Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.1.2008 22:23

ahoj, v prosinci jsem našla štěňátko, je to nějaký multivořech. co byste řekli, že to je za kombinaci ? mohla bych říkat, že je to kříženec staforda a jezevčíka?

mighty

8.1.2008 22:24

tadik napsal(a):
ahoj, v prosinci jsem našla štěňátko, je to nějaký multivořech. co byste řekli, že to je za kombinaci ? mohla bych říkat, že je to kříženec staforda a jezevčíka?

mighty

8.1.2008 22:24

tadik napsal(a):

mighty

8.1.2008 22:25

tadik napsal(a):

Je krásná, ale já bych určovala rasu až dospěje, ještě se může dost změnit. Kolik jí je ? Tak tři měsíce, že?

8.1.2008 22:26

tadik napsal(a):

mighty

abych nezapomněla - jsou jí asi 3 měsíce, váří zatím 5 kilo a velká je asi jako jezevčík

8.1.2008 22:26

tadik napsal(a):

mighty

8.1.2008 22:27

tadik napsal(a):

mighty

8.1.2008 22:28

almina napsal(a):
Je krásná, ale já bych určovala rasu až dospěje, ještě se může dost změnit. Kolik jí je ? Tak tři měsíce, že?

Tak jsem ten věk trefila.

8.1.2008 22:31

tadik napsal(a):

mighty

je dost silná a bude nejspíš i mohutná, hrudník se jí dělá pěknej a potřebuje pevnou ruku, sebevědomí jí rozhodně nechybí

8.1.2008 22:34

almina napsal(a):
Tak jsem ten věk trefila.

taky jsem si řikala, že počkám, až vyroste a pak budu určovat, ale každej se mě ptá a teď vyplňuju očkovák a nevím, co tam napsat, tak jsem si řekla, že to tady zkusím

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.1.2008 22:34
Uživatel s deaktivovaným účtem

tadik napsal(a):

mighty

tiez sa nam prihodil nejaky krizenec,tiez ma cca 3 mesiace,akurat ma tych kil 7,no je to predsa chlap

8.1.2008 22:46

tadik napsal(a):
taky jsem si řikala, že počkám, až vyroste a pak budu určovat, ale každej se mě ptá a teď vyplňuju očkovák a nevím, co tam napsat, tak jsem si řekla, že to tady zkusím

tmyslím, že můžes napsat cokoliv, on to stejně nikdo nepozná, ale jezevčík se stafordem by to být mohl, taky možná jednoho v útulku máme. Badík viz. foto

9.1.2008 09:54

almina napsal(a):
tmyslím, že můžes napsat cokoliv, on to stejně nikdo nepozná, ale jezevčík se stafordem by to být mohl, taky možná jednoho v útulku máme. Badík viz. foto

to je pravda, lidi se mě ptají, co to je, několikrát denně, už jsem si taky vymíšlela novou rasu, za kterou ji budu vydávat - např. indočínský krátkosrstý, brazilský norník...nebo daklbulteriér (to by bylo asi nejblíž)
z jakýho útulku je badík?

9.1.2008 14:40

tadik napsal(a):
to je pravda, lidi se mě ptají, co to je, několikrát denně, už jsem si taky vymíšlela novou rasu, za kterou ji budu vydávat - např. indočínský krátkosrstý, brazilský norník...nebo daklbulteriér (to by bylo asi nejblíž)
z jakýho útulku je badík?

Badík čeká na novýho majitele u nás v útulku v Krajkové, http://www.utulek-sokolov.estranky.cz

9.1.2008 15:18

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
tiez sa nam prihodil nejaky krizenec,tiez ma cca 3 mesiace,akurat ma tych kil 7,no je to predsa chlap

Já v tom vidím určitě holandského ovčáka, ale neumím si představit s čím

9.1.2008 16:18

hankaapes napsal(a):
Já v tom vidím určitě holandského ovčáka, ale neumím si představit s čím

může být stafordšírského bulteriera s čímkoliv, nebo bulteriera x ?, pitbula x ?.
Uvažuj logicky, není velká, je žíhaná - tolik plemen zase žíhanou nenese, a počitej se základem střední plemeno x třeba něco menšího. Má široký hrudník, výraz, temperament. A tyto plemena se zcela běžně vyskytují, maminka klidně může být vořech. Holanďana vylučuiji, to už by bylo větší a nohaté.

