Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.12.2007 10:33

Kde jsme se ztratili borďáci?:-) Sabi a ty máš za včerejšek velký mínus, vopico jedna. Dneska nemůžem, ve čtvrtek jedem do Hajan za bulíma i s Benem a Amy, budete moct??

19.12.2007 10:36

helenar napsal(a):
Kde jsme se ztratili borďáci?:-) Sabi a ty máš za včerejšek velký mínus, vopico jedna. Dneska nemůžem, ve čtvrtek jedem do Hajan za bulíma i s Benem a Amy, budete moct??

jasně ten čtvrtek už bude snad 100 pro

19.12.2007 12:04

sabina napsal(a):
jasně ten čtvrtek už bude snad 100 pro

jenom jestli nekecáš fouňo

Gabulín tam vypadá jak vrah :-))

19.12.2007 13:16

helenar napsal(a):

to tady tak vypadá

19.12.2007 14:58

sabina napsal(a):
to tady tak vypadá

nee, tady vypadá jak ňoumes
nohy už dobrý?
tady dávám jednu Malvíní madhku

19.12.2007 15:01

helenar napsal(a):
nee, tady vypadá jak ňoumes
nohy už dobrý?
tady dávám jednu Malvíní madhku

hrozně divně se tam koukal po jakýmsi chlapovi
no madhka je krásná...taková udělaná

21.12.2007 12:32

sabina napsal(a):
hrozně divně se tam koukal po jakýmsi chlapovi
no madhka je krásná...taková udělaná

Dneska půjdem Antropháckou, sraz v 18hod u Austerlitzu, půjde Ben sbt, Denča sbt, Gina ast, Amy LR, možná Rhody rr a Barbucha foxlík a Sára fcr x no :) a možná Dargo NO a Kevin čivavák, tak ty pudeš taky Sabinico palico už!!!

28.12.2007 13:14

helenar napsal(a):
Dneska půjdem Antropháckou, sraz v 18hod u Austerlitzu, půjde Ben sbt, Denča sbt, Gina ast, Amy LR, možná Rhody rr a Barbucha foxlík a Sára fcr x no :) a možná Dargo NO a Kevin čivavák, tak ty pudeš taky Sabinico palico už!!!

tady jeden Vánoční Gabí....po rozbalení všech svojich dárečků

21.1.2008 14:55

sabina napsal(a):
tady jeden Vánoční Gabí....po rozbalení všech svojich dárečků

v sobotu jsme byli na 15km - máme novou trasu, není ani zabahněná - Sab tak až uděláš co tě čeká a že to uděláš, tak se na vás těšíme!!! Hlídáme teďka labíka Cida, takže opice malice má furt co dělat, včera jsme byli na vychajdě s anglickým buldokem Maxem, flatkou Brandy, Bubákem a Maxem, Beníkem, s Cidem samo a kanárkou Maggie + hádej s čím - rozkošnou holčičkou cane corso, jsou jí tři měsíce, tu musíte vidět!!!

21.1.2008 14:57

helenar napsal(a):
v sobotu jsme byli na 15km - máme novou trasu, není ani zabahněná - Sab tak až uděláš co tě čeká a že to uděláš, tak se na vás těšíme!!! Hlídáme teďka labíka Cida, takže opice malice má furt co dělat, včera jsme byli na vychajdě s anglickým buldokem Maxem, flatkou Brandy, Bubákem a Maxem, Beníkem, s Cidem samo a kanárkou Maggie + hádej s čím - rozkošnou holčičkou cane corso, jsou jí tři měsíce, tu musíte vidět!!!

mumrajch

21.1.2008 14:59

helenar napsal(a):
mumrajch

a tohle je z tý dlouhý vychajdy, vyšlo nám to na 3hoďky a to rozmazaný nahoře s Beníkem je Opíc (sem to fotila mobilem a do toho pršelo)

21.1.2008 15:01

helenar napsal(a):
mumrajch

jééé, ta je zlatá...to víš, že jak to bude po všem..tak bude klid na duši a volno :-) tady jeden trochu zimní

