Kde jsme se ztratili borďáci?:-) Sabi a ty máš za včerejšek velký mínus, vopico jedna. Dneska nemůžem, ve čtvrtek jedem do Hajan za bulíma i s Benem a Amy, budete moct??
helenar
napsal(a):
Kde jsme se ztratili borďáci?:-) Sabi a ty máš za včerejšek velký mínus, vopico jedna. Dneska nemůžem, ve čtvrtek jedem do Hajan za bulíma i s Benem a Amy, budete moct??
jasně ten čtvrtek už bude snad 100 pro
sabina
napsal(a):
jasně ten čtvrtek už bude snad 100 pro
jenom jestli nekecáš fouňo
Gabulín tam vypadá jak vrah :-))
helenar
napsal(a):
to tady tak vypadá
sabina
napsal(a):
to tady tak vypadá
nee, tady vypadá jak ňoumes
nohy už dobrý?
tady dávám jednu Malvíní madhku
sabina
napsal(a):
hrozně divně se tam koukal po jakýmsi chlapovi
no madhka je krásná...taková udělaná
Dneska půjdem Antropháckou, sraz v 18hod u Austerlitzu, půjde Ben sbt, Denča sbt, Gina ast, Amy LR, možná Rhody rr a Barbucha foxlík a Sára fcr x no :) a možná Dargo NO a Kevin čivavák, tak ty pudeš taky Sabinico palico už!!!
helenar
napsal(a):
Dneska půjdem Antropháckou, sraz v 18hod u Austerlitzu, půjde Ben sbt, Denča sbt, Gina ast, Amy LR, možná Rhody rr a Barbucha foxlík a Sára fcr x no :) a možná Dargo NO a Kevin čivavák, tak ty pudeš taky Sabinico palico už!!!
tady jeden Vánoční Gabí....po rozbalení všech svojich dárečků
sabina
napsal(a):
tady jeden Vánoční Gabí....po rozbalení všech svojich dárečků
v sobotu jsme byli na 15km - máme novou trasu, není ani zabahněná - Sab tak až uděláš co tě čeká a že to uděláš, tak se na vás těšíme!!! Hlídáme teďka labíka Cida, takže opice malice má furt co dělat, včera jsme byli na vychajdě s anglickým buldokem Maxem, flatkou Brandy, Bubákem a Maxem, Beníkem, s Cidem samo a kanárkou Maggie + hádej s čím - rozkošnou holčičkou cane corso, jsou jí tři měsíce, tu musíte vidět!!!
helenar
napsal(a):
v sobotu jsme byli na 15km - máme novou trasu, není ani zabahněná - Sab tak až uděláš co tě čeká a že to uděláš, tak se na vás těšíme!!! Hlídáme teďka labíka Cida, takže opice malice má furt co dělat, včera jsme byli na vychajdě s anglickým buldokem Maxem, flatkou Brandy, Bubákem a Maxem, Beníkem, s Cidem samo a kanárkou Maggie + hádej s čím - rozkošnou holčičkou cane corso, jsou jí tři měsíce, tu musíte vidět!!!
mumrajch
helenar
napsal(a):
mumrajch
a tohle je z tý dlouhý vychajdy, vyšlo nám to na 3hoďky a to rozmazaný nahoře s Beníkem je Opíc (sem to fotila mobilem a do toho pršelo)
helenar
napsal(a):
mumrajch
jééé, ta je zlatá...to víš, že jak to bude po všem..tak bude klid na duši a volno :-) tady jeden trochu zimní
Jinak vychajda se povedla, co? Holčička je skvělá...a buldok taky
helenar
napsal(a):
a tohle je z tý dlouhý vychajdy, vyšlo nám to na 3hoďky a to rozmazaný nahoře s Beníkem je Opíc (sem to fotila mobilem a do toho pršelo)
naštvaná žeže, neboť se Cida bojí
sabina
napsal(a):
jééé, ta je zlatá...to víš, že jak to bude po všem..tak bude klid na duši a volno :-) tady jeden trochu zimní
Jinak vychajda se povedla, co? Holčička je skvělá...a buldok taky
Sabi tak už to máš za sebou?
doma mě šuškali dva zrzouni, že by rádi viděli Bága
helenar
napsal(a):
Sabi tak už to máš za sebou?
doma mě šuškali dva zrzouni, že by rádi viděli Bága
to víš, že mám - klidně ven jdemééé
jedna jarní
sabina
napsal(a):
Jo, dobrý...je v podstatě jedno na jak, hlavně že mi ta piz...da dala konečně pokoj
V kolik a kde? Nechce se mi moc jet někam do Brna, spíš někde kolem
Musím přihodit jednu fotku, co mi kamoška ze školy včera poslala, že doma našla
sabina
napsal(a):
Musím přihodit jednu fotku, co mi kamoška ze školy včera poslala, že doma našla
Kde jsmééé všichni
helenar
napsal(a):
ti dám kde jsme, kde je tě konec gabulínová! my teď máme auto z půjčovny a naše je v opravě, tak nemůžem nikam dojet, je to dost strašný, už nám z toho hrabe. pes dovnitř nesmí a navíc je to corsa, tak ani nevim kam bychom je narvali....
