Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.12.2007 09:46

Tak a s vlkodavama je konec , páč všechny další fotky jsou skoro stejné :-) ,ale bylo jich asi 40 !!! To bylo něco

4.12.2007 09:57

nada napsal(a):
Tak a s vlkodavama je konec , páč všechny další fotky jsou skoro stejné :-) ,ale bylo jich asi 40 !!! To bylo něco

Moc děkuji, dušička bude mít na chvíli pokoj.....snad

4.12.2007 10:46

nada napsal(a):

A když už jsme to tu "zaplevelili" jinou rasou, tak specielně pro Janu foto Hyeny (Simona) - mexického třínohého útulkáče (chudákovi v reakci na naprosto neznámý sníh mu narostla podsada jako hrom)

4.12.2007 10:48

nada napsal(a):

Doma jsem teda byla opravena, že ne Hyena, ale když už, tak pes hyenovitý (jenže ten má trošku jinou krajinu výskytu)

4.12.2007 10:52

nada napsal(a):

Na živo bude k vidění (jestli se zase něco nepo...) na srazu Zvířetníku 8.12. spolu s Nývltem, moje chlupatá zlatíčka nechám v rámci dobrých mezilidských a mezipsích vztahů raději doma.

4.12.2007 11:21

pvc napsal(a):
Na živo bude k vidění (jestli se zase něco nepo...) na srazu Zvířetníku 8.12. spolu s Nývltem, moje chlupatá zlatíčka nechám v rámci dobrých mezilidských a mezipsích vztahů raději doma.

Teda Petro - ty budeš mit za chvíli svůj soukromej útulek :-))

4.12.2007 11:45

nada napsal(a):

No, ono po rozdělení majetku jsou mi přisouzeni pouze kavkazáci a Salma Hájková na zimu (můžu ji mít v práci, venku by umrzla), ale jinak ano, je to u nás ta napůl útulek. No i když jak to tak reviduju, tak zase tak úplně to pravda není - i ti jakoby vořeši jsou cílení - Nývlt je sice nepapírový, ale dražší než každý z kavkazáků a opravdu má zřejmě před sebou hvězdnou kariéru běžce, Selma už na závodech taky něco dokázala (někdy v tandemu s Avalanche - SH důchodkyní), jenom Hyena je "srandapes", no a pak moje zlatíčka. Takže tak hrozné to zase není .

4.12.2007 11:48

nada napsal(a):

Pravdou ale je, že útulku se musím vyhýbat velkým obloukem, jinak by bylo doma zle. A i když se mi to nelíbí, tak za tohle blahořečím Mišuli - ta by cizího psa nesnesla (pokud by se jí totálně nepodřídil), takže díky ní se to u nás tomu útulku nepodobá.

4.12.2007 11:51

pvc napsal(a):
No, ono po rozdělení majetku jsou mi přisouzeni pouze kavkazáci a Salma Hájková na zimu (můžu ji mít v práci, venku by umrzla), ale jinak ano, je to u nás ta napůl útulek. No i když jak to tak reviduju, tak zase tak úplně to pravda není - i ti jakoby vořeši jsou cílení - Nývlt je sice nepapírový, ale dražší než každý z kavkazáků a opravdu má zřejmě před sebou hvězdnou kariéru běžce, Selma už na závodech taky něco dokázala (někdy v tandemu s Avalanche - SH důchodkyní), jenom Hyena je "srandapes", no a pak moje zlatíčka. Takže tak hrozné to zase není .

Nojo já zapomněla na ty vaše spřežení
Žádný povaleči , ale pracanti

4.12.2007 15:50

nada napsal(a):

Zase se kamsi propadáme,tak honem,honem, Cingis Nufira alias náš Careček,týden po menším operativním zákroku

4.12.2007 15:54

corinka napsal(a):
Zase se kamsi propadáme,tak honem,honem, Cingis Nufira alias náš Careček,týden po menším operativním zákroku

....a ještě, Careček na smrkových šiškách

4.12.2007 15:58

corinka napsal(a):

...a ještě jednou "bebíčko" Carenkovo

4.12.2007 16:02

corinka napsal(a):

a tady jedna "z druhé strany", Cingis Nufira v plné kráse

4.12.2007 16:05

corinka napsal(a):

A ještě mám jeden dotaz, co nového s Tarem? Víte někdo, jak se má?

4.12.2007 16:33

nada napsal(a):

Pěknej macek

4.12.2007 16:50

corinka napsal(a):
A ještě mám jeden dotaz, co nového s Tarem? Víte někdo, jak se má?

Chudák Cingis - co jste s ním prováděli, že musel na operaci? Doufám, že to nebylo nic vážného.

Taro je u nových páníčků, zvyká si kluk jeden ušatá pomalu, byl to pro něj asi velký šok, změnit během týdne 2 x majitele (z toho se jednou ocitnout pod křídly svých milujících a všeodpouštějících rodičů). Doufejme, že se adaptuje rychle a že budou kromě zpráviček i nějaké fotky, které sem budu moct dodat.

4.12.2007 17:30

pvc napsal(a):
Chudák Cingis - co jste s ním prováděli, že musel na operaci? Doufám, že to nebylo nic vážného.

Taro je u nových páníčků, zvyká si kluk jeden ušatá pomalu, byl to pro něj asi velký šok, změnit během týdne 2 x majitele (z toho se jednou ocitnout pod křídly svých milujících a všeodpouštějících rodičů). Doufejme, že se adaptuje rychle a že budou kromě zpráviček i nějaké fotky, které sem budu moct dodat.

