Obojky a vodítka ROGZ FOR DOGZ

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.12.2007 13:43

Máte někdo zkušenosti s těmito vodítky a obojky?Chci je pořídit našim dvěma hovawartům.Díky.

31.12.2007 13:49

carjack napsal(a):
Máte někdo zkušenosti s těmito vodítky a obojky?Chci je pořídit našim dvěma hovawartům.Díky.

ano máme - jsou skvělý....super pevný...a i kdyby rupla karabina....díky zapínání skrz se obojek nevysleče...takže já mám jen kladné a kladné zkušenosti

cobli

31.12.2007 13:49
cobli

carjack napsal(a):

s těmi zkušenost nemám,ale doporučuju vám obojky a vodítka na hofero.cz myslím,že jsou nejkvalitnější

31.12.2007 13:53

cobli napsal(a):
s těmi zkušenost nemám,ale doporučuju vám obojky a vodítka na hofero.cz myslím,že jsou nejkvalitnější

Tak Z Hofera jsou kvalitní, Jak kožené, tak Nylonové - jde o to, že zadavatelka chce třeba přímo Rogzi skrz to, jak vypadají - já mám jak z Hofera, tak z Magu, tak z Rogz for Dogz, a jak kožené, tak Nylonové....ani jeden mě nikdy nezklamal...takže můžu doporučit.

31.12.2007 13:54

sabina napsal(a):
Tak Z Hofera jsou kvalitní, Jak kožené, tak Nylonové - jde o to, že zadavatelka chce třeba přímo Rogzi skrz to, jak vypadají - já mám jak z Hofera, tak z Magu, tak z Rogz for Dogz, a jak kožené, tak Nylonové....ani jeden mě nikdy nezklamal...takže můžu doporučit.

Z Magu

31.12.2007 14:33

carjack napsal(a):

Ahoj my máme obojek rogz for dogz už přes dva roky, sice pro 10tikilového psa, ale tahouna, perfektně drží a je pohodlný. A mají hezké barvy.

31.12.2007 15:56

viki napsal(a):
Ahoj my máme obojek rogz for dogz už přes dva roky, sice pro 10tikilového psa, ale tahouna, perfektně drží a je pohodlný. A mají hezké barvy.

Taky můžu doporučit www.hofero.cz. Čtrnáct dní vánocemi mi dělali kožený obojek na objednávku a byl hotový ani ne za týden. Jsem maximálně spokojená jak s kvalitou tak s přístupem paní majitelky.

31.12.2007 16:09

evelin napsal(a):
Taky můžu doporučit www.hofero.cz. Čtrnáct dní vánocemi mi dělali kožený obojek na objednávku a byl hotový ani ne za týden. Jsem maximálně spokojená jak s kvalitou tak s přístupem paní majitelky.

My máme zálusk na dva teď....

31.12.2007 16:10

sabina napsal(a):
My máme zálusk na dva teď....

dva

31.12.2007 17:28

sabina napsal(a):
dva

My mame taky z Hofera... A jsme strasne spokojeni... pani majitelka je uzasna... my ted budeme kupovat tento, ale nechci tam tu uchytku, tak snad to pujde udelat...

31.12.2007 17:34

bubllinka napsal(a):
My mame taky z Hofera... A jsme strasne spokojeni... pani majitelka je uzasna... my ted budeme kupovat tento, ale nechci tam tu uchytku, tak snad to pujde udelat...

Hezké odpoledne, mám obojek ROGZ FOR DOGZ pro mého berňáčka, nejdříve jsme měli malý když byl hodně malinký, a teď máme nový. A jsme absolutně spokojeni, obojky jsou kvalitní, pevné a i hezky barevně provedené

31.12.2007 17:35

marky88 napsal(a):
Hezké odpoledne, mám obojek ROGZ FOR DOGZ pro mého berňáčka, nejdříve jsme měli malý když byl hodně malinký, a teď máme nový. A jsme absolutně spokojeni, obojky jsou kvalitní, pevné a i hezky barevně provedené

