Prosím o pomoc s hledáním nového páníčka pro Allotara (Taro) Badoza, nar. 7.4.2007.
pvc
napsal(a):
Prosím o pomoc s hledáním nového páníčka pro Allotara (Taro) Badoza, nar. 7.4.2007.
Bohužel kvůli závažným rodinným problémům si ho nynější majitelka nemůže nechat.
pvc
napsal(a):
Taro je zvyklý hodně cestovat (vlak), dobře snáší kotec, ale samozřejmě dá přednost volnosti na zahradě.
pvc
napsal(a):
U nás od rána pěkně hustě sněží
Tak přidávám pár fotek z ranního dovádění
lmusa
napsal(a):
U nás od rána pěkně hustě sněží
Tak přidávám pár fotek z ranního dovádění
tak to mi holky trochu utekly ze záběru
Teď naši "důchodci"
lmusa
napsal(a):
tak to mi holky trochu utekly ze záběru
Teď naši "důchodci"
propletenec
lmusa
napsal(a):
A poslední. Pozor šéfka hlídá
tak u nás taky něco nasněžilo , tak musim udělat rychle pár fotek než to sleze.A tady jedna Odry domácí
pvc
napsal(a):
Ahojky dámy :o)
Mám pocit, že se v minulím tématu, tedy kromě mě, ještě někdo ptal na náhubky pro pesany ty černé, pogumované.
Podařilo se mi je úplně háhodou sehnat... Jeden je maličko menší, to je ofiko pro PES NF, ten maličko větší je PES DOGA, oba sedí naprosto perfektně
A cena kolem 2 stovek
eavy
napsal(a):
Ahojky dámy :o)
Mám pocit, že se v minulím tématu, tedy kromě mě, ještě někdo ptal na náhubky pro pesany ty černé, pogumované.
Podařilo se mi je úplně háhodou sehnat... Jeden je maličko menší, to je ofiko pro PES NF, ten maličko větší je PES DOGA, oba sedí naprosto perfektně
A cena kolem 2 stovek
Ještě
eavy
napsal(a):
Ještě
tak pár dnešních sněhových foteček - než nám to zase sleze
Odry
pvc
napsal(a):
a řádění Cindy s kočinou - přežily to obě
lmusa
napsal(a):
Já bych potřebovala, aby se Mašík takhle snášel s kočkami... U nás kočku viděti, nebezpečí úrazu pro mě
Líbo tak si jednu pořid a trénuj doma , pak budeš moci choditi i do práce
Ale na cizáky (kočky) jsou jako psi
nada
napsal(a):
Líbo tak si jednu pořid a trénuj doma , pak budeš moci choditi i do práce
Ale na cizáky (kočky) jsou jako psi
Nám se "urodily" tři číče přímo psům nad hlavami a tos měla vidět to tóčo !!
Nějaká potulná kočka se nám okotila a pak se na tu nadílku vyflákla
Naštěstí se mi podařilo je udat v útulku, protože to byla ještě mimina ani ne čtyřtýdenní ! Dávala jsem fotky na "kočičí" forum
lmusa
napsal(a):
Nám se "urodily" tři číče přímo psům nad hlavami a tos měla vidět to tóčo !!
Nějaká potulná kočka se nám okotila a pak se na tu nadílku vyflákla
Naštěstí se mi podařilo je udat v útulku, protože to byla ještě mimina ani ne čtyřtýdenní ! Dávala jsem fotky na "kočičí" forum
hmm tak to ty naše spí s Cindou v boudě a ta si je meje jako vlastní .Můžou i do misky
nada
napsal(a):
hmm tak to ty naše spí s Cindou v boudě a ta si je meje jako vlastní .Můžou i do misky
My máme kočičinek momentálně osm - různě posbírané a zachráněné a v pohodě. Koťatům psi neudělají nic ani cizím, když je kočka větší, musí ke psům pomalu - jednou to jedna neodhadla, vlezla mezi psy druhý den poté co ji kluci dotáhli z města a Džinuška mi ji hrdě donesla v zubech
Ale jinak jsou číči taky tak otrlý, že na holkách spí... I když sympatie hrájí taky velkou roli - jeden kocou musí chodit pouze a jen po střechách
monika s
napsal(a):
My máme kočičinek momentálně osm - různě posbírané a zachráněné a v pohodě. Koťatům psi neudělají nic ani cizím, když je kočka větší, musí ke psům pomalu - jednou to jedna neodhadla, vlezla mezi psy druhý den poté co ji kluci dotáhli z města a Džinuška mi ji hrdě donesla v zubech
Ale jinak jsou číči taky tak otrlý, že na holkách spí... I když sympatie hrájí taky velkou roli - jeden kocou musí chodit pouze a jen po střechách
Taky jsem jednou našla u Bredovo misky kožíšek holt byl to cizák .Nic moc příjemnýho
nada
napsal(a):
Taky jsem jednou našla u Bredovo misky kožíšek holt byl to cizák .Nic moc příjemnýho
tak jedna snehova fotecka.Coudy se srnci nohou
kati
napsal(a):
tak jedna snehova fotecka.Coudy se srnci nohou
Coudy s micem.Mama ten mic nafoukla a vydrzel asi dve minuty.
