jestli bych měl dát rasu kteroů v sobě má tak v něm vydím foxteriéra ale je to můj názorjestli si myslíte něco jiného opravte mě.

13.9.2009 11:03
dejna

XXX.XXX.249.15

pupino napsal(a):
ještě jednou

Tak nejdřív mě taky napadl knírač, ale přijde mi, že je nižší, tak by v něm možná mohl být skotský teriér. I ten jork je možnej, má jejich kukuč a stojí mu ouška.

14.9.2009 08:46
klawdie

XXX.XXX.100.124

terinka1 napsal(a):

Ten první Lhasáček

14.9.2009 09:22
eby

XXX.XXX.72.119

klawdie napsal(a):
Ten první Lhasáček

shi-tzu