nokamila
napsal(a):
Na kroměřížsku bylo tento týden ukradeno štěně NO, celočerné asi 3 měsíce staré. Tetovací číslo 50136. Mohl(a) ho prodat . Může být kdekoliv. Možná ho máte někdo doma. Majitel p. Droběna Zdeněk, tel. 739 948 101
No nestraš. Kde na Kroměřížsku se kradou psi? I když tu moji tlamu by beztak nikdo nechtěl.. Ale budu koukat, jestli není někde naším směrem.
bluemale
napsal(a):
Ty seš snad z Krkonoš, ne? Všiml jsem si, že tě tady nemaj rádi. Ani se nedivim, neumíš ani odpovědět, když něco nabízíš
Jestli to bylo na mě, tak ne nejsem z Krkonoš, nic nenabízím jen jsem se snažila pomoct někomu, koho ani neznám. Odpovědět umím, jen jsme jaksi dělali 3 operace po sobě, tak nebyl čas sednout si u počítače. Jestli mě tu někdo má nebo nemá rád, to nevím, většinou se snažím moc nepřispívat, ale jen jsem chtěla pomoct. Koho to urazilo tak se omlouvám.
nokamila
napsal(a):
Majitelé jsou z Kotojed, paní volala včera k nám na veterinu, takže moc bližších informací nevím.
Kami, to vůbec nebylo na Tebe, promin za způsobený šok Ale jistá slečna s nickem "impact" přispívá všude, kde to jde, pak něco nabízí, a pak se ani chudinka neumí ozvat. To jen že ji zase vidím přispívat
bluemale
napsal(a):
Kami, to vůbec nebylo na Tebe, promin za způsobený šok Ale jistá slečna s nickem "impact" přispívá všude, kde to jde, pak něco nabízí, a pak se ani chudinka neumí ozvat. To jen že ji zase vidím přispívat
Co to plácáš za zmatky? Jsem z okolí KM, tak se ptám, kde se kradou psi a říkám, že se porozhlídnu.
A pokud tě trápí něco jiného, máš tam na vylití srdíčka svoje téma.
nokamila
napsal(a):
Na kroměřížsku bylo tento týden ukradeno štěně NO, celočerné asi 3 měsíce staré. Tetovací číslo 50136. Mohl(a) ho prodat . Může být kdekoliv. Možná ho máte někdo doma. Majitel p. Droběna Zdeněk, tel. 739 948 101
Já jsem z Kroměříže a okolí mám docela dobře zmapované, tak si nejspíš všimnu, že někde přibyl pejsek.. Pokud ho ovšem potkám...
Ale rozhodím sítě i na cvičáku
Ještě se chci zeptat - jedná se o psa či o fenku?
slecnanikdo
napsal(a):
Já jsem z Kroměříže a okolí mám docela dobře zmapované, tak si nejspíš všimnu, že někde přibyl pejsek.. Pokud ho ovšem potkám...
Ale rozhodím sítě i na cvičáku
Ještě se chci zeptat - jedná se o psa či o fenku?
Jestli je to fenka nebo pes bohužel nevím, paní my to v tom šoku jaksi neřekla a u nás na veterině s pejskem nebyli, tak to bohužel ani nevyhledám v pc. Dík moc všem za pomoc, paní když volala, tak byla dost zoufalá, tak snad se drobeček najde. Teď jsem volala na ten telefon, ale majitel je bohužel nedostupný.