Náš Careček (dle PP Cingis) při "létání" a raních dostizích s azoušem Umytem, doma na zahradě,narazil hrudníkem při mohutném rozběhu do stojanu od sušáku na prádlo. Ví, že tam je ,zná to doma velice dobře, nepochopím, proč se otáčel, snad....v zápalu hry zapomněl, během pár dnů mu naskočila boule nad levou lopatkou, myslela jsem, že utržený sval, ne obrovský hematom. Takže následovala narkoza, rozříznutí, vyčištění, dva drény,aby to mohlo vytékat ven a nehromadilo se to, injekce protizánětlivéa antibiotické, asi týden, dnes je v poho..., akorát chloupky ještě nestačily narůst. Už má krásné stroupky, boule se nedělá, prasklá cévka se zdárně zhojila, panička si oddychla, že mohl Careček opustit "marodku", jinak by mu naše 6ti letá fenka s azouškem ošetřovali bebíčko sami.No vidět jeho očenka, když musel být tři dny izolovanej od svých kamarádů...,snad mi odpustil. Dnes už zase lítají jak dva čerti, hádají se, hrají si. Normálka. Zato panička stůně s chřipajznou jak bejk, tak hošani na řádění se mnou musí chvilku čekat
A ještě jsem chtěla pro pvc:,smekám hluboce, jste chovatelka a osud Vašeho štěňátka Vám není lhostejný, znám Tarenka od té doby , co se dostal od Vás, proto ten dotaz na něho.Kéž by takových jako jste Vy bylo víc,pro ty oči medvědí a srdce kavkazí

4.12.2007 17:34

nada napsal(a):
Pěknej macek

A jestli jsem moc blábolila, tak mi odpustťe, mám skoro 39 na teploměru, radši se už na něj ani nebudu dívat. Jdu pesanům chystat teplou baštu, ať si našupou bříška

5.12.2007 08:15

nada napsal(a):

Tak mám prozměnu novinku, ne moc dobrou. Taro se opět stěhuje. Nějak momentálně nemám sílu to rozebírat, ale po včerejším telefonu ho jedu dnes vyzvednout a vezu ho rovnou k novému zájemci. Doufám, že do třetice všeho dobrého, doufám, že až se z toho oklepu jak já, tak on, najdu trochu elánu pro shrnutí celého jeho příběhu a jeho zveřejnění (bez ohledu na to, kolik si zase moje nevymáchaná huba nadělá nepřátel) - myslím, že by si to Taro zasloužil (a možná i Vy, co mu držíte všechny palce a packy - všem moc děkuji za morální podporu).

5.12.2007 08:38

pvc napsal(a):
Tak mám prozměnu novinku, ne moc dobrou. Taro se opět stěhuje. Nějak momentálně nemám sílu to rozebírat, ale po včerejším telefonu ho jedu dnes vyzvednout a vezu ho rovnou k novému zájemci. Doufám, že do třetice všeho dobrého, doufám, že až se z toho oklepu jak já, tak on, najdu trochu elánu pro shrnutí celého jeho příběhu a jeho zveřejnění (bez ohledu na to, kolik si zase moje nevymáchaná huba nadělá nepřátel) - myslím, že by si to Taro zasloužil (a možná i Vy, co mu držíte všechny palce a packy - všem moc děkuji za morální podporu).

Zdravím všechny, Petro,víte že by mě zajímalo proč a co se děje?Nemusíte to přeci psát veřejně.Ale mě to zajímá co s tím psem je.Je ho škoda.A Vaše "nevymáchaná huba" za tohle co se stalo přeci vůbec nemůže!Tohle všechno udělala bývalá majitelka Tara.Vy se nemáte za co stydět!Myslím, ne každý by se pachtil pro zkaženého psa k bývalé majitelce a zpět!Měl by ho u sebe a pak by pro něho opět jel a zase ho někam vezl....Uvědom te si, že takových jako jste Vy ,je moc málo.Můžete mi prosím vysvětlit co se děje po mailu?Děkuji! mail stepanka.vaskova@seznam.cz

5.12.2007 09:01

stefifrend napsal(a):
Zdravím všechny, Petro,víte že by mě zajímalo proč a co se děje?Nemusíte to přeci psát veřejně.Ale mě to zajímá co s tím psem je.Je ho škoda.A Vaše "nevymáchaná huba" za tohle co se stalo přeci vůbec nemůže!Tohle všechno udělala bývalá majitelka Tara.Vy se nemáte za co stydět!Myslím, ne každý by se pachtil pro zkaženého psa k bývalé majitelce a zpět!Měl by ho u sebe a pak by pro něho opět jel a zase ho někam vezl....Uvědom te si, že takových jako jste Vy ,je moc málo.Můžete mi prosím vysvětlit co se děje po mailu?Děkuji! mail stepanka.vaskova@seznam.cz