kati
napsal(a):
Coudy s micem.Mama ten mic nafoukla a vydrzel asi dve minuty.
pvc
napsal(a):
Tak Taro je doma a já i přez počáteční oprávněné obavy stále ještě celá (no uvidíme, až přijdu dnes domů).
nada
napsal(a):
Jitko - takže nejdřív králík a ted už srnec jo ??? a co přijde až Coudy doroste ??? Mamuti už nejsou
nado-az vyroste bude na rade jirka s rodicema a nebo medvedi.To se jeste uvidi.Jo a vlestne jsem zapomnela na matildu a Hanu,dneska se zase s hanou porvali,on ji totiz furt provokuje.
pvc
napsal(a):
Tak Taro je doma a já i přez počáteční oprávněné obavy stále ještě celá (no uvidíme, až přijdu dnes domů).
Zdravím, Petro Vy se bojíte mimina?To je tak ostrý ?Mě by zajímal dostatečný důvod k tomu proč se ho paní zbavuje.Vždyt´věděla,že v tomhle případě to potom není jednoduchý....Těžko se pak hledá cesta jiným směrem.Je mi ho líto.Pejsek je hezký,snad se najde někdo kdo ho bude mít a rád a u koho konečně zůstane.Moc bych mu to přála.
stefifrend
napsal(a):
Zdravím, Petro Vy se bojíte mimina?To je tak ostrý ?Mě by zajímal dostatečný důvod k tomu proč se ho paní zbavuje.Vždyt´věděla,že v tomhle případě to potom není jednoduchý....Těžko se pak hledá cesta jiným směrem.Je mi ho líto.Pejsek je hezký,snad se najde někdo kdo ho bude mít a rád a u koho konečně zůstane.Moc bych mu to přála.
Takhle mi pinká u nohou právě ted´
stefifrend
napsal(a):
Sice se ho nebojím (naštěstí mě ještě žádný pes nepokousal), ale ostrý opravdu je - jak poznal oba rodiče, tak nepoznal (nebo nechce) mě. Nicméně se už uklidnil, nechá na sebe šáhnout, pohladit se atd., ale nejsem panička, takže je ostražitý. Noví majitelé by si ho měli vyzvednout tuto sobotu, takže u nás je to takové mezipřistání a díky pomoci ostatních chovatelů se našli takhle rychle - všem ještě jednou velký dík
.
Celou situaci nechci nijak hodnotit, jen si myslím, že je lepší řešit vše hned, než to nechat až bude pozdě. Taro je zatím v takovém tom telecím věku, kdy si myslím zvykne na nový domov ještě relativně brzy.
pvc
napsal(a):
Sice se ho nebojím (naštěstí mě ještě žádný pes nepokousal), ale ostrý opravdu je - jak poznal oba rodiče, tak nepoznal (nebo nechce) mě. Nicméně se už uklidnil, nechá na sebe šáhnout, pohladit se atd., ale nejsem panička, takže je ostražitý. Noví majitelé by si ho měli vyzvednout tuto sobotu, takže u nás je to takové mezipřistání a díky pomoci ostatních chovatelů se našli takhle rychle - všem ještě jednou velký dík
.
