Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.1.2006 07:57

Hojki, jak chráníte pesky v tomhle mrazu?
Nejsem zastáncem přihlouplých kšiltovek a mikinek, ale pro průměrného gaučáka mi přijde -30 moc. Mám na mysli spíše nějaké funkční oblečení. Jdem s faňuli v pátek na operaci a má vholený bok. Něco pořádneho jsem našla zatím jen na www.baron.cz, máte někdo s tímto oblečením zkušenost?

25.1.2006 13:44

9248 napsal(a):
Nejsem zastáncem přihlouplých kšiltovek a mikinek, ale pro průměrného gaučáka mi přijde -30 moc. Mám na mysli spíše nějaké funkční oblečení. Jdem s faňuli v pátek na operaci a má vholený bok. Něco pořádneho jsem našla zatím jen na www.baron.cz, máte někdo s tímto oblečením zkušenost?

Ahoj, já jsem Bertrámovi (hladkosrstý teriér, lovecky vedený gaučák) koupila ve zverexu normální vlněný pletený svetr (je dost silný, u krku má rolák) a nosí ho v mrazech - svetr ho pěkně hřeje. Myslím, že má opodstatnění jenom v holomrazech, a v dešti bude fungovat spíš šusťáková bunda, která nepromokne.

25.1.2006 14:53

9248 napsal(a):

Právě mi přišel thermo obleček z Manmatu, slyšela jasem na něj samou chválu a musím říci, že vypadá výborně.

25.1.2006 16:42

9248 napsal(a):

ahoj, krásné oblečky mají na www.yorkieland.cz, je to začínající obchod, ale už tam mají docela hodně zboží. Podívej se

25.1.2006 17:56

klarik napsal(a):
ahoj, krásné oblečky mají na www.yorkieland.cz, je to začínající obchod, ale už tam mají docela hodně zboží. Podívej se

ahoj,ja jsem svoji kavalirce koupila prave ze ten zatepleny sustakovy oblecek z baron.cz a jsem s nim moc spokojena. nebrani ji v pohybu a myslim ze ji to telicko trosku zahreje. navic jsem napoprve neutrefila velikost, takze jsem ho posilala zpatky a ten vetsi mi prisel obratem, bez doplatku a bez postovneho, coz taky potesi.
PS taky jsem byla vzdycky skoro proti obleckum, ze je to jen pro vyslovene gaucaky, ale ted uz se k tomu tak nestavim
Lucka

25.1.2006 19:38

tidis napsal(a):
ahoj,ja jsem svoji kavalirce koupila prave ze ten zatepleny sustakovy oblecek z baron.cz a jsem s nim moc spokojena. nebrani ji v pohybu a myslim ze ji to telicko trosku zahreje. navic jsem napoprve neutrefila velikost, takze jsem ho posilala zpatky a ten vetsi mi prisel obratem, bez doplatku a bez postovneho, coz taky potesi.
PS taky jsem byla vzdycky skoro proti obleckum, ze je to jen pro vyslovene gaucaky, ale ted uz se k tomu tak nestavim
Lucka

NA Manmatu jsem nic nenašla :(. Ty Yokširaci jsou rozkošní, ale naše holčička má 40kg, Asi zkusim ten Bron, ale ten od Sofy bych zhledla.

25.1.2006 19:46

9248 napsal(a):
NA Manmatu jsem nic nenašla :(. Ty Yokširaci jsou rozkošní, ale naše holčička má 40kg, Asi zkusim ten Bron, ale ten od Sofy bych zhledla.

Vím že to už zní jako reklama, ale na tom YORKIELANDu si můžeš nechat obleček ušít na míru, perfektně sedí, nikde netáhne tak to jen tak pro info

26.1.2006 10:15

9248 napsal(a):

http://www.manmat.cz/web/data/gallery/44.jpg
Obleček je třívrstvý. Svrchní vrstva - PAD tkanina se zátěrem, izolační vrstva PES střiž, spodní vrstva porezní tkanina.
Rozměr v tabulce velikostí je míra od krku ke kořeni ocasu.
Pokud je tato míra někde mezi rozměry, doporučujeme zvolit větší velikost.
Dostupné velikosti a ceny
XS 53 cm 452,00 Kč
S 58 cm 470,00 Kč
M 62 cm 495,00 Kč
L 67 cm 607,00 Kč
XL 72 cm 750,00 Kč
XXL 77 cm 893,00 Kč
Doporučuji odjednat přímo v Manmatu, jelikož jiné firmy mají značné přirážky, v Praze ho mají na http://obchod.hafbezobav.cz.
V provedení je opravdu bezkonkurenční. Akorát je pro větší pejsky.
Dobrou zkušenost mám s oblečkem od Karlie, mají je v různých velikostech (26cm přes záda - 68cm přes záda). Zvenčí je nepromokavý a vevnitř odepínací beránek, takže se dá použít jen jako pláštěnka.
http://shop.schnauzer.cz/index.php?cat_id=323&catname='Vesty,%20peler ýny'

26.1.2006 10:18

sofa napsal(a):
http://www.manmat.cz/web/data/gallery/44.jpg
Obleček je třívrstvý. Svrchní vrstva - PAD tkanina se zátěrem, izolační vrstva PES střiž, spodní vrstva porezní tkanina.
Rozměr v tabulce velikostí je míra od krku ke kořeni ocasu.
Pokud je tato míra někde mezi rozměry, doporučujeme zvolit větší velikost.
Dostupné velikosti a ceny
XS 53 cm 452,00 Kč
S 58 cm 470,00 Kč
M 62 cm 495,00 Kč
L 67 cm 607,00 Kč
XL 72 cm 750,00 Kč
XXL 77 cm 893,00 Kč
Doporučuji odjednat přímo v Manmatu, jelikož jiné firmy mají značné přirážky, v Praze ho mají na http://obchod.hafbezobav.cz.
V provedení je opravdu bezkonkurenční. Akorát je pro větší pejsky.
Dobrou zkušenost mám s oblečkem od Karlie, mají je v různých velikostech (26cm přes záda - 68cm přes záda). Zvenčí je nepromokavý a vevnitř odepínací beránek, takže se dá použít jen jako pláštěnka.
http://shop.schnauzer.cz/index.php?cat_id=323&catname='Vesty,%20pelerýny'

vesta od Karlie, ceny jsou od 250,- - 550,- , s tím, že "padesátka" vyjde na necelé 400,-. Tyto vesty prodávají třeba v ZOO Bohouš a Pet Centrech.

27.1.2006 07:57

sofa napsal(a):
vesta od Karlie, ceny jsou od 250,- - 550,- , s tím, že "padesátka" vyjde na necelé 400,-. Tyto vesty prodávají třeba v ZOO Bohouš a Pet Centrech.

Ahojte, mám fenku zlatého retrívra s vyholeným břichem po operaci, tak by se nám taky možná hodil nějakej obleček, u fenky se teď navíc projevilo nachlazení. Co byste na tuto rasu doporučili???

Přidejte reakci

Přidat smajlík