Dobrá, naprosto ve zkratce - odsuzovat bývalou majitelku je dle mého tak trochu zcestné, nechci se jí zastávat, ale ani nebudu pomlouvat na základě naprosto nepodložených drbů "jedna paní povídala" (naopak smekám, málokdo je asi ochotný připustit si problém hned, kdy vznikne). To, že jsem ho vyzvedla u ní a jedu ho vyzvednout i teď beru jako naprostou samozřejmost pro každého chovatele - člověka který mu vpodstatě dal život (jsi na vždy zodpovědný za to, co jsi k sobě připoutal - u mě co jsi nechal narodit). Maličko mě zaráží to, že někdo i přez moje dle mého otevřené jednání a neustálé upozorňování, kde a v čem je s Tarem problém, čeho by se měl vyvarovat a co u psa spouští obrannou reakci (beru jako naprosto základní znalost, že pokud nemá jakékoliv zvíře možnost útěku, zaútočí - dokonce nejen šelma, ale i býložravec) a protože jsem chtěla mít jistotu, že mé rady nejsou naprosto zcestné, poprosila jsem zkušenou chovatelku, zda by momentálním páníčkům zavolala a zkusila jim poradit na základě toho, co o Tarovi věděla - opravdu jsem nečekala, že to někdo bude brát jako urážku, protože ví všechno líp. Proto ta "nevymáchaná huba", protože je mi jasné, že málokdo slyší rád na sebe kritiku - takže hurá do mě. Ale víc opravdu až na to budu mít - opravdu cítím, že je to na delší vyprávění, takže až ho napíšu, určitě se o tom dozvíte.

5.12.2007 09:07

pvc napsal(a):
Dobrá, naprosto ve zkratce - odsuzovat bývalou majitelku je dle mého tak trochu zcestné, nechci se jí zastávat, ale ani nebudu pomlouvat na základě naprosto nepodložených drbů "jedna paní povídala" (naopak smekám, málokdo je asi ochotný připustit si problém hned, kdy vznikne). To, že jsem ho vyzvedla u ní a jedu ho vyzvednout i teď beru jako naprostou samozřejmost pro každého chovatele - člověka který mu vpodstatě dal život (jsi na vždy zodpovědný za to, co jsi k sobě připoutal - u mě co jsi nechal narodit). Maličko mě zaráží to, že někdo i přez moje dle mého otevřené jednání a neustálé upozorňování, kde a v čem je s Tarem problém, čeho by se měl vyvarovat a co u psa spouští obrannou reakci (beru jako naprosto základní znalost, že pokud nemá jakékoliv zvíře možnost útěku, zaútočí - dokonce nejen šelma, ale i býložravec) a protože jsem chtěla mít jistotu, že mé rady nejsou naprosto zcestné, poprosila jsem zkušenou chovatelku, zda by momentálním páníčkům zavolala a zkusila jim poradit na základě toho, co o Tarovi věděla - opravdu jsem nečekala, že to někdo bude brát jako urážku, protože ví všechno líp. Proto ta "nevymáchaná huba", protože je mi jasné, že málokdo slyší rád na sebe kritiku - takže hurá do mě. Ale víc opravdu až na to budu mít - opravdu cítím, že je to na delší vyprávění, takže až ho napíšu, určitě se o tom dozvíte.

Jinak ještě malá poznámka - Tara jsem měla téměř 4 dny doma a nemám pocit, že je pes nějak "postižený", agresivní, s nenormálním chováním. Naopak na mě působil dojmem dost zmateného až vyděšeného psa, čemuž se opravdu nedivím. Měla jsem proto hroznou radost, když začal druhý den nosit ocásek hezky nahoru. Už jenom informace, že pes má ocas pořád svěšený a občas vyjede - no nic moc vizitka. Ale opravdu to nechci rozmazávat a někoho pomlouvat aniž by se mohl bránit, takže vše další až psa uvidím, pobudu s ním a možná si promluvím s nynějšími páníčky.

5.12.2007 11:13

pvc napsal(a):
Jinak ještě malá poznámka - Tara jsem měla téměř 4 dny doma a nemám pocit, že je pes nějak "postižený", agresivní, s nenormálním chováním. Naopak na mě působil dojmem dost zmateného až vyděšeného psa, čemuž se opravdu nedivím. Měla jsem proto hroznou radost, když začal druhý den nosit ocásek hezky nahoru. Už jenom informace, že pes má ocas pořád svěšený a občas vyjede - no nic moc vizitka. Ale opravdu to nechci rozmazávat a někoho pomlouvat aniž by se mohl bránit, takže vše další až psa uvidím, pobudu s ním a možná si promluvím s nynějšími páníčky.

Ahoj Petro
tak koukám jako blázen a moc držím palce at to vše už dobře dopadne .Je to moje noční můra - aby se mi nějaké štěndo nevrátilo v pozdějším věku .....Hlavně je to nepříjemné pro pejska měnit prostředí , lidi .........
tak moc držím palce a hlavně se drž TY

A pro lepší náladu jeden AKAR SAR-NAB - alias KID

5.12.2007 11:16

nada napsal(a):
Ahoj Petro
tak koukám jako blázen a moc držím palce at to vše už dobře dopadne .Je to moje noční můra - aby se mi nějaké štěndo nevrátilo v pozdějším věku .....Hlavně je to nepříjemné pro pejska měnit prostředí , lidi .........
tak moc držím palce a hlavně se drž TY

A pro lepší náladu jeden AKAR SAR-NAB - alias KID

a ještě s paničkou

cipalka

5.12.2007 11:45
cipalka

nada napsal(a):
a ještě s paničkou

Petro, moc držíme Tobě a hlavně Tarovi palce, aby tohle smutné období konečně skončilo a naši se majitelé, kteří už ho neopustí a dopřejí mu klidný život. Aspoň takhle na dálku přejeme hodně štěstí při hledání těch pravých panečků!!!