Nooo, když já nejsem skoro vůbec doma Takže problém. Můžeme se maximálně domluvit na víkend.
gorda
napsal(a):
Gordon spod Brala 3,5měsíce
honem informace..co rád, do nerad...jak jste k tomu přišli...šup šup...a hlavně hrozně moc fotek...
Tady Gabo s kavkazem na vychajdě
sabina
napsal(a):
honem informace..co rád, do nerad...jak jste k tomu přišli...šup šup...a hlavně hrozně moc fotek...
Tady Gabo s kavkazem na vychajdě
a nesmrtelný Kavkaz dobyt
Pak že jsou to zlé bestie pcha
sabina
napsal(a):
a nesmrtelný Kavkaz dobyt
Pak že jsou to zlé bestie pcha
Zdar všichni Borďáci. Posílám vám foto naši AMY kterou jsem fotila dnes za skoro jarního počasí které tady na jižní Moravě nastupuje. Zdraví Eva.
153624
napsal(a):
Zdar všichni Borďáci. Posílám vám foto naši AMY kterou jsem fotila dnes za skoro jarního počasí které tady na jižní Moravě nastupuje. Zdraví Eva.
. Odpočívání po procházce
153624
napsal(a):
. Odpočívání po procházce
A ještě jak se umíme modlit.
153624
napsal(a):
A ještě jak se umíme modlit.
Jéééé, ta modlící je skvělá
Taky posílám jednu fotku s našim dalším členem - Border teriérem jménem Cyro.
Máme dneska kolem 14 stupňů...a bájo
sabina
napsal(a):
Jéééé, ta modlící je skvělá
Taky posílám jednu fotku s našim dalším členem - Border teriérem jménem Cyro.
Máme dneska kolem 14 stupňů...a bájo
koukám kvalita opět nulová...
tak ještě jedna
sabina
napsal(a):
koukám kvalita opět nulová...
tak ještě jedna
ahojky holky jak pak se vede? Zabloudila jsem sem po hodně dlouhé době, tak vás kousek šoupnu :) Tady aktuální foto Bentleyho
sabina
napsal(a):
Ahojte, podělím se s váma o náš příběh, který se stal 22.2.08. V deset hodin jsem Gordona nakrmila a jela jsem s malou k doktorce, po návratu asi za 1,5hodiny Gordon chodil po dvoře břicho nafouklé jak balon sliny u huby. Myslela jsem si, že je přežraný, ale když to trvalo delší dobu už mě to nedalo a jela jsem na veterinu. Tam mě řekli, že to vypadá na torzi žaludku což se po rentgenu potvrdilo. Musela jsem se rozhodnout velmi rychle-bud riskantní operace nebo konec, šlo o minuty. Po tříhodinové operaci mě volali, že si pro Gordu můžu přijet, že následující tři dny rozhodnou. Dva dny jsme chodili na kapačky, další dva dny na injekce a dva týdny jsme podávali léky a přísná dieta. Gordon to nesl perfektně, už má vytáhlé stehy a pomalu začínáme s granulema, je to bojovník. Jsem ráda, že jsme to nevzdali ikdyž cena byla velmi vysoká. Učtyřměsíčního štěněte je torze prý rarita. Pozděj přihodím nějaké foto
gorda
napsal(a):
Ahojte, podělím se s váma o náš příběh, který se stal 22.2.08. V deset hodin jsem Gordona nakrmila a jela jsem s malou k doktorce, po návratu asi za 1,5hodiny Gordon chodil po dvoře břicho nafouklé jak balon sliny u huby. Myslela jsem si, že je přežraný, ale když to trvalo delší dobu už mě to nedalo a jela jsem na veterinu. Tam mě řekli, že to vypadá na torzi žaludku což se po rentgenu potvrdilo. Musela jsem se rozhodnout velmi rychle-bud riskantní operace nebo konec, šlo o minuty. Po tříhodinové operaci mě volali, že si pro Gordu můžu přijet, že následující tři dny rozhodnou. Dva dny jsme chodili na kapačky, další dva dny na injekce a dva týdny jsme podávali léky a přísná dieta. Gordon to nesl perfektně, už má vytáhlé stehy a pomalu začínáme s granulema, je to bojovník. Jsem ráda, že jsme to nevzdali ikdyž cena byla velmi vysoká. Učtyřměsíčního štěněte je torze prý rarita. Pozděj přihodím nějaké foto
A tady už je Gordík v pohodě
gorda
napsal(a):
a poslední pro dnešek
Zdravím všechny Bord´áky, tento příběh je odstrašující už jen proto, že se to stalo 4 měsíčnímu štěněti. Nechci domyslet co by se stalo kdyby byl pejsek doma sám delší dobu(kdyby jste se někde zdrželi).Slyšela jsem že u torza je důležitá rychlá pomoc.Mám 17 měsíční fenku a taky z toho mám strach. Dopoledne bývá sama doma. Ale Vy jste měli štěstí že všechno dobře dopadlo a můžete se z vašeho pejska dál těšit.
