Ahojda,
tak jsme konečně zdrávi, tak když budeš mít čásek, můžem na prochajdu. Omlouvám se, za časovou prodlevu, ale nestíhala jsem. a máme po výstavě!
rude
napsal(a):
Velmi nadějný
máme krásnej posudek, je dlouhej nepamatuju si ho, ale je na stránkch.
bylo to bezva, sic náročné, ale super a další bude Brno nebo Olomouc.
Indy byl super a spolupracoval. jsem nadšená
i když je možné že to opadne
jojo, koukala jsem a máte tam od nás pochvalu..moc nádherný.... gratulace..fakt super.!!!
rude
napsal(a):
jé, tak až mi budeme mít CAC tak se opiju do němoty
ale to je hezký, na to že výmaráků je te´d mraky... nejedeš třeba do Brna v únoru?
Do Brna se mi moc nechce, ale ještě HUVIDÍME, potřebujeme ještě jednoho CACe. Minule v Brně byla strašná posuzovatelka, belgičanka, a ta tahala psy za uši, jak mají pohyblibé, a pesan to horko těžko ustál, vrčel a dostal jenom V, bez titulu. Takhle chudinka vypadal v 10 měsících, když dostal CAjC, byla jsem vykulená. vůbec jsem to nečekala. Musíš mít šílenou radost, tvůj pesa se krásně staví (asi ho to baví), myslím, že titul ho už brzy nemine
hankaapes
napsal(a):
Do Brna se mi moc nechce, ale ještě HUVIDÍME, potřebujeme ještě jednoho CACe. Minule v Brně byla strašná posuzovatelka, belgičanka, a ta tahala psy za uši, jak mají pohyblibé, a pesan to horko těžko ustál, vrčel a dostal jenom V, bez titulu. Takhle chudinka vypadal v 10 měsících, když dostal CAjC, byla jsem vykulená. vůbec jsem to nečekala. Musíš mít šílenou radost, tvůj pesa se krásně staví (asi ho to baví), myslím, že titul ho už brzy nemine
kéž by, taky jsme trénovaly skoro každý den...
je krásněj, ta medaile mu moooc sluší
Indy to zvládl, spíš jsem měla strach o sebe
rude
napsal(a):
kéž by, taky jsme trénovaly skoro každý den...
je krásněj, ta medaile mu moooc sluší
Indy to zvládl, spíš jsem měla strach o sebe
To je právě to, když je radostnej páníček, je radostnej i pes, a je to fakt vidět. Když jsme potom CAjCu hrozně jásali, jásal pes s náma myslím, že chápal o čem to je.Je ale fakt, že jsou to nervy, pro lidi i pro psy. Hlavně jsme to jak se zdá všichni ustáli v pohodě a dokonce s krásným hodnocením na tvým pesovi je vidět, že je to takový psí "mimčo" nemůžu si pomoct, ale má strašně štěněcí kukuč. Tělo atleta a duši dítěte, že jo? Fakt krásnej
hankaapes
napsal(a):
To je právě to, když je radostnej páníček, je radostnej i pes, a je to fakt vidět. Když jsme potom CAjCu hrozně jásali, jásal pes s náma myslím, že chápal o čem to je.Je ale fakt, že jsou to nervy, pro lidi i pro psy. Hlavně jsme to jak se zdá všichni ustáli v pohodě a dokonce s krásným hodnocením na tvým pesovi je vidět, že je to takový psí "mimčo" nemůžu si pomoct, ale má strašně štěněcí kukuč. Tělo atleta a duši dítěte, že jo? Fakt krásnej
Jasně, je to moje miminečko
je to praštěnec, teď lítá po zahradě a tahá Hagiho za kožich, Hagi chudák drží
no je rozhodnuto, pojedeme do olomouce.
rude
napsal(a):
Jasně, je to moje miminečko
je to praštěnec, teď lítá po zahradě a tahá Hagiho za kožich, Hagi chudák drží
no je rozhodnuto, pojedeme do olomouce.
