Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.11.2007 17:48

Tak všichni Jablonečáci sem...:-)
Ukažte svoje pejsky.......snad se tu trochu i diskuze rozvine:-)
Tak tohle je naše smečka...z leva:
Nelinka, Filípek a Rokynka

Tak šup sem..:-)

18.11.2007 16:53

semy napsal(a):

JABLONEČÁCI!!!....kdepak se touláte?...:_)

Tak posouvám, snad se někdo ukáže..:-)

21.11.2007 15:16

semy napsal(a):
JABLONEČÁCI!!!....kdepak se touláte?...:_)

Tak posouvám, snad se někdo ukáže..:-)

Ahoj Martino, posouvám a zdravím:-)

Omlouvám se, že jsem se delší dobu neukázala. Víkend jsem měla nabitý, synovec slavil páté narozeniny. Tento týden jsem v práci až do pěti, takže pak už jen lehnu a spím. S feňulí se totiž přes noc moc nevyspíme. Teď byl delší dobu klid a najednou zase začala chrápat jak o život. Já jsem pak ráno úplně hotová, jak mě to furt budí, v 6 chce ven a pak řádí a usne až v 8, kdy já už jdu pomalu do práce!!!:-) No hrůza Vážně se nenudíme.

21.11.2007 15:52

sarulka napsal(a):
Ahoj Martino, posouvám a zdravím:-)

Omlouvám se, že jsem se delší dobu neukázala. Víkend jsem měla nabitý, synovec slavil páté narozeniny. Tento týden jsem v práci až do pěti, takže pak už jen lehnu a spím. S feňulí se totiž přes noc moc nevyspíme. Teď byl delší dobu klid a najednou zase začala chrápat jak o život. Já jsem pak ráno úplně hotová, jak mě to furt budí, v 6 chce ven a pak řádí a usne až v 8, kdy já už jdu pomalu do práce!!!:-) No hrůza Vážně se nenudíme.

Nazdárek:-)
Tak to jsme na tom stejně. Celý týden kromě včerejška dělám taky do pěti:-)

No a co se týče chrápání, tak to znám od Nelinky velice dobře......nemám jí u sebe každou noc, takže to jde...ale ona když začne, tak to stojí za to:-)....včera jsem se tomu až musela smát:-)..jsem si jí i nahrála do mobilu...:-)

Tak nám snad vyjde třeba o víkendu nějaká prochajda. Tentokrát máme trénink agility už v sobotu, tak uvidím, jak pak budu mrtvá. Minulý týden mě to pěkně zmohlo:-))..ono není sranda běhat v tom sněhu:-)))

24.11.2007 14:06

semy napsal(a):

Tak, nejsem sice jablonečák, ale jsem z okolí a tak ti taky přidávám fotečku mího jorkšíra Árčího

26.11.2007 13:39

kkokkinkka napsal(a):
Tak, nejsem sice jablonečák, ale jsem z okolí a tak ti taky přidávám fotečku mího jorkšíra Árčího

Tak tě tu vítám...bereme i okolí Jablonce...:-)...hezkej kluk...:-))

Přidejte reakci

Přidat smajlík