Jinak vychajda se povedla, co? Holčička je skvělá...a buldok taky

21.1.2008 15:01

helenar napsal(a):
a tohle je z tý dlouhý vychajdy, vyšlo nám to na 3hoďky a to rozmazaný nahoře s Beníkem je Opíc (sem to fotila mobilem a do toho pršelo)

naštvaná žeže, neboť se Cida bojí

30.1.2008 11:20

sabina napsal(a):
jééé, ta je zlatá...to víš, že jak to bude po všem..tak bude klid na duši a volno :-) tady jeden trochu zimní

Jinak vychajda se povedla, co? Holčička je skvělá...a buldok taky

Sabi tak už to máš za sebou?
doma mě šuškali dva zrzouni, že by rádi viděli Bága

30.1.2008 12:15

helenar napsal(a):
Sabi tak už to máš za sebou?
doma mě šuškali dva zrzouni, že by rádi viděli Bága

to víš, že mám - klidně ven jdemééé

jedna jarní

30.1.2008 12:46

sabina napsal(a):
to víš, že mám - klidně ven jdemééé

jedna jarní

a JAK?dobrý???

tak zítra!:-))

30.1.2008 12:50

helenar napsal(a):
a JAK?dobrý???

tak zítra!:-))

Jo, dobrý...je v podstatě jedno na jak, hlavně že mi ta piz...da dala konečně pokoj

V kolik a kde? Nechce se mi moc jet někam do Brna, spíš někde kolem

31.1.2008 15:09

sabina napsal(a):
Jo, dobrý...je v podstatě jedno na jak, hlavně že mi ta piz...da dala konečně pokoj

V kolik a kde? Nechce se mi moc jet někam do Brna, spíš někde kolem

Musím přihodit jednu fotku, co mi kamoška ze školy včera poslala, že doma našla

18.2.2008 17:51

sabina napsal(a):
Musím přihodit jednu fotku, co mi kamoška ze školy včera poslala, že doma našla

Kde jsmééé všichni

19.2.2008 06:52

sabina napsal(a):
Kde jsmééé všichni

ti dám kde jsme, kde je tě konec gabulínová! my teď máme auto z půjčovny a naše je v opravě, tak nemůžem nikam dojet, je to dost strašný, už nám z toho hrabe. pes dovnitř nesmí a navíc je to corsa, tak ani nevim kam bychom je narvali....

19.2.2008 16:28

helenar napsal(a):
ti dám kde jsme, kde je tě konec gabulínová! my teď máme auto z půjčovny a naše je v opravě, tak nemůžem nikam dojet, je to dost strašný, už nám z toho hrabe. pes dovnitř nesmí a navíc je to corsa, tak ani nevim kam bychom je narvali....

Nooo, když já nejsem skoro vůbec doma Takže problém. Můžeme se maximálně domluvit na víkend.

21.2.2008 16:22

sabina napsal(a):
Nooo, když já nejsem skoro vůbec doma Takže problém. Můžeme se maximálně domluvit na víkend.

posouvám nás

21.2.2008 20:16

sabina napsal(a):
posouvám nás

Gordon spod Brala 3,5měsíce

21.2.2008 20:55

gorda napsal(a):
Gordon spod Brala 3,5měsíce

honem informace..co rád, do nerad...jak jste k tomu přišli...šup šup...a hlavně hrozně moc fotek...

Tady Gabo s kavkazem na vychajdě

21.2.2008 20:56

sabina napsal(a):
honem informace..co rád, do nerad...jak jste k tomu přišli...šup šup...a hlavně hrozně moc fotek...

Tady Gabo s kavkazem na vychajdě

a nesmrtelný Kavkaz dobyt
Pak že jsou to zlé bestie pcha

22.2.2008 18:13

sabina napsal(a):
a nesmrtelný Kavkaz dobyt
Pak že jsou to zlé bestie pcha

Zdar všichni Borďáci. Posílám vám foto naši AMY kterou jsem fotila dnes za skoro jarního počasí které tady na jižní Moravě nastupuje. Zdraví Eva.

22.2.2008 18:15

153624 napsal(a):
Zdar všichni Borďáci. Posílám vám foto naši AMY kterou jsem fotila dnes za skoro jarního počasí které tady na jižní Moravě nastupuje. Zdraví Eva.

. Odpočívání po procházce

22.2.2008 18:16

153624 napsal(a):
. Odpočívání po procházce

A ještě jak se umíme modlit.

24.2.2008 14:44

153624 napsal(a):
A ještě jak se umíme modlit.