Celou situaci nechci nijak hodnotit, jen si myslím, že je lepší řešit vše hned, než to nechat až bude pozdě. Taro je zatím v takovém tom telecím věku, kdy si myslím zvykne na nový domov ještě relativně brzy.
Tak to je bezva, že se takhle brzy našli noví zájemci Tara jsem sice "naživo" neviděla, ale jeho bráška Agbar, se nám (mi a Mašíkovi) móóóc líbí
pvc
napsal(a):
.
Petro, jsem ráda, že vše klaplo tak rychle
eavy
napsal(a):
Petro, jsem ráda, že vše klaplo tak rychle
Ahoj Peťo děkuji za diskrétnost.
Pro Všechny: Jsem bývalá majitelka Tarýska. Chtěla bych vysvětlit co se stalo, i když mě asi spousta z vás odsoudí.
Před rokem jsme s přítelem koupili domek se zahradou, já jsem po kavkazáčkovi toužila 5 let. Minulý týden v pátek jsme ,,oslavili" 8leté výročí vztahu. V sobotu jsme se rozešli. Domek je jeho, já se stěhuji do garsonky. Vím, že by mohl být kavkazák i v bytě, ale v garsonce? Navíc finančně na tom nebudu zrovna nejlépa a tak bych mu nemohla dopřát to co by si za svou lásku ke mě zasloužil ( kvalitní krmení, výlety jako do teď, spoustu času), budu muset být v práci mnohem dýl než do teď abych se uživila sama. Nikdy bych nedopustila aby se trápil jen pro to, že mě je dobře u srdce. To radši umřu steskem, ale on bude určitě v dobrých rukách a snad prožije šťastný a spokojený život u lidí, kteří ho budou milovat tak jako já jeho. Nikdy na něj nezapomenu, ale prodlužovat to by bylo daleko horší. Mirka
nokamila
napsal(a):
Pro Všechny: Jsem bývalá majitelka Tarýska. Chtěla bych vysvětlit co se stalo, i když mě asi spousta z vás odsoudí.
Před rokem jsme s přítelem koupili domek se zahradou, já jsem po kavkazáčkovi toužila 5 let. Minulý týden v pátek jsme ,,oslavili" 8leté výročí vztahu. V sobotu jsme se rozešli. Domek je jeho, já se stěhuji do garsonky. Vím, že by mohl být kavkazák i v bytě, ale v garsonce? Navíc finančně na tom nebudu zrovna nejlépa a tak bych mu nemohla dopřát to co by si za svou lásku ke mě zasloužil ( kvalitní krmení, výlety jako do teď, spoustu času), budu muset být v práci mnohem dýl než do teď abych se uživila sama. Nikdy bych nedopustila aby se trápil jen pro to, že mě je dobře u srdce. To radši umřu steskem, ale on bude určitě v dobrých rukách a snad prožije šťastný a spokojený život u lidí, kteří ho budou milovat tak jako já jeho. Nikdy na něj nezapomenu, ale prodlužovat to by bylo daleko horší. Mirka
Držíme palečky,ať se má co nejlépe
nokamila
napsal(a):
Vy jste ta veterinární technička? Má váš šéf, čili doktor vlkodava?
nokamila
napsal(a):
Ano, má. Jak to víte, vy jste někde tady poblíž?
NoKamila, nejsem poblíž, ale pokud je ještě pravdou, že dr. má i čivavu, tak máme společného známého a více k tomu netřeba dodávat a pitvat to zde na netu.
Sára v zápřahu
pvc
napsal(a):
Ještě jednou... Foceno mobilem, kvalita nízká...
eavy
napsal(a):
Ještě jednou... Foceno mobilem, kvalita nízká...
zdravim vsechny a pridavam jednu fotku Coudyho vecere(Matilda)
kati
napsal(a):
zdravim vsechny a pridavam jednu fotku Coudyho vecere(Matilda)
Tal matildu bych si dala
A podávám hlášení - asiat z troji dneš odešel do nového domova k asiatí kamarádce
kati
napsal(a):
ja vim
Ahojda,muj Gerýsek spinká a je tak kouzelnej, až bych ho umačkala
stefifrend
napsal(a):
Ahojda,muj Gerýsek spinká a je tak kouzelnej, až bych ho umačkala
ještě jedna
stefifrend
napsal(a):
ještě jedna
panička mě vzbudila
Když já si nemohu pomoci
marie m
napsal(a):
ahojky všem, Štěpánko Gery je krasavec ale také by to chtělo foto ve stoje v leže už ho známe
jsně!Zdravím Vás Maruško.Byla tu včera máma.Viděla ho po delší době a zděsilase.Prý je to mastodont!
stefifrend
napsal(a):
jsně!Zdravím Vás Maruško.Byla tu včera máma.Viděla ho po delší době a zděsilase.Prý je to mastodont!