Tady je ten malinký, byl to jeho první obojek

31.12.2007 17:36

marky88 napsal(a):
Tady je ten malinký, byl to jeho první obojek

A tenhle máme teď, ale vypadá to, že nám za chvíli bude stejně malý

31.12.2007 17:39

marky88 napsal(a):
A tenhle máme teď, ale vypadá to, že nám za chvíli bude stejně malý

A poslední foto, k těmto obojkům doporučuji i psí známky "tagisky"

31.12.2007 17:57

marky88 napsal(a):
A poslední foto, k těmto obojkům doporučuji i psí známky "tagisky"

Moc díky všem za odpovědi.Zrovna takový obojek jako má berňáček jsem vybrala naší černoznakačce. Něco tmavšího vyberu i našemu plavákovi.Hned ve středu je přes tagisky.cz objednám.Nevíte náhodou někdo,jestli se dají vyzvednout v té Ondříčkově ul. v Praze ?

4.1.2008 18:24

carjack napsal(a):
Moc díky všem za odpovědi.Zrovna takový obojek jako má berňáček jsem vybrala naší černoznakačce. Něco tmavšího vyberu i našemu plavákovi.Hned ve středu je přes tagisky.cz objednám.Nevíte náhodou někdo,jestli se dají vyzvednout v té Ondříčkově ul. v Praze ?

Jééé...vy jste hrozí....náhodou jsem před včerejškem objevila tohle téma...a už mám na tagiskách objednaný dva obojky a dvě vodítka k tomu... a to jsem si říkala, že nebudu utrácet:)

4.1.2008 19:26

majta napsal(a):
Jééé...vy jste hrozí....náhodou jsem před včerejškem objevila tohle téma...a už mám na tagiskách objednaný dva obojky a dvě vodítka k tomu... a to jsem si říkala, že nebudu utrácet:)

Můžu se zeptat jak zjistím ceny obojků? Až s objednáním?

4.1.2008 20:24

sapinka napsal(a):

Pokud objednáváte z http://www.tagisky.cz/ tak máte ceny uvedené přímo u jednotlivých obojků

5.1.2008 13:23

marky88 napsal(a):
Pokud objednáváte z http://www.tagisky.cz/ tak máte ceny uvedené přímo u jednotlivých obojků

Ahoj, moje fenka leonbergera má taky obojek ROGZ FOR DOGZ . Červený s bílýma kostičkama. Jsme s ním moc spokojeni!

5.1.2008 15:25

marky88 napsal(a):

Já myslela z Hofera, ale sem se taky mrknu

5.1.2008 17:36

sapinka napsal(a):
Já myslela z Hofera, ale sem se taky mrknu

Taky máme Rogzi obojek, včera mi padl do oka tenhle hnědej,vypadá bytelně a navíc je tu tak chválíte takže už máme na střídání asi 3 nebo4 ale

5.1.2008 17:38

sapinka napsal(a):

U Hofera nejsou bohuzel ceny, ale pani majitelka ti (vetsinou obratem) rada napise cenu, nemusis hned objednavat, jen se zeptej na cenu, napis rovnou velikost, jakou by jsi chtela a kod toho obojku a ona ti napise cenu...

5.1.2008 18:27

kelly napsal(a):
Ahoj, moje fenka leonbergera má taky obojek ROGZ FOR DOGZ . Červený s bílýma kostičkama. Jsme s ním moc spokojeni!

Ten červenej s kostičkama mám objednanej pro červenou jezevčci... A pro světlou kříženku tenhle.

Až dojdou, tak holky vyfotím;)

11.1.2008 09:54

majta napsal(a):
Ten červenej s kostičkama mám objednanej pro červenou jezevčci... A pro světlou kříženku tenhle.

Až dojdou, tak holky vyfotím;)

Tak mi dneska došly obojky. posílám foto spokojených fen

11.1.2008 10:58

bubllinka napsal(a):
U Hofera nejsou bohuzel ceny, ale pani majitelka ti (vetsinou obratem) rada napise cenu, nemusis hned objednavat, jen se zeptej na cenu, napis rovnou velikost, jakou by jsi chtela a kod toho obojku a ona ti napise cenu...

