Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.11.2007 08:33

Na kroměřížsku bylo tento týden ukradeno štěně NO, celočerné asi 3 měsíce staré. Tetovací číslo 50136. Mohl(a) ho prodat . Může být kdekoliv. Možná ho máte někdo doma. Majitel p. Droběna Zdeněk, tel. 739 948 101

21.11.2007 08:55

nokamila napsal(a):
Na kroměřížsku bylo tento týden ukradeno štěně NO, celočerné asi 3 měsíce staré. Tetovací číslo 50136. Mohl(a) ho prodat . Může být kdekoliv. Možná ho máte někdo doma. Majitel p. Droběna Zdeněk, tel. 739 948 101

No nestraš. Kde na Kroměřížsku se kradou psi? I když tu moji tlamu by beztak nikdo nechtěl.. Ale budu koukat, jestli není někde naším směrem.

21.11.2007 09:24

impact napsal(a):
No nestraš. Kde na Kroměřížsku se kradou psi? I když tu moji tlamu by beztak nikdo nechtěl.. Ale budu koukat, jestli není někde naším směrem.

Ty seš snad z Krkonoš, ne? Všiml jsem si, že tě tady nemaj rádi. Ani se nedivim, neumíš ani odpovědět, když něco nabízíš

21.11.2007 11:17

impact napsal(a):

Majitelé jsou z Kotojed, paní volala včera k nám na veterinu, takže moc bližších informací nevím.

21.11.2007 11:21

bluemale napsal(a):
Ty seš snad z Krkonoš, ne? Všiml jsem si, že tě tady nemaj rádi. Ani se nedivim, neumíš ani odpovědět, když něco nabízíš

Jestli to bylo na mě, tak ne nejsem z Krkonoš, nic nenabízím jen jsem se snažila pomoct někomu, koho ani neznám. Odpovědět umím, jen jsme jaksi dělali 3 operace po sobě, tak nebyl čas sednout si u počítače. Jestli mě tu někdo má nebo nemá rád, to nevím, většinou se snažím moc nepřispívat, ale jen jsem chtěla pomoct. Koho to urazilo tak se omlouvám.

21.11.2007 15:31

bluemale napsal(a):

Cože? Pokud já jsem z Krkonoš, tak ty jsi z Marsu. :-D

21.11.2007 15:34

nokamila napsal(a):
Majitelé jsou z Kotojed, paní volala včera k nám na veterinu, takže moc bližších informací nevím.

No, tak jsme sice druhá strana Kromzlu, ale budu koukat a povím to známým - pejskařům. To je hnus, chudák štěně. :-(

21.11.2007 18:23

nokamila napsal(a):

Kami, to vůbec nebylo na Tebe, promin za způsobený šok Ale jistá slečna s nickem "impact" přispívá všude, kde to jde, pak něco nabízí, a pak se ani chudinka neumí ozvat. To jen že ji zase vidím přispívat

21.11.2007 18:42

bluemale napsal(a):
Kami, to vůbec nebylo na Tebe, promin za způsobený šok Ale jistá slečna s nickem "impact" přispívá všude, kde to jde, pak něco nabízí, a pak se ani chudinka neumí ozvat. To jen že ji zase vidím přispívat

Co to plácáš za zmatky? Jsem z okolí KM, tak se ptám, kde se kradou psi a říkám, že se porozhlídnu.

A pokud tě trápí něco jiného, máš tam na vylití srdíčka svoje téma.

22.11.2007 08:30

nokamila napsal(a):

Já jsem z Kroměříže a okolí mám docela dobře zmapované, tak si nejspíš všimnu, že někde přibyl pejsek.. Pokud ho ovšem potkám...
Ale rozhodím sítě i na cvičáku
Ještě se chci zeptat - jedná se o psa či o fenku?

22.11.2007 12:34

slecnanikdo napsal(a):
Já jsem z Kroměříže a okolí mám docela dobře zmapované, tak si nejspíš všimnu, že někde přibyl pejsek.. Pokud ho ovšem potkám...
Ale rozhodím sítě i na cvičáku
Ještě se chci zeptat - jedná se o psa či o fenku?

Jestli je to fenka nebo pes bohužel nevím, paní my to v tom šoku jaksi neřekla a u nás na veterině s pejskem nebyli, tak to bohužel ani nevyhledám v pc. Dík moc všem za pomoc, paní když volala, tak byla dost zoufalá, tak snad se drobeček najde. Teď jsem volala na ten telefon, ale majitel je bohužel nedostupný.

Přidejte reakci

Přidat smajlík