Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.12.2007 15:35

Tak mě tak napadlo... Co vaši psí miláčci najdou pod stromečkem ?

21.12.2007 15:37

krai napsal(a):

Kokosovej ořech, schválně jak dlouho vydrží

21.12.2007 15:42

krai napsal(a):

Náš dostane nový balonek a velkou kousací kost.

21.12.2007 15:51

krai napsal(a):

mé zlatíčko dostane uzenou hovězí nohu. Doufám, že ho zabaví na dostatečně dlouho, abychom si taky mohli v klidu rozbalit dárky. Ale myslím, že ještě víc ocení těch 10 dní strávených na horách

21.12.2007 16:01

jazzinka napsal(a):
mé zlatíčko dostane uzenou hovězí nohu. Doufám, že ho zabaví na dostatečně dlouho, abychom si taky mohli v klidu rozbalit dárky. Ale myslím, že ještě víc ocení těch 10 dní strávených na horách

Každý můj hafan dostane "psí balíček" s pamlsky- dělají to u nás v chovatelských potřebách, je tam třeba kostička z bůvolý kůže, kousací botička, psí čokoláda a jiné mňamky, a taky jsem každému koupila novou psí hračku. No a Dastymu (retrívr) jsem ještě koupila novou nerezovou misku, ta stará byla už dost zničená.

21.12.2007 22:42

krai napsal(a):

Bobuška (malý kříženec) dostane latexové čuně, růžový tričko s lebkou a nápisem PUNK PRINCESS (to jsem koupila spíš sobě ) a vánoční balíček dobrůtek, Alma (ovčanda) dostane pískací činku (miluje pískání) a vánoční balíček dobrot pro psy.

22.12.2007 12:23

almina napsal(a):
Bobuška (malý kříženec) dostane latexové čuně, růžový tričko s lebkou a nápisem PUNK PRINCESS (to jsem koupila spíš sobě ) a vánoční balíček dobrůtek, Alma (ovčanda) dostane pískací činku (miluje pískání) a vánoční balíček dobrot pro psy.

Já kupuju dárečky pro všechny dohromady. je jich hodně a oni se vždy nějak podělí. Letos dostanou několik hraček a psí pamlsky. Hlavně aby pískaly....i když dlouho to nevydrží.

22.12.2007 12:48

elwig napsal(a):
Já kupuju dárečky pro všechny dohromady. je jich hodně a oni se vždy nějak podělí. Letos dostanou několik hraček a psí pamlsky. Hlavně aby pískaly....i když dlouho to nevydrží.

naši dva kluci dostanou pytel sušených vepř. uší, co nabízí vetamix, 50ks. sáček psích tyčinek a přetahovadlo.
a co budou vaši pejsci večeřet na štědrý den?
já loni udělala filé a on to nechtěl, hajzlík...a já bych si ho tak dala...

22.12.2007 15:18

rude napsal(a):
naši dva kluci dostanou pytel sušených vepř. uší, co nabízí vetamix, 50ks. sáček psích tyčinek a přetahovadlo.
a co budou vaši pejsci večeřet na štědrý den?
já loni udělala filé a on to nechtěl, hajzlík...a já bych si ho tak dala...

Náš hafuša najde pod stromkem - Pytel granulí od rodičů, Kokina, čistící kostičky na zoubky, Plno hraček od nás, Dobroty a hračku od babičky - a největší radost má stejně z toho, když ho potom zachumláme do všech těch papírů a krabic od dárků, a on se v tom může bordelařit a cupovat to, jak jen ho napadne. To mu potom ty očíčka jen svítí

23.12.2007 13:43

sabina napsal(a):
Náš hafuša najde pod stromkem - Pytel granulí od rodičů, Kokina, čistící kostičky na zoubky, Plno hraček od nás, Dobroty a hračku od babičky - a největší radost má stejně z toho, když ho potom zachumláme do všech těch papírů a krabic od dárků, a on se v tom může bordelařit a cupovat to, jak jen ho napadne. To mu potom ty očíčka jen svítí

Naši miláčci (malý knírač a RR) dostanou nějaké pamlsky a ten menší ještě plyšáka navíc - miluje je :) Ale největší radost budou mít taky z cupování papírů :p

Přidejte reakci

Přidat smajlík