Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.5.2005 16:55

Pořídili jsme si pejska křížence, ale bohužel nevíme jak vypadaly rodiče, takže taková soutěž poznej mámu a tátu
Petr

25.4.2005 20:25

p81 napsal(a):
Pořídili jsme si pejska křížence, ale bohužel nevíme jak vypadaly rodiče, takže taková soutěž poznej mámu a tátu
Petr

Víc fotek?

25.4.2005 20:37

ges napsal(a):
Víc fotek?

tak tady jsou další

25.4.2005 20:41

p81 napsal(a):
tak tady jsou další

25.4.2005 20:43

p81 napsal(a):
Petr

...vypadali rodiče...

25.4.2005 20:53

p81 napsal(a):
tak tady jsou další

No tak to jsem sama zvědavá, co zdejší odborníci vymyslí. Je krásný a sympatický, ale nechci dopadnout jako dneska pan Srstka v Chcete mě? a vymyslet nějaký nesmysl. Mohl by tam být boxer? To jen tak, aby řeč nestála . Otec měl křížence dlouhosrsté kolie a irského setra a ten nebyl k rozeznání od zlatého retrievra, takže vámi zadaný úkol je opravdu pro odborníky . Ale fakt mě to taky zajímá.

25.4.2005 20:53

p81 napsal(a):
Petr

Zkuste pridat par dalsich udaju. Jako vek a soucasna vaha, abychom si udelali predstavu, jaka velikost z toho fesackeho prcka muze vyrust. Podle toho se rodice lepe tipnou.
Ja dam do placu par odvaznych napadu. Takze je-li stendo vetsi, potom bych tam vzdalene mohla tusit RR, tosu inu, mozna bullmastiffa. Je-li stendo stredniho vzrustu, pak by to mohlo "zavanet" nejakym pitbulem nebo podobnym psem.
Jsem zvedava na dalsi napady!

25.4.2005 20:54

p81 napsal(a):
Petr

ja bych si typla neco s labikem

25.4.2005 21:42

p81 napsal(a):
Petr

NO ja tipuji neco s ridgebackem, mozna labros, ale to se mi moc nezda, Take to trochu zavani necim dogovitym, ale tam nesedi ta velikost. Nejaky pit by tam take mohl byt.

25.4.2005 22:47

sona janska napsal(a):
Zkuste pridat par dalsich udaju. Jako vek a soucasna vaha, abychom si udelali predstavu, jaka velikost z toho fesackeho prcka muze vyrust. Podle toho se rodice lepe tipnou.
Ja dam do placu par odvaznych napadu. Takze je-li stendo vetsi, potom bych tam vzdalene mohla tusit RR, tosu inu, mozna bullmastiffa. Je-li stendo stredniho vzrustu, pak by to mohlo "zavanet" nejakym pitbulem nebo podobnym psem.
Jsem zvedava na dalsi napady!

no věk 2 měsíce, váha 5,5 kg, matka prej trochu labrador

25.4.2005 22:51

p81 napsal(a):
Petr

Úplně plácnu, protože na "závěry" je moc mladý, ale můj typ by asi zněl labrador se stafíkem.

26.4.2005 14:52

p81 napsal(a):
Petr

Na te první fotce mi tou hlavou připomíná i nějakou filu.
Ale to by byl nejspíš už i teď o něco větší.
S jistotou to bude.....
i v dospělosti krasavec

26.4.2005 15:16

p81 napsal(a):
Petr

Mozna leonberger

26.4.2005 15:18

p81 napsal(a):
Petr

kazdopadne velmi zajimavy a krasny pes. Vypatrej otce a zaloz novou rasu! :-)

26.4.2005 15:30

p81 napsal(a):
Petr

Tak podle hlavy bych tipoval labradora, podle tela ridgebacka... :-)

26.4.2005 16:48

orin napsal(a):
Tak podle hlavy bych tipoval labradora, podle tela ridgebacka... :-)

Ahojky víte co mi to připomíná bavorského barváře, tím výrazem, a stavbou těla. Ale tenhle možná bude větší, tak i nějakou tu brazilskou filu a něco mooožná z labradora.
Jo a já znala bavorského barváře (jestli to píšeu dobře) ale ten byl uplně tmavě hnědý. Takže mu to odpovádá jen bez té barvy.
pošli fotky až povyroste.papa M

26.4.2005 19:59

p81 napsal(a):
Petr

to je jedno co tam je protože je nádherný!! Podle velikosti bych tipla že vyroste jako labrador, ale podle jeho vizáže, tak tam vidím nějakého mallose něco jako fila, bulmastif. Určitě nám sem dejte fotku až povyroste! už teď se těším.

