luisa
napsal(a):
Berete i nebulloidní plemena?
Jasně. Sraz se jmenuje bulloidní proto, že bývá většina psů bulls. Tak aby ostatní pejskaři předem měli jasno a nehlásili se ti, co z nich maj strach bo si o nich myslej, že jsou to bestie.
Jinak tě ubezpečím, že je to bez problémů, ptž po jednom incidentu mají agresívní psi vstup zakázán. A pokud chce jít někdo se startérem, třá z důvodu naučení chování mezi psy, tak pes musí být na vodítku a s náhubkem a plně pod vlivem majitele...
impact
napsal(a):
Jasně. Sraz se jmenuje bulloidní proto, že bývá většina psů bulls. Tak aby ostatní pejskaři předem měli jasno a nehlásili se ti, co z nich maj strach bo si o nich myslej, že jsou to bestie.
Jinak tě ubezpečím, že je to bez problémů, ptž po jednom incidentu mají agresívní psi vstup zakázán. A pokud chce jít někdo se startérem, třá z důvodu naučení chování mezi psy, tak pes musí být na vodítku a s náhubkem a plně pod vlivem majitele...
TAk pokud bude čas, tak se taky přidáme - já, RR a malý knírač :) Teda jestli opravdu nevadí že nejsme "BULL"
H.
honey
napsal(a):
TAk pokud bude čas, tak se taky přidáme - já, RR a malý knírač :) Teda jestli opravdu nevadí že nejsme "BULL"
H.
Nevadí. Čím víc, tím líp.
Jen se třá ten týden před mrkněte sem nebo mi písněte na mejl. Kdyby se někde něco změnilo, ať tam nečekáte do léta. Jo a v případě děsnýho slejváku nebo tak se vychajda samo přesune na jindy.
impact
napsal(a):
Nevadí. Čím víc, tím líp.
Jen se třá ten týden před mrkněte sem nebo mi písněte na mejl. Kdyby se někde něco změnilo, ať tam nečekáte do léta. Jo a v případě děsnýho slejváku nebo tak se vychajda samo přesune na jindy.
Snad nám to vyjde a zůčastním se se svojí smečkou
honey
napsal(a):
Už se nám to blíží, tak co přijdete?
H.
Pocem, chceš mi říct, že budeme mít dva Mafíky na srazu? Je ti jasný, že můj Máfo na každý tvoje zavolání za tebou přiběhne?
Jinak jsem měla v plánu téma tenhle týden taky oprášit a připomenout. Nahlášeno je prozatím cca 20 psů, tak uvidíme, co dorazí.
impact
napsal(a):
Pocem, chceš mi říct, že budeme mít dva Mafíky na srazu? Je ti jasný, že můj Máfo na každý tvoje zavolání za tebou přiběhne?
Jinak jsem měla v plánu téma tenhle týden taky oprášit a připomenout. Nahlášeno je prozatím cca 20 psů, tak uvidíme, co dorazí.
My bohužel nedorazíme, neboť Maggie je po operaci nohy
impact
napsal(a):
Dne 2.3.2008, sraz zřejmě v jednu hodinu před nádražím v KM. Přidá se někdo?
Máme soupis osob - http://www.cz-pes.cz/diskuse/9_7785_6.html
impact
napsal(a):
To asi budou dva Mafíci :D Ale jak jsem si všimla ty říkáš (píšeš) Máfo a tak mi vůbec neoslovujem, spíš Mafi. Tak snad nebude takovej problém..
Jo a ještě co je váš Máfo za plemeno :) ?
A co vy ostatní, jaký plemeno berete? Já RR a malý knírač...
impact
napsal(a):
Ty seš MagiieM?
A kam tě mám písnout? Až na ten květnovej? To budu vypisovat v půlce dubna. Zatím plánujeme teprvá březnovej v Kromzlu.
Ahoj Impact,
chtěla bych se optat, co je následně v plánu, až se všichni sjedete ze všech stran. Kam se půjde, co se bude dít a na jak dlouho asi.
Možná bych přibrala jeden veliký kožich, pokud by nás tedy pustil řidič do autobusu
Díky za info, Krista a Jerry
impact
napsal(a):
Ty seš MagiieM?
A kam tě mám písnout? Až na ten květnovej? To budu vypisovat v půlce dubna. Zatím plánujeme teprvá březnovej v Kromzlu.
MaggieM toť jsem já. Písni mě až na ten květnovnej. Teď to s Megčou vážně nejde. Sice se lepší den ode dne, ale na vychajdu to ještě není.