Já je mám pro dvě německé dogy a naháče, máme je už dva roky, používáno denně a maximální spokojenost.

11.1.2008 12:58

dora napsal(a):
Já je mám pro dvě německé dogy a naháče, máme je už dva roky, používáno denně a maximální spokojenost.

zadavatelka:Tak jsem si pro ně včera dojela a jsou bezva.Mají dost dobře vymakaný u obojků zapínání s tou pojistkou. Jsem z toho nadšená.Až dám fota do PC ,tak pošlu ,jak nám to sluší.

11.1.2008 14:46

carjack napsal(a):
zadavatelka:Tak jsem si pro ně včera dojela a jsou bezva.Mají dost dobře vymakaný u obojků zapínání s tou pojistkou. Jsem z toho nadšená.Až dám fota do PC ,tak pošlu ,jak nám to sluší.

Ahoj, to zapínání s pojistkou je u všech vzorů? Maji jich docela slušnej výběr a jen dle obrázků se nemůžu moc zorientovat. Jo, a máte někdo zkušenosti s obojky RED DINGO?

11.1.2008 15:11

carjack napsal(a):

Mohla bych se zeptat těch co maj obojky se zapínáním se zámkem již déle, jestli je vše v pořádku?? Zhruba před dvouma či třema rokama když to byla novinka, jsem dva se zámkem pořídila a během měsíce se mi u obou ulomila nožička sponky, tak jestli to byla počáteční nevychytaná vada či smůla a nyní je to v poho a nebo je s tím problem. Ráda bych ho pořídila třetímu přírůstkovi, ale bojim se aby se mi to opět nestalo...

11.1.2008 16:42

ufik01 napsal(a):
Mohla bych se zeptat těch co maj obojky se zapínáním se zámkem již déle, jestli je vše v pořádku?? Zhruba před dvouma či třema rokama když to byla novinka, jsem dva se zámkem pořídila a během měsíce se mi u obou ulomila nožička sponky, tak jestli to byla počáteční nevychytaná vada či smůla a nyní je to v poho a nebo je s tím problem. Ráda bych ho pořídila třetímu přírůstkovi, ale bojim se aby se mi to opět nestalo...

My jsme měli tuhle značku na dobříka - postroj + vodítko. Používali jsme ho asi 3 roky denně, zapínání naprosto bez problémů A i když plastům na obojkách a postrojích nevěřím, tak tenhle mě fakt přesvědčil o kvalitě. Na obrany jsme ho teda nepoužívali, ale tah 42kilového psa zvládl postroj bez újmy Vodítka jsou příjemná do ruky.

11.1.2008 16:43

ufik01 napsal(a):

Tak přidávám fota těch našich zlobidel s jejich novými obojky.Jinak co se týče dotazu na ty zámky: Zkuste napsat mejla paní na tagisky a ona vám určitě velice ochotně zodpoví,zda to mají všechny obojky.Jinak to zapínání i zámek se mi zdá hodně bytelné.Časem ale uvidíme co vydrží.

11.1.2008 16:45

carjack napsal(a):
Tak přidávám fota těch našich zlobidel s jejich novými obojky.Jinak co se týče dotazu na ty zámky: Zkuste napsat mejla paní na tagisky a ona vám určitě velice ochotně zodpoví,zda to mají všechny obojky.Jinak to zapínání i zámek se mi zdá hodně bytelné.Časem ale uvidíme co vydrží.

ještě čubina

12.1.2008 22:05

carjack napsal(a):

tyto obojky jsou velice kvalitní,pevné a zároven moc pěkné.Pracuji v chov.potřebách a máme je v prodeji a začíná být o ně velký zájem....a ta cena je přijatelná:-)

6.11.2008 01:01
luciee

XXX.XXX.74.188

carjack napsal(a):