Jéééé, ta modlící je skvělá

Taky posílám jednu fotku s našim dalším členem - Border teriérem jménem Cyro.

Máme dneska kolem 14 stupňů...a bájo

24.2.2008 14:47

sabina napsal(a):
Jéééé, ta modlící je skvělá

Taky posílám jednu fotku s našim dalším členem - Border teriérem jménem Cyro.

Máme dneska kolem 14 stupňů...a bájo

koukám kvalita opět nulová...
tak ještě jedna

7.3.2008 23:04

sabina napsal(a):
koukám kvalita opět nulová...
tak ještě jedna

ahojky holky jak pak se vede? Zabloudila jsem sem po hodně dlouhé době, tak vás kousek šoupnu :) Tady aktuální foto Bentleyho

8.3.2008 12:29

tapinka85 napsal(a):
ahojky holky jak pak se vede? Zabloudila jsem sem po hodně dlouhé době, tak vás kousek šoupnu :) Tady aktuální foto Bentleyho

Nazdárek.. no konečně se tu něco děje

8.3.2008 13:12

sabina napsal(a):
Nazdárek.. no konečně se tu něco děje

9.3.2008 16:00

sabina napsal(a):

Ahojte, podělím se s váma o náš příběh, který se stal 22.2.08. V deset hodin jsem Gordona nakrmila a jela jsem s malou k doktorce, po návratu asi za 1,5hodiny Gordon chodil po dvoře břicho nafouklé jak balon sliny u huby. Myslela jsem si, že je přežraný, ale když to trvalo delší dobu už mě to nedalo a jela jsem na veterinu. Tam mě řekli, že to vypadá na torzi žaludku což se po rentgenu potvrdilo. Musela jsem se rozhodnout velmi rychle-bud riskantní operace nebo konec, šlo o minuty. Po tříhodinové operaci mě volali, že si pro Gordu můžu přijet, že následující tři dny rozhodnou. Dva dny jsme chodili na kapačky, další dva dny na injekce a dva týdny jsme podávali léky a přísná dieta. Gordon to nesl perfektně, už má vytáhlé stehy a pomalu začínáme s granulema, je to bojovník. Jsem ráda, že jsme to nevzdali ikdyž cena byla velmi vysoká. Učtyřměsíčního štěněte je torze prý rarita. Pozděj přihodím nějaké foto

9.3.2008 16:18

gorda napsal(a):
Ahojte, podělím se s váma o náš příběh, který se stal 22.2.08. V deset hodin jsem Gordona nakrmila a jela jsem s malou k doktorce, po návratu asi za 1,5hodiny Gordon chodil po dvoře břicho nafouklé jak balon sliny u huby. Myslela jsem si, že je přežraný, ale když to trvalo delší dobu už mě to nedalo a jela jsem na veterinu. Tam mě řekli, že to vypadá na torzi žaludku což se po rentgenu potvrdilo. Musela jsem se rozhodnout velmi rychle-bud riskantní operace nebo konec, šlo o minuty. Po tříhodinové operaci mě volali, že si pro Gordu můžu přijet, že následující tři dny rozhodnou. Dva dny jsme chodili na kapačky, další dva dny na injekce a dva týdny jsme podávali léky a přísná dieta. Gordon to nesl perfektně, už má vytáhlé stehy a pomalu začínáme s granulema, je to bojovník. Jsem ráda, že jsme to nevzdali ikdyž cena byla velmi vysoká. Učtyřměsíčního štěněte je torze prý rarita. Pozděj přihodím nějaké foto

A tady už je Gordík v pohodě

9.3.2008 16:21

gorda napsal(a):

A tady už je Gordík v pohodě

A ještě jednou

9.3.2008 16:24

gorda napsal(a):
A ještě jednou

a poslední pro dnešek

10.3.2008 12:17

gorda napsal(a):
a poslední pro dnešek

Zdravím všechny Bord´áky, tento příběh je odstrašující už jen proto, že se to stalo 4 měsíčnímu štěněti. Nechci domyslet co by se stalo kdyby byl pejsek doma sám delší dobu(kdyby jste se někde zdrželi).Slyšela jsem že u torza je důležitá rychlá pomoc.Mám 17 měsíční fenku a taky z toho mám strach. Dopoledne bývá sama doma. Ale Vy jste měli štěstí že všechno dobře dopadlo a můžete se z vašeho pejska dál těšit.

