Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.1.2008 15:20

Od pátku mám doma nalezence,který vybíral popelnice u hospody.Nevypadá ale bezprizorně.Má červený obojek a je kastrovaný.Je čistotný a bez parazitů - tedy vnějších.Je to dědeček,už mu padají zuby.Zatím jsem ho našoupala na internet a ve vsi jsme vyvěsili lístky.Ostatní obce jsme kvůli ledovce neobjeli.Nechala bych si ho,ale naši barzoji by s ním asi zametli.Krom toho myslím že někomu chybí,tak se podívejte jestli vám nepřipomíná pejska který se někomu ztratil.

7.1.2008 11:27

barzojka napsal(a):
Od pátku mám doma nalezence,který vybíral popelnice u hospody.Nevypadá ale bezprizorně.Má červený obojek a je kastrovaný.Je čistotný a bez parazitů - tedy vnějších.Je to dědeček,už mu padají zuby.Zatím jsem ho našoupala na internet a ve vsi jsme vyvěsili lístky.Ostatní obce jsme kvůli ledovce neobjeli.Nechala bych si ho,ale naši barzoji by s ním asi zametli.Krom toho myslím že někomu chybí,tak se podívejte jestli vám nepřipomíná pejska který se někomu ztratil.

TAk pejsek už je doma - dobře to dopadlo.

7.1.2008 11:48

barzojka napsal(a):
TAk pejsek už je doma - dobře to dopadlo.

Všem lidičkám a všem pejskům přeji do nového roku, at na cestách životem a třeba i u popelnic co nejrychleji narazí na podobnou dobrou duši, jako je barzojka . Helena

cobli

7.1.2008 12:17
cobli

hehe napsal(a):
Všem lidičkám a všem pejskům přeji do nového roku, at na cestách životem a třeba i u popelnic co nejrychleji narazí na podobnou dobrou duši, jako je barzojka . Helena

kdo si ho nakonec vzalo ? původní majitel ? nebo se našel nový ?

7.1.2008 13:27

cobli napsal(a):
kdo si ho nakonec vzalo ? původní majitel ? nebo se našel nový ?

Podle mě je zpět u svých pánů

9.1.2008 10:19

sabina napsal(a):
Podle mě je zpět u svých pánů

Pejsek je zpět u svých pánů,byl odtud ze vsi,ale zespoda,kam já nepřijdu takže jsem ho neznala.Je to 14.ti letý dědouš,napůl hluchý a slepý - naní divu že se zatoulal.

Přidejte reakci

Přidat smajlík