Uhodněte 2 a více plemen v jenom

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.1.2008 16:55

Hádejte, co je to za křížence. Já to sama nevím, máme ho z útulku, ale zatím se nikdo neshodl, co v sobě vlastně má.

24.1.2008 16:57

matahari napsal(a):
Hádejte, co je to za křížence. Já to sama nevím, máme ho z útulku, ale zatím se nikdo neshodl, co v sobě vlastně má.

Ještě foto.

24.1.2008 16:59

matahari napsal(a):

labrador x dobrman x ovčák...........a možná spoustu dalších. Ale ten labrador mi přijde hodně pravděpodobnej Je moc hezkej

24.1.2008 17:00

matahari napsal(a):
Ještě foto.

Já bych tak od oka tipla dobrman x labrador.. nevím.. ale každopádně je moc pěkný a vypadá, že má i dobrou povahu, ne?

matahari napsal(a):

Labrador a dobrman tam podle mne bude...Fešák

sapinka napsal(a):
labrador x dobrman x ovčák...........a možná spoustu dalších. Ale ten labrador mi přijde hodně pravděpodobnej Je moc hezkej

A ksichtík jako bull

24.1.2008 17:03

marcha napsal(a):
Labrador a dobrman tam podle mne bude...Fešák

Je to nas milacek. Ale s tim labradorem nevim, on totiz nema vubec sklony k tloustnuti

24.1.2008 17:05

matahari napsal(a):
Je to nas milacek. Ale s tim labradorem nevim, on totiz nema vubec sklony k tloustnuti

To ani nemusí, ne? Já znám spoustu labíků, kteří jsou malí (tedy podle mého 40cm na labíka není moc.. ale nevím, nechovám je) a jsou hubení jak žingle, přitom s PP

24.1.2008 17:18

zelvickahanka napsal(a):
To ani nemusí, ne? Já znám spoustu labíků, kteří jsou malí (tedy podle mého 40cm na labíka není moc.. ale nevím, nechovám je) a jsou hubení jak žingle, přitom s PP

čivava

24.1.2008 17:24

ivettt napsal(a):
čivava

Ahoj Lindo, jak se máte?
já bych řekla, že on má v sobě 100% dobrmana , on je přeci docela vysoký, takže druhej by mohl být třeba ten labík.

24.1.2008 17:28

rude napsal(a):
Ahoj Lindo, jak se máte?
já bych řekla, že on má v sobě 100% dobrmana , on je přeci docela vysoký, takže druhej by mohl být třeba ten labík.

Ahoj! My ted valcime doma- Fido ma klid kvuli nachlazenemu kloubu. Takze na povolene 15 min prochazky vodim tygra misto vychovaneho psa . Co ty a chlupaci? Jinak ja si myslim, ze v sobe ma nejakeho huskyho nebo tak. Ma podobny ocas a taky chlupy na zadku, i povahou je takovy samostatnejsi.

24.1.2008 17:37

matahari napsal(a):
Ahoj! My ted valcime doma- Fido ma klid kvuli nachlazenemu kloubu. Takze na povolene 15 min prochazky vodim tygra misto vychovaneho psa . Co ty a chlupaci? Jinak ja si myslim, ze v sobe ma nejakeho huskyho nebo tak. Ma podobny ocas a taky chlupy na zadku, i povahou je takovy samostatnejsi.

já bych teda řekla dobrman, švýcar, možná Husky, labradora nevidím, možná nějakej ohař ještě...ale je krásnej

24.1.2008 17:58

sabina napsal(a):
já bych teda řekla dobrman, švýcar, možná Husky, labradora nevidím, možná nějakej ohař ještě...ale je krásnej

Sabi, tys na to kápla!!!
to bude určitě velkej švýcarskej s dobrmanem, já furt přemýšlela, kde se vzaly ty bílý fleky na tlapách a hrudi!!
věřim tomu že to tak je! i když velkej švýcarů je málo..

24.1.2008 18:50

matahari napsal(a):
Ještě foto.

a nemohl by v tom mít prsty i bauceron?

Přidejte reakci

Přidat smajlík