10.3.2008 14:08

153624 napsal(a):
Zdravím všechny Bord´áky, tento příběh je odstrašující už jen proto, že se to stalo 4 měsíčnímu štěněti. Nechci domyslet co by se stalo kdyby byl pejsek doma sám delší dobu(kdyby jste se někde zdrželi).Slyšela jsem že u torza je důležitá rychlá pomoc.Mám 17 měsíční fenku a taky z toho mám strach. Dopoledne bývá sama doma. Ale Vy jste měli štěstí že všechno dobře dopadlo a můžete se z vašeho pejska dál těšit.

Gorda - měly jste štěstí jako trám....mě osobně to nikdy nepotkalo a doufám, že nepotká...Je to hrůza...ale hlavně že jste v pořádku.

Jen se chci zeptat, jak často krmíte a kolik na jednu dávku dostává - čím míň tím líp...a čím vícekrát dostane tím líp.U těchto plemen je to fakt děsivé...

Tak ať se daří

10.3.2008 14:23

sabina napsal(a):
Gorda - měly jste štěstí jako trám....mě osobně to nikdy nepotkalo a doufám, že nepotká...Je to hrůza...ale hlavně že jste v pořádku.

Jen se chci zeptat, jak často krmíte a kolik na jednu dávku dostává - čím míň tím líp...a čím vícekrát dostane tím líp.U těchto plemen je to fakt děsivé...

Tak ať se daří

jedna Gabova letní

10.3.2008 14:44

sabina napsal(a):

Tak ať se daří

Tak krmíme čtyřikrát denně. Stalo se to po těstovinách s drůbežím mletým masem. Ted jsme měli dietu jenom kuřecí prsa s rýží, ale už začínáme přecházet na granule, ráno a večer má kuře s rýží, dopoledne a odpoledne granule Propac dog puppy large asi 150g na dávku. Ještě dobíráme léky a ráno dostává Kolafit na klouby

10.3.2008 22:04

gorda napsal(a):

Tak krmíme čtyřikrát denně. Stalo se to po těstovinách s drůbežím mletým masem. Ted jsme měli dietu jenom kuřecí prsa s rýží, ale už začínáme přecházet na granule, ráno a večer má kuře s rýží, dopoledne a odpoledne granule Propac dog puppy large asi 150g na dávku. Ještě dobíráme léky a ráno dostává Kolafit na klouby

Tak tyky přidám jednu fotečku mojeho mazlíka z mého odchovu - Egi Modrý Jantar, zítra nám budou 4 měsíce.

10.3.2008 22:07

petr33 napsal(a):
Tak tyky přidám jednu fotečku mojeho mazlíka z mého odchovu - Egi Modrý Jantar, zítra nám budou 4 měsíce.

Tak radši ještě jednu na tu první se nějak nevešla.

11.3.2008 07:56

petr33 napsal(a):
Tak radši ještě jednu na tu první se nějak nevešla.

jsou krásní obá dvá

Gorda, tak ať se drží

11.3.2008 08:47

sabina napsal(a):
jsou krásní obá dvá

Gorda, tak ať se drží

Petře - z jakého je prcek spojení? Mě to zajímá

11.3.2008 10:50

sabina napsal(a):
Petře - z jakého je prcek spojení? Mě to zajímá

Fenka je ze spojení otec - Duncan Lacrima Heliandum (Ich. Joda Mercator - Ch. Acne Lacrima Heliandum ) a matka Alwina Bacchus Bordo ( Best Jaluko - Dafne Double Excel ). Otce štěňat je možno vidět na www.doguedebordeauxczech.eu

11.3.2008 11:06

petr33 napsal(a):
Fenka je ze spojení otec - Duncan Lacrima Heliandum (Ich. Joda Mercator - Ch. Acne Lacrima Heliandum ) a matka Alwina Bacchus Bordo ( Best Jaluko - Dafne Double Excel ). Otce štěňat je možno vidět na www.doguedebordeauxczech.eu

Díky moc :-)

13.3.2008 14:55

sabina napsal(a):
Díky moc :-)

Už jsme zase upadli...kde jste lidičky - co děláte?