ROGZ FOR DOGZ jsou super vodítka a obojky! :-) Máme jak vodítko tak obojek a jsme maxilmálně spokojeni. Materiál je skvělý, "neodrbe se" jako ostatní... Mají několik designů, druhů, velikostí.... Prostě super a jiný už nechcem

6.11.2008 08:36
assil

XXX.XXX.216.60

luciee napsal(a):
ROGZ FOR DOGZ jsou super vodítka a obojky! :-) Máme jak vodítko tak obojek a jsme maxilmálně spokojeni. Materiál je skvělý, "neodrbe se" jako ostatní... Mají několik designů, druhů, velikostí.... Prostě super a jiný už nechcem

Mám obojky Rogz for Dogz i Red Dingo. RfD jsou skvělý, i když mě osobně tam to bezpečnostní provlíkání vadí, jsou i bytelný, Red Dingo jsou moc pěkné na pohled, ozdobné zapínání se mi zdá trochu fórovější, ale co je nejhorší, nejspíš neodpovídají velikosti a jsou menší než bývá obvyklé, tak na to bacha. Mají velikosti na malého, středního a velkého psa, já mám psy 50 a 35 cm, objednala jsem na malého a středního, šířky obojků odpovídají, ale na délkou jsou jim malý. Na malého psa by byl tak ten střední, ale zase je moc široký. Takže já Red Dingo již nikdy více.

cobli

9.11.2008 17:29
cobli

XXX.XXX.176.34

assil napsal(a):
Mám obojky Rogz for Dogz i Red Dingo. RfD jsou skvělý, i když mě osobně tam to bezpečnostní provlíkání vadí, jsou i bytelný, Red Dingo jsou moc pěkné na pohled, ozdobné zapínání se mi zdá trochu fórovější, ale co je nejhorší, nejspíš neodpovídají velikosti a jsou menší než bývá obvyklé, tak na to bacha. Mají velikosti na malého, středního a velkého psa, já mám psy 50 a 35 cm, objednala jsem na malého a středního, šířky obojků odpovídají, ale na délkou jsou jim malý. Na malého psa by byl tak ten střední, ale zase je moc široký. Takže já Red Dingo již nikdy více.

Taky doporučuju Hofero.cz - super přístup a za tu kvalitu dost slušné ceny,máme obojek i vodítko .)

10.11.2008 12:20
hafina

XXX.XXX.201.101

carjack napsal(a):

RfD jsou krásný obojky. Máme doma obojek i vodítko a jsou dobrý, ale co mi teda vadí, že se obojek povoluje, což mi ale dělali vždycky všechny obojky, který měli k nastavování plastovou sponu. Teď máme ManMaťáckej, ten má tu sponu kovovou a obojek se na obvodu ani nehne.

11.11.2008 23:18
llucinkaa2

XXX.XXX.153.52

hafina napsal(a):
RfD jsou krásný obojky. Máme doma obojek i vodítko a jsou dobrý, ale co mi teda vadí, že se obojek povoluje, což mi ale dělali vždycky všechny obojky, který měli k nastavování plastovou sponu. Teď máme ManMaťáckej, ten má tu sponu kovovou a obojek se na obvodu ani nehne.

Obojek RFD mám na Kavkazského pasteveckého psa a drží..je hodně pevný...prvně jsem tomu nevěřila,tak jsem zapínala fenu na dva obojky,kdyby náhodou po někom skočila...později jsem zjistila,že není třeba druhého obojku a obojek RFD udrží i 60-ti kg hovádko které má rapla...takže doporučuji,i když má plastovou sponu..a nám se nepovoluje a drží parádně

25.11.2008 21:50
sabina

XXX.XXX.64.178

llucinkaa2 napsal(a):
Obojek RFD mám na Kavkazského pasteveckého psa a drží..je hodně pevný...prvně jsem tomu nevěřila,tak jsem zapínala fenu na dva obojky,kdyby náhodou po někom skočila...později jsem zjistila,že není třeba druhého obojku a obojek RFD udrží i 60-ti kg hovádko které má rapla...takže doporučuji,i když má plastovou sponu..a nám se nepovoluje a drží parádně

další obojek je doma
sem neodolala...kombinace čokoládově hnědé a růžového nápisu...no košt...toto

