Krev ve stolici - 3m fenečka krysaříka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.1.2008 09:30

Mám prosbičku.. Mám 3 měsíční fenečku krysaříka a dneska když kakala, tak na úplném konci měla vodu a v ní krev.. může se to stát (a proč)a nebo se mám obrátit hned na veterináře? Jo a včera jsme měli poslední 3tí očkování.Předem děkuju za rady...Ala

16.1.2008 09:57

trisha napsal(a):
Mám prosbičku.. Mám 3 měsíční fenečku krysaříka a dneska když kakala, tak na úplném konci měla vodu a v ní krev.. může se to stát (a proč)a nebo se mám obrátit hned na veterináře? Jo a včera jsme měli poslední 3tí očkování.Předem děkuju za rady...Ala

Rozhodně bych vetovi zavolala

16.1.2008 10:09

hankaapes napsal(a):
Rozhodně bych vetovi zavolala

a neměla třeba zácpu?

16.1.2008 10:58

rude napsal(a):
a neměla třeba zácpu?

Vím, že se to občas stane,....ono to dokakání, kdy ze psa vyleze opravdu už ten zbyteček a to všechno třeba vytlačil naráz na silu, tak třeba krvácel. Pokud nekrvácí znova, nebo neustále, ale jen cosi mini díky bobku vyšlo...asi bych neplašila, ale veta informovat můžete. Třeba je to něco skrytého...no

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.1.2008 11:00
Uživatel s deaktivovaným účtem

rude napsal(a):
a neměla třeba zácpu?

Sledujte a jestli bude mít krev a hleny kdekoliv na stolici, tak k vetovi. Mohla něco sníst venku a může mít podrážděné střeva. Nám na to dal dietu, skoro hladovku a nějakou pastu na upravu střevní flóry a myslám že i nějaké antibiotika.

16.1.2008 12:01

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Sledujte a jestli bude mít krev a hleny kdekoliv na stolici, tak k vetovi. Mohla něco sníst venku a může mít podrážděné střeva. Nám na to dal dietu, skoro hladovku a nějakou pastu na upravu střevní flóry a myslám že i nějaké antibiotika.

Antibiotika si hned brát prosím vás nemusíte..je to zbytečné..nejspíš dostanete, probiotickou pastu, na to mikrofloru...a bude to OK.

maťa

16.1.2008 13:30
maťa

trisha napsal(a):

Může být i trošičku nachlazená, jestli si někde lízla sněhu, nebo tak, může mít ty střeva podrážděný

Určo bych za vetem zašla, u štěňat je lepší plašit zbytečně, hlavně u takových mrňat - mám Papiše, tak vím, jaké to je - a dobrý vet ani hnedka necpe atb, což je dobře. Nějaká pasta na uklidnění střev a držet v teple, by mělo stačit, ale nejsem vet

16.1.2008 20:27

trisha napsal(a):

nas to mal nedavno tiez, veterinar telefonickou konzultaciou doporucil / nic nedavat jest, dat zivicisne uhlie, pit cierny caj a navarit ryzovy vyvar. Ten davat 3 x denne a keby na druhy den krv v stolici bola, az vtedy prist a nasadi antibiotika.
K vetovi chodit nebolo treba. Na druhy den uz pes bol v poriadku.

16.1.2008 20:28

dogpit napsal(a):
nas to mal nedavno tiez, veterinar telefonickou konzultaciou doporucil / nic nedavat jest, dat zivicisne uhlie, pit cierny caj a navarit ryzovy vyvar. Ten davat 3 x denne a keby na druhy den krv v stolici bola, az vtedy prist a nasadi antibiotika.
K vetovi chodit nebolo treba. Na druhy den uz pes bol v poriadku.

nas pes je 3 rocny, cca 35 kg. U maleho steniatka maleho plemena zrejme najlepsie bude poradit sa s veterinarom.

17.1.2008 00:12

dogpit napsal(a):
nas pes je 3 rocny, cca 35 kg. U maleho steniatka maleho plemena zrejme najlepsie bude poradit sa s veterinarom.

všem děkuji za odpovědi.. Mala kakala za den asi 3x.. samozřejmě všude tam kam neměla
Ale až ted večer měla zase malinkato krve.. no malinkato.. on je to vlastně mini pejsek,tak těžko říct, co je malinkato.. a tuhé to něměla celý den spíš řídký.. ale žádnej průjem.. ale zvláštní že nakonec má pár kapiček vody a v tom je krev.. ale opět říkám kapička ale u malilinkátýho pejska.. tak zítra poběžíme k veterináři..snad nic nesnědla:(Ani nevím, jak by se třeba nějaká ostrá kostička řešila.. nebo něco jiného ostrého:(chjo:(

21.1.2008 17:40

trisha napsal(a):
všem děkuji za odpovědi.. Mala kakala za den asi 3x.. samozřejmě všude tam kam neměla
Ale až ted večer měla zase malinkato krve.. no malinkato.. on je to vlastně mini pejsek,tak těžko říct, co je malinkato.. a tuhé to něměla celý den spíš řídký.. ale žádnej průjem.. ale zvláštní že nakonec má pár kapiček vody a v tom je krev.. ale opět říkám kapička ale u malilinkátýho pejska.. tak zítra poběžíme k veterináři..snad nic nesnědla:(Ani nevím, jak by se třeba nějaká ostrá kostička řešila.. nebo něco jiného ostrého:(chjo:(

Náš Riči to měl taky.Asi jen jednou (vícekrát jsme si nevšimli),Veterinář nám řekl,že je to z toho,jak kaká často,což je u štěňátek běžné.

21.1.2008 18:00

wooffy napsal(a):
Náš Riči to měl taky.Asi jen jednou (vícekrát jsme si nevšimli),Veterinář nám řekl,že je to z toho,jak kaká často,což je u štěňátek běžné.

Náš útulkáček to měl také a poměrně dlouho. Z útulku jsem si ho brala v sedmi a skoro rok nás trápilo nepravidelné průjmování, ale spíš tak, že první stolice jakž takž tuhá, druhá už nedržela tvar a pak už dokakával takové ty tekuté zbytky a nakonec voda a trochu krve. Několikrát ho vyšetřovali, přidávali jsme do žrádla rýži, měnili granule a pořád se to vracelo. Nakonec jiný vet zjistil téměř již chronický zánět střev, zaléčil antibiotiky a od té doby máme klid. Ale my byli dospělí a vážíme 20 kg. U takového prcka bych zjišťovala příčinu rychle.

20.1.2015 20:28
nikinka999

XXX.XXX.199.148

Prosím pomoc. Mam fenku, bulteriéra. Teď se mi stalo že se mi dvakrát vyzvracela a poté šla hned do koupelny kakat a měla tam krev. A to byla před zvracením asi 5 min venku. Samozřejmě že zajdu k veterináři ale nevíte co by to mohlo být ?

Přidejte reakci

Přidat smajlík