gyoker
napsal(a):
Ahojky! není tu náhodou někdo z Mikulovska na společné venčení s pejskem....Já mám 17 měsíčního komondora,prostě mlaďoch,..třeba taky někdo nemáte s kým jít...a váš pejsek třeba také nemá moc kamarádů...
my jsme z vranovic.... máme skoro 9měsíčního berňáka... takže k pohořelicím i mikulovu kousek... a do mikulova i se psem jezdíme každou sobotu...
albona
napsal(a):
my jsme z vranovic.... máme skoro 9měsíčního berňáka... takže k pohořelicím i mikulovu kousek... a do mikulova i se psem jezdíme každou sobotu...
Ahojky!!!! tak to jsem ráda,že se někdo našel !!!! napíšu ti svuj email : huryna@seznam.cz
Mohli bychom se domluvit ,my bychom mohli zajet k Vám a nebo se sejít přímo v Mikulově...(My jsme z Brodu nad Dyjí)Taky nemáš s kým chodit na procházky,aby si mazlík pohrál s kamarádem?? tady je to katastrofa...Lidi maji baráky + zahradu k tomu a tím je pro ně vystaráno..Nějaká socializace pejska..to pomalu nikdo neví co je,.
Júúú,já jsem tak ráda,že ses ozvala...Napiš!!!! a díky!!!!!
gyoker
napsal(a):
Ahojky! není tu náhodou někdo z Mikulovska na společné venčení s pejskem....Já mám 17 měsíčního komondora,prostě mlaďoch,..třeba taky někdo nemáte s kým jít...a váš pejsek třeba také nemá moc kamarádů...
Ahoj, ráda se ke společnému venčení přidám. Jsem přímo z Mikulova a mám 10ti měs. pointra.
nikoliczenka
napsal(a):
Ahoj, ráda se ke společnému venčení přidám. Jsem přímo z Mikulova a mám 10ti měs. pointra.
ještě já :-) přidávám fotku (krapet akční) našeho Cira - 9 měsíců a kousek
gyoker
napsal(a):
Halo halo Mikulovsko a okolí, byl by zájem?
www.coursingmikulov.estranky.cz