Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.12.2007 09:47

venku je škaredě alespon u nás tak kvíz , kdo pozná

12.12.2007 09:49

marie m napsal(a):

Začnu:
Labrador + berňák a je to focené v Ostrově u hospody. :-))
Lucie

12.12.2007 09:50

marie m napsal(a):

bíglík s retrívrem?? (tož v reálu si to teda nedokážu moc přesdtavit)

12.12.2007 09:53

cervka napsal(a):
bíglík s retrívrem?? (tož v reálu si to teda nedokážu moc přesdtavit)

ani jedno ani druhé , ale foceno je to v Ostrově skoušejte dál ten Labrador v zadu jen vychoval

12.12.2007 09:56

marie m napsal(a):
ani jedno ani druhé , ale foceno je to v Ostrově skoušejte dál ten Labrador v zadu jen vychoval

vidím v tom lehkého švýcara.....ale s čím, toť otázka

12.12.2007 10:01

sabina napsal(a):
vidím v tom lehkého švýcara.....ale s čím, toť otázka

Možná dobrman s "něčím", dám se poddat . Že by to "něco" byl beagle?

12.12.2007 10:07

hankaapes napsal(a):

ano Dobrman v tom je tak máme půl rasy jmenuje se Anežka je to taková hříčka přírody

12.12.2007 10:07

hankaapes napsal(a):

taky bych řekla, že by tam mohl být i ten dobrman + teda ten švýcar, co jsem už psala.

12.12.2007 10:08

sabina napsal(a):
taky bych řekla, že by tam mohl být i ten dobrman + teda ten švýcar, co jsem už psala.

je krásná....mě se teda moc líbí

12.12.2007 10:12

sabina napsal(a):
je krásná....mě se teda moc líbí

S leopardem ?

maťa

12.12.2007 10:15
maťa

marie m napsal(a):

Má to šílený plachty!!! To bude Dobrouš s Asiatem

12.12.2007 10:22

maťa napsal(a):
Má to šílený plachty!!! To bude Dobrouš s Asiatem

Anežka jako mimi

12.12.2007 10:23

marie m napsal(a):
Anežka jako mimi

SAO taky né ale jste blízko

maťa

12.12.2007 10:26
maťa

marie m napsal(a):
SAO taky né ale jste blízko

No safryš teda.....když né Asiat, tak snad né Kavkazák? Ta srst jaksi.... To je teda oříšek, takový psisko krásný

maťa

12.12.2007 10:29
maťa

marie m napsal(a):

A nebo teda Dobrouš a Velký švýcarský salašnický pes

12.12.2007 10:29

maťa napsal(a):
No safryš teda.....když né Asiat, tak snad né Kavkazák? Ta srst jaksi.... To je teda oříšek, takový psisko krásný

Šarplaninec?

12.12.2007 10:31

maťa napsal(a):

Mato bingo, je to opravdu Dobrman + Kavkazan a bydlí v Ostrově u Tisí v kempu. Taky jsem se divila když jsem toto foto viděla jak si příroda dokáže pohrát

12.12.2007 10:31

maťa napsal(a):
A nebo teda Dobrouš a Velký švýcarský salašnický pes

a co anatolec..jen nevím, teda, ty barvy a ta velikost...

maťa

12.12.2007 10:33
maťa

marie m napsal(a):
Mato bingo, je to opravdu Dobrman + Kavkazan a bydlí v Ostrově u Tisí v kempu. Taky jsem se divila když jsem toto foto viděla jak si příroda dokáže pohrát

Fakt??? Tak teda to je fakt hříčka přírody
Ale nutno podotknout, že krásná....já si říkala, že takový plachty může mít jen pastevec Teda jistě né všichni, ale najdou se....

Marie, vyřiďte majitelům, že mají opravdu skvostný kousek A jakou má povahu nevíte?

12.12.2007 12:04

maťa napsal(a):
Fakt??? Tak teda to je fakt hříčka přírody
Ale nutno podotknout, že krásná....já si říkala, že takový plachty může mít jen pastevec Teda jistě né všichni, ale najdou se....

Marie, vyřiďte majitelům, že mají opravdu skvostný kousek A jakou má povahu nevíte?

Já jí osobně neznám ale zatím je to štěndo asi 1 rok ,ale prý je hodná zatím ale určitě až pojedu do Tisí tak se tam zajedu podívat, majitelům vyřídím jen doufám že nebudou dál množit

12.12.2007 15:30

marie m napsal(a):

Tak se taky přidám s hádankou: o jaké plemeno jde? (jen podotákám, že se je to pes s PP )

maťa

12.12.2007 15:42
maťa

marie m napsal(a):

Netuším, neb fotka nikde

12.12.2007 17:41

marie m napsal(a):

Teda musím říct, že mě ani nenapadlo zkoumat pozadí, abych si všimla, že je to v ostrově (i když to tam důvěrně znám). opravdu obdivuju ten pozorovací talent! Já si odtamtut pamatuju jen tmavého křížence (s rotvíkem myslím), co moc nemusel ostatní psy. Ale tahle fenka se mému psu bude určitě líbit mnohem víc

12.12.2007 17:50

jazzinka napsal(a):
Teda musím říct, že mě ani nenapadlo zkoumat pozadí, abych si všimla, že je to v ostrově (i když to tam důvěrně znám). opravdu obdivuju ten pozorovací talent! Já si odtamtut pamatuju jen tmavého křížence (s rotvíkem myslím), co moc nemusel ostatní psy. Ale tahle fenka se mému psu bude určitě líbit mnohem víc

není to boerboel?

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.12.2007 18:04
Uživatel s deaktivovaným účtem

mikka napsal(a):
není to boerboel?

to je na boerboela moc malý, ne? Teda aspoň podle toho co jsem viděla já.
Ale jinak myslím že si radši v tichosti počkám na výsledek, podobná plemena nepatří mezi moje oblíbená, tudíž se v nich ani nevyznám.

12.12.2007 18:07

marie m napsal(a):

tak to první tipuju dobrman s berňákem a to druhé perro de pressa marlequin či jak se to píše

12.12.2007 18:18

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
to je na boerboela moc malý, ne? Teda aspoň podle toho co jsem viděla já.
Ale jinak myslím že si radši v tichosti počkám na výsledek, podobná plemena nepatří mezi moje oblíbená, tudíž se v nich ani nevyznám.

no já jsem právě viděla dva typy burských buldoků, ale že je to on na to bych nevsázela ....Tyhle psi se m idost pletou, ale jsou krásní

12.12.2007 20:55

jazzinka napsal(a):

Ahoj, zdravím z Ostrova. Moc mě těší, že se Vám Anežka líbí. Ale není to náhoda, nýbrž úmyslné křížení. Otec dobrman byl mistr Evropy (zkoušky z výkonu) a máma kavkazák, je dovezená z Ruska. Anežka má i sourozence. Před měsícem jí byl rok a má 42kg. Pořídili jsme si jí, páč ten zabiják co tu byl nám loni umřel. To byl kříženec ridgebacka a labradora.

12.12.2007 20:57

viki napsal(a):
tak to první tipuju dobrman s berňákem a to druhé perro de pressa marlequin či jak se to píše

Ano, to druhé - ta dvojfotka je malorská doga (pes - výtěz tř.mladých, focené v na výst. v Polsku)

Přidejte reakci

Přidat smajlík