ahoj, v prosinci jsem našla štěňátko, je to nějaký multivořech. co byste řekli, že to je za kombinaci ? mohla bych říkat, že je to kříženec staforda a jezevčíka?
mighty
tadik
napsal(a):
ahoj, v prosinci jsem našla štěňátko, je to nějaký multivořech. co byste řekli, že to je za kombinaci ? mohla bych říkat, že je to kříženec staforda a jezevčíka?
mighty
tadik
napsal(a):
mighty
tadik
napsal(a):
mighty
abych nezapomněla - jsou jí asi 3 měsíce, váří zatím 5 kilo a velká je asi jako jezevčík
tadik
napsal(a):
mighty
tadik
napsal(a):
mighty
tadik
napsal(a):
mighty
je dost silná a bude nejspíš i mohutná, hrudník se jí dělá pěknej a potřebuje pevnou ruku, sebevědomí jí rozhodně nechybí
Uživatel s deaktivovaným účtem

tadik
napsal(a):
mighty
tiez sa nam prihodil nejaky krizenec,tiez ma cca 3 mesiace,akurat ma tych kil 7,no je to predsa chlap
tadik
napsal(a):
taky jsem si řikala, že počkám, až vyroste a pak budu určovat, ale každej se mě ptá a teď vyplňuju očkovák a nevím, co tam napsat
, tak jsem si řekla, že to tady zkusím
tmyslím, že můžes napsat cokoliv, on to stejně nikdo nepozná, ale jezevčík se stafordem by to být mohl, taky možná jednoho v útulku máme
. Badík viz. foto
almina
napsal(a):
tmyslím, že můžes napsat cokoliv, on to stejně nikdo nepozná, ale jezevčík se stafordem by to být mohl, taky možná jednoho v útulku máme
. Badík viz. foto
to je pravda, lidi se mě ptají, co to je, několikrát denně, už jsem si taky vymíšlela novou rasu, za kterou ji budu vydávat - např. indočínský krátkosrstý, brazilský norník...nebo daklbulteriér (to by bylo asi nejblíž
)
z jakýho útulku je badík?
tadik
napsal(a):
to je pravda, lidi se mě ptají, co to je, několikrát denně, už jsem si taky vymíšlela novou rasu, za kterou ji budu vydávat - např. indočínský krátkosrstý, brazilský norník...nebo daklbulteriér (to by bylo asi nejblíž
)
z jakýho útulku je badík?
Badík čeká na novýho majitele u nás v útulku v Krajkové, http://www.utulek-sokolov.estranky.cz
hankaapes
napsal(a):
Já v tom vidím určitě holandského ovčáka, ale neumím si představit s čím
může být stafordšírského bulteriera s čímkoliv, nebo bulteriera x ?, pitbula x ?.
Uvažuj logicky, není velká, je žíhaná - tolik plemen zase žíhanou nenese, a počitej se základem střední plemeno x třeba něco menšího. Má široký hrudník, výraz, temperament. A tyto plemena se zcela běžně vyskytují, maminka klidně může být vořech. Holanďana vylučuiji, to už by bylo větší a nohaté.
tadik
napsal(a):
mighty
Ahoj všichni, kamarádka si pořídila novou fenečku a tak nějak vymýšlíme co by to mohlo být zač. Maminka by měla být údajně GR s PP (páníci neuhlídali).
Mě nějak dochází inspirace... bratříček této fenky je prý úplně hladkosrstý (připomínající JRT) a další sestřička prý skoro až hrubosrstá
Jsou jí 2 měsíce, je bílá s červeným "přožíháním" a na zádech má hnědý flek.
pitimiti
napsal(a):
Ahoj všichni, kamarádka si pořídila novou fenečku a tak nějak vymýšlíme co by to mohlo být zač. Maminka by měla být údajně GR s PP (páníci neuhlídali).
Mě nějak dochází inspirace... bratříček této fenky je prý úplně hladkosrstý (připomínající JRT) a další sestřička prý skoro až hrubosrstá
.
pitimiti
napsal(a):
v pohybu nosí ocásek hodně nahoru.
a tady ještě jedna s mým pesanem pro porovnání velikostí
pitimiti
napsal(a):
a tady ještě jedna s mým pesanem pro porovnání velikostí
To je fantastická fotka!!!
Ten první pejsek, myslím, v sobě bullteriéra nemá. Klabonos v genech by se navenek projevil aspoň trochu. Ale ten stafbulík, nebo amstaf je docela dobře možný. I když, jestli je teď velká jako jezevčík, tak spíš ten staford...
Lucie
pitimiti
napsal(a):
ta je nádherná!! jak je veliká?
mighty v 9. měsících - 10kg, "nadprůměrné" osvalení, temperamentní (hyperaktivní) a tvrdohlavá - opravdu to nejspíš bude stafík s jezevčíkem
tadik
napsal(a):
ta je nádherná!! jak je veliká?
mighty v 9. měsících - 10kg, "nadprůměrné" osvalení, temperamentní (hyperaktivní) a tvrdohlavá - opravdu to nejspíš bude stafík s jezevčíkem
jééé, už vidím, jak je veliká. a nemohl by být tatínek russel, když ho její brácha připomíná?
tadik
napsal(a):
jééé, už vidím, jak je veliká. a nemohl by být tatínek russel, když ho její brácha připomíná?
pitimiti
napsal(a):
Já bych řekla že tatínek asi bude správný vořech a proto je každé štěndo jiné... však uvidíme co z ní vyroste A to je právě na křížencích to nejlepší
Kamarádka říká že je to takový jejich Kinder vajíčko
Teda ale Mighty je opravdu nádherný psisko!
...to je pravda, ťakové štěňátko je jako kinder vajíčko
.
malá má nádhernou "hvězdičku" na hlavě.
děkujeme za pochvalu