Pozná pes nemocného páníčka?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.12.2007 18:12

Mám docela těžkou angínu a náš pes se ke mě neobyčejně tulí, spí mi u nohou a prakticky se ode mě nehne. Většinou přitom spí pod peřinou u manžela. A tak mě napadlo jestli pes vycítí, že je jeho páníček nemocný a tak se k němu tulí víc než obyčejně. Myslíte, že je to možné?

26.12.2007 18:14

badalamenti napsal(a):
Mám docela těžkou angínu a náš pes se ke mě neobyčejně tulí, spí mi u nohou a prakticky se ode mě nehne. Většinou přitom spí pod peřinou u manžela. A tak mě napadlo jestli pes vycítí, že je jeho páníček nemocný a tak se k němu tulí víc než obyčejně. Myslíte, že je to možné?

můj léčitel

26.12.2007 18:28

badalamenti napsal(a):
můj léčitel

Myslím si, že je to možné - můj borderák, taky má pečovatelské sklony, když je mi špatně a ani nechce jít s někým jiným ven, prostě mi hlídá asi kdybych něco potřebovala, přikládám fotku, když jsem měla chřípajznu - jen Kucíno střídal polohy buď byl u mě na gauči nebo pod gaučem;-)

26.12.2007 18:29

badalamenti napsal(a):

Jinak přeji brzké uzdravení

26.12.2007 18:31

badalamenti napsal(a):
můj léčitel

Jistě že to pejsek pozná, on cítí, že máte narušenou auru. Jednu dobu jsem trpěla na silné bolesti hlavy (měla jsem něco s krční páteří) a to můj pes vždycky přišel, sedl si ke mně a dal mi hlavu na rameno. Dokázal tak sedět nekonečně dlouho, dokud jsem ho neodsunula. Prostě oni to poznají

26.12.2007 18:34

marky88 napsal(a):
Jistě že to pejsek pozná, on cítí, že máte narušenou auru. Jednu dobu jsem trpěla na silné bolesti hlavy (měla jsem něco s krční páteří) a to můj pes vždycky přišel, sedl si ke mně a dal mi hlavu na rameno. Dokázal tak sedět nekonečně dlouho, dokud jsem ho neodsunula. Prostě oni to poznají

Toto jsou moji "léčitelé" - nyní jsou silná psychická opora, kterou momentálně velmi potřebuji

Přidejte reakci

Přidat smajlík