On je ale opravdu velikej jen já jsem silně nefotogenická
marie m
napsal(a):
no super a kdy ho uvidíme někde na výstavě plné kráse
No určitě chci ject jarní Budějky Maruško jste z Budějic?Nepletu se?Potom bych se chtěla domluvit nějak s ostatníma na nějakou oblastku a KV.Na jarní bonitaci určitě pojedu s oběma.Bonitovat budu Arouška.Jinak s výstavama uvidím potom reakce obou...takže těžko ted´něco soudit.Arča je sic v pohodě.Je klidná.Gerýšek je holt takovej ráznější,ale stejně ho miluju miminko moje
Jinak jsou závisláci oba až příliš!
stefifrend
napsal(a):
No určitě chci ject jarní Budějky Maruško jste z Budějic?Nepletu se?Potom bych se chtěla domluvit nějak s ostatníma na nějakou oblastku a KV.Na jarní bonitaci určitě pojedu s oběma.Bonitovat budu Arouška.Jinak s výstavama uvidím potom reakce obou...takže těžko ted´něco soudit.Arča je sic v pohodě.Je klidná.Gerýšek je holt takovej ráznější,ale stejně ho miluju miminko moje
Jinak jsou závisláci oba až příliš!
ano jsem z Budějc , není problém se domluvit tak to se budu těšit na jarní výstavu alespon bude hodně pesanů a bude na co koukat
marie m
napsal(a):
Štěpánko to chce klídek myslím že jsme toho na výstavách viděli všechny už hodně a nějaké divadlo nikoho nerozhodí ale jinak začni cvičit abys je udržela
No táák to už ted´Gery je totiž jak buldozer!On jde a nevidí,neslyší.Občas slízne i facku když už to není únosný,ale i tak...Já musím někam kdo bude mít odvahu aby se psi očichali jen mám vážný obavy...no co se dá dělat.
pvc
napsal(a):
Štěpánko, Gerísek je pěkný kulíšek , doufám, že ho uvidím na nějaké té výstavě naživo
.
Foto z minulého víkendu (sněhu od té doby ještě připadlo, takže další fotky budou zase z pořádných závějí - aniž bych chtěla kohokoliv provokovat, i když straší oblevou a deštěm)
pvc
napsal(a):
Štěpánko, Gerísek je pěkný kulíšek , doufám, že ho uvidím na nějaké té výstavě naživo
.
Foto z minulého víkendu (sněhu od té doby ještě připadlo, takže další fotky budou zase z pořádných závějí - aniž bych chtěla kohokoliv provokovat, i když straší oblevou a deštěm)
Je s nimi sranda
Jsou to prostě moji hafánci
Lididčky kdepak sháníte masíko pro pesotky?Já chci přejít na maso z granulí.Sice se drobet to no ...potento...ale za pár dní to bude dobrý.Co jim převážně dáváte za přílohu?Rýži?Taky někde sháníte?Vím,že Delikan těstoviny dělá.Jen nemám zkušenosti.Krmila jsem celý roky jen granulema.Co jsme měli RTW čubinu tak ta dostávala jen samé maso.Naši dělali v živočišný.Táta ještě pořád.Tak se k tomu člověk dostal vždycky a snadno.Jen ted´je to velice obtížný...Ách jo co to je za podělanej svět.
pvc
napsal(a):
.
Petro u nás jde sníh dolů.Máte pěknýho hafana Moc se mi líbí kavkazani všeobecně.Nejkrásnější je na nich právě to,že jakýho si ho uděláte,takový je.Naši pesani jsou k rodině úžasně miloučký a něžný.Taju jak sníh když vidím jak se mazleji s našema mrňatama....hlavně Aroušek.Bože to je chůva
stefifrend
napsal(a):
Petro u nás jde sníh dolů.Máte pěknýho hafana Moc se mi líbí kavkazani všeobecně.Nejkrásnější je na nich právě to,že jakýho si ho uděláte,takový je.Naši pesani jsou k rodině úžasně miloučký a něžný.Taju jak sníh když vidím jak se mazleji s našema mrňatama....hlavně Aroušek.Bože to je chůva
Jo Miška, to je můj malej závisláček (a navíc je to oboustranné
).
