Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.11.2007 07:14

Dobrý den všem, včera jsem našla štěně dobrmana, dle veterináře asi 5 měsíční.
Je ve špatném výživovém stavu a poloslepý. i přesto je velmi milý a kontaktní pejsek, dobře se orientuje podle sluchu. Vet. říkal, že ty problémy s očima jsou způsobeny tím výživovým stavem, ale nevím, dnes jdeme ještě na další vyšetření.
chtěla bych se zeptat zda by někdo o pejska neměl zájem, bude naočkovaný a odčervený, na výcvik to asi vzhhledem k těm očím nebude ale jako společník bude určitě super, je vděčný za každé pohlazení .
Posílám fotky , co jsou lidé schopní udělat! Říkáme mu Diesel .

30.11.2007 10:07

entlebus napsal(a):

Je ve špatném výživovém stavu a poloslepý. i přesto je velmi milý a kontaktní pejsek, dobře se orientuje podle sluchu. Vet. říkal, že ty problémy s očima jsou způsobeny tím výživovým stavem, ale nevím, dnes jdeme ještě na další vyšetření.
chtěla bych se zeptat zda by někdo o pejska neměl zájem, bude naočkovaný a odčervený, na výcvik to asi vzhhledem k těm očím nebude ale jako společník bude určitě super, je vděčný za každé pohlazení .

Ještě jedna fotka.

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.11.2007 10:18

entlebus napsal(a):

Ještě jedna fotka.

Držím palce, aby našel milujícího pána a dobrý domov. Lidi jsou horší než zvířata, štěně jen tak neuteče, zřejmě byl opuštěn. Pokud ne, někdo by ho hledal.
Jste moc hodní, že jste se ho ujali.

30.11.2007 10:27

entlebus napsal(a):

Jéžiš, takovej krasaveček. Já ho chciiii. Boha jeho, proč už nemám ten kotec. :-(
Hele hodím to na www.cz-pes.cz do dikuze a na dobrmánky v nouzi, oki?

hele a nemá v Maršovicích sourozence? http://www.volny.cz/marsovice.utulek/pics/S23.jpg ??
http://www.volny.cz/marsovice.utulek/

30.11.2007 10:32

impact napsal(a):
Jéžiš, takovej krasaveček. Já ho chciiii. Boha jeho, proč už nemám ten kotec. :-(
Hele hodím to na www.cz-pes.cz do dikuze a na dobrmánky v nouzi, oki?

hele a nemá v Maršovicích sourozence? http://www.volny.cz/marsovice.utulek/pics/S23.jpg ??
http://www.volny.cz/marsovice.utulek/

Děkuji , na cz-pes už by to mělo být, ale pište to klidně všude dál ať se někdo najde,
našli jsme ho u Nýrska- Klatovy.
Je opravdu zlatej, mazel akorát tak do postele ale to by mě přítel asi vyhodil i s mýma pesanama.
Asi se ho někdo zbavil kuli té částečné slepotě, jinak nevim kdo by mohl tak milé zvíře takto zubožit.

30.11.2007 10:38

entlebus napsal(a):

Děkuji , na cz-pes už by to mělo být, ale pište to klidně všude dál ať se někdo najde,
našli jsme ho u Nýrska- Klatovy.
Je opravdu zlatej, mazel akorát tak do postele ale to by mě přítel asi vyhodil i s mýma pesanama.
Asi se ho někdo zbavil kuli té částečné slepotě, jinak nevim kdo by mohl tak milé zvíře takto zubožit.

Joj, už je to tam dvakrát.

1.12.2007 13:51

entlebus napsal(a):

Ahoj, pejsek pořád hledá nový domov, potřebuje lidi kteří by si ho vymazlili.
Venku se ode měnehne, špatnou zkušenost s lidma určitě nemá, jelikož se vůbec nebojí, ani nově příchozích. Bude to super pejsek domů, je čistotný.

2.12.2007 09:07

entlebus napsal(a):
Venku se ode měnehne, špatnou zkušenost s lidma určitě nemá, jelikož se vůbec nebojí, ani nově příchozích. Bude to super pejsek domů, je čistotný.

Ahoj, telefon na nálezce dobrmana 607676020 , nalezen u Klatov.

2.12.2007 09:52

entlebus napsal(a):
Ahoj, telefon na nálezce dobrmana 607676020 , nalezen u Klatov.

