Tot mi došlo mejlem, a fakt už mě tato podmínka.....vem si ho nebo ho uspím....obtěžuje. To lidi nevymyslí nic jinýho???
Dobrý den
# # # # Hledají se vážní zájemci o štěňata Golden Retriver.
# # # # Narodilo se jich tolik, že nejspíš budou uspány. V případě zájmu
# # # # budou štěňata předána zdarma. Pokud máte zájem,volejte 515294956.
# # # # V případě,že se nedovoláte, volejte 736 752 507.
# # # #
danan
napsal(a):
Tot mi došlo mejlem, a fakt už mě tato podmínka.....vem si ho nebo ho uspím....obtěžuje. To lidi nevymyslí nic jinýho???
Dobrý den
# # # #
mě to došlo včera - taky to moc nezastávám, ale přepošlu. Pokud je to pravda..třeba se pánící najdou, hned večer mi volala jedna známá co má zájem, jestli to je pravdivé, zachrání jednoho pejska. Jestli ne, další z trapných emailů
sabina
napsal(a):
mě to došlo včera - taky to moc nezastávám, ale přepošlu. Pokud je to pravda..třeba se pánící najdou, hned večer mi volala jedna známá co má zájem, jestli to je pravdivé, zachrání jednoho pejska. Jestli ne, další z trapných emailů
Nějak mi uchází podstata toho, proč teda lidi množí když pak píšou, že je uspí? Taky mám doma fenku, ale kvůli tomu, že chci štěně, tak si vezmu jinde,než abych se mladých nemohla zbavit......
danan
napsal(a):
Nějak mi uchází podstata toho, proč teda lidi množí když pak píšou, že je uspí? Taky mám doma fenku, ale kvůli tomu, že chci štěně, tak si vezmu jinde,než abych se mladých nemohla zbavit......
No víš, ono to třeba napíší, aby tím uspíšily rozhodnutí budoucího majitele, nemyslím si, že všichni by je hned zabíjely. Těch štěňat tam není tolik - hodně štěňat je 12 -15 ne myslím 7....nebo kolik jich tam je.
sabina
napsal(a):
No víš, ono to třeba napíší, aby tím uspíšily rozhodnutí budoucího majitele, nemyslím si, že všichni by je hned zabíjely. Těch štěňat tam není tolik - hodně štěňat je 12 -15 ne myslím 7....nebo kolik jich tam je.
No toto na mě působí nějak nevěrohodně. Kdybych sháněla psa, sáhnu po jiným inzerátu....nějak tomu nevěřím....
danan
napsal(a):
Dobrý den
# # # #
Tento a podobné emaily kolují po ČR již TŘETÍM ROKEM!!!
http://www.hoax.cz/cze/index.php? action=hoax_detail&id=459&pageDesc= psik_-_7_stenat_retrivru_(7_golden_retriever)
(odstraňte si mezery)
sabina
napsal(a):
TENTO INZERÁT BYL PRAVÝ - známá na něj volala a štěňátka jsou již 14 dny udaná - našla všechna svou rodinu.
To je fakt úžasně, že je to pavé, to je třeba asi pogratulovat chovateli jak nápaditě na to šel, že... užasná metoda, jak vnutit štěňata komukoliv a do jakýchkoliv podmínek...to jsem ráda, že už všechna štěňata mají domovy...jen by mě zajímalo, jaké domovy to jsou...
danan
napsal(a):
Dobrý den
# # # #
Taky mi to včera přišlo. Samozřejmě, že jsem to dál neposlala. Ať jsem počítala, jak počítala, tak jich je max. 7. Dost dobře proto nechápu "Narodilo se jich tolik, že.." To je ubohý.
lestfe
napsal(a):
Taky mi to včera přišlo. Samozřejmě, že jsem to dál neposlala. Ať jsem počítala, jak počítala, tak jich je max. 7. Dost dobře proto nechápu "Narodilo se jich tolik, že.." To je ubohý.
Teď jsem četla ještě jednu diskuzi na stejné téma. Prý si někdo udělal blbou legraci z toho chlapa, co je uveden jako chovatel.
danan
napsal(a):
Dobrý den
# # # #
taky sem tenhle mail dostala. 7 nebo 8 stenatek neni moc. Nase fenka, jich mela 7 a jeste mi dve domy zbyly a taky z toho nedelam tragedii. Proste psu je moc a ted proste asi nenií ta spravna doma, je mnozit, pani si mela rozmyslet co chce. Jako je to na bednu, ale da se to s nima zvladnout. Hadr na hlavu a de to. Ne vazne lidi sou nezodpovedny a pak se divej.
danan
napsal(a):
Dobrý den
# # # #
Jo lidi Bacha je to Hoax, stenatka jsou pry uz mesic u novych majitelu
danan
napsal(a):
Dobrý den
# # # #
Taky jsem to dnes dostala. Při těchto mailech vždy kouknu napřeď na www.hoax.cz až pak přeposílám. no vlastně to byl vždycky hoax takže nepřeposílám jen odpovím tomu co mi to poslal že je to hoax.
kiwi
napsal(a):
Taky jsem to dnes dostala. Při těchto mailech vždy kouknu napřeď na www.hoax.cz až pak přeposílám. no vlastně to byl vždycky hoax takže nepřeposílám jen odpovím tomu co mi to poslal že je to hoax.
Už jsem psala, že tento pán vůbec nemá štěňata! protože ani nemá fenu. Je to způsob, jak někomu znepříjemnit život a udělat z něho před veřejností hovado, páč se vždy najdu bl...., kteří tomu uvěří. A ikdyž tam zkusí volat, poslouchají "kolenem" a pustí drby ven.