Za chvílu už mě z toho asi hrábne, venčit 2psiska a každý zvlášť
honey
napsal(a):
To asi budou dva Mafíci :D Ale jak jsem si všimla ty říkáš (píšeš) Máfo a tak mi vůbec neoslovujem, spíš Mafi. Tak snad nebude takovej problém..
Jo a ještě co je váš Máfo za plemeno :) ?
A co vy ostatní, jaký plemeno berete? Já RR a malý knírač...
Seznam lidí:
bullvnouzi + pitbull Máfo a jack russel Mamba (= impact)
ammy + pitbulka Ammy
suri + Suri a SBT (jedna xstafbul, druhá čistej stafbul)
pawLINka + Aaron a pinč (pitbull a pinč)
Alenka + leopard a Asta (leopard a pitbullka)
Fuissem + Bali a Cara (pitbull a rotvice)
Gábina od Fuissem + 4 psi (belgičáci, stafordka a nevím)
Nikča z Brna + Tina (pitbullka)
maaaro + SBT (stafbul)
reneeska + 2 bulice (bulteriérka a polobulteriérka tuším)
Hanka z ifauny + RR a knír
majka ze stafordi.com + SBT (stafbull)
Jana od bullvnouzi + Eliška (kríženka labrouše)
Irena od bullvnouzi + stafordík
Hans + Artos (pitbull x NO)
hysterka + vepřador (labrouš)
Venuše + tryskomyš a piraňa (šeltičky)
Tohle je zatím hrubej odhad.
kikuska
napsal(a):
Ahoj Impact,
chtěla bych se optat, co je následně v plánu, až se všichni sjedete ze všech stran. Kam se půjde, co se bude dít a na jak dlouho asi.
Možná bych přibrala jeden veliký kožich, pokud by nás tedy pustil řidič do autobusu
Díky za info, Krista a Jerry
Kiki půjde se asi na Bagrák k Hulínu. Vidím to tak na 4-5-6 hodiny, s tím, že na Bagráku bude třá hoďka pauza a pokec.
impact
napsal(a):
Kiki půjde se asi na Bagrák k Hulínu. Vidím to tak na 4-5-6 hodiny, s tím, že na Bagráku bude třá hoďka pauza a pokec.
Impact děkuji za odpověď.
Vůbec netuším, co bude, kdyby byl čásek a vše bylo OK, tak by jsme také dorazili, tedy jestli je možno?
Na psiska je zvyklý, ale teda bulla neviděl snad ani jednoho (vlastně jen křížence), takže by určo koukal
Jinak milujem fenky, mladý psiska - štěnda. Dospělý psi nám moc nevadí, dokud se nenavyšují. Jak na nás někdo vrčí, tak se nám to moc nelíbí. Ale tak ještě se extra na tvrdo nechyt a náhubek bych měla už kvůli busu. Kdyby dělal problémy, tak bych ho radši než s náhubkem na volno měla na vodítku.... ale tak, nepředbíhejme.
Zajímá mě tedy, jestli by chlupáč nevadil a je-li ještě možno podpořit nebulloidní (a i ty bull )
Díky moc za odpovědi...
kikuska
napsal(a):
Impact děkuji za odpověď.
Vůbec netuším, co bude, kdyby byl čásek a vše bylo OK, tak by jsme také dorazili, tedy jestli je možno?
Na psiska je zvyklý, ale teda bulla neviděl snad ani jednoho (vlastně jen křížence), takže by určo koukal
Jinak milujem fenky, mladý psiska - štěnda. Dospělý psi nám moc nevadí, dokud se nenavyšují. Jak na nás někdo vrčí, tak se nám to moc nelíbí. Ale tak ještě se extra na tvrdo nechyt a náhubek bych měla už kvůli busu. Kdyby dělal problémy, tak bych ho radši než s náhubkem na volno měla na vodítku.... ale tak, nepředbíhejme.
Zajímá mě tedy, jestli by chlupáč nevadil a je-li ještě možno podpořit nebulloidní (a i ty bull )
Díky moc za odpovědi...
Určitě dorazte, když budete mít čásek. A naberte i nějaký kámoše. Nebulls absolutně nevadí, pokud počítáte s převahou bulls.