5.12.2007 14:30

cipalka napsal(a):
Petro, moc držíme Tobě a hlavně Tarovi palce, aby tohle smutné období konečně skončilo a naši se majitelé, kteří už ho neopustí a dopřejí mu klidný život. Aspoň takhle na dálku přejeme hodně štěstí při hledání těch pravých panečků!!!

Přidávám se
Tarenkovi milující pánečky a šťastný domov

5.12.2007 17:15

corinka napsal(a):
Přidávám se
Tarenkovi milující pánečky a šťastný domov

Petro, i já se přidávám s přáním všeho dobrého pro Tara, při čtení jeho příběhu vidím našeho Bonda.Ten se mi taky vrátil 2x, jednou jako malé štěně, podruhé jako tříletý pes. Nakonec jsem byla hrozně ráda, že si ho nechali moji rodiče a já ho měla "na očích". To že Bondík už není je jiná věc a já jsem štastná, že alespoň ten rok co u nás prožil byl štastný a milován svými páníky :o)).
Takže Taroušku, držíme palečky...

5.12.2007 20:58

kaca napsal(a):
Petro, i já se přidávám s přáním všeho dobrého pro Tara, při čtení jeho příběhu vidím našeho Bonda.Ten se mi taky vrátil 2x, jednou jako malé štěně, podruhé jako tříletý pes. Nakonec jsem byla hrozně ráda, že si ho nechali moji rodiče a já ho měla "na očích". To že Bondík už není je jiná věc a já jsem štastná, že alespoň ten rok co u nás prožil byl štastný a milován svými páníky :o)).
Takže Taroušku, držíme palečky...

Petro, to co se stalo, je mi fakt líto :o(

6.12.2007 09:13

nada napsal(a):

Taro i já všem moc děkujeme za držení úplně všeho. Taro i nový páníček přežili společnou noc ve zdraví, tak snad do třetice pouze všeho dobrého.
Foto ze včerejší noci s novým pánem.

6.12.2007 09:17

nada napsal(a):

a s novou spolubydlící, Gotikou ŠS (láska na první pohled)

6.12.2007 09:19

pvc napsal(a):
a s novou spolubydlící, Gotikou ŠS (láska na první pohled)

tak to je paráda

6.12.2007 15:20

nada napsal(a):
tak to je paráda

a poslední - Taro sám

6.12.2007 18:01

pvc napsal(a):
a poslední - Taro sám

Super zpráva!!!! Ať to Tarovi vyjde a má konečně milujícího páníka na celý život. A Petro víc takových chovatelů jako Ty

9.12.2007 00:05

susan napsal(a):
Super zpráva!!!! Ať to Tarovi vyjde a má konečně milujícího páníka na celý život. A Petro víc takových chovatelů jako Ty

jeden Bredík

9.12.2007 00:06

nada napsal(a):
jeden Bredík

.......a s Odrynkou

10.12.2007 19:13

nada napsal(a):
.......a s Odrynkou

Careček (dle PP Cingis ) vyzdravenej a s kámošem Umytem

10.12.2007 19:18

nada napsal(a):
.......a s Odrynkou

... a furt se něco děje

10.12.2007 19:22

corinka napsal(a):
... a furt se něco děje

a ještě jednou

11.12.2007 19:04

corinka napsal(a):
a ještě jednou

Ahoj všem přítomným Oznamuji,že máme nakrytou naší Irinku a snad se budeme těšit ze šicích dětiček

11.12.2007 19:07

stefifrend napsal(a):
Ahoj všem přítomným Oznamuji,že máme nakrytou naší Irinku a snad se budeme těšit ze šicích dětiček

Ještě jedno pracovní foto

11.12.2007 19:09

stefifrend napsal(a):
Ještě jedno pracovní foto

11.12.2007 19:20

stefifrend napsal(a):

Ještě jedna a snad se budou líbit

11.12.2007 19:31

stefifrend napsal(a):
Ještě jedna a snad se budou líbit

Vyhrabala jsem ještě fotečku z MVP Č.B. Úprava Martinka Smetanová foto Jája Podzemských a ta je poslední

11.12.2007 19:41

stefifrend napsal(a):
Vyhrabala jsem ještě fotečku z MVP Č.B. Úprava Martinka Smetanová foto Jája Podzemských a ta je poslední

To má bejt "toy kavkaz dlouhosrstý "??

11.12.2007 19:47

nada napsal(a):
To má bejt "toy kavkaz dlouhosrstý "??

Jejich mimi potomekJsou si podobní,že?

11.12.2007 21:23

stefifrend napsal(a):

ahoj všem, a tady jeden nevýstavní úprava Batir KAO

11.12.2007 21:35

marie m napsal(a):
ahoj všem, a tady jeden nevýstavní úprava Batir KAO

Je hezonkej!Lidičky jdu se podívat k pejskum zkontrolovat stav a do postýlky ráno vstávám v 5 do rachoty Juknu na skok brzy ráno a pak až odpoledne zatím ahojda všem!

12.12.2007 08:59

stefifrend napsal(a):

Maruško A když se to tak nekavkazsky zvrtlo, tak zde jedna BOC právě upravovaná kocourem.

12.12.2007 09:02

susan napsal(a):
Maruško A když se to tak nekavkazsky zvrtlo, tak zde jedna BOC právě upravovaná kocourem.

