Nedá mi to a musím se pochlubit našimi přírůstky. Včera nám čiva Pepka porodila šest štěňátek, jedno hezčí než druhé. Je to krása, o to větší, že vše klape jak má a doufám, že do budoucna nadále bude.
Více fotek na www.elwig.estranky.cz
Lenka
elwig
napsal(a):
Nedá mi to a musím se pochlubit našimi přírůstky. Včera nám čiva Pepka porodila šest štěňátek, jedno hezčí než druhé. Je to krása, o to větší, že vše klape jak má a doufám, že do budoucna nadále bude.
Lenka
Čivava 6 štěňat? Kam to naskládala?
Gratuluju a ať rostou k radosti páníčků.
impact
napsal(a):
Čivava 6 štěňat? Kam to naskládala?
Gratuluju a ať rostou k radosti páníčků.
Díky. Měla obrovské bříško, takhle vypadala den před porodem.
elwig
napsal(a):
Díky. Měla obrovské bříško, takhle vypadala den před porodem.
Tééééda,tak to je opravdu hodně,ale mě by zajímalo kolikpak vážila před štěňátky a kolik vážila když je měla-víte třeba já mám jen malé čivinky,ale viděla jsem i veliké třeba 6kg - myslíte,že počet je také o velikosti mamči? to by mě zajímalo-protože asi do 1,5kg čivky až do 2kg se jich tolik nevleze-nebo jo???zdravím a přejeme hodně zdravíčka do Nového roku
ivettt
napsal(a):
Tééééda,tak to je opravdu hodně,ale mě by zajímalo kolikpak vážila před štěňátky a kolik vážila když je měla-víte třeba já mám jen malé čivinky,ale viděla jsem i veliké třeba 6kg - myslíte,že počet je také o velikosti mamči? to by mě zajímalo-protože asi do 1,5kg čivky až do 2kg se jich tolik nevleze-nebo jo???zdravím a přejeme hodně zdravíčka do Nového roku
Nevím, jestli Vám dostatečně odpovím. Pepinka opravdu nemá 1,50kg. Vážila jsem ji naposled po prvním hárání, to byla v kondici-nebyla tak moc vykrmená( má sklony k tloustnutí), to měla asi 3,20. Je tedy na hranici nebo těsně za hranicí váhy pro chovnost čivav s PP. Tedy alespoň podle regulí, jak je to doopravdy nevím. Ale její štěnda jsou kolem 2kg v dospělosti, tak jsem si ji asi takhle vykrmila já.
V březosti fenku nevážím, tak vám nemohu zodpovědět kolik přibrala. Samozřejmě, že počet je do určité míry závislý i na velikosti fenky, ale hlavně na tom kolik je její děloha schopna vyživit štěňátek. Teď nedávno měli v chovatelské stanici Jolly Pixie (doufám, že to píši správně) narozeno 9 štěňat z nichž 8 přežilo - prostě nádhera.
Také zdravím.
Lenka
www.elwig.estranky.cz
impact
napsal(a):
Pěknej pupík. To se musela chudina sotva koulet.
Gratuluju ke štěňátkům a jen ať pěkně ve zdraví rostou
www.carry.wbs.cz
elwig
napsal(a):
Lenka
Taky gratulujem. Naše fenka čivka měla 5 štěňátek, je to radost, když se vrh podaří. Hlavně ať jsou mimi i mamina zdraví a prospívají.
elwig
napsal(a):
Máte pravdu Conie, když je vše jak má je to velká radost a potěšení. Děkuji za gratulaci, hodně chovatelských úspěchů.
elwig
Tak už je nám 14.dní. Pěkně rosteme.
A na webu je spoutu nových fotek.
www.elwig.estranky.cz
elwig
napsal(a):
www.elwig.estranky.cz
Taky něco přidám - dvoudenní mopsíky
elwig
napsal(a):
www.elwig.estranky.cz
Nechci rýpat ale mě se teda zdá, že když má 2 a půl letá fena už 3. vrh, že je to dost (podle Vašich www je fena narozená v srpnu 2005). 2. vrh měla v červnu 2007, takže ten první musela mít někdy v 15. měsících.
dejna
napsal(a):
Nechci rýpat ale mě se teda zdá, že když má 2 a půl letá fena už 3. vrh, že je to dost (podle Vašich www je fena narozená v srpnu 2005). 2. vrh měla v červnu 2007, takže ten první musela mít někdy v 15. měsících.
I já GRATULUJI ,každý porod bez problémů je zázrak.Ale souhlasím s příspěvkem na demnou,ve 2,5 letech třetÍ vrh - TAK TÍM BYCH SE NECHLUBILA .Považuji za dobré po každém vrhu - a vůbec takto početném fenku ZASLOUŽENĚ nechat odpočnout ( ale co čivavy jsou v kurzu tak at rodí).Tohle se mi nelíbí i když vaše fenka není žádný drobeček -- psala jste po prvním hárání 3,2kg ( předpokládám na 7-8.měsících tak ted má tak 4 -4,5kg- TAK ONA TO VYDRŽÍ CO????
Přeji mamině a štěníkům zdraví a vám lepší rozhodování kdy fenku nakrýt a nebo s tím nechodte na trh...