Jinak náhubek nosí většina dospělců - smaců. Přecejen bychom neradi řešili nějaký bitky. Ale jakýkoliv náznaky bývají hned zpočátku pacifikovány a psí výtržník pokárán.
luisa
napsal(a):
MaggieM toť jsem já. Písni mě až na ten květnovnej. Teď to s Megčou vážně nejde. Sice se lepší den ode dne, ale na vychajdu to ještě není.
Za chvílu už mě z toho asi hrábne, venčit 2psiska a každý zvlášť
Ahoj Kristy, můžu se zeptat odkud jste - podle fotky jste mi nějací povědomí... ale na fotce není moc vidět, tak se ptám.
Jinak nemáte někdo přehled, kde se v KM dá nejlevnějsi sehnat řetízkový tlustý vodítko a náhubek. Díky moc, H.
honey
napsal(a):
Ahoj Kristy, můžu se zeptat odkud jste - podle fotky jste mi nějací povědomí... ale na fotce není moc vidět, tak se ptám.
Jinak nemáte někdo přehled, kde se v KM dá nejlevnějsi sehnat řetízkový tlustý vodítko a náhubek. Díky moc, H.
Ahojek Hani,
bývali jsme v Hruškách u Slavkova u Brna (KK Hostěrádky Rešov) a teď jsme asi půl roku ve Chvalnově v okrese KM. Tato fotka vznikla teprve v sobotu
Pesovi budou 3 roky v květnu, bohužel, fotografii, kde by byl celý momentálně nemám, vše je již vypáleno a mám jen tady těch pár xichtů..
kikuska
napsal(a):
Ahojek Hani,
bývali jsme v Hruškách u Slavkova u Brna (KK Hostěrádky Rešov) a teď jsme asi půl roku ve Chvalnově v okrese KM. Tato fotka vznikla teprve v sobotu
Pesovi budou 3 roky v květnu, bohužel, fotografii, kde by byl celý momentálně nemám, vše je již vypáleno a mám jen tady těch pár xichtů..
Aha tak to nic, já si vás spletla - v horních zahradech v KM mají taky bernáka, tak jsem myslela že jste to vy :)
Já taky nemám fotky, všechny jsou u táty na PC, takže se furt opakuju :/
impact
napsal(a):
Tže v neděli v půl jedný před nádrem v KM. Kdo chce mít jistotu (páč se žene nějaká vichřice či co), ať mi pošle telefon na mejla. Kdyby bylo moc zle, budu ráno psát SMSky...
Na mejl ti pošlu číslo, tak mi kdyžtak napiš. Nakonec beru jen jednoho pejska (Mafiho) - oni nejsou zvyklý na ostatní psy, tak abych je uhlídala :D
Už se těším na nedělu, mějte se H.
impact
napsal(a):
Bezvětří a polojasno. Jupíííí. :-)
Hojek Impact,
tak s kožichem přijedeme, tedy pokud nás naloží do busu
Jen se chci optat, jestli náááhodou nebudete na nádru čekat déle, nám to tam dojede až těsně před jednou a nebo už o půl jedenácté a to nevím, co bychom s hafem dělali
Krista a Jerry
kikuska
napsal(a):
Hojek Impact,
tak s kožichem přijedeme, tedy pokud nás naloží do busu
Jen se chci optat, jestli náááhodou nebudete na nádru čekat déle, nám to tam dojede až těsně před jednou a nebo už o půl jedenácté a to nevím, co bychom s hafem dělali
Krista a Jerry
Jéé tak my za chvíli odcházíme (musíme jít pěšky na nádr :)
Tak doufám, že vás tam všechny najdu.
Hanka a Mafík
impact
napsal(a):
Kiki co ta peněženka, nic? To mě mrzí a dost.
My jsme mysleli, že jste to taky vzdali, jako to štěně. A pak až za dlouho jsem si všimla té sms.
Ahojek,
peněženka nic, bohužel. Určo by jsme to nevzdali, byla to příjemná změna, plánovaný odjezd z KM byl až 17:50.
Každopádně prošli jsme to celé zpět a nic. Pak pro nás přijel můj táta a ještě i s ním jsme autem dojeli až na místo, kdy jsem si to tak nějak uvědomila (a že to bylo až u té samoty v lese), nic.
Takže bude běhačka po úřadech, ale co. Měla jsem velikou radost z hafula, že mu nevadil bus (miluje cestování, ale přeci jen je to něco jiného), i když tedy trpěl z náhubku, ale povinnost je povinnost.
A když jsme se vraceli, tak jsem ho pustila, takže se vylítal a pročuchal všechny stopy po všech hafulích, takže byl spokojenej...
