hankaapes
napsal(a):
Možná dobrman s "něčím", dám se poddat . Že by to "něco" byl beagle?
ano Dobrman v tom je tak máme půl rasy jmenuje se Anežka je to taková hříčka přírody
maťa

marie m
napsal(a):
venku je škaredě alespon u nás tak kvíz , kdo pozná
Má to šílený plachty!!! To bude Dobrouš s Asiatem
maťa
napsal(a):
Má to šílený plachty!!! To bude Dobrouš s Asiatem
Anežka jako mimi
maťa

marie m
napsal(a):
SAO taky né ale jste blízko
No safryš teda.....když né Asiat, tak snad né Kavkazák? Ta srst jaksi.... To je teda oříšek, takový psisko krásný
maťa

marie m
napsal(a):
A nebo teda Dobrouš a Velký švýcarský salašnický pes
maťa

marie m
napsal(a):
Mato bingo, je to opravdu Dobrman + Kavkazan a bydlí v Ostrově u Tisí v kempu. Taky jsem se divila když jsem toto foto viděla jak si příroda dokáže pohrát
Fakt??? Tak teda to je fakt hříčka přírody
Ale nutno podotknout, že krásná....já si říkala, že takový plachty může mít jen pastevec Teda jistě né všichni, ale najdou se....
Marie, vyřiďte majitelům, že mají opravdu skvostný kousek A jakou má povahu nevíte?
maťa
napsal(a):
Fakt??? Tak teda to je fakt hříčka přírody
Ale nutno podotknout, že krásná....já si říkala, že takový plachty může mít jen pastevec Teda jistě né všichni, ale najdou se....
Marie, vyřiďte majitelům, že mají opravdu skvostný kousek A jakou má povahu nevíte?
Já jí osobně neznám ale zatím je to štěndo asi 1 rok ,ale prý je hodná zatím ale určitě až pojedu do Tisí tak se tam zajedu podívat, majitelům vyřídím jen doufám že nebudou dál množit
marie m
napsal(a):
Tak se taky přidám s hádankou: o jaké plemeno jde? (jen podotákám, že se je to pes s PP )
maťa

marie m
napsal(a):
Netuším, neb fotka nikde
marie m
napsal(a):
Teda musím říct, že mě ani nenapadlo zkoumat pozadí, abych si všimla, že je to v ostrově (i když to tam důvěrně znám). opravdu obdivuju ten pozorovací talent! Já si odtamtut pamatuju jen tmavého křížence (s rotvíkem myslím), co moc nemusel ostatní psy. Ale tahle fenka se mému psu bude určitě líbit mnohem víc
jazzinka
napsal(a):
Teda musím říct, že mě ani nenapadlo zkoumat pozadí, abych si všimla, že je to v ostrově (i když to tam důvěrně znám). opravdu obdivuju ten pozorovací talent! Já si odtamtut pamatuju jen tmavého křížence (s rotvíkem myslím), co moc nemusel ostatní psy. Ale tahle fenka se mému psu bude určitě líbit mnohem víc
není to boerboel?
Uživatel s deaktivovaným účtem

mikka
napsal(a):
není to boerboel?
to je na boerboela moc malý, ne? Teda aspoň podle toho co jsem viděla já.
Ale jinak myslím že si radši v tichosti počkám na výsledek, podobná plemena nepatří mezi moje oblíbená, tudíž se v nich ani nevyznám.
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
to je na boerboela moc malý, ne? Teda aspoň podle toho co jsem viděla já.
Ale jinak myslím že si radši v tichosti počkám na výsledek, podobná plemena nepatří mezi moje oblíbená, tudíž se v nich ani nevyznám.
no já jsem právě viděla dva typy burských buldoků, ale že je to on na to bych nevsázela ....Tyhle psi se m idost pletou, ale jsou krásní
jazzinka
napsal(a):
Ahoj, zdravím z Ostrova. Moc mě těší, že se Vám Anežka líbí. Ale není to náhoda, nýbrž úmyslné křížení. Otec dobrman byl mistr Evropy (zkoušky z výkonu) a máma kavkazák, je dovezená z Ruska. Anežka má i sourozence. Před měsícem jí byl rok a má 42kg. Pořídili jsme si jí, páč ten zabiják co tu byl nám loni umřel. To byl kříženec ridgebacka a labradora.