A jeden upravený KAO - i nekupírované uši se dají postavit

12.12.2007 09:17

susan napsal(a):

A ještě jedna, aby to nebylo blonďákovi líto

12.12.2007 09:33

susan napsal(a):
A ještě jedna, aby to nebylo blonďákovi líto

Zuzko dobrý

12.12.2007 11:43

nada napsal(a):

Zuzko , já teda netušila , že máte "úpravnů pesů "
Dobrý

12.12.2007 12:29

nada napsal(a):
Zuzko , já teda netušila , že máte "úpravnů pesů "
Dobrý

Jojo máme, kdybys chtěla někoho upravit, klidně pošli

15.12.2007 10:33

susan napsal(a):
Jojo máme, kdybys chtěla někoho upravit, klidně pošli

ahojky všem. je mi líto že dnes nemůžu bejt na srazíku tak holky fotte at se můžu alespon kochat fotkama

15.12.2007 15:35

marie m napsal(a):
ahojky všem. je mi líto že dnes nemůžu bejt na srazíku tak holky fotte at se můžu alespon kochat fotkama

Nazdárek - no Maruš ,škoda že jsi nejela - byl tam i ČERT

15.12.2007 15:36

nada napsal(a):
Nazdárek - no Maruš ,škoda že jsi nejela - byl tam i ČERT

a i skalpovanej čert

15.12.2007 15:38

nada napsal(a):
a i skalpovanej čert

15.12.2007 15:39

nada napsal(a):

.....a to byl páreček

15.12.2007 15:40

nada napsal(a):
.....a to byl páreček

taky chutnal

15.12.2007 15:57

nada napsal(a):

tak to je mi líto jěště víc, když tam byl čert tak příště

15.12.2007 20:07

nada napsal(a):

Přidám něco ze Žižic, všechno jsou to účastníci junior handlingu

15.12.2007 20:08

nada napsal(a):

15.12.2007 20:24

nada napsal(a):

...

15.12.2007 20:25

asy napsal(a):
...

a poslední, jediná co znám (snad) Gruzie Erudit

Prosím, prosím, Naďo, můžeš mi poslat nezmenšenou "řvoucí" Nanynku?

15.12.2007 20:48

asy napsal(a):
a poslední, jediná co znám (snad) Gruzie Erudit

Prosím, prosím, Naďo, můžeš mi poslat nezmenšenou "řvoucí" Nanynku?

Pro upřenění
Cernea Nufira, Akbar Badoza, Winner lištička, Voron Jake Lištička, Metaxa Erudit.

Snad jsem nic nespletla, ani co se písmenek týká

16.12.2007 10:18

monika s napsal(a):
Pro upřenění
Cernea Nufira, Akbar Badoza, Winner lištička, Voron Jake Lištička, Metaxa Erudit.

Snad jsem nic nespletla, ani co se písmenek týká

Hanko tak posláno

16.12.2007 10:45

nada napsal(a):
Hanko tak posláno

Ahoj, víte ,že má dneska Aroušek první narozeny?Gerýšek už ji cosi šuškal

16.12.2007 10:48

stefifrend napsal(a):

Gratulace se zřejmě přijímá

16.12.2007 10:50

stefifrend napsal(a):

ahojky všem, Štěpánko tak to jí přejem všechno nej nej

16.12.2007 10:52

stefifrend napsal(a):
Gratulace se zřejmě přijímá

Koukáme s paničkou na telku a hřejem si kožíšky doma v teploučkuPanička je marod tak čekáme ne dodávku k oslavě

16.12.2007 10:55

marie m napsal(a):
ahojky všem, Štěpánko tak to jí přejem všechno nej nej

Ahoj Maruško Děkujeme za přání, máme tu pěknou atmosféru,jen malý háravky obtěžujou

16.12.2007 10:58

stefifrend napsal(a):
Ahoj Maruško Děkujeme za přání, máme tu pěknou atmosféru,jen malý háravky obtěžujou

Mě se snad kvůli háravkám znovu rozhárává i AroušSe hárala v září....

18.12.2007 09:50

nada napsal(a):

Dámy, zdravím
Omlouvám se, teď vůbec nestíhám

Mám na vás na všechny velkou prosbu. Přátelům na dnešek v noci zemřel jejich 10ti letý kavkazáček. Jsou z toho úpně na dně. Obrátili se na mě, zda o nějakém štěňátku - pejskovi nevím, bohužel nevím.
Nevíte náhodou někdo, kdo má na odběr štěňátka? Chtějí světlého pejska s tmavou hlavou, ale ve finále si myslím, že vezmou jakoukoliv barvu....

Díky všem za ochotu!

18.12.2007 10:35

eavy napsal(a):
Dámy, zdravím
Omlouvám se, teď vůbec nestíhám

Mám na vás na všechny velkou prosbu. Přátelům na dnešek v noci zemřel jejich 10ti letý kavkazáček. Jsou z toho úpně na dně. Obrátili se na mě, zda o nějakém štěňátku - pejskovi nevím, bohužel nevím.
Nevíte náhodou někdo, kdo má na odběr štěňátka? Chtějí světlého pejska s tmavou hlavou, ale ve finále si myslím, že vezmou jakoukoliv barvu....

Díky všem za ochotu!

Volné ihned k odběru má ch.st. Lištička - www.chov-st-listicka.wbs.cz a jestli se nepletu, tak třeba Yukatan je světlý s tmavou maskou (zatím ). Tak hodně zdaru, ať se volné místo zaplní co nejdříve a není čas na smutnění.