Na cz-psovi to též posunuju nahoru.

A jak je na tom se zdravotním stavem? Co ty očička? :-(

2.12.2007 09:55

impact napsal(a):
Na cz-psovi to též posunuju nahoru.

A jak je na tom se zdravotním stavem? Co ty očička? :-(

Ahoj, děkuju, slepý zůstane, pravděpodobně je tak od narození, žere dobře, už chodíme i na krátké prochajdy, je fakt super, škoda že už mam dva psy. Je to mazel.

3.12.2007 17:54

entlebus napsal(a):

Tak jsme se vrátili od veterináře a máme potěšující zprávy o zraku, máme šanci na zlepšení očiček, dostala jsem mastičky a kapky a uvidíme. Váží 16 Kg.
Stále hledáme pro nalezence novou rodinu.

4.12.2007 20:55

entlebus napsal(a):
Tak jsme se vrátili od veterináře a máme potěšující zprávy o zraku, máme šanci na zlepšení očiček, dostala jsem mastičky a kapky a uvidíme. Váží 16 Kg.
Stále hledáme pro nalezence novou rodinu.

co bude mít za život chudáček??? :((( jen aby si ho nevzal někdo, kdo na něj za to potom bude zlej...

4.12.2007 21:09

entlebus napsal(a):

odkud jste?

5.12.2007 07:31

smajla napsal(a):
odkud jste?

Jsem od Klatov.

5.12.2007 21:33

entlebus napsal(a):
Jsem od Klatov.

tak zítra k vám prý segra jede. tak ať to dobře dopadne, já už se na něj teda moc těším

6.12.2007 08:00

smajla napsal(a):
tak zítra k vám prý segra jede. tak ať to dobře dopadne, já už se na něj teda moc těším

Ano ano, už se na ni moc těším, přijedou i s feňulí aby jsme vyzkoušeli co na sebe budou ty dvě dobrmaní děti dělat. Diesel se už pomalu zakulacuje a taky mu přibývá síla, je to pěknej divoch, no prostě dobrman.
S pozdravem Marková

6.12.2007 08:14

entlebus napsal(a):
Ano ano, už se na ni moc těším, přijedou i s feňulí aby jsme vyzkoušeli co na sebe budou ty dvě dobrmaní děti dělat. Diesel se už pomalu zakulacuje a taky mu přibývá síla, je to pěknej divoch, no prostě dobrman.
S pozdravem Marková

Jejda, že by? Tož pak honem napiš.

6.12.2007 12:08

impact napsal(a):

taky se přimlouvám za aktuální zprávu :))

6.12.2007 12:28

impact napsal(a):

Dám hned vědět. Diesel se mnou v práci.

6.12.2007 12:31

entlebus napsal(a):
Dám hned vědět. Diesel se mnou v práci.

Další

6.12.2007 16:46

entlebus napsal(a):
Další

Ahoj, tak bohužl se Diesel s fenkou nesnesl a raději to nebudem pokoušet. Takže Dieslík zůstává ještě pořád u mě.

6.12.2007 17:37

entlebus napsal(a):
Ahoj, tak bohužl se Diesel s fenkou nesnesl a raději to nebudem pokoušet. Takže Dieslík zůstává ještě pořád u mě.

Tak to je škoda. Držím mu palečky, ať brzo někoho najde. Konečně už vypadá jako dobrman. Na těch prvních fotkách vypadal spíš jako to prasátko na výplatu v Eurech, co teď koluje po mailu.

6.12.2007 18:26

entlebus napsal(a):

To je škoda. Ale jestli se psi snesou nebo ne, se nepozná asi hned. Náš pes si na nově příchozí štěně (fenku) zvykal 3 týdny a teď jsou nerozlučná dvojka, po narození její dcery se z nich stala bláznivá trojka, i když zprvu štěňata taky nemusel. Ale všechno chce čas.

6.12.2007 18:38

makki napsal(a):
To je škoda. Ale jestli se psi snesou nebo ne, se nepozná asi hned. Náš pes si na nově příchozí štěně (fenku) zvykal 3 týdny a teď jsou nerozlučná dvojka, po narození její dcery se z nich stala bláznivá trojka, i když zprvu štěňata taky nemusel. Ale všechno chce čas.