S masem - brala jsem od Vetamixu, ale přišlo mi, že po rozmražení je dost vody. Teď beru od zpracovatele masa pro lidi, cena ještě lepší než od Vetamixu, maso je vcelku, nebo je aspoň vidět, co to je, a naprostá spokojenost (teda hlavně psí). Např. poslední várka - kuřecí skelety (nejdřív jsem je nechtěla, ale vnutili mi je) - no balada. Jsou to kuřata, ze kterých jsou ořízlá prsíčka a stehna - hodně masa, chrupavky, kosti. Ideální pro dávkování. Jednoduché na přípravu. No prostě bomba. Přílohu nedostávají zrovna k tomuhle žádnou - dostávají kus z ruky a kdo by pak hledal někde nějakou rýži, že. Když dobaští, dostanou krajíček tvrdého chleba jako odměnku (stejně mi ho prevíti kradou
). K vnitřnostem nebo ořezu někdy rýži uvařím (když to nedostávají syrové), nebo mají jako přílohu granule, spařené ovesné vločky nebo těstoviny.
pvc
napsal(a):
Jo Miška, to je můj malej závisláček (a navíc je to oboustranné
).
S masem - brala jsem od Vetamixu, ale přišlo mi, že po rozmražení je dost vody. Teď beru od zpracovatele masa pro lidi, cena ještě lepší než od Vetamixu, maso je vcelku, nebo je aspoň vidět, co to je, a naprostá spokojenost (teda hlavně psí). Např. poslední várka - kuřecí skelety (nejdřív jsem je nechtěla, ale vnutili mi je) - no balada. Jsou to kuřata, ze kterých jsou ořízlá prsíčka a stehna - hodně masa, chrupavky, kosti. Ideální pro dávkování. Jednoduché na přípravu. No prostě bomba. Přílohu nedostávají zrovna k tomuhle žádnou - dostávají kus z ruky a kdo by pak hledal někde nějakou rýži, že. Když dobaští, dostanou krajíček tvrdého chleba jako odměnku (stejně mi ho prevíti kradou
). K vnitřnostem nebo ořezu někdy rýži uvařím (když to nedostávají syrové), nebo mají jako přílohu granule, spařené ovesné vločky nebo těstoviny.
A mají nějaké stránky nobe něco od kud se tá objednat?Myslím,že na vybranou asi moc mět nebudu a stejně nakonec mi zbyde vetamix.....Závisláci jsou asi všichni
stefifrend
napsal(a):
A mají nějaké stránky nobe něco od kud se tá objednat?Myslím,že na vybranou asi moc mět nebudu a stejně nakonec mi zbyde vetamix.....Závisláci jsou asi všichni
To není o tom, že to jde objednat - pokud se s nimi člověk domluví, tak si k nim musí dojet - nedělají to jako službu, zbytky vozí do kafilerky a je to pro ně určitě jednodušší, než řešit, kdo co chce a na kdy to chce připravit.
Doporučuji najít si v místě zpracovatele masa (asi nechcete jezdit do Liberce - to by se vám nevyplatilo, jestli tu nebydlíte) - jatky, většího řezníka, který bere celé kusy a bourá si je sám - ten vám dá jak zbytky, tak velké kosti (bezva na čištění zubů a na zabavení) za pár kaček. Pokud to má někdo už zavedené - prodej pejskařům, tak ty ceny asi budou lepší jak ve zverimexech, ale oproti tomuhle taky žádné terno. Musíte najít přímo ten zdroj. Já za tohle můžu poděkovat jedině Stáně, která mi ten kontakt dala.
pvc
napsal(a):
To není o tom, že to jde objednat - pokud se s nimi člověk domluví, tak si k nim musí dojet - nedělají to jako službu, zbytky vozí do kafilerky a je to pro ně určitě jednodušší, než řešit, kdo co chce a na kdy to chce připravit.
