dejavu
napsal(a):
krasny, urostly pesan a ten postroj mu moc slusi, kdes to koupila?
Taky jsem s tím měla problém a myslela si, že jsem se přeťukla. Ten postroj je z Manmatu, ale objednaný normálně do obchodu. Mám k němu pás a vodítko s amortizerem. Je to skvělé na delší túry, nebolí ruce.
www.manmat.cz
Mám na choďáka velikost L.
ges
napsal(a):
Taky jsem s tím měla problém a myslela si, že jsem se přeťukla. Ten postroj je z Manmatu, ale objednaný normálně do obchodu. Mám k němu pás a vodítko s amortizerem. Je to skvělé na delší túry, nebolí ruce.
www.manmat.cz
Mám na choďáka velikost L.
Jo, já mám tuhle výbavičku taky, je to super
eva nohelova
napsal(a):
A snad mi odpustíte, když naposledy přidám ještě jednu fotečku, a to od Centy (šeltie), když měla asi 2,5 měsíce.
Mě by to bylo líto, nedat sem foto mých psů, každého zvlášt, když byli štěńátky a pak dospěláky....
Krááása. A můžu se zeptat, jak se tváří šeltinky na koníky? Mají to v genech, tak jako borderky?
Z toho našeho hafa asi pastevce neudělám , když přestanou koně spolupracovat a obrátí se, tak naše hrdinka prchá
.
m
napsal(a):
A tady do galerie nějaký ten belgičák.....naše štěnátka z A vrhu....no nejsou krásná?Ale ted už jsou z nich velcí kluci a holky
a ještě nějaký belgičák, abyste poznali kouzlo tohoto plemene. Další štěňátko...tentokrát z B vrhu...uf naštěstí jsme jich víc neměli....jo je trochu namočené, ono se koupalo chvilku předtím v misce s vodou
....stěňátka jsou stejně nejhezčí!!!!!
lerry
napsal(a):
Krááása. A můžu se zeptat, jak se tváří šeltinky na koníky? Mají to v genech, tak jako borderky?
Z toho našeho hafa asi pastevce neudělám , když přestanou koně spolupracovat a obrátí se, tak naše hrdinka prchá
.
Já ji k tomu nevedu, protože koně na pastvu a zpět vyvádíme ve stylu 1 člověk+1 kůň, ale sklony by k tomu měla, kdybych ji to nezakazovala. Tedy chová se k nim neutrálně, ale když začnou v ohradě řádit, chce se k nim přidat . Dovoluji ji to občas jen u ovcí a je vidět, že ji to dělá radost – vyštěkat se (oproti borderkám rozdíl). a taky se u toho nezastaví (taky oproti borderkám rozdíl)
. Když se ale na ni nějaká ovce obrátí apod., uskakuje – je na to připravena. Nebojím se tedy, že by se ji při tom s ohledem na její mrštnost něco stalo.
eva nohelova
napsal(a):
A pak ještě jednu společnou RTW Cido, NO Elza a šeltie Centy, od kavalírky Brusinky bohužel ještě nemám žádné nascenované foto, ale polepším se....
ÚŽASNÝ. Píďa nám roste jako z vody, a Cido - to je prostě Rotwík s velkým R. Náš Rodo už taky moudří... (brzy bude mít 4 měsíce!) ...
impact
napsal(a):
Umřete smíchy, ale je to americký pit bull teriér... Ty ouška lehce klamou, ale jinak je to pit... Pravda je, že bez PP, ale to mi moc nevadí.
Stáří 9 měsíců, výška nyní již 57cm, váha 30kg. On asi moc čistý nebude, ale povaha tam je.
Je prostě BOMBASTICKEJ !!!!! Moc se mi líbí když nemá kupírovaný ouška, je super. Taková malá létající myšička
marus
napsal(a):
ÚŽASNÝ. Píďa nám roste jako z vody, a Cido - to je prostě Rotwík s velkým R. Náš Rodo už taky moudří... (brzy bude mít 4 měsíce!) ...