16.3.2008 11:30

sabina napsal(a):
Už jsme zase upadli...kde jste lidičky - co děláte?

lidí, noták

16.3.2008 20:06

sabina napsal(a):
lidí, noták

Já bych psala, ale nevím co - Gordon je moje první bordynka. Před ním jsme měli bernardýna Geryho,ale bohužel jsme o něj před vánocema přišli- selhali mu ledviny, měl necelé dva roky, máme smůlu. Ještě jsme měli novofundláka Kima, ten se dožil dvanácti let. A jinak Gordon se drží, už neví co by roupama dělal

19.3.2008 12:40

gorda napsal(a):

Já bych psala, ale nevím co - Gordon je moje první bordynka. Před ním jsme měli bernardýna Geryho,ale bohužel jsme o něj před vánocema přišli- selhali mu ledviny, měl necelé dva roky, máme smůlu. Ještě jsme měli novofundláka Kima, ten se dožil dvanácti let. A jinak Gordon se drží, už neví co by roupama dělal

Už jsem docela v pohodě

21.3.2008 20:52

gorda napsal(a):

Už jsem docela v pohodě

Gordonův táta- Egon z Červeného údolia

25.3.2008 09:01

gorda napsal(a):

Gordonův táta- Egon z Červeného údolia

zachráněná bordynka z Jarošova...
Měla zanícené meziprstí, ale myslím, že to není neléčitelné....
Já osobně, kdybych natom byla lépe s fin. stránkou, ihned pro ni jedu...ale doma o tom nechtěl nikdo nic slyšet...

Tak se zkuste zeptat, nebo popřemýšlet jestli nechcete pomoci

25.3.2008 09:02

sabina napsal(a):
zachráněná bordynka z Jarošova...
Měla zanícené meziprstí, ale myslím, že to není neléčitelné....
Já osobně, kdybych natom byla lépe s fin. stránkou, ihned pro ni jedu...ale doma o tom nechtěl nikdo nic slyšet...

Tak se zkuste zeptat, nebo popřemýšlet jestli nechcete pomoci

je v útulku Cheb

25.3.2008 21:32

sabina napsal(a):
je v útulku Cheb

posouvám nás

25.3.2008 22:06

sabina napsal(a):
posouvám nás

Pěkná bordina, silná kostra, krátká čenichová partie, dobře živená. Akorát asi drobet bojácná, ale to se socializací asi časem srovná.

25.3.2008 22:12

dvd napsal(a):
Pěkná bordina, silná kostra, krátká čenichová partie, dobře živená. Akorát asi drobet bojácná, ale to se socializací asi časem srovná.

jj taky se mi moc líbí

29.3.2008 19:10

sabina napsal(a):
jj taky se mi moc líbí

Kde jste všichni borďáci? Nepojedete někdo 19.4. na free sobotu k Desenskému? Já se tam chci jet podívat. Byl jste tam už někdo?

30.3.2008 11:57

153624 napsal(a):
Kde jste všichni borďáci? Nepojedete někdo 19.4. na free sobotu k Desenskému? Já se tam chci jet podívat. Byl jste tam už někdo?

No borďáci nato nějak prdí, poslední dobou není časasi

Jinak mi nepojedeme..... Jak se máte, všichni?

30.3.2008 17:54

sabina napsal(a):

ahoj posílám Vám foto, jak jsem si dneska rochnila na sluníčku.... vaše Bambulka

30.3.2008 17:56

sabina napsal(a):

ještě jedna...

30.3.2008 17:57

bambule napsal(a):
ještě jedna...

a takhle jsem pózovala paničce...

31.3.2008 08:06

bambule napsal(a):
a takhle jsem pózovala paničce...

My byli s holkama na výletě.....tak posílám pár foteček

Zleva - Labradorka Besy, Berňačka Jenifr, a Gabík

31.3.2008 08:09

sabina napsal(a):
My byli s holkama na výletě.....tak posílám pár foteček

Zleva - Labradorka Besy, Berňačka Jenifr, a Gabík

Já sám v lesíku

31.3.2008 08:13

sabina napsal(a):
Já sám v lesíku

všichni hlídáme kolem jdoucí -aby neohrožovali naše páníky

31.3.2008 08:16

sabina napsal(a):
všichni hlídáme kolem jdoucí -aby neohrožovali naše páníky

ta Jenny ale smrdí, by se sebou měla něco dělat

31.3.2008 08:19

sabina napsal(a):
ta Jenny ale smrdí, by se sebou měla něco dělat

a opět já

31.3.2008 08:21

sabina napsal(a):
a opět já

A holky samotný

31.3.2008 19:59

sabina napsal(a):
A holky samotný

My jsme kamarádi

31.3.2008 20:19

gorda napsal(a):