26.4.2005 20:12

p81 napsal(a):
Petr

Tipla bych to na labradora a boxera, možná bullmastifa. Mno stejně je to jedno, protože ať je čí je, je nádherný

27.4.2005 07:44

p81 napsal(a):
Petr

Nevím odhaduji. Tohle je prý fenka NO a mastifa. Vypadá skoro stejně.
Je jedno jak vypadaly rodiče. Určitě z něj vyroste krasavec.

27.4.2005 09:37

p81 napsal(a):
Petr

Mě ta váha a výška v tomto věku neodpovídá velkému, nežkuli obřímu plemeni. Ale kdo ví... Stejně je krásný!

27.4.2005 10:54

eva nohelova napsal(a):
Mě ta váha a výška v tomto věku neodpovídá velkému, nežkuli obřímu plemeni. Ale kdo ví... Stejně je krásný!

Proč myslíte, že nebude velký? Náš pes měl ve dvou měsících 5,75 kg a teď v devíti měsících má 32 kg a to je hodně hubenej, takže v dospělosti bude určitě ještě těžší. Já myslím, že to bude velké plemeno.

27.4.2005 13:21

p81 napsal(a):
Petr

Ten ridgeback (mám to dobře?) bych řekla, že tam je. I podle těch tlapek. Ale myslím, že je na takové odhady ještě vážně maličký. Můj pit např. tak do 4 měsíců vypadal jako srnčí ratlík. PS:Těm uším se nesmějte. Dík

27.4.2005 15:59

sonka napsal(a):
Nevím odhaduji. Tohle je prý fenka NO a mastifa. Vypadá skoro stejně.
Je jedno jak vypadaly rodiče. Určitě z něj vyroste krasavec.

no tak ta podoba je fakt drsná, nejsou náhodou sourozenci, až na ty mohutný tlapky je to celej náš, jak je velká a jestli se můžu zeptat tak odkud ji máte. Za pár let by to mohli dát dohromady a nová krásná rasa je na světě, jak už tu někdo psal.
petr

28.4.2005 00:16

katcha napsal(a):
Proč myslíte, že nebude velký? Náš pes měl ve dvou měsících 5,75 kg a teď v devíti měsících má 32 kg a to je hodně hubenej, takže v dospělosti bude určitě ještě těžší. Já myslím, že to bude velké plemeno.

Já sice měla na mysli něco „molossovatějšího“, tedy že podle mě pravděpodobně nebude v dospělosti vážit 60 a více kg, protože pro tuto váhu by ve 2 měsících měl mít tuším přes 8 kg. Ale je to velmi individuální a třeba se pletu. Každopádně si myslím, že ta velikost a váha dává tušit, že pejsek v dospělosti nebude větší a těžší než-li např. labrador. Tedy rozhodně ne „anglický mastif“, ale velikostně a váhově spíš ten Monikou zmiňovaný hanoverský (nebo bavorský) barvář. Toť můj názor a typ. Neberte to jako jasnou předpověď!

3.5.2005 09:06

p81 napsal(a):
Petr

Petre, ted jsem hledala nejakeho zvlastniho psa, co se nasel nekde u Litomeric a narazila jsem na hanoverskeho barvare a vzpomnela si na toho vaseho smudlu, ze tak podobne kouka. davam sem foto toho psa.

8.5.2005 10:48

dejavu napsal(a):
Petre, ted jsem hledala nejakeho zvlastniho psa, co se nasel nekde u Litomeric a narazila jsem na hanoverskeho barvare a vzpomnela si na toho vaseho smudlu, ze tak podobne kouka. davam sem foto toho psa.

Perro de Presa Mallorquin - taky plemeno celkem dost podobné

8.5.2005 15:50

michelle napsal(a):
Perro de Presa Mallorquin - taky plemeno celkem dost podobné

no jo, to je celej von :-)

8.5.2005 16:55

p81 napsal(a):
Petr

Já bych řekla, že je to kříženec boxera. My máme taky křížence boxera - matka boxer, otec kříženec kokra - a jako malej vypadal úplně stejně.

Přidejte reakci

Přidat smajlík