Doporučuji najít si v místě zpracovatele masa (asi nechcete jezdit do Liberce - to by se vám nevyplatilo, jestli tu nebydlíte) - jatky, většího řezníka, který bere celé kusy a bourá si je sám - ten vám dá jak zbytky, tak velké kosti (bezva na čištění zubů a na zabavení) za pár kaček. Pokud to má někdo už zavedené - prodej pejskařům, tak ty ceny asi budou lepší jak ve zverimexech, ale oproti tomuhle taky žádné terno. Musíte najít přímo ten zdroj. Já za tohle můžu poděkovat jedině Stáně, která mi ten kontakt dala.
Uaáááá tady jatka byly,ale ty bastardi to vytunelovali a pak to jako dodatečnou ránu lidi rozkradli.Taky mě to napadlo.Poptávala jsem se na to,ale bohužel.
Jinak jsem od Jindřichova Hradce.To je hektar cesty....No co,zase je lepší koupit od vetamixu než granule...Hledejme i pozitivum.
pvc
napsal(a):
Já mám něco obdobného - manžel kamarádky je řezník a má svuj kšeft - takže hovězí ořez mám zdarma a pro kuřecí si jezdím do bourárny kuřat - je to čerstvé a super - hodně masíčka :-)) pesani si mlaskaji.
přílohy - rýže - těstoviny , někdy granule , ale ted ani přílohy nedávám , protože masa je tolik , že ho nestíhaji sežrat :-).takže jsou jen na mase+ vitamíny.
nada
napsal(a):
Já mám něco obdobného - manžel kamarádky je řezník a má svuj kšeft - takže hovězí ořez mám zdarma a pro kuřecí si jezdím do bourárny kuřat - je to čerstvé a super - hodně masíčka :-)) pesani si mlaskaji.
přílohy - rýže - těstoviny , někdy granule , ale ted ani přílohy nedávám , protože masa je tolik , že ho nestíhaji sežrat :-).takže jsou jen na mase+ vitamíny.
No kam na to všichní chodíte?Já chci taky maso pro pejsky
pvc
napsal(a):
.
Zdravíčko, strkám vám sem novej čumák , uhodnete komu patří? Máme tady taky požehnaně sněhu.
dargan
napsal(a):
Ahoj Arone a spol
Arone, tohle je tvoje polosestra po tátovi. Ta podoba
http:// www.frombearvalley.estranky.cz/ fotoalbum/aura (2 mezery)
stefifrend
napsal(a):
Mám tu jen Propesko...to je tak super firma,že snad raději granule Brit
Zdravím
tak jedna dnešní z Rakouska
tř.mladých pes
EVALII VON DER ALTEN SCHARFRICHTEREI..... .......V1
mezitřída pes
INAR REMON FÁRES........ .....V1.CACA.CACIB,BOB
tř.otevřená pes
BOSZPORUSZI NAPTÜZ CONDOR............ ............V1.CACA
tř.šampioni pes
CAPONE BAFLO........... ..............V1,CACA,res.CACIB
tř.mladých feny
AUDREY NĚŽNÝ OBR......... ......V1,CAJC
BOSZPORUSZI NAPTÜZ SARI ÖRDOG-FÜLES............ .........VD2
tř.otevřená
BERENIS BAINTHABRAKK.............. .........V1,CACA,CACIB
tř.šampionů
GRUZIE ERUDIT............. ..............V1,CACA,res.CACIB
marie m
napsal(a):
Zdravím
tak jedna dnešní z Rakouska
tř.mladých pes
EVALII VON DER ALTEN SCHARFRICHTEREI..... .......V1
mezitřída pes
INAR REMON FÁRES........ .....V1.CACA.CACIB,BOB
tř.otevřená pes
BOSZPORUSZI NAPTÜZ CONDOR............ ............V1.CACA
tř.šampioni pes
CAPONE BAFLO........... ..............V1,CACA,res.CACIB
tř.mladých feny
AUDREY NĚŽNÝ OBR......... ......V1,CAJC
BOSZPORUSZI NAPTÜZ SARI ÖRDOG-FÜLES............ .........VD2
tř.otevřená
BERENIS BAINTHABRAKK.............. .........V1,CACA,CACIB
tř.šampionů
GRUZIE ERUDIT............. ..............V1,CACA,res.CACIB
OPRAVA - EVALI V1-CAJC
marie m
napsal(a):
Moniko ty nás snad šmíruješ Víš,že Maruš je stydlivá
A já osobně se spokojím s CAJCíkem
Fotky dodám až pondělí z domova
N.
