Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.1.2008 09:25

Před dvěma měsíci jsem si pořídil fenku rtw niní jí je 5 měsíců začal jsem s ní cvičit
od těch nejjednodušších povelů a zvládá to celkem dobře i když někdy to vypada že nechápe nebo dělá že nesliší . Dělá mi celkem dobrého společníka a jelikož mám doma více psů tak se k ostatním fenám chová docela dominantně i když jsou feny o několik let starší než ona prostě si dělá požádek na svým dvorečku , byl bych rád kdyby jste mi mohli napsat své zkušenosti a nějaké fotky mockrát dík.

22.1.2008 14:22

brittartw napsal(a):
Před dvěma měsíci jsem si pořídil fenku rtw niní jí je 5 měsíců začal jsem s ní cvičit
od těch nejjednodušších povelů a zvládá to celkem dobře i když někdy to vypada že nechápe nebo dělá že nesliší . Dělá mi celkem dobrého společníka a jelikož mám doma více psů tak se k ostatním fenám chová docela dominantně i když jsou feny o několik let starší než ona prostě si dělá požádek na svým dvorečku , byl bych rád kdyby jste mi mohli napsat své zkušenosti a nějaké fotky mockrát dík.

tak začni ty s nějakou fotkou :) Naše Ejmule s Píďou

22.1.2008 19:39

brittartw napsal(a):

my se přidáme to je náš mazel...

22.1.2008 19:43

elnino napsal(a):
my se přidáme to je náš mazel...

Tenhle rošták je hroznej mazel...a musím říct že u Nás je to přesně to samé...jsou mu 4 roky a máme ještě 15 letýho jezevčíka se kterým vždycky když se mu něco nezdá udělá nenápadně krátký proces

23.1.2008 12:07

elnino napsal(a):
Tenhle rošták je hroznej mazel...a musím říct že u Nás je to přesně to samé...jsou mu 4 roky a máme ještě 15 letýho jezevčíka se kterým vždycky když se mu něco nezdá udělá nenápadně krátký proces

je super :)

13.7.2008 23:42
fretacekchiko

XXX.XXX.165.52

kalliope napsal(a):
je super :)

tak to je brita

13.7.2008 23:45
fretacekchiko

XXX.XXX.165.52

fretacekchiko napsal(a):
tak to je brita

a tady jeste jednou omlouvam se za kvalitu fotek ...... je to umění ji zastihnout v klidu

14.7.2008 09:15
eby

XXX.XXX.97.33

fretacekchiko napsal(a):
a tady jeste jednou omlouvam se za kvalitu fotek ...... je to umění ji zastihnout v klidu

Taruška

20.7.2008 20:35
zelviosa

XXX.XXX.52.1

eby napsal(a):
Taruška

Tohle je relax

9.8.2008 11:25
diego

XXX.XXX.165.54

zelviosa napsal(a):
Tohle je relax