153624
napsal(a):
Zdravím všechny Bord´áky, tento příběh je odstrašující už jen proto, že se to stalo 4 měsíčnímu štěněti. Nechci domyslet co by se stalo kdyby byl pejsek doma sám delší dobu(kdyby jste se někde zdrželi).Slyšela jsem že u torza je důležitá rychlá pomoc.Mám 17 měsíční fenku a taky z toho mám strach. Dopoledne bývá sama doma. Ale Vy jste měli štěstí že všechno dobře dopadlo a můžete se z vašeho pejska dál těšit.
Gorda - měly jste štěstí jako trám....mě osobně to nikdy nepotkalo a doufám, že nepotká...Je to hrůza...ale hlavně že jste v pořádku.
Jen se chci zeptat, jak často krmíte a kolik na jednu dávku dostává - čím míň tím líp...a čím vícekrát dostane tím líp.U těchto plemen je to fakt děsivé...
Tak ať se daří
sabina
napsal(a):
Gorda - měly jste štěstí jako trám....mě osobně to nikdy nepotkalo a doufám, že nepotká...Je to hrůza...ale hlavně že jste v pořádku.
Jen se chci zeptat, jak často krmíte a kolik na jednu dávku dostává - čím míň tím líp...a čím vícekrát dostane tím líp.U těchto plemen je to fakt děsivé...
Tak ať se daří
jedna Gabova letní
sabina
napsal(a):
Tak ať se daří
Tak krmíme čtyřikrát denně. Stalo se to po těstovinách s drůbežím mletým masem. Ted jsme měli dietu jenom kuřecí prsa s rýží, ale už začínáme přecházet na granule, ráno a večer má kuře s rýží, dopoledne a odpoledne granule Propac dog puppy large asi 150g na dávku. Ještě dobíráme léky a ráno dostává Kolafit na klouby
gorda
napsal(a):
Tak krmíme čtyřikrát denně. Stalo se to po těstovinách s drůbežím mletým masem. Ted jsme měli dietu jenom kuřecí prsa s rýží, ale už začínáme přecházet na granule, ráno a večer má kuře s rýží, dopoledne a odpoledne granule Propac dog puppy large asi 150g na dávku. Ještě dobíráme léky a ráno dostává Kolafit na klouby
Tak tyky přidám jednu fotečku mojeho mazlíka z mého odchovu - Egi Modrý Jantar, zítra nám budou 4 měsíce.
petr33
napsal(a):
Tak tyky přidám jednu fotečku mojeho mazlíka z mého odchovu - Egi Modrý Jantar, zítra nám budou 4 měsíce.
Tak radši ještě jednu na tu první se nějak nevešla.
sabina
napsal(a):
Petře - z jakého je prcek spojení? Mě to zajímá
Fenka je ze spojení otec - Duncan Lacrima Heliandum (Ich. Joda Mercator - Ch. Acne Lacrima Heliandum ) a matka Alwina Bacchus Bordo ( Best Jaluko - Dafne Double Excel ). Otce štěňat je možno vidět na www.doguedebordeauxczech.eu
sabina
napsal(a):
Díky moc :-)
Už jsme zase upadli...kde jste lidičky - co děláte?
sabina
napsal(a):
Už jsme zase upadli...kde jste lidičky - co děláte?