My jsme kamarádi

jééé dvě miminkááá

1.4.2008 09:45

sabina napsal(a):
jééé dvě miminkááá

kde smé všichníííí

jedna vodní

4.4.2008 17:52

sabina napsal(a):
kde smé všichníííí

jedna vodní

Ahoj všem, mám dotaz. Kolik váží vaši miláčkové? Naše Amy má 1,5 a váží 50kg.

4.4.2008 20:12

153624 napsal(a):

Gordon má pět měsíců a váží 28 kilo

5.4.2008 10:11

gorda napsal(a):

Gordon má pět měsíců a váží 28 kilo

Gabo - 2 roky a měsíc - cca 58kg. Myslím že přes 60 se nedostaneme. A budu ráda.

5.4.2008 22:58

153624 napsal(a):

ahoj Evo, Bambulka má v 14 měsících 46 kg, je drobnější, asi už moc nepřibere, chtěla jsem se zeptat - odkud je Amy? není od Jihlavy?

6.4.2008 12:59

bambule napsal(a):
ahoj Evo, Bambulka má v 14 měsících 46 kg, je drobnější, asi už moc nepřibere, chtěla jsem se zeptat - odkud je Amy? není od Jihlavy?

Ale přibere, uvidíte až jí bude kolem 2,5 roku, jak ještě nabere, já taky nemohl svojí první fenu pořadně spravit a oplácat, když jí bylo kolem roku a půl. A kolem 3 roku byla jako tank.

6.4.2008 13:01

petr33 napsal(a):
Ale přibere, uvidíte až jí bude kolem 2,5 roku, jak ještě nabere, já taky nemohl svojí první fenu pořadně spravit a oplácat, když jí bylo kolem roku a půl. A kolem 3 roku byla jako tank.

Neděste.... Holky určitě naberou, ale ten můj bobeš snad už nic moc ne.

6.4.2008 17:26

sabina napsal(a):
Neděste.... Holky určitě naberou, ale ten můj bobeš snad už nic moc ne.

Ahoj Simono, jak jsi to poznala,Amy je z Jihlavy.

6.4.2008 18:40

153624 napsal(a):
Ahoj Simono, jak jsi to poznala,Amy je z Jihlavy.

Ještě jednou pro Simonu,upřesňuji Amy je ze Zborné u Jihlavy.

6.4.2008 21:02

153624 napsal(a):
Ještě jednou pro Simonu,upřesňuji Amy je ze Zborné u Jihlavy.

ahoj Evo, když jsme jezdili po štěnátkách a hledali to naše, byli jsme se podívat na Amy u p. Piky, moc se nám tam líbilo, i Amy se nám moc líbila, ale nakonec nás přesvědčila pí. Schreiberová k Bambulce. Bambulku samozřejmě moc milujeme a za nic jiného bychom jí neměnili, ale máme s ní zdravotní starosti a chtěli jsme jí uchovnit, ale s ohledem na kyčle a na "naše úspěchy" na výstavě, asi se nebudeme ani pokoušet...tak jsme si na Amy často vzpomněli :) pošli prosím ještě nějakou fotku, jestli je to tedy "ta Amy"...jinak na téhle fotce vypadá krásně, moc se mi líbí, krásně zbarvená.... Bambulka je moje zlatíčko, má tu nejúžasnější povahu jakou sem kdy u psa viděla

7.4.2008 21:57

bambule napsal(a):
ahoj Evo, když jsme jezdili po štěnátkách a hledali to naše, byli jsme se podívat na Amy u p. Piky, moc se nám tam líbilo, i Amy se nám moc líbila, ale nakonec nás přesvědčila pí. Schreiberová k Bambulce. Bambulku samozřejmě moc milujeme a za nic jiného bychom jí neměnili, ale máme s ní zdravotní starosti a chtěli jsme jí uchovnit, ale s ohledem na kyčle a na "naše úspěchy" na výstavě, asi se nebudeme ani pokoušet...tak jsme si na Amy často vzpomněli :) pošli prosím ještě nějakou fotku, jestli je to tedy "ta Amy"...jinak na téhle fotce vypadá krásně, moc se mi líbí, krásně zbarvená.... Bambulka je moje zlatíčko, má tu nejúžasnější povahu jakou sem kdy u psa viděla