Přišla jsem o peněženku, ale stejně mám tak dobrý pocit z toho dne, že mi to nějak zahání žel
Tákže se těšíme na další srázek
Krista a Jerry
kikuska
napsal(a):
Ahojek,
peněženka nic, bohužel. Určo by jsme to nevzdali, byla to příjemná změna, plánovaný odjezd z KM byl až 17:50.
Každopádně prošli jsme to celé zpět a nic. Pak pro nás přijel můj táta a ještě i s ním jsme autem dojeli až na místo, kdy jsem si to tak nějak uvědomila (a že to bylo až u té samoty v lese), nic.
Takže bude běhačka po úřadech, ale co. Měla jsem velikou radost z hafula, že mu nevadil bus (miluje cestování, ale přeci jen je to něco jiného), i když tedy trpěl z náhubku, ale povinnost je povinnost.
A když jsme se vraceli, tak jsem ho pustila, takže se vylítal a pročuchal všechny stopy po všech hafulích, takže byl spokojenej...
Přišla jsem o peněženku, ale stejně mám tak dobrý pocit z toho dne, že mi to nějak zahání žel
Tákže se těšíme na další srázek
Krista a Jerry
Téda, to jsem ráda, že vás to neodradilo.
impact
napsal(a):
Téda, to jsem ráda, že vás to neodradilo.
Tak hlásím.
Teď mi volala mamča, peněženka se našla
Asi jsem j i vytratila fakt v buse nebo na nádru, je uložená na dispečinku.
A dohledali mě díky dokladu o zaplacení 30 Kč doktorce, která tam na razítku měla telefon. Takže jí volali, ta dala číslo na mamču a ta zavolala mě.
Takže ať žijou poplatky u lékařů
Mějte se hezky
PS: Teď mě jen víc mrzí, že jsme to ukončili předčasně...
Krista a Jerry
impact
napsal(a):
Tak co Mafián? Obšoustník jeden? Mě už tam pak dobře z toho mýho tekly nervy. Choval se jak totální pako.
Ale Mamba poteěšila, byla skvělá. Hlavně jak řvala po holkách, jak se tam mydlily.
Pche, obšoustník.. to bylo víc, to byla láska No ale dneska mne taky naštval, podlezl pod plotem, k sousedce, a odřel si krk. Mamlas. Takže ho to bolí, teče mu z toho hnis a tváří se jako by to bylo na umření :/
Mamba je rozkošná :) a Mafián byl taky pěkný :))
H.
kikuska
napsal(a):
Tak hlásím.
Teď mi volala mamča, peněženka se našla
Asi jsem j i vytratila fakt v buse nebo na nádru, je uložená na dispečinku.
A dohledali mě díky dokladu o zaplacení 30 Kč doktorce, která tam na razítku měla telefon. Takže jí volali, ta dala číslo na mamču a ta zavolala mě.
Takže ať žijou poplatky u lékařů
Mějte se hezky
PS: Teď mě jen víc mrzí, že jsme to ukončili předčasně...
Krista a Jerry
Téda, tak to je bombaaaaa. Tže příští srazík peněženku na špagátek a hurá na vejlet.
honey
napsal(a):
Pche, obšoustník.. to bylo víc, to byla láska No ale dneska mne taky naštval, podlezl pod plotem, k sousedce, a odřel si krk. Mamlas. Takže ho to bolí, teče mu z toho hnis a tváří se jako by to bylo na umření :/
Mamba je rozkošná :) a Mafián byl taky pěkný :))
H.
Jééé, díky za pochvalu.
A jak je tvůj Mafioso vůbec starej? Jsme ani nepokecaly. Ale vypadá mladě. A co to máte prosím tě za plot, že takovej slon proleze pod plotem?
impact
napsal(a):
Jééé, díky za pochvalu.
A jak je tvůj Mafioso vůbec starej? Jsme ani nepokecaly. Ale vypadá mladě. A co to máte prosím tě za plot, že takovej slon proleze pod plotem?
Mafimu je 19 měsíců, puboš :D
No plot je dobrej, ale blbě nám ho udělaly - měla pod ním být (je tam 25cm mezera) skelná tkanina, ale ta časem opadala a ted jsou tam díry, no a našim psům se víc líbí u sousedů
No ale možná to nemá z plotu, možná to je z druhýho obojku, se kterým byl s tátou na vycházce... No ted už je to fuk, na krku má stejně bebíííí