canis lupus
napsal(a):
Zdar a silu. Jake konzervy davate svym kapesnim a vetsim pejskum? Take jednoho mam a zajima me, s jakou znackou mate nejlepsi zkusenosti
Dik
Zkusila jsem různé-u většiny byl výsledkem ukázkový průjem.
Teď mám doma pár kousků konzerv Christopherus z www.baron.cz ty jsou v pohodě. Krásně voní a jsou buď 100% masové nebo s rýží. Ale i tak dávám jen občas jako zpestření, jinak krmím granulemi.
splestule blativa
napsal(a):
Zkusila jsem různé-u většiny byl výsledkem ukázkový průjem.
Teď mám doma pár kousků konzerv Christopherus z www.baron.cz ty jsou v pohodě. Krásně voní a jsou buď 100% masové nebo s rýží. Ale i tak dávám jen občas jako zpestření, jinak krmím granulemi.
Já mám ozkoušený "vaničky" RINTI a konzervy od Eaglu ..... po těch neprůjmujeme.
canis lupus
napsal(a):
Zdar a silu. Jake konzervy davate svym kapesnim a vetsim pejskum? Take jednoho mam a zajima me, s jakou znackou mate nejlepsi zkusenosti
Dik
Já zase čivavám a brabantíkovi dávám, hlavně teď v zimě, občas na přilepšenou konzervu Grand kuřecí kousky pro štěňata. Namíchám jim trochu do granulí, báječně jimk to chutná a průjem žádný. Konzervu 250 g kupuji za 25,- Kč, ale v jiném obchodě ji mají za 32,-.
canis lupus
napsal(a):
Dik
Ale místo konzerv mi přijde ideální - kupuju kuřecí skelety - to máte vidět, jak se hoši olizují - uvařím, oberu - vč. chrupek a ještě granulky zaliju vývarem