25.11.2008 21:51
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
další obojek je doma
sem neodolala...kombinace čokoládově hnědé a růžového nápisu...no košt...toto

je to polostahovák - 50-70cm

26.11.2008 13:26
danone

XXX.XXX.172.67

sabina napsal(a):
je to polostahovák - 50-70cm

Sabčo..., tak přesně tenhle obojek dostane Day od Ježíška.... Tak jsem neodolala..... a velikost máme též stejnou... Gab to přetáhne přes tu jeho velkou kebuli???? Je fakt,že DAy ten obojek má stažený na nejmenší velikost.... (obvod krku má 50cm).

26.11.2008 14:24
hankaapes

XXX.XXX.101.77

danone napsal(a):
Sabčo..., tak přesně tenhle obojek dostane Day od Ježíška.... Tak jsem neodolala..... a velikost máme též stejnou... Gab to přetáhne přes tu jeho velkou kebuli???? Je fakt,že DAy ten obojek má stažený na nejmenší velikost.... (obvod krku má 50cm).

Teď jsem se dívala na jejich nabídku, naprosto úžasný výběr, ale nějak jsem neobjevila, kde objednat.

26.11.2008 14:37
danone

XXX.XXX.172.67

hankaapes napsal(a):
Teď jsem se dívala na jejich nabídku, naprosto úžasný výběr, ale nějak jsem neobjevila, kde objednat.

Jestli myslíš Rogz, tak nejlépe na www.tagisky.cz a tam klikneš u jednotlivých výrobků na dát do košíku....objednání není nijak složité.
Tagisky jsou výhradní dovozci Rogz.

26.11.2008 14:46
hankaapes

XXX.XXX.101.77

danone napsal(a):
Jestli myslíš Rogz, tak nejlépe na www.tagisky.cz a tam klikneš u jednotlivých výrobků na dát do košíku....objednání není nijak složité.
Tagisky jsou výhradní dovozci Rogz.

Myslela jsem hofero ale juknu ještě na ROGZ, díky

maťa

26.11.2008 14:58
maťa

XXX.XXX.31.114

carjack napsal(a):

Hani, na Hoferu se objednává normálka přes email, napíšeš majitelce, kód a popis, bravu, výrobku, co bys chtěla, případně můžeš poslat i fotku stáhnutou , a je to! Pokud nebudeš vědět velikost, nebo tak, či budeš mít požadavek nějaký osobitý, není problém se s ní domluvit, je moc ochotná a príma

26.11.2008 15:55
hankaapes

XXX.XXX.101.77

maťa napsal(a):
Hani, na Hoferu se objednává normálka přes email, napíšeš majitelce, kód a popis, bravu, výrobku, co bys chtěla, případně můžeš poslat i fotku stáhnutou , a je to! Pokud nebudeš vědět velikost, nebo tak, či budeš mít požadavek nějaký osobitý, není problém se s ní domluvit, je moc ochotná a príma

Díky najednou jsem si připadala jako blbec, co si neumí koupit na netu zboží, které je kráááásnééééééé Objednám ihned

26.11.2008 18:41
majdrous

XXX.XXX.213.224

hankaapes napsal(a):
Díky najednou jsem si připadala jako blbec, co si neumí koupit na netu zboží, které je kráááásnééééééé Objednám ihned

Jé, Sabi, máme stejný vzor .

26.11.2008 18:44
majdrous

XXX.XXX.213.224

majdrous napsal(a):
Jé, Sabi, máme stejný vzor .

A labík má taky od Rogze.

26.11.2008 19:03
sabina

XXX.XXX.64.178

majdrous napsal(a):
A labík má taky od Rogze.