10.7.2008 17:42
pitimiti

XXX.XXX.1.189

tadik napsal(a):

mighty

Ahoj všichni, kamarádka si pořídila novou fenečku a tak nějak vymýšlíme co by to mohlo být zač. Maminka by měla být údajně GR s PP (páníci neuhlídali).
Mě nějak dochází inspirace... bratříček této fenky je prý úplně hladkosrstý (připomínající JRT) a další sestřička prý skoro až hrubosrstá
Jsou jí 2 měsíce, je bílá s červeným "přožíháním" a na zádech má hnědý flek.

10.7.2008 17:43
pitimiti

XXX.XXX.1.189

pitimiti napsal(a):
Ahoj všichni, kamarádka si pořídila novou fenečku a tak nějak vymýšlíme co by to mohlo být zač. Maminka by měla být údajně GR s PP (páníci neuhlídali).
Mě nějak dochází inspirace... bratříček této fenky je prý úplně hladkosrstý (připomínající JRT) a další sestřička prý skoro až hrubosrstá

.

10.7.2008 17:44
pitimiti

XXX.XXX.1.189

pitimiti napsal(a):
.

v pohybu nosí ocásek hodně nahoru.

10.7.2008 17:44
pitimiti

XXX.XXX.1.189

pitimiti napsal(a):
v pohybu nosí ocásek hodně nahoru.

a tady ještě jedna s mým pesanem pro porovnání velikostí

10.7.2008 19:43
pinoha

XXX.XXX.69.167

pitimiti napsal(a):
a tady ještě jedna s mým pesanem pro porovnání velikostí

To je fantastická fotka!!!

Ten první pejsek, myslím, v sobě bullteriéra nemá. Klabonos v genech by se navenek projevil aspoň trochu. Ale ten stafbulík, nebo amstaf je docela dobře možný. I když, jestli je teď velká jako jezevčík, tak spíš ten staford...
Lucie

11.7.2008 21:12
tadik

XXX.XXX.216.212

pitimiti napsal(a):

ta je nádherná!! jak je veliká?

mighty v 9. měsících - 10kg, "nadprůměrné" osvalení, temperamentní (hyperaktivní) a tvrdohlavá - opravdu to nejspíš bude stafík s jezevčíkem

11.7.2008 21:15
tadik

XXX.XXX.216.212

tadik napsal(a):
ta je nádherná!! jak je veliká?

mighty v 9. měsících - 10kg, "nadprůměrné" osvalení, temperamentní (hyperaktivní) a tvrdohlavá - opravdu to nejspíš bude stafík s jezevčíkem

jééé, už vidím, jak je veliká. a nemohl by být tatínek russel, když ho její brácha připomíná?

11.7.2008 21:17
tadik

XXX.XXX.216.212

tadik napsal(a):
jééé, už vidím, jak je veliká. a nemohl by být tatínek russel, když ho její brácha připomíná?

11.7.2008 21:33
pitimiti

XXX.XXX.1.189

tadik napsal(a):

Já bych řekla že tatínek asi bude správný vořech a proto je každé štěndo jiné... však uvidíme co z ní vyroste A to je právě na křížencích to nejlepší Kamarádka říká že je to takový jejich Kinder vajíčko

Teda ale Mighty je opravdu nádherný psisko!

11.7.2008 21:39
tadik

XXX.XXX.216.212

pitimiti napsal(a):
Já bych řekla že tatínek asi bude správný vořech a proto je každé štěndo jiné... však uvidíme co z ní vyroste A to je právě na křížencích to nejlepší Kamarádka říká že je to takový jejich Kinder vajíčko

Teda ale Mighty je opravdu nádherný psisko!

...to je pravda, ťakové štěňátko je jako kinder vajíčko.
malá má nádhernou "hvězdičku" na hlavě.
děkujeme za pochvalu

Přidejte reakci

Přidat smajlík