Jj, do pondělka to snad vydržím - a kdoví, jestli by to už teď od Vás nebylo rozmazané
lydie
napsal(a):
Krásná foka Moniko, jen ta štěňátka, nezabloudila odněkud?
Ahoj tady zase Naďa - tak výsledky z dnešního Rakouska
mezitřída pes
EVALII VON DER ALTEN SCHARFRICHTEREI..... .......V1 ,CACA,res.CACIB
INAR REMON FÁRES ..... ......... V2
šampion psi
CAPONE BAFLO............ ...V1,CACA,CACIB,BOB
tř.mladých feny
AUDREY NĚŽNÝ OBR......... ...V1,CAJC
tř.otevřená feny
BERENIS BAINTHABRAKK...... ......... V1,CACA,res.CACIB
šampioni feny
GRUZIE ERUDIT........ ......... V1,CACA,CACIB
dargan
napsal(a):
Ahoj Arone a spol
Zdravíme Dargany! Celou dobu Vás tu není vidět, ale identifikace byla blesková. Nestačím se divit.
marie m
napsal(a):
Ahoj tady zase Naďa - tak výsledky z dnešního Rakouska
mezitřída pes
EVALII VON DER ALTEN SCHARFRICHTEREI..... .......V1 ,CACA,res.CACIB
INAR REMON FÁRES ..... ......... V2
šampion psi
CAPONE BAFLO............ ...V1,CACA,CACIB,BOB
tř.mladých feny
AUDREY NĚŽNÝ OBR......... ...V1,CAJC
tř.otevřená feny
BERENIS BAINTHABRAKK...... ......... V1,CACA,res.CACIB
šampioni feny
GRUZIE ERUDIT........ ......... V1,CACA,CACIB
Česká smečka vzala Rakušáky útokem. Gratulujeme.
kati
napsal(a):
taky vasem gratulujuuu# 08#
#08 #
Ahojky , tak už jsem tu jako JÁ , nemaskovaná
a pár slíbených foteček z rakous
EVALII VON DER ALTEN SCHARFRICHTEREI.....
nada
napsal(a):
Ahojky , tak už jsem tu jako JÁ , nemaskovaná
a pár slíbených foteček z rakous
EVALII VON DER ALTEN SCHARFRICHTEREI.....
BOSZPORUSZI NAPTÜZ CONDOR
pvc
napsal(a):
CAPONE BAFLO...........
pvc
napsal(a):
GRUZIE + METAXA ERUDIT
pvc
napsal(a):
ODRINKA
nada
napsal(a):
ODRINKA
Užívala jsem si krásných ,velkých kupírovaných psů
nada
napsal(a):
Užívala jsem si krásných ,velkých kupírovaných psů
Vlkodaví ležení
alpros
napsal(a):
Nevadí, našel jsem si fotky na Vašem vebu, geny se fakt nezapřou, Aura je krasavice.
Největší můj sympaťák je ale Archie, ta jeho černá děsivá hlava a vybarvení . Snad ho někde uvidím naživo.
Aura děkuje, to víte, je to ješitná ženská.... Panička jí říká Princezno a ona si na tom zakládá
Arčí též děkuje Z jara budeme určo v Budějkách a rádi bychom kluky vzali na nějakou klubovou akci
Jak jsem prvně viděla Aronka na fotce u Šejtanky, tak mě ta podoba s Aurísem dostala
nada
napsal(a):
Vlkodaví ležení
Nadi, nemáš tam ještě nějaké vlkodávky? Jsou to moje vysněná psiska , samozřejmě až po kavkazáčcích
.
Nývlt týrající spolu s maminou Miškou Anuši.
pvc
napsal(a):
Nadi, nemáš tam ještě nějaké vlkodávky? Jsou to moje vysněná psiska , samozřejmě až po kavkazáčcích
.
Nývlt týrající spolu s maminou Miškou Anuši.
ty já taky můžu