stefifrend
napsal(a):
Ty zápasy jsou hnus.Jinak mě to nepřekvapuje.Vím totiž co dokážou,mám to doma.Jsou to super hafani se super povahou,mám je ráda, proto jací jsou
No tak těchhle amatérských tzv.zápasů též nejsem příznivec,protže to nemá nic společného s profesionálním zápasením,nebo testováním zvířat.(teď tedy mluvím o pitech)Jako pouštění pitbulů proti jakémukoliv jinému plemeni je podle mě naprostá stupidita...Ani rotwailer,ovčák,sao,kao,cane corso nemají game a tyhle "zápasy" jsou jen pro pobavení oněch majitelů,machrovina apod..
No že profesionální zápas má dosti přísná pravidla a podmínky(jako je stejná váha psů,pokud se pes odvrátí od protivníka nebo nejsou v zákusu psy se oddělají a mohou si vybrat jestli chtějí pokračovat a nebo ne atd..)to Vám tady asi psát nebudu protože mě zlinčujete už za tohle...
Jak je to s těma pastevcama to zas tak nevím,no asi jejich hlavní využití jak už napovídá jejich název to nebude.Ale v zahraničí se docela dost zápasí...Ale tak proč ne pokud to ten pes chce od sebe,a není nijak drážděn postrkován apod.a vždyť si ti hunáči ani nic moc neudělaj.Je to spíš o přetlačování a zastrašování než o zákusu a "rvaní masa"z těla
kavkazec
napsal(a):
www.rossijskijvolkodav.mcdir.ru/cz/
Mrkněte na tohle, konec je dobrej (odstraňte si mezery). http://www. youtube.com/watch?v=gjXIoCIAVQI&feature= related
maťa

kavkazec
napsal(a):
www.rossijskijvolkodav.mcdir.ru/cz/
První odkaz komentovat nebudu
Ale ten druhý mě rozesmál Není nad ty laické figuranty, čili spíše "figurantské kamarády ze sousedství"
Myslím, že podruhé si už ty chlapácké choutky, onen 20-ti kg chlapeček, odpustí