Dany, Májo....
Sem se těšila, jak budem jediný a ono zase prdlačky je to krásnej obojek...co?
Jo, Dany, přetáhl...je to 70tka...a Gabín má něco kolem 64 myslím. Takže pohoda.
Je sice tenčí, než jsme zvyklí, ale je prostě krásnej a za 250,- no neber ho

26.11.2008 19:11
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
Dany, Májo....
Sem se těšila, jak budem jediný a ono zase prdlačky je to krásnej obojek...co?
Jo, Dany, přetáhl...je to 70tka...a Gabín má něco kolem 64 myslím. Takže pohoda.
Je sice tenčí, než jsme zvyklí, ale je prostě krásnej a za 250,- no neber ho

kurňik...se omlouvám, tuhle fotku jsem nechtěla...
Já chtěla s obojkem...asi tuhle

26.11.2008 19:35
tadik

XXX.XXX.70.52

sabina napsal(a):
kurňik...se omlouvám, tuhle fotku jsem nechtěla...
Já chtěla s obojkem...asi tuhle

ahoj, my máme tenhle

26.11.2008 19:37
tadik

XXX.XXX.70.52

tadik napsal(a):
ahoj, my máme tenhle

taky nakupujem z tagisek, dřív jsme měli ten sladce růžovej, byl hrozně pěknej, akorát byl pořád špinavej a jak jsem ho prala a prala, tak jsem ho vyprala až do bíla. Teď se rozhoduju mezi tím pěkným hnědorůžovym, co tady už máte a těma dvěma novýma vzorama. a pořád nevim, všechny jsou tak pěkný.....

26.11.2008 19:39
tadik

XXX.XXX.70.52

tadik napsal(a):
ahoj, my máme tenhle

ještě to přiblížim

26.11.2008 19:49
tadik

XXX.XXX.70.52

tadik napsal(a):
ještě to přiblížim

a druhá má tenhle

27.11.2008 08:29
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

carjack napsal(a):

my máme tenhle

27.11.2008 10:40
danone

XXX.XXX.172.67

Inspektor Pišišvor napsal(a):
my máme tenhle

Markéto, ty dva nový vzory na Tagiskách jsou taky super!!!! Musím se držet, abych nekupovala další obojek...., protože ten modrý by mé Day taky úžasně slušel!!!!
Já už jiné obojky než polostahováky od Rogzu nekupuju! Jsou perfektní, spolehlivé a tolik barev na výběr, že jeden neví který dřív koupit....tak jich raději koupí několik.....

Abych pravdu řekla, tak ještě přemýšlím o tom "chlupatém" obojku od Hurtty. Na zimu by to nemuselo být špatný - pěkně to musí chránit krk před zimou..... Ovšem jak moc je praktický nevím.... Musel by se používat jen do suché zimy, protože jinak by byl věčně špinavý.... Tak nevím, zda se Ježíšek ještě nezblázní a neobjedná chlupatý obojek.

29.11.2008 09:23
tadik

XXX.XXX.70.52

danone napsal(a):
Markéto, ty dva nový vzory na Tagiskách jsou taky super!!!! Musím se držet, abych nekupovala další obojek...., protože ten modrý by mé Day taky úžasně slušel!!!!
Já už jiné obojky než polostahováky od Rogzu nekupuju! Jsou perfektní, spolehlivé a tolik barev na výběr, že jeden neví který dřív koupit....tak jich raději koupí několik.....

Abych pravdu řekla, tak ještě přemýšlím o tom "chlupatém" obojku od Hurtty. Na zimu by to nemuselo být špatný - pěkně to musí chránit krk před zimou..... Ovšem jak moc je praktický nevím.... Musel by se používat jen do suché zimy, protože jinak by byl věčně špinavý.... Tak nevím, zda se Ježíšek ještě nezblázní a neobjedná chlupatý obojek.

no já taky mám nutkání zas objednat dva obojky.....už jiný než rogz taky moc neberem - to mě musí už hoodně zaujmout....
a hlavně - mám velkej důvod něco objednat, protože nám přibyl další chlupáč, juchuchuchu, takže stejně musim

ten chlupej obojek hurtty je hustej

Přidejte reakci

Přidat smajlík