Díky. Cido sice není žádný tank, nemá nějak zvlášt široký hrudník, je spíš vysoký, než široký (zavalitý), ale mě se líbí právě takový jaký je. Ono to možná bude tím, že každému se nejvíc líbí právě ten jeho pes.
A to je dobře.
Rodo je taky poc pěkný, určitě sem dávejte fota, jak roste. Rotvíci jsou opravdu bezva psi.
marus
napsal(a):
Krásný pes! na tohle se s Rodou (foto výše) taky těšíme!!!
To si užijete. Hlavně když to má člověk ustát, váží-li pes téměř víc než člověk, který ho na obraně drží
. Ale teď vážně. Pokud je solidní figurant a nic se na začátku nepokazí a pokud je rotvík alespoň trochu "snaživý", obrany se s nimi dělají dobře a většinou je na co koukat. Fakt ale je, že není to zadarmo. Výcvik většinou trvá dlouho, ale pak to stojí za to...
impact
napsal(a):
Umřete smíchy, ale je to americký pit bull teriér... Ty ouška lehce klamou, ale jinak je to pit... Pravda je, že bez PP, ale to mi moc nevadí.
Stáří 9 měsíců, výška nyní již 57cm, váha 30kg. On asi moc čistý nebude, ale povaha tam je.
Ahojky,
to impact: Usi ma dobre, slusi mu. Posilam fotku starenky. Pitka 9 let, kamoska a chuva nasich stenat.
eva nohelova
napsal(a):
Díky. Cido sice není žádný tank, nemá nějak zvlášt široký hrudník, je spíš vysoký, než široký (zavalitý), ale mě se líbí právě takový jaký je. Ono to možná bude tím, že každému se nejvíc líbí právě ten jeho pes.
A to je dobře.
Rodo je taky poc pěkný, určitě sem dávejte fota, jak roste. Rotvíci jsou opravdu bezva psi.
Vložím sem tři fotky Píďánka jak roste, je sice trochu drobnější, ale snad to dožene. Takže první fotka je z období kdy mu bylo sedm týdnů. Omlouvám se za "kvalitu"
kalliope
napsal(a):
A nakonec ve čtyřech měsících - zdá se mi, že nám nějak neroste
ahoj kalliope, zdá se mi píďa o píď menší než Rodo (porovnávám s fotkou "s kamarády" výše) Buď ráda! aspoň to nebude takovej tank! . ovšem, na poslední fotce už má zaručeně vyspělejší výraz! Formuje se mu hlavička do rotvajleří podoby. Mimo to, náš Rodo začíná být pěkně voprsklej!
na procházkách přijde ke mně jak se mu zachce... musíme zase nasadit pišotky
...a to vedro! ani moc nežere, ven se mu nechce, chrápe doma v chládku...
marus
napsal(a):
ahoj kalliope, zdá se mi píďa o píď menší než Rodo (porovnávám s fotkou "s kamarády" výše) Buď ráda! aspoň to nebude takovej tank! . ovšem, na poslední fotce už má zaručeně vyspělejší výraz! Formuje se mu hlavička do rotvajleří podoby. Mimo to, náš Rodo začíná být pěkně voprsklej!
na procházkách přijde ke mně jak se mu zachce... musíme zase nasadit pišotky
...a to vedro! ani moc nežere, ven se mu nechce, chrápe doma v chládku...
ahoj marus. Tak to známe Píďas je přes den taky jako "lemra" zato večer si to plně vynahrazuje, jenže to už jsem lemra já . Ale s tou hlavou, jak se mu formuje. Tomu se musím zasmát. Občas totiž Píďovi říkáme ty naše malá šišulko, protože má na kebulce takovej malej kopeček (asi jak ho mamka tlačila, tak ho přimáčkla
), je to fakt srandovní