A kdo koho nechtěl? My když našemu 11 letému boxerovi pořizovali tříletou kamarádku tak jsme ji kupovali s možností ji vrátit, kdyby to nešlo. On jevil veliký zájem a ona byla úplně hysterická a vypadala, že ho sežere. Po týdnu bez sebe nedali ani ránu a prožil s ní ještě krásné dva roky a dokonce si s ní zase začal hrát jak mladík. On ten první kontakt asi není až tak rozhodující, hlavně když jde o psa a fenu.

6.12.2007 19:59

atika napsal(a):
A kdo koho nechtěl? My když našemu 11 letému boxerovi pořizovali tříletou kamarádku tak jsme ji kupovali s možností ji vrátit, kdyby to nešlo. On jevil veliký zájem a ona byla úplně hysterická a vypadala, že ho sežere. Po týdnu bez sebe nedali ani ránu a prožil s ní ještě krásné dva roky a dokonce si s ní zase začal hrát jak mladík. On ten první kontakt asi není až tak rozhodující, hlavně když jde o psa a fenu.

Moc držím palce aby pejsek našel domov. Někteří lidé jsou bezcitný hovada. Kamarádce včera manžel přinesl domů tři 2-3měsíční štěnda, která našel vyhozená v lese. Jde o holčičky, křížence. Jsou také moc pěkné a fotky jsou na www.bazos.cz a
cely svet.
Těmto lidským zrůdám bych opravdu ze srdce přála aby je někdo uvázal v lese a nechal být. Aby si užili stejnou hrůzu a bezmoc jako ti pejsci.
www.elwig.estranky.cz

7.12.2007 07:03

elwig napsal(a):
Moc držím palce aby pejsek našel domov. Někteří lidé jsou bezcitný hovada. Kamarádce včera manžel přinesl domů tři 2-3měsíční štěnda, která našel vyhozená v lese. Jde o holčičky, křížence. Jsou také moc pěkné a fotky jsou na www.bazos.cz a
cely svet.
Těmto lidským zrůdám bych opravdu ze srdce přála aby je někdo uvázal v lese a nechal být. Aby si užili stejnou hrůzu a bezmoc jako ti pejsci.
www.elwig.estranky.cz

Ahoj, chtělo by to opravdu bejt spolu trochu déle, ale zájemci byli z daleka. Já bych ho klidně vzala zpátky kdyby se vyskytl nějaký problém.
Tak kdyby měl někdo zájem tak je Dieslík tady u mě.
Už je to kus psa, jak nabral už troch sil tak je z něj pravej dobrman, správně praštěnej.

7.12.2007 10:52

entlebus napsal(a):
Ahoj, chtělo by to opravdu bejt spolu trochu déle, ale zájemci byli z daleka. Já bych ho klidně vzala zpátky kdyby se vyskytl nějaký problém.
Tak kdyby měl někdo zájem tak je Dieslík tady u mě.
Už je to kus psa, jak nabral už troch sil tak je z něj pravej dobrman, správně praštěnej.

Teda obdivuju co jste s ním dokázala udělat, je to úplně jinej pes, vypadá krásně. Myslím, že vy už máte svůj dobrý skutek odpracovanej. Tak si ho nechte, když si vás našel. Ne vím že to není tak jednoduché, alé kéž by bylo víc lidí jako jste vy, svět by byl pro ty naše čtyřnohý mazlíky krásnější

7.12.2007 13:43

sapinka napsal(a):
Teda obdivuju co jste s ním dokázala udělat, je to úplně jinej pes, vypadá krásně. Myslím, že vy už máte svůj dobrý skutek odpracovanej. Tak si ho nechte, když si vás našel. Ne vím že to není tak jednoduché, alé kéž by bylo víc lidí jako jste vy, svět by byl pro ty naše čtyřnohý mazlíky krásnější

Děkuji za kompliment, to člověka potěší, bohužel mu ale nedokážu dát ten potřebný čas co by potřeboval, zvláště pak takto handicapovaný pejsek, mám své dva psy a to jednoho 9měsíčního maniaka, který zabere nejvíce času . proto hledám lidi, kteří by si ho co nejdříve vzali a dopřáli mu to co já nemůžu.

10.12.2007 13:47

entlebus napsal(a):

Ještě jedna fotka.

posouvám

Přidejte reakci

Přidat smajlík