Ahoj Simono, to je teda náhoda že znáš Amy. Já jsem chovala spoustu let ang. kokrš. Po té co nám zemřela poslední fenka, tak jsme přemýšleli jakého psa si pořídit. Když jsem po internetu hledala nějaké vhodné plemeno tak mě zaujala BX doga. Chtěla jsem velké plemeno a hlavně krátkosrsté.Našla jsem inzerát p. Pika a s manželem jsme se vypravily do Zborné s tím že se jedem jenom podívat. Ale kdo zná jak vypadají štěnátka BX dogy tak ví že se jim nedá odolat. Do oka mi okamžitě padla Amy, svou mazlivostí no prostě vším. A jsem moc ráda protože jak ty říkáš má tu nejúžasnější povahu jakou může pes mít. Teď žádnou aktuální fotku nemám ale možná ve čtvrtek.Napiš mi prosím odkud jsi. Já jsem z Dukovan.

7.4.2008 22:21

153624 napsal(a):
Ahoj Simono, to je teda náhoda že znáš Amy. Já jsem chovala spoustu let ang. kokrš. Po té co nám zemřela poslední fenka, tak jsme přemýšleli jakého psa si pořídit. Když jsem po internetu hledala nějaké vhodné plemeno tak mě zaujala BX doga. Chtěla jsem velké plemeno a hlavně krátkosrsté.Našla jsem inzerát p. Pika a s manželem jsme se vypravily do Zborné s tím že se jedem jenom podívat. Ale kdo zná jak vypadají štěnátka BX dogy tak ví že se jim nedá odolat. Do oka mi okamžitě padla Amy, svou mazlivostí no prostě vším. A jsem moc ráda protože jak ty říkáš má tu nejúžasnější povahu jakou může pes mít. Teď žádnou aktuální fotku nemám ale možná ve čtvrtek.Napiš mi prosím odkud jsi. Já jsem z Dukovan.

Ahoj Evo, jsme z Hradce Králové, těším se na nějakou aktuální fotku Amy. Kdybyste měli někdy cestu do HK nebo někam kolem i s Amy, tak se ozvěte a můžem holky skamarádit . Simona

9.4.2008 10:07

bambule napsal(a):
Ahoj Evo, jsme z Hradce Králové, těším se na nějakou aktuální fotku Amy. Kdybyste měli někdy cestu do HK nebo někam kolem i s Amy, tak se ozvěte a můžem holky skamarádit . Simona

posouvám

23.4.2008 13:56

sabina napsal(a):
posouvám

ahoj lidičky, někam jsme zapadli, pošlete nějaké jarní fotky, jak si naši miláčkové užívají na sluníčko, Bambule ho miluje

23.4.2008 20:43

bambule napsal(a):
ahoj lidičky, někam jsme zapadli, pošlete nějaké jarní fotky, jak si naši miláčkové užívají na sluníčko, Bambule ho miluje

Nojo, borďáci nemají čaááás.. - já v podstatě taky ne. Z Brna se dostanu dom nejdřív kolem půl 6 pak jdu se psem..... nebo ke koním...a pak spát...nic víc prostě nestíhám

27.4.2008 20:29

helenar napsal(a):

Ale času máme dost, jen jsme neměli nic nového nafoceno.

27.4.2008 20:30

petr33 napsal(a):
Ale času máme dost, jen jsme neměli nic nového nafoceno.

A ještě jedna

27.4.2008 20:32

petr33 napsal(a):
A ještě jedna

A ještě jedna pěkná fotečka pěkné bordinky.

28.4.2008 21:06

petr33 napsal(a):
A ještě jedna pěkná fotečka pěkné bordinky.

My se taky přidáme

28.4.2008 21:08

gorda napsal(a):

My se taky přidáme

Dnes mám půl roku

28.4.2008 21:09

gorda napsal(a):

Dnes mám půl roku

....tak si trochu pohrajem

Přidejte reakci

Přidat smajlík