18.12.2007 11:13

nada napsal(a):

Petro díky, poslala jsem jim číslo, tak snad budou mít i přes odchod psího přítele, pěkné Vánoce...

18.12.2007 13:29

eavy napsal(a):
Petro díky, poslala jsem jim číslo, tak snad budou mít i přes odchod psího přítele, pěkné Vánoce...

To je smutné, navíc takhle před Vánocemi :-( Ještě tady je pár inzerátů http://mujweb.cz/www/lajdn1/

18.12.2007 13:33

susan napsal(a):
To je smutné, navíc takhle před Vánocemi :-( Ještě tady je pár inzerátů http://mujweb.cz/www/lajdn1/

Hmmm... tak se tam ty stránky jmenujou všechny stejně...takže je třeba se proklikat na "e"-inzerci v levém horním rohu na druhé stránce.

18.12.2007 16:10

nada napsal(a):

Zuzko, díky za tip

19.12.2007 07:50

eavy napsal(a):
Zuzko, díky za tip

Ahojky dámy!
Všem, kdo mi pomohli, moc děkuji! Vše dopadlo velmi dobře, v pátek si jedou pro nového kavkazáčka k paní Červené

19.12.2007 15:04

nada napsal(a):

jeden coudik

19.12.2007 15:04

nada napsal(a):

a dalsi

19.12.2007 19:31

kati napsal(a):
a dalsi

Coudy je teda už kus psa , doufám,že ho uvidím v Žižicích
a sníh stále nikde aspon , že nám umrzlo to bahno :-)

19.12.2007 20:15

nada napsal(a):
Coudy je teda už kus psa , doufám,že ho uvidím v Žižicích
a sníh stále nikde aspon , že nám umrzlo to bahno :-)

Naďo, tak u nás je alespoň trochu toho sněhu, ale hlavně, že je pořádně
zamraženo Netřeba pořád lítat s hadrem a uklízet po hafušách

19.12.2007 20:31

lmusa napsal(a):
Naďo, tak u nás je alespoň trochu toho sněhu, ale hlavně, že je pořádně
zamraženo Netřeba pořád lítat s hadrem a uklízet po hafušách

Ahoj všem tak jsme dneska už krmili hovězím srdcem a kuřatama od vetamixu+ těstoviny.Jinak jsme na masíšu už týden,pejsci spokojeníJá konečně taky.

19.12.2007 20:37

stefifrend napsal(a):
Ahoj všem tak jsme dneska už krmili hovězím srdcem a kuřatama od vetamixu+ těstoviny.Jinak jsme na masíšu už týden,pejsci spokojeníJá konečně taky.

Štěpánko, tady to vypadá, že Gerýsek měl toho masa od Vetamixu málo a tak se chystá zbaštit ještě i Arouška

19.12.2007 20:37

stefifrend napsal(a):

Krmit bys mohla i jiným hovězím masem.Náš Baša (10 měsíců) je ráno krmen masem syrovým a večer vařeným + přílohy.

19.12.2007 21:12

skalap napsal(a):
Krmit bys mohla i jiným hovězím masem.Náš Baša (10 měsíců) je ráno krmen masem syrovým a večer vařeným + přílohy.

Štěpánko - já bych si objednala nějakej portrétek pesů
A maso je maso

19.12.2007 21:26

nada napsal(a):
Štěpánko - já bych si objednala nějakej portrétek pesů
A maso je maso

Táák moment Vidím tu někoho nového,koho ještě neznámPortrét ted´nemám novej kloudnej,páč nemůžu ven.Jsem marod.Mám tu ve druhej půlce vsi majitele firmy,tak se tu nemůžu promenádovat s pesama.Má takovou št´ouravou ženu a na mateřský....taková paní,té nic neuteče.Snad se dostanu ven v sobotu,to už bych neměla mít nemocenskou.Geroušek mi kulhá ted´na levou přední.Leze na dřevo a asi při seskoku šlápl do jámy lvové Tak to na nějaký velký běhání není.Masíčko zatím zkouším jaké bude vyhovovat

19.12.2007 21:30

lmusa napsal(a):
Štěpánko, tady to vypadá, že Gerýsek měl toho masa od Vetamixu málo a tak se chystá zbaštit ještě i Arouška

Tady opačně

19.12.2007 21:35

stefifrend napsal(a):
Táák moment Vidím tu někoho nového,koho ještě neznámPortrét ted´nemám novej kloudnej,páč nemůžu ven.Jsem marod.Mám tu ve druhej půlce vsi majitele firmy,tak se tu nemůžu promenádovat s pesama.Má takovou št´ouravou ženu a na mateřský....taková paní,té nic neuteče.Snad se dostanu ven v sobotu,to už bych neměla mít nemocenskou.Geroušek mi kulhá ted´na levou přední.Leze na dřevo a asi při seskoku šlápl do jámy lvové Tak to na nějaký velký běhání není.Masíčko zatím zkouším jaké bude vyhovovat

Jinak jsem docela hodný miminko

19.12.2007 22:20

nada napsal(a):

A ted "plůtek " Vám zatím drží ??bych měla strach ,aby přes něj pesani nepřešli

20.12.2007 07:07

nada napsal(a):
A ted "plůtek " Vám zatím drží ??bych měla strach ,aby přes něj pesani nepřešli

To jen tak vypadá máme natažený pletivo a před tím ještě jeden plot.A na tý poslední fotce,to je prosím mezi dvorkem a zahrádkou