lidí, noták
sabina
napsal(a):
lidí, noták
Já bych psala, ale nevím co - Gordon je moje první bordynka. Před ním jsme měli bernardýna Geryho,ale bohužel jsme o něj před vánocema přišli- selhali mu ledviny, měl necelé dva roky, máme smůlu. Ještě jsme měli novofundláka Kima, ten se dožil dvanácti let. A jinak Gordon se drží, už neví co by roupama dělal
gorda
napsal(a):
Já bych psala, ale nevím co - Gordon je moje první bordynka. Před ním jsme měli bernardýna Geryho,ale bohužel jsme o něj před vánocema přišli- selhali mu ledviny, měl necelé dva roky, máme smůlu. Ještě jsme měli novofundláka Kima, ten se dožil dvanácti let. A jinak Gordon se drží, už neví co by roupama dělal
Už jsem docela v pohodě
gorda
napsal(a):
Už jsem docela v pohodě
Gordonův táta- Egon z Červeného údolia
gorda
napsal(a):
Gordonův táta- Egon z Červeného údolia
zachráněná bordynka z Jarošova...
Měla zanícené meziprstí, ale myslím, že to není neléčitelné....
Já osobně, kdybych natom byla lépe s fin. stránkou, ihned pro ni jedu...ale doma o tom nechtěl nikdo nic slyšet...
Tak se zkuste zeptat, nebo popřemýšlet jestli nechcete pomoci
sabina
napsal(a):
zachráněná bordynka z Jarošova...
Měla zanícené meziprstí, ale myslím, že to není neléčitelné....
Já osobně, kdybych natom byla lépe s fin. stránkou, ihned pro ni jedu...ale doma o tom nechtěl nikdo nic slyšet...
Tak se zkuste zeptat, nebo popřemýšlet jestli nechcete pomoci
je v útulku Cheb
sabina
napsal(a):
jj taky se mi moc líbí
Kde jste všichni borďáci? Nepojedete někdo 19.4. na free sobotu k Desenskému? Já se tam chci jet podívat. Byl jste tam už někdo?
153624
napsal(a):
Kde jste všichni borďáci? Nepojedete někdo 19.4. na free sobotu k Desenskému? Já se tam chci jet podívat. Byl jste tam už někdo?
No borďáci nato nějak prdí, poslední dobou není čas
asi
Jinak mi nepojedeme..... Jak se máte, všichni?
sabina
napsal(a):
asi
ahoj posílám Vám foto, jak jsem si dneska rochnila
na sluníčku.... vaše Bambulka
sabina
napsal(a):
asi
ještě jedna...
bambule
napsal(a):
a takhle jsem pózovala paničce...
My byli s holkama na výletě.....tak posílám pár foteček
Zleva - Labradorka Besy, Berňačka Jenifr, a Gabík
sabina
napsal(a):
My byli s holkama na výletě.....tak posílám pár foteček
Zleva - Labradorka Besy, Berňačka Jenifr, a Gabík
Já sám v lesíku
sabina
napsal(a):
Já sám v lesíku
všichni hlídáme kolem jdoucí -aby neohrožovali naše páníky
sabina
napsal(a):
všichni hlídáme kolem jdoucí -aby neohrožovali naše páníky
ta Jenny ale smrdí, by se sebou měla něco dělat
sabina
napsal(a):
ta Jenny ale smrdí, by se sebou měla něco dělat
a opět já
153624
napsal(a):
Ahoj všem, mám dotaz. Kolik váží vaši miláčkové? Naše Amy má 1,5 a váží 50kg.
Gordon má pět měsíců a váží 28 kilo
gorda
napsal(a):
Gordon má pět měsíců a váží 28 kilo
Gabo - 2 roky a měsíc - cca 58kg. Myslím že přes 60 se nedostaneme. A budu ráda.
bambule
napsal(a):
ahoj Evo, Bambulka má v 14 měsících 46 kg, je drobnější, asi už moc nepřibere, chtěla jsem se zeptat - odkud je Amy? není od Jihlavy?
Ale přibere, uvidíte až jí bude kolem 2,5 roku, jak ještě nabere, já taky nemohl svojí první fenu pořadně spravit a oplácat, když jí bylo kolem roku a půl. A kolem 3 roku byla jako tank.
153624
napsal(a):
Ahoj Simono, jak jsi to poznala,Amy je z Jihlavy.
Ještě jednou pro Simonu,upřesňuji Amy je ze Zborné u Jihlavy.
