Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.1.2008 14:15

Ahojky, jestli sem chodi i nekdo z nemoderky... ted se tam resilo, jestli lidsky nebo psi Colafit... lidsky z toho vysel nejlepe, ale jak je to s davkovanim? Stejne jako u toho psiho?
Ja mam fenku RR, 6 mesicu, 27 kg, tak bych ji preventivne neco chtela zacit davat.
A jak je to s tim vitaminem C? Jakou davku a jak casto? Abych nebyla previtaminovana ...
Diky.

10.1.2008 19:43

bubllinka napsal(a):
Ahojky, jestli sem chodi i nekdo z nemoderky... ted se tam resilo, jestli lidsky nebo psi Colafit... lidsky z toho vysel nejlepe, ale jak je to s davkovanim? Stejne jako u toho psiho?
Ja mam fenku RR, 6 mesicu, 27 kg, tak bych ji preventivne neco chtela zacit davat.
A jak je to s tim vitaminem C? Jakou davku a jak casto? Abych nebyla previtaminovana ...
Diky.

Doporučuji výrobky od Caniny - doplňková krmiva-zajišťuje Nutripets: www.nutripets.cz/project/, velice příjemná paní Stuchlá, radím přečíst vše , od doplňků vitamínových, minerální látky, vitamín C -dávkování pro ˇštěnda, veškeré přípravky na zpevnění vazů, kloubů, chrupavek , růst a pevnost dlouhých kostí-Ca, mám velmi dobré zkušenosti, v 6 měsících měl můj asiat 60 kg a kavkazák 4O kg, a měla jsem vyřešeno
Dnes má asiat skoro 11 měsíců, váží 72,5kg, kavkazánek má necelých 10 měsíců a váží 57 kg, baští vitamíny a minerální látky od Caniny od té doby, co jsme je dovezli domů, jsem maximálně spokojená, kluci zdraví a to je hlavní

11.1.2008 08:05

bubllinka napsal(a):
Diky.

Ahoj Colafit jsem dávala, je to super, pes neměl sebemenší růstový problémy. dávala sem mu celou tu kostičku obden.

11.1.2008 09:33

bubllinka napsal(a):
Diky.

No, já ani nevím, že psí exustuje... Dávala jsem našemu labísovi když byl malý ten lidský, ptže psí nebyl. Dávkování jsem odhadla podle hmotnosti - kostička byla pro člověka, tak jsem jí nakouskovala... Vzhledem k tomu, že je to čistý kolagen by předávkování nemělo hrozit.

maťa

11.1.2008 12:56
maťa

marcha napsal(a):
No, já ani nevím, že psí exustuje... Dávala jsem našemu labísovi když byl malý ten lidský, ptže psí nebyl. Dávkování jsem odhadla podle hmotnosti - kostička byla pro člověka, tak jsem jí nakouskovala... Vzhledem k tomu, že je to čistý kolagen by předávkování nemělo hrozit.

Tak já dávám Colafit pro lidi psům taky-.....ohledně dávkování jsem psala přímo na firmu a ochotně mi odpověděli, že jedna kostička je na cca 70-90 kg, prostě pro člověka, takže máš-li méně vážícího psa, můžeš kostičku rozstřihnout na půlku

Vlastně všeobecně jsou lidské léky dělané na ty kg viz. výše a dle toho se to dá dávkovat

Předávkovat se prý ten kolagen nedá, když je čistý, jak mi odepsali

15.3.2011 17:41
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

A jaký je teda rozdíl mezi tím lidským a pro psy když vesměs všichni dáváte ten lidský? Jinak já mám 3 měsíční štěně stafbula tak o tom taky uvažuju..zda ano či ne :-)

15.3.2011 18:46
axl

XXX.XXX.43.119

Pro psy je taky, my ho davali. Pak jsem koupila cistou zelatinu, dava se troska (lzice/100kg). A fenka s DKK beha a nekulha smajlík

15.3.2011 20:20
tancoska

XXX.XXX.64.4

Podle mě je asi rozdíl jen v ceně.Můj manžel ho bere a od tý doby ho nebolí ramena a máma ho zas bere na kyčle a taky si ho chválí.Psům kupuju ten psí.Lidskej je dražší než psí,u toho psího je 1kostička na 40kilo,1/2 na 20kilo a čtvrtka na 10kilo.Jinak máma měla Colafit s MSM a to jsou tuhý kapsle jak se dají otevřít.

Přidejte reakci

Přidat smajlík