20.12.2007 17:13

stefifrend napsal(a):
To jen tak vypadá máme natažený pletivo a před tím ještě jeden plot.A na tý poslední fotce,to je prosím mezi dvorkem a zahrádkou

tak to jooooooo
Já jen , aby kolemjdoucí nedopadli takhle podobně
někdy mám pocit , že Cinda by plot nejraději přeskočila

20.12.2007 20:58

nada napsal(a):
tak to jooooooo
Já jen , aby kolemjdoucí nedopadli takhle podobně
někdy mám pocit , že Cinda by plot nejraději přeskočila

No jako bez prdele?...Arča na svůj věk myslím docela nabroušená mladá dáma.Což o to místní lidi ví , že se mají vyhnout.Konec konců to viděli na výlovu místního rybníka na vlastní oči.Prý je nebezpečná Pravda,na 4 metry varuje a na tři metry útočí.Ale mám z ní velkou radost!Byla bázlivá,lekavá a bála se obecně všech mužů.Skorem jsem si říkala,jestli se mi ji podaří dát dohromady aby byla taková jaká má být.Všechna investice se vyplatilaJen ted´řeším co dát jako varování na plot?Gery je taky slušnej řízek

20.12.2007 22:33

stefifrend napsal(a):

Ahoj všichni, tak já tady mám jenom naše mazlíčky

21.12.2007 00:10

dargan napsal(a):
Ahoj všichni, tak já tady mám jenom naše mazlíčky

Dášo - povedené foto
A dodatečně vše NEJ k svátečku

21.12.2007 16:33

nada napsal(a):
Dášo - povedené foto
A dodatečně vše NEJ k svátečku

Naďo díky za přání a za kočičku

22.12.2007 17:19

nada napsal(a):

Štěpánko, takhle u nás vaříme pro pesany....

23.12.2007 16:01

eavy napsal(a):
Štěpánko, takhle u nás vaříme pro pesany....

Ahoj všem.Tak jsem pokousanábyla jsem v Kardašce a čekala na manžela před krámem s oběma velkýma pesotama.Opět volně pobíhající pes.Tak jsem povolola vodítka.Jenže tam byl potok a svah a oni ho rubali a rubali až dolu z té stráně.Tam jsem se zapletla a padla přez toho smetáka.Zakousl se mi do nohy.Pod kolenem vzadu,tam mám jen modřinu a v předu pod kolenem mám díru asi 1 cm hlubokou.Příště si nebudu dělat starosti nebudu se ani pokoušet zabránit a nechám to vyřešit ku prospěchu volně pobíhajících psů, jednou pro vždy.Mám toho dost.Nejhorší je,že mi od těch 10 hodin z toho leje krev, neni to k zastavení

cipalka

23.12.2007 19:13
cipalka

stefifrend napsal(a):
Ahoj všem.Tak jsem pokousanábyla jsem v Kardašce a čekala na manžela před krámem s oběma velkýma pesotama.Opět volně pobíhající pes.Tak jsem povolola vodítka.Jenže tam byl potok a svah a oni ho rubali a rubali až dolu z té stráně.Tam jsem se zapletla a padla přez toho smetáka.Zakousl se mi do nohy.Pod kolenem vzadu,tam mám jen modřinu a v předu pod kolenem mám díru asi 1 cm hlubokou.Příště si nebudu dělat starosti nebudu se ani pokoušet zabránit a nechám to vyřešit ku prospěchu volně pobíhajících psů, jednou pro vždy.Mám toho dost.Nejhorší je,že mi od těch 10 hodin z toho leje krev, neni to k zastavení

Ahoj holky (a kluci)
Omlouvám se, že ruším předvánoční atmosféru SOS prosbou, ale kdyby to nebylo nutné, neotravovala bych.
Právě mi volala vedoucí našeho cvičáku, která zároveň provozuje i psí útulek, že se k ní včera dostali dva roční kavkazáčci bez PP - pejsek a fenka. Dosavadní majitelé se rozcházejí a pro psy najednou není místo - co k tomu dodat víc??? Pejsek je vlkošedý, fenka hnědá. Jsou zvyklí na děti - majitelé mají 7-letého syna. Asi by bylo dobré, kdyby si je nový majitel vzal oba, vyrůstali spolu....Zítra se chci stavit na cvičáku a zkusím udělat pár fotek.....
Kdybyste někdo veděl o někom, kdo by se jich ujal, prosím neváhejte a hned mě kontaktujte. Pokud bude třeba, zjistím další podrobnosti....Díky moc!!! Alka

24.12.2007 11:37

cipalka napsal(a):
Ahoj holky (a kluci)
Omlouvám se, že ruším předvánoční atmosféru SOS prosbou, ale kdyby to nebylo nutné, neotravovala bych.
Právě mi volala vedoucí našeho cvičáku, která zároveň provozuje i psí útulek, že se k ní včera dostali dva roční kavkazáčci bez PP - pejsek a fenka. Dosavadní majitelé se rozcházejí a pro psy najednou není místo - co k tomu dodat víc??? Pejsek je vlkošedý, fenka hnědá. Jsou zvyklí na děti - majitelé mají 7-letého syna. Asi by bylo dobré, kdyby si je nový majitel vzal oba, vyrůstali spolu....Zítra se chci stavit na cvičáku a zkusím udělat pár fotek.....
Kdybyste někdo veděl o někom, kdo by se jich ujal, prosím neváhejte a hned mě kontaktujte. Pokud bude třeba, zjistím další podrobnosti....Díky moc!!! Alka

