sarulka
napsal(a):
Dobrý večer!
Chystám se našemu štěněti vyrobit nějaký slušivý zimní obleček Střih už jsem si jakž takž našla, ale stejně uvítám nějaké typy a třeba i fotky pro inspiraci!
Zdravím Vás.
Jsem ráda, že se našel někdo, kdo svému mazlíčkovi taky tvoří oblečky . Já je sice nešiju, nenašla jsem žádný střih a taky s tím šitím na tom nejsem zrovna nejlíp, ale zato je pletu. Inspiraci určitě najdete v e-shopech, kde jsou některé opravdu kouzelné. Tak ať se Vám obleček povede a nezapomeňte se s ním pak tady taky pochlubit
M
monikam
napsal(a):
Zdravím Vás.
Jsem ráda, že se našel někdo, kdo svému mazlíčkovi taky tvoří oblečky . Já je sice nešiju, nenašla jsem žádný střih a taky s tím šitím na tom nejsem zrovna nejlíp, ale zato je pletu. Inspiraci určitě najdete v e-shopech, kde jsou některé opravdu kouzelné. Tak ať se Vám obleček povede a nezapomeňte se s ním pak tady taky pochlubit
M
No však to bude také můj první velký počin. Uvidíme, jak to dopadne a pak se teda pochlubím, když bude s čím
monikam
napsal(a):
Jakýho máte pejska mazlíčka, jestli se můžu zeptat? Fotečka by nebyla?
Stránky o šití, které tvoří taťka... zatím tam teda oblečky na pejsky nemá, ale mohl by to zkusit. zatím se můžete aspon nechat inspirovat jinými střihy
http://zlamals.eu/siti