V Olomouci to už doufám bude CAjC , teda to by bylo, aby nebyl
hankaapes
napsal(a):
Jó, a ještě bych ti doporučila Litoměřice, když se zadaří počasí a svítí sluníčko, tak pěkně vynikne lesklá srst, a tu ten tvůj "mimi" evidentně má, je to vidět i na té fotce z haly.
on teď přelínává, to lesklé je právě nová srst.
Hanko okdud ty jsi? u nás z vých. čech je všechno hrozně daleko.
rude
napsal(a):
on teď přelínává, to lesklé je právě nová srst.
Hanko okdud ty jsi? u nás z vých. čech je všechno hrozně daleko.
My jsme z Prahy, ale hodně pobýváme na chalupě u Jablonného v podještědí, takže jsme vlastně tak napůl z divočiny. Jsme tam obklopený lesama na polosamotě, super. Ten Olomouc taky není moc blízko, a Litoměřice za to stojí ( teda byla jsem tam dvakrát za sebou a musím uznat, že to je moc příjemný zážitek, kruhy jsou obklopené stánkama a je to tam takový radostný (tam je to pozdě na jaře, nebo v létě?, přesně nevím), pouvažuj o tom. Možná je to tím, že to není v halách, ale přímo venku, kolem stromy, takže v horku stín. Te tvůj fešák si to zaslouží
hankaapes
napsal(a):
My jsme z Prahy, ale hodně pobýváme na chalupě u Jablonného v podještědí, takže jsme vlastně tak napůl z divočiny. Jsme tam obklopený lesama na polosamotě, super. Ten Olomouc taky není moc blízko, a Litoměřice za to stojí ( teda byla jsem tam dvakrát za sebou a musím uznat, že to je moc příjemný zážitek, kruhy jsou obklopené stánkama a je to tam takový radostný (tam je to pozdě na jaře, nebo v létě?, přesně nevím), pouvažuj o tom. Možná je to tím, že to není v halách, ale přímo venku, kolem stromy, takže v horku stín. Te tvůj fešák si to zaslouží
no uvidíme, na jaře bude klubovka, svod, abych měla pak ještě na rohlíky, hlavně že budu jezdit po výstavách
rude
napsal(a):
Ahojda,
tak jsme konečně zdrávi, tak když budeš mít čásek, můžem na prochajdu. Omlouvám se, za časovou prodlevu, ale nestíhala jsem. a máme po výstavě!
ahoj! nějak jsem zaspala a nebyla jsem tady na stránkách už pár dní a dneska koukám, že tady máme vzkazík! co zítra - jsi v práci přes den nebo můžeme ven kolem druhý? (...gratulaci máte na stránkách
...)
bambule
napsal(a):
ahoj! nějak jsem zaspala a nebyla jsem tady na stránkách už pár dní a dneska koukám, že tady máme vzkazík! co zítra - jsi v práci přes den nebo můžeme ven kolem druhý? (...gratulaci máte na stránkách
...)
zítra mám volno, takže by to šlo, tak ve 2 zas u hřbitova? mám vzít malýho nebo velkýho?
rude
napsal(a):
zítra mám volno, takže by to šlo, tak ve 2 zas u hřbitova? mám vzít malýho nebo velkýho?
Fajn, tak radši ve 14,15 .. abych to stihla... jak chceš, s velkým to posledně vypadalo, že budou kámoši a jsou tak na stejno - velikostí, tak by to asi mohlo být v pohodě, mám jen strach, aby Indyho moc nemučila
bambule
napsal(a):
Fajn, tak radši ve 14,15 .. abych to stihla... jak chceš, s velkým to posledně vypadalo, že budou kámoši a jsou tak na stejno - velikostí, tak by to asi mohlo být v pohodě, mám jen strach, aby Indyho moc nemučila
Tak já pro změnu vezmu Indyho, aby taky poznal novou kámošku
stejně toho oba nemůžou tolik naběhat, Hagiho vezmu navečír na delší prochajdu ke cvičáku.
tak ve 14. 15. , kdyby jsi to nějak nestíhala, stačí písnout- 777 070 180, já u pc asi nebudu, mám zítra moc práce, hold páteční úklid doma i na zahradě
těšíme se