Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.1.2008 22:24

Moje(ted už 11měsíční)štěnátko am.pitbulla....jestli někdo máte také doma takového miláčka přidejte sem fotky....at se podívám...:-))))i na vaše miláčky....

13.1.2008 10:44

pitbullfalco napsal(a):
Moje(ted už 11měsíční)štěnátko am.pitbulla....jestli někdo máte také doma takového miláčka přidejte sem fotky....at se podívám...:-))))i na vaše miláčky....

Jaký jen ten Váš drobek? jak to jde s výchovou a reakcí na jiné psíky a psiska? A co reakce na cizí děti?Já APBT nevlastním, ale dost se mi tito psi líbí. Jsou schopní provádět skoro všechny aktivity, které se se psy dělá. Je to paráda.

13.1.2008 13:46

wera napsal(a):
Jaký jen ten Váš drobek? jak to jde s výchovou a reakcí na jiné psíky a psiska? A co reakce na cizí děti?Já APBT nevlastním, ale dost se mi tito psi líbí. Jsou schopní provádět skoro všechny aktivity, které se se psy dělá. Je to paráda.

Je to velice věrný pes miluje a chrání si svojí rodinu.Se psy se snáší velice dobře.mám synovce,kterého má rád..tyto psy si svojí rodinu střeží.zároven je dobrý hlídač jen tak cizí lidi do bytu nepustí.Potřebuje mnoho pohybu a času.pes musí pochopit,že pán vždy musí být nad ním nesmí to být opačně!Co se týká výchovy je to chytrý a učenlivý pes.Tuto rasu psů můžu jen doporučit,ale spíše mladým lidem kteří se mu budou plně věnovat!!!

15.1.2008 10:39

pitbullfalco napsal(a):

Fotečky našeho piťáka jsou na http://lejdarka.blog.cz

15.1.2008 13:28

ilisek napsal(a):
Fotečky našeho piťáka jsou na http://lejdarka.blog.cz

Tak jsem se dívala na vaše fotečky a jsou moc pěkné:-)...jen mám pár otázek....ten obojek co má váš piták na sobě je předpokládám od ,,Mag,,?moc se mi líbí a chtěla bych si ho objednat...jen s ním nemám zkušenosti.Je obojek kvalitní a pevný?A ještě bych se chtěla zeptat....co jsem tak koukala na ty vaše fotky ...viděla jsem tam,že ho učíte na peška....byla jste v nějaké soutěži?chtěla bych takovou(zábavu:-))))pro svého pejska,ale nevím kde se o tom informovat....Díky...

16.1.2008 11:53

pitbullfalco napsal(a):
Tak jsem se dívala na vaše fotečky a jsou moc pěkné:-)...jen mám pár otázek....ten obojek co má váš piták na sobě je předpokládám od ,,Mag,,?moc se mi líbí a chtěla bych si ho objednat...jen s ním nemám zkušenosti.Je obojek kvalitní a pevný?A ještě bych se chtěla zeptat....co jsem tak koukala na ty vaše fotky ...viděla jsem tam,že ho učíte na peška....byla jste v nějaké soutěži?chtěla bych takovou(zábavu:-))))pro svého pejska,ale nevím kde se o tom informovat....Díky...

Ano, obojek je od Maga:o)) tato firma má fakt kvalitní zboží, používáme je na všechno. My se s našim pitem účastníme soutěží jak na Křivonosce, tak v Praze, letos se chystáme do Polska. Napiš mně na meil, ráda podám bližší informace a podebatím. ilcalejdarka@seznam.cz

18.1.2008 10:12

pitbullfalco napsal(a):

Ahoj, my máme galerii našich hafanů na www.pitbull.rajce.net

19.1.2008 10:44

pitbullfalco napsal(a):

chichi...Tak kde jsou další fotečky Falconeho???

14.2.2008 15:02

pitbullfalco napsal(a):

Copak už tady nikdo nemá fotky svýho bullíka?? Přidávam pár obrázků svého 3,5 měsíčního Tyra

14.2.2008 15:04

rain napsal(a):
Copak už tady nikdo nemá fotky svýho bullíka?? Přidávam pár obrázků svého 3,5 měsíčního Tyra

23.2.2008 08:58

pitbullfalco napsal(a):

náš mazlík po procházce...trochu náročné... trvalo mi pak docela dlouho než jsem ho z peřin dostala,ale fakt se mi chtělo spát

satix

3.3.2008 22:00
satix

pitbullfalco napsal(a):

chucky,,,nejaky nastvany

4.3.2008 06:58

satix napsal(a):
chucky,,,nejaky nastvany

Na obedience ta potvora dělala obličeje, jako by jí týrali :-)

4.3.2008 08:04

pitbullfalco napsal(a):

Tak to je můj likvidátor:)))))

4.3.2008 08:05

pitbullfalco napsal(a):

Enča ještě jednou

4.3.2008 08:05

pitbullfalco napsal(a):

A ještě jednou:))

4.3.2008 08:09

pitbullfalco napsal(a):

A poslední fotečka:)

4.3.2008 08:51

slecnanikdo napsal(a):
Ahoj, my máme galerii našich hafanů na www.pitbull.rajce.net

Přeji hezký den...........už jsem Vás byla navštívit a fotky máte fakt moooc hezké.

