Kdo u vás ve smíšené smečce šéfuje? :o)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.11.2007 15:44

Zdravím
Zajímalo by mě, tedy pokud máte doma smíšenou smečku, tak kdo v ní šéfuje? Mají vůdčí ambice spíše fenky, nebo psi?

22.11.2007 16:34

eavy napsal(a):
Zdravím
Zajímalo by mě, tedy pokud máte doma smíšenou smečku, tak kdo v ní šéfuje? Mají vůdčí ambice spíše fenky, nebo psi?

U nás sice šéfuje pes, ale pro neznalé a na první pohled je to spíš fena. Pes se projeví pouze v případě, že jde opravdu do tuhého a to se pak i feny klidí. Jinak si od nich nechá líbit téměř vše, ale stačí pohled nebo brouknutí a holky stojí v pozoru .

22.11.2007 17:12

eavy napsal(a):
Zdravím

Máme jenom páreček, tak nevím, jestli je to smečka... Ale fenka (mladší) psa pěkně utlačuje. Až koukám, co si všechno nechá líbit, on, který by klidně "roztrhal středoasiata", kdyby na to přišlo. Ovšem jen dokud nejde o žrádlo, tam mladá bez dlouhého rozmýšlení ustoupí. Takže těžko říct, kdo je skutečným šéfem - doufám, že já

22.11.2007 18:00

marcha napsal(a):
Máme jenom páreček, tak nevím, jestli je to smečka... Ale fenka (mladší) psa pěkně utlačuje. Až koukám, co si všechno nechá líbit, on, který by klidně "roztrhal středoasiata", kdyby na to přišlo. Ovšem jen dokud nejde o žrádlo, tam mladá bez dlouhého rozmýšlení ustoupí. Takže těžko říct, kdo je skutečným šéfem - doufám, že já

Ahoj, tu šéfuje naše Arča, ted´práve zrubala Gerýška Ona vydrží hodně,ale když přeteče pohár trpělivosti,umí být tvrdá.Jinak super chůva k dvounohým dětičkám

23.11.2007 07:21

stefifrend napsal(a):
Ahoj, tu šéfuje naše Arča, ted´práve zrubala Gerýška Ona vydrží hodně,ale když přeteče pohár trpělivosti,umí být tvrdá.Jinak super chůva k dvounohým dětičkám

Ahoj, my asi máme hodně smíšenou smečku. Začínala jsem s naháči a stále ještě je máme a to jak peruány tak číňany, postupně ještě přibyla labradorka a několik čivav. Máme psy i fenky. Takže opravdu smíšená smečka a hooooodně miláčků.
Celé této menažerii tvrdě ale spravedlivě šéfuje fena Peruánského naháče Ina, každou neposlušnost tvrdě trestá ale na druhou stranu hájí ty malý hajzlíky čivavy. Asi si to podle jejího názoru zaslouží, já o tom leckdy pochybuji. čivavy jsou prostě pěkně přidrzlé plemínko. Na Inku si nejvíc může vyskočit Bivoj, malý čivaví kluk. Tomu teda projde tolik, kolik by holkám rozhodně neprošlo.
Ale jinak to ve smečce klape výborně, klepu na dřevo. Žádne závažné půtky. Nakonec šéf nejvyšší jsem tu já a já to nechci.
Fotka je šéfky Iny, při zájmu o naší velkou smečku další najdete na www.elwig.estranky.cz.
Zdravím všechny páníčky a jejich miláčky
Lenka

Přidejte reakci

Přidat smajlík