Ahoj
ani Vánoce nejsou vyjímkou na opouštění pejsků
Alko čekám na fotečky

cipalka

24.12.2007 12:00
cipalka

nada napsal(a):
Ahoj
ani Vánoce nejsou vyjímkou na opouštění pejsků
Alko čekám na fotečky

Naďo, fotky na mejl už se Ti odesílají, hodím pro zajímavost pár i sem...
Pegynka (čistej kavkazák to asi nebude...)

cipalka

24.12.2007 12:01
cipalka

cipalka napsal(a):
Naďo, fotky na mejl už se Ti odesílají, hodím pro zajímavost pár i sem...
Pegynka (čistej kavkazák to asi nebude...)

Ještě Pegy...

cipalka

24.12.2007 12:02
cipalka

cipalka napsal(a):
Ještě Pegy...

A s Kazanem...

cipalka

24.12.2007 12:04
cipalka

cipalka napsal(a):
A s Kazanem...

Kazan...

cipalka

24.12.2007 12:09
cipalka

cipalka napsal(a):
Kazan...

A ještě... A fakt nechápu, proč se mně tady ty fotky na výšku vždycky zobrazí tak velký, když je přitom zmenším na tu stejnou velikost, jak ty naležato......

24.12.2007 12:12

nada napsal(a):

24.12.2007 23:04

kati napsal(a):

A takhle jsem vypadal před týdnem po narkóze,když mi trhali zub.

24.12.2007 23:06

skalap napsal(a):

A ještě jedno foto.

25.12.2007 18:03

skalap napsal(a):

A copak má se zoubkem chudinka ??

25.12.2007 19:40

nada napsal(a):

tak jeden velikej Coudicek

25.12.2007 21:37

nada napsal(a):

V 10 měsících měl ještě jeden mléčný zub (špičák),který mu nechtěl vypadnout.Nový špičák byl již asi o 1 cm větší.

25.12.2007 21:46

nada napsal(a):

To štěňátko je Baša Šekim z Brodců od paní Matouškové a pana Mikeše a letos 23.září jsme se byli v Brodcích podívat na setkání.

26.12.2007 11:18

nada napsal(a):

Nebyla jste náhodou také na setkání v Brodcích 23.září 2007?

27.12.2007 07:53

kati napsal(a):
tak jeden velikej Coudicek

Ahoj všem
Tak jak jste slavili Vánoce s hafanama ??
U nás proběhly dárky v podobě uzenejch uší a podobnejch smradlavostí a jasně , že každej dostal řízeček

27.12.2007 11:52

nada napsal(a):
Ahoj všem
Tak jak jste slavili Vánoce s hafanama ??
U nás proběhly dárky v podobě uzenejch uší a podobnejch smradlavostí a jasně , že každej dostal řízeček

Nadi u nás těžká pohoda

27.12.2007 11:53

monika s napsal(a):
Nadi u nás těžká pohoda

Jen se mi nepovedlo vyfotit pod stromem všechny psiska najednou - jednak se tam holky nevešly a jednak byli roztroušeny po celém baráku

27.12.2007 11:54

monika s napsal(a):
Jen se mi nepovedlo vyfotit pod stromem všechny psiska najednou - jednak se tam holky nevešly a jednak byli roztroušeny po celém baráku

Hihi - holkiii nebyli, ale byly

27.12.2007 16:09

monika s napsal(a):
Hihi - holkiii nebyli, ale byly

Tedá Moniko - težká pohoda
A byly ty dárky aspon pro hafany ??

27.12.2007 20:13

nada napsal(a):
Tedá Moniko - težká pohoda
A byly ty dárky aspon pro hafany ??

Jasně že byli i pro hafany - nějaký ty sušený, smradlavý i ten kokos dostali - dobrá záminka o co se servat - nebo spíš jak Girušce vysvětlit, že poslouchat bude zatím ona
U nás dostal dárek i činčilák, pták a rybičky - jen pavouková myslím letos nedostala ani cvrčka

27.12.2007 22:23

monika s napsal(a):
Jasně že byli i pro hafany - nějaký ty sušený, smradlavý i ten kokos dostali - dobrá záminka o co se servat - nebo spíš jak Girušce vysvětlit, že poslouchat bude zatím ona
U nás dostal dárek i činčilák, pták a rybičky - jen pavouková myslím letos nedostala ani cvrčka

Tak koukám že to bylo všude stejné smradlavé uši a jiné blbiny , no a ty řízky naše hafany nějak nedojmuli

27.12.2007 22:28

nada napsal(a):

tedá Moniko jakto,že nevim,že máš pavoukovou ?? a máte miminka pavoučí ?? já bych jedno potřebovala
Do budoucna teda ...........

28.12.2007 17:05

nada napsal(a):
tedá Moniko jakto,že nevim,že máš pavoukovou ?? a máte miminka pavoučí ?? já bych jedno potřebovala
Do budoucna teda ...........

Tak pavouk asi nebude

28.12.2007 18:00

nada napsal(a):
Tak pavouk asi nebude

Naďo, tos měla říct dříve, že sháníš pavouka Já před 14 dny jednoho obrovského ulovila uprostřed obýváku. Jsem ho lapila do láhve a šup s ním na mráz

Přidejte reakci

Přidat smajlík