6.3.2008 08:59

dafula napsal(a):
A poslední fotečka:)

Tak ještě několik foteček naší frajerky:)

6.3.2008 09:00

dafula napsal(a):
Tak ještě několik foteček naší frajerky:)

:)))

6.3.2008 09:01

dafula napsal(a):
:)))

A další.....to je ještě mimi:)

6.3.2008 09:02

dafula napsal(a):
A další.....to je ještě mimi:)

Tady je taky ještě miminko.....

6.3.2008 09:03

dafula napsal(a):
Tady je taky ještě miminko.....

Další Enča mimi:)

6.3.2008 09:04

dafula napsal(a):
Další Enča mimi:)

Zlatíčko,že?

6.3.2008 09:05

dafula napsal(a):
Zlatíčko,že?

A Enča s kámoškou

6.3.2008 21:35

pitbullfalco napsal(a):

Tak přidávám další fotečky jak mi roste moje ted už roční štěnátko.....

6.3.2008 21:37

pitbullfalco napsal(a):
Tak přidávám další fotečky jak mi roste moje ted už roční štěnátko.....

Spinkám:-))))

6.3.2008 21:42

pitbullfalco napsal(a):
Spinkám:-))))

Falcoušek ve svém koženém pelíšku:-))))

6.3.2008 21:45

pitbullfalco napsal(a):

:-)))

7.3.2008 06:48

pitbullfalco napsal(a):

Pelíšek je moc hezký........a on vám vydrží?????????Enče zatím žádný pelíšek nevydržel...........moc ráda bych ji koupila malý gaučík,ale nevím jestli by to nebylo jen zbytečné utrácení peněz:(.

7.3.2008 11:52

dafula napsal(a):
Pelíšek je moc hezký........a on vám vydrží?????????Enče zatím žádný pelíšek nevydržel...........moc ráda bych ji koupila malý gaučík,ale nevím jestli by to nebylo jen zbytečné utrácení peněz:(.

Pelíšek mu vydrží protože naštěstí nic nekouše....:-))je velký výběr pelíšků a takových gaučíků je taky hodně....

10.3.2008 06:50

pitbullfalco napsal(a):
Pelíšek mu vydrží protože naštěstí nic nekouše....:-))je velký výběr pelíšků a takových gaučíků je taky hodně....

Tak to opravdu závidím.........Enča si strašně ráda prokousává dirky do pelíšku:).Ještě jsem přemýšlala o starém křesle a to asi i dostane,protože,když ho zničí tak mě to bolet nebude:)))).

12.3.2008 13:44

pitbullfalco napsal(a):
:-)))

Diana z Krupky, moje fenečka z útulku, která tam byla dva roky a byla pětkrát vrácená pro nezvladatelnost a agresivitu

12.3.2008 13:46

mucholabka napsal(a):
Diana z Krupky, moje fenečka z útulku, která tam byla dva roky a byla pětkrát vrácená pro nezvladatelnost a agresivitu

A opět Bucanka

12.3.2008 13:47

mucholabka napsal(a):

Buclík

12.3.2008 13:48

mucholabka napsal(a):

A hodíme sem i tosu, ať to Emmě není líto

12.3.2008 13:50

mucholabka napsal(a):

Myšičky v dáli

14.3.2008 19:56

dafula napsal(a):
Tak to opravdu závidím.........Enča si strašně ráda prokousává dirky do pelíšku:).Ještě jsem přemýšlala o starém křesle a to asi i dostane,protože,když ho zničí tak mě to bolet nebude:)))).

náš Buritto měl 7.3. rok

tady je jako miminko s kamarádkou LILLI

22.1.2010 14:12
holubarvolac

XXX.XXX.130.191

pitbullfalco napsal(a):

tohle je náš prcek

22.1.2010 14:15
holubarvolac

XXX.XXX.130.191

holubarvolac napsal(a):
tohle je náš prcek

Ještě jednou

22.1.2010 14:19
holubarvolac

XXX.XXX.130.191

holubarvolac napsal(a):
Ještě jednou