153624
napsal(a):
Ještě jednou pro Simonu,upřesňuji Amy je ze Zborné u Jihlavy.
ahoj Evo, když jsme jezdili po štěnátkách a hledali to naše, byli jsme se podívat na Amy u p. Piky, moc se nám tam líbilo, i Amy se nám moc líbila, ale nakonec nás přesvědčila pí. Schreiberová k Bambulce. Bambulku samozřejmě moc milujeme a za nic jiného bychom jí neměnili, ale máme s ní zdravotní starosti a chtěli jsme jí uchovnit, ale s ohledem na kyčle a na "naše úspěchy" na výstavě, asi se nebudeme ani pokoušet...tak jsme si na Amy často vzpomněli :) pošli prosím ještě nějakou fotku, jestli je to tedy "ta Amy"...jinak na téhle fotce vypadá krásně, moc se mi líbí, krásně zbarvená.... Bambulka je moje zlatíčko, má tu nejúžasnější povahu jakou sem kdy u psa viděla
bambule
napsal(a):
ahoj Evo, když jsme jezdili po štěnátkách a hledali to naše, byli jsme se podívat na Amy u p. Piky, moc se nám tam líbilo, i Amy se nám moc líbila, ale nakonec nás přesvědčila pí. Schreiberová k Bambulce. Bambulku samozřejmě moc milujeme a za nic jiného bychom jí neměnili, ale máme s ní zdravotní starosti a chtěli jsme jí uchovnit, ale s ohledem na kyčle a na "naše úspěchy" na výstavě, asi se nebudeme ani pokoušet...tak jsme si na Amy často vzpomněli :) pošli prosím ještě nějakou fotku, jestli je to tedy "ta Amy"...jinak na téhle fotce vypadá krásně, moc se mi líbí, krásně zbarvená.... Bambulka je moje zlatíčko, má tu nejúžasnější povahu jakou sem kdy u psa viděla
Ahoj Simono, to je teda náhoda že znáš Amy. Já jsem chovala spoustu let ang. kokrš. Po té co nám zemřela poslední fenka, tak jsme přemýšleli jakého psa si pořídit. Když jsem po internetu hledala nějaké vhodné plemeno tak mě zaujala BX doga. Chtěla jsem velké plemeno a hlavně krátkosrsté.Našla jsem inzerát p. Pika a s manželem jsme se vypravily do Zborné s tím že se jedem jenom podívat. Ale kdo zná jak vypadají štěnátka BX dogy tak ví že se jim nedá odolat. Do oka mi okamžitě padla Amy, svou mazlivostí no prostě vším. A jsem moc ráda protože jak ty říkáš má tu nejúžasnější povahu jakou může pes mít. Teď žádnou aktuální fotku nemám ale možná ve čtvrtek.Napiš mi prosím odkud jsi. Já jsem z Dukovan.
153624
napsal(a):
Ahoj Simono, to je teda náhoda že znáš Amy. Já jsem chovala spoustu let ang. kokrš. Po té co nám zemřela poslední fenka, tak jsme přemýšleli jakého psa si pořídit. Když jsem po internetu hledala nějaké vhodné plemeno tak mě zaujala BX doga. Chtěla jsem velké plemeno a hlavně krátkosrsté.Našla jsem inzerát p. Pika a s manželem jsme se vypravily do Zborné s tím že se jedem jenom podívat. Ale kdo zná jak vypadají štěnátka BX dogy tak ví že se jim nedá odolat. Do oka mi okamžitě padla Amy, svou mazlivostí no prostě vším. A jsem moc ráda protože jak ty říkáš má tu nejúžasnější povahu jakou může pes mít. Teď žádnou aktuální fotku nemám ale možná ve čtvrtek.Napiš mi prosím odkud jsi. Já jsem z Dukovan.
Ahoj Evo, jsme z Hradce Králové, těším se na nějakou aktuální fotku Amy. Kdybyste měli někdy cestu do HK nebo někam kolem i s Amy, tak se ozvěte a můžem holky skamarádit . Simona
sabina
napsal(a):
posouvám
ahoj lidičky, někam jsme zapadli, pošlete nějaké jarní fotky, jak si naši miláčkové užívají na sluníčko, Bambule ho miluje
bambule
napsal(a):
ahoj lidičky, někam jsme zapadli, pošlete nějaké jarní fotky, jak si naši miláčkové užívají na sluníčko, Bambule ho miluje
Nojo, borďáci nemají čaááás.. - já v podstatě taky ne. Z Brna se dostanu dom nejdřív kolem půl 6 pak jdu se psem..... nebo ke koním...a pak spát...nic víc prostě nestíhám
helenar
napsal(a):
Ale času máme dost, jen jsme neměli nic nového nafoceno.
petr33
napsal(a):
Ale času máme dost, jen jsme neměli nic nového nafoceno.
A ještě jedna
petr33
napsal(a):
A ještě jedna
A ještě jedna pěkná fotečka pěkné bordinky.
petr33
napsal(a):
A ještě jedna pěkná fotečka pěkné bordinky.
My se taky přidáme