Dotaz - není tu někdo z Mikulovska?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.1.2008 22:46

Ahojky! není tu náhodou někdo z Mikulovska na společné venčení s pejskem....Já mám 17 měsíčního komondora,prostě mlaďoch,..třeba taky někdo nemáte s kým jít...a váš pejsek třeba také nemá moc kamarádů...

4.1.2008 02:11

gyoker napsal(a):
Ahojky! není tu náhodou někdo z Mikulovska na společné venčení s pejskem....Já mám 17 měsíčního komondora,prostě mlaďoch,..třeba taky někdo nemáte s kým jít...a váš pejsek třeba také nemá moc kamarádů...

Ještě bych chtěla přidat Pohořelice u Brna,autem je to od nás taky kousek..

4.1.2008 08:41

gyoker napsal(a):

my jsme z vranovic.... máme skoro 9měsíčního berňáka... takže k pohořelicím i mikulovu kousek... a do mikulova i se psem jezdíme každou sobotu...

4.1.2008 22:42

albona napsal(a):
my jsme z vranovic.... máme skoro 9měsíčního berňáka... takže k pohořelicím i mikulovu kousek... a do mikulova i se psem jezdíme každou sobotu...

Ahojky!!!! tak to jsem ráda,že se někdo našel !!!! napíšu ti svuj email : huryna@seznam.cz Mohli bychom se domluvit ,my bychom mohli zajet k Vám a nebo se sejít přímo v Mikulově...(My jsme z Brodu nad Dyjí)Taky nemáš s kým chodit na procházky,aby si mazlík pohrál s kamarádem?? tady je to katastrofa...Lidi maji baráky + zahradu k tomu a tím je pro ně vystaráno..Nějaká socializace pejska..to pomalu nikdo neví co je,. Júúú,já jsem tak ráda,že ses ozvala...Napiš!!!! a díky!!!!!

15.1.2008 10:01

gyoker napsal(a):

Ahoj, ráda se ke společnému venčení přidám. Jsem přímo z Mikulova a mám 10ti měs. pointra.

15.1.2008 17:41

nikoliczenka napsal(a):
Ahoj, ráda se ke společnému venčení přidám. Jsem přímo z Mikulova a mám 10ti měs. pointra.

ještě já :-) přidávám fotku (krapet akční) našeho Cira - 9 měsíců a kousek

8.10.2009 18:23
nikoliczenka

XXX.XXX.202.61

gyoker napsal(a):

Halo halo Mikulovsko a okolí, byl